Sziasztok!!!
Mi van itt csajok?????? Itt a szép idő és betegeskedtek?? Nagyon sajnálom!!!!
KORY!!
Nem semmi történet!!! Akkor ki sem fogom próbálni!!!! Pedig nekem elég gyakran vannak (már inkább csak voltak) ilyen jellegű gondjaim!!!
Nekem azt mondta a doki, hogy hajlamos vagyok rá és nyirokerek útján fertőzödik be a hüvely a végbél felől. És erre a legalaposabb odafigyelés sem segítség!! De szerencsére nekem ezen a szülés nagyon jó írányban változtatott!!!
Szerintem is csúszhat a menszeszed az izgalom és a fertőzés miatt - tapasztalatból mondom!!
TÜNDE!
Jobbulást nektek is!! A fül az szemét dolog!!
Marittának csak akkor szokott fájni a füle, ha nagyon taknyos és jön valami légnyomásváltozás. De erre nagyon jó a Cataflam, mert gyulladáscsökkentő hatása is van -próbáld meg felíratni!
Lázcsillapítás!! Én a csajoknak a Nurofent szoktam használni - de magas láznál szart sem ér!! Sokkal jobb a Cataflam cseppek . De vírusos láznál nagyon nehezen viszi le a lázukat és nem is sokáig , kb 2 órára. (hallottam másoktól, hogy akár 8 óráig is hat náluk a Cataflam) Nálunk leginkább a hűtővborogatás a hatásos . Éjszakára kúpot kapnak (Supp. Aminafenazonii) Recept nélkül kapható és gyorsan hat, mert 5 perc alatt szívódik fel a végbélből (előnye az is, hogy kikerüli a májat ezáltal azt nem károsítja) ÉS akkor ha nagyon gáz az éjszaka, akkor még Nurofen és az már segít. DE ha 39 körüli, vagy feletti a láz, az akkor vírusos fertőzésre utal és akkor nem is próbálkozom láztalanná tenni őket, mert képtelenség 3 napig - elég, ha lejebb megy 38, 5-re.
Januárba apával együtt voltak infliuenzásak és 3 napig volt lázuk: naponta 2X volt priznic!!
Bárány!!
Azannyát!!! Zárt méhszáj??!!! Nem gondoltam volna. Abban biztos voltam, hogy nem nyilik tovább, de ilyenről még nem hallottam
Tökre örülök- és itt a szép idő, lehet kimenni. Azért vigyázz!!! Fokozatosan terheld magad, mert sokat voltál ágyban!!!
Andi!!
Algopiryn? Mivel megoszlanak róla az orvosi vélemények én nem adok a gyerekeknek, van más. És nekünk eddig még bejöttek amiket használok. De egyetértek veled, hiszen nincs olyan csodaszer, ami leviszi a lázat virusos fertőzés esetén! Nem is kell, mert jó a láz, öli a bacikat- kell is hanyni, hogy a szervezet dolgozzon ellene és ne feltétlenül a gyógyszer.
Éva!!
Akkor nektek is jobbulást!!
8 órában - jézusom!!! Szegény nem irigyellek, nekem ez a 4 óra is sok!!!
, Bár szeptembertől nekem is jön a 8 óra - jaj, jaj