Új privát üzeneted érkezett!

Bettica: Hááát, néha kételkedünk :D
lona1

Rambóka!
A meforal 500 kellene szednem 2*1. Nekem nem csináltak terheléses inzulint se csak ajánlották, hogy segít könnyebben teherbeeseni. A dokim megfelírta. ennyi!! A hasnyálmirigy gy. úgy derült ki, hogy egy éven keresztül fájt a hasam. ( Mindez az altatás után kezdődött) Sajnos nem jöttek rá azt mondták epe, vagy pszichésen produkálom a tüneteket a baba elvesztése miatt. Végül most januárban elmentem egy dokihoz a sokadikhoz. elraktam a régi leleteimet és közölte gyenge fefolyású h.gy. az altatástól volt.
Régóta próbálkozunk, de aktívan több mint egy éve.
kriszti30

Kép

javítások, kiegészítések, újak privibe
pcos_táblázat

Na itt vagyok!Láttam már klasszisokkal jobb mesét is!(Horton-t néztük)

TÜCSI:
Először is neked!Véletlenül se legyen lelkiismeretfurdalásod, amiért leírtad, ami bánt!!!Egyrészt ezért(is)van ez a topik, másrészt, látod, hogy ez a halódó topik hogy felpezsdült?!Et azt jelenti, nagyon sok mindenkit érintenek ezek a problémák, és végre jöttek is, és el is mondták!Az meg, hogy most pont izgi időszak van, hát én most még szívesen átaludnék egy hetet!!! :lol:
A gondolataid miatt meg pláne ne legyen lelkiismeretfurdalásod, teljesen normális!!!!És hidd el, én is érzek ilyet!!!Pedig én még "alig" másfél éve várok!És mégis.És ettől borzasztóan együtt tudok örülni mindenkivel, és örülök annak, akinek minél hamarabb sikerül,mert az a jó, én is annak örültem volna, ha tavaly januárban abbahagyom a dianét, és mondjuk max. márciusban terhes vagyok....De nem, pedig voltak olyanok, akiknek a metszedés 1-2-3.hónapjában sikerült!Ez nagyon jó. Nem mondom, hogy nem lettem volna a helyükben.De nekem ez jutott, és ezt is írtátok, azt hiszem Csakegy, hogy mindenkinek a maga kis harcát kell megvívnia és megemésztenie és túlélnie.De "jó", hogy vannak ilyen példák(azért írtam idézőjelbe, mert jobb lenne, ha nem lenne, és mindenkinek rögtön lenne babája, mikor szeretne), mert szerintem a kicsit is érzékeny és empatikus embereket türelemre és gondolkodásra készteti, nekem például most jutott el a tudatomig(pedig biztos írtad már, igaz csak jó fél éve vagyok itt)hogy ti ilyen régóta vártok.Megdöbbentem.És ismeretlenül is az volt az első gondolatom, (röpke imám)hogy mihamarabb sikerüljön, mert tudom milyen maga a vágy egy gyermekre(még akkor is, ha én "csak"másfél éve várok.De valószínűleg ennek ellenére elő fog jönni az emberi gyarlóságom, ha esetleg nem sikerül most, és borzasztóan ki leszek bukva, és nagyon fogom magam sajnálni.És tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül, sajnos ilyen az ember, de ezért is jó, hogy itt vagyunk egymásnak, bármi is történik, és valamilyen módon közös a sorsunk.Ezért egy percig se gondolj ilyet, hogy megbántottál, és gyere nyugodtan, látod, máris mennyi mindenre rájöttél(amire segítettek rádöbbenni, ezért is jó, hogy vagyunk egymásnak!)ami gátolhat lelkilkeg!(Én is nagyon hiszek ezekben a dolgokban egyébként).
Na jó, befejezem, mert teleírom a z oldalt.

Czinkeb!
TSH-t az én MM-es doktornőm 3 felett már vizsgálandónak tartja!!!Alacsonyabbnak kéne lenni!

Met:Emlékeztek furcsálltam annó, hogy mi abban a pláne, hogy 3x500 helyett 2x850-et kell szednem, hiszen majdnem ugyananyni, de a doktornő azt mondta, hogy a 2x850 hatásosabb, mint a 3x500, azt mondta, ő ezt az adagot "szereti legjobban".Én is szeretném, főleg akkor, ha nem kéne szedni!!! :lol:

Lona!
Jó dolog, és kell néha magunkkal megvitatni dolgokat!Én szoktam hangosan beszélni magamhoz :lol: , higgyétek el, más, mint amikor csak gondolkodunk!Nekem már sokszor bevált! :wink:

Kép
Kép
zazzy

ööö... rosszat tettem be

Kép
pcos_táblázat

POGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inkább TE gyere, ne a tábla!!!!!!Úgy hiányzol!!!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Zazzy!
Bocsánat, h eltűntem a múltkor, de jelenésem volt... apánál :oops:

A gyulai orvosok ügyében nem tudok segíteni és msot bevallom, nem is szívesen adnék nevet neked. Sajnos rossz példa történt, és nem szívesen küldenék senkit a gyulai orvosok keze ügyébe.
Ne haragudj!
Anno évekkel ezelőtt én majdnem meghaltam miattuk, most pedig a rendsezresen orvoshoz járó édesanyámmal közölték, h rosszindulatú előptti stádiumban van, ezért kiveszik mindenét (p.fészkek, méh).... hosszú sztori, de menthetőek lettek volna.

Bébi ügyileg nem tudom, h mi van. Tesztelni nem merek, de már 3 napja késik. Várok... :) Tünet nincs, cickóm nem fáj mensisen, csak a bimbóim. :roll:
Egyenlőre nem akartuka babát, mert elsejétől új m.helyem van.. szóval, vicces lesz, ha most jön ez a kis bébi! :)

babszika

Babszika:
Basszus!(nem szoktam káromkodni :oops: )ezt nem hiszem el!Ettől tartottam!Ott mindenhol ez van!Egy ismerősömnek (44 éves)most akarták levágni a lábát, mert nem tudták mi baja van!SZÓ SZERINT!!!Nem tudott ráállni, de nem találtak semmit!!!Elvittük Szegedre, ahol fogták a fejüket, miért nem jöttünk hamarabb, CUKROS!Azóta jár, igaz oltania kell magát, na de mégis!!! :shock: :shock: :shock:
Az andrológián minősíthetetlenek voltak, a volt belgyógyászom egy...., Ja!egy falubeli most szült ott ikreket császárral, egy rakás pénzt adtak, mégis sikerült megfertőzniük valamivel, DE ŐK NEM.... :evil: :evil: :evil: Ilyen helyen minek van kórház??????????Az a baj, hogy a csabaiakról sincs vmi jó vélemény :shock: MIT CSINÁLJAK????????????????????????????????????????????????

Baba jön, ha jönni akar... :wink: Ezt fenyegetésnek is veheted! :lol:

Kép
Kép
zazzy

Tudod Zazzy, én is azért tartok 27 hónapnyi babára várásnál (a jövőhéten már 28 lesz - tejóég), mert bocsánat, de szartak rám!
Szinte mindnél voltam anno, aki praktizált és hiába....

Én sajnos csak azt tudom mondani, h kérdezz meg másokat is, mert én most nagoyn elfogult vagyok - rossz irányba.

Főleg úgy, h az anyukám 220km-re tőlem zokog és retteg, de telefonon nem tudom megvígasztalni... pedig az itteni onkológus nőgyógyászom lehet azt mondaná, h azok barmok! :?

A bébinknek meg annyit üzenek a felhők közé, h ha jön, akkor nem is tehetné jobbkor, mert ő csak jókor jöhet!!! :wink:

babszika

Babszi hőtérkép????
Vendég

Lafi!
Most ciki vagyok biztosan, de nem értem.... :oops:

babszika

Szóval, arra gondoltam, van-e hőgörbéd????Bocs :oops:
Vendég

jaaaaaaaaaa és teccccik a lámpa!jó kollegáid vannak!
Vendég

Lafi!
Hőt nem néztem, mert besokalltam.
Igazság sezrint semmit nem figyeltem. Gőzöm sincs, h volt-e pé-m.... semmi. Még azt sem jelöltem, h mikor voltunk együtt védekezés nélkül. Ebben a hónapban csak szerettük egymást (már, ha itthon volt)

Köszi, nekem is nagyon bejön. :wink:
Tudod, olyan fura, h ezek az emberek nem is kollégáim jóformán, és mégis akarták, h tudjam, h hiányozi fogok.... a közvetlenek meg.... :?

babszika

Pogi!
Te világ csavargója!
Milyen figyelmes vagy! Felraktad nekünk a táblát, hogy tudjuk kivel mi a helyzet... Puszi érte! De te nem vagy benne, ejnye-bejnye!
Gyere, mesélj! Kérlek!
lona1

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 89600_.png :cry: :cry: :cry:
Előző ciklusban 14 napig olyan szépen stabilan fent volt...(igaz, utána meg megjött) :cry:
És megyek dolgozni :cry:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!

Ez még sokféleképpen alakulhat.
Újra felmehet és akkor lehet beágyazódás, de az is lehet, hogy nem jó helyre rakta a pé-t.

Lona
lona1

Hello!

Tücsi!

Komolyan mondom örülök hogy ezt írtad. Néha azt érzem hogy én itten csak sztorizgatok (mert mindenről eszembe jut valami) de semmi teteje nincsen neki.
Tegnap elmondtam a "rádöbbenésem" a Páromnak. Pasi, őt annyira nem hatotta meg, de most olvasok egy szüléssel kapcsolatos könyvet, ahol a könyv írója is leírja, hogy a kimondott szavaknak, vagy csak a gondolatoknak mekkora erejük van. Egészen biztos vagyok benne, hogyha hamarabb elkészült volna a házunk, előbb tudott volna a baba jönni.

Lona!

Szerintem sem mindegy, hogy milyen lelki szintén él valaki valamit meg. Van aki számára ez az egész gondolat is full sületlenség. Meg biztos van olyan is, aki azt gondolja, hogy náluk aztán minden rendben (nem lát tovább az orránál) és nem érti hogy akkor miért nem jön a baba. A "rossz" családok meg lehet hogy a mi értékítéletünk szerint rosszak, nekik elfogadható. Ha nem lenne, miért nem próbálnának változtatni rajta?! Mondjuk azzal hogy nem szülnek ilyen kapcsolatba gyereket. Van olyan férj is aki számára tök egyértelmű hogy csalja a feleségét és ezt tartja természetesnek... szóval tök sokszínűek az emberek és ezért nem lehet mindenkire ugyanazt a zsákot húzni.
Kb. így lehet a szülésnél is. Én valószínű Pécsről, Pestre fogok menni szülni, mert nem akarok ebben a kórházban szülni. Jó, profi ez is, de egyáltalán nem úgy közelítik meg a születést ahogy én jónak vélem. Van aki ezt túlspillázásnak hívja, vagy csak egyszerűen hülyének néz miatta, de én akkor is meg akarom találni a lehetőséget hogy ott szüljek, mert nekem lelkileg is fontos a szülés. Nekem fontos az út is, nem csak az eredmény. Biztos érted. :wink:

Babszi!

Azért megy a drukk Neked is!
Pisiljél már egyet valamikor!

Zazzy!

Hátttt... szép PÉ volt. Sajnálom. :(
Legközelebb próbáljatok meg apával egy kicsit jobban rágyúrni... :wink: De ne a hőmérőre, hanem az érzésekre, a jajdekívánlakra. ((((()))))

Czinkeb.!

Én is azt mondom amit a többiek. :)
Tuti biztos vagyok benne, hogy valakivel fel fogják tölteni a helyed a Kaáliban. Sőt, valaki örülni fog, hogy nem kell hónapokat várnia, mert lett egy üres hely. :wink:

Hajni!

Asszem nálad volt szó a méhpempőről. Én a 8-ból, kb. 6 hónapot szedtem. Abban a hónapban nem, amikor terhes lettem, de előtte végig igen. Én úgy éreztem hogy jó hatása van, nem voltam annyira fáradékony és a betegeskedés is elkerült. Talán ha szedtem volna a januári influenza félét is elkerültem volna...
Én a kapszulás verziót szedtem, mert azt meg lehetett patika kártyára venni és annak nem volt íze. :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Monee!
Pisiltem ám többször is, de még jó, h nem tesztre :lol: :wink:

babszika

Babszi!

Már látom... :? :lol:

Monee

Monee

monee85

Hajni: lehet, h én csak bebeszélem magamnak, de szerintem nekem a méhpempő csinált pé-t. nekem hozzád hasonlóan nincs pé-m, menszim, és most szerintem ez bizony pé volt . bár nem értem teljesen, mert a hormon er-eim elég szarok, de majd 15 nap múlva kiderül mm-ben. tegnap a hőm 36,9 volt és ma 37,1 , bár tegnap este ittam palástfűt. palástfű nem tudom mennyire befolyásolja a hőt, és mennyire reális így a hőm.
én igazi méhpempőt ettem. és nem vagyok fáradt, aluszékony sem.
nekem már elegem volt a vitaminokból és nem is szedek sem e-t , sem elevitet, sem vasat, semmit. és nem is akartam tablettás méhp-t.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

czinkeb: Lilla is egy méhpempőkúrás ciklusból született és biztos vagyok benne, hogy a méhpempő miatt tudott olyan stabilan beágyazódni!!!! (DM - ampullás méhpempő-ginseng) Most is tervezem, hogy végigcsinálok egyet :)
Vendég

ja, és én voltam előtte való szerdán arwen tornán . ott rengeteg hasi légzés , hasnyújtás , -lazítás volt. szombaton görcsölt a bal o és tojcsi volt , meg vas is és szombat óta érzékeny a cickóm is .

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

(nálam a palástfű nem befolyásolta a hőt)
Vendég

Csakegy: akkor ,,nyugodtan,, mérjem a hőmet, reális lesz?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

szerintem igen, ha meg valamit befolyásol az elég minimális lesz. Ha vezeted a hőgörbéd úgyis látszik, ha PÉ volt - ld. ha tényleg PÉ volt akkor egyértelmű a lépcső! (én mondjuk abbahagytam a palástfüvet mert nálam semmit sem ért... ami nagyon jót tett az a PÉ előtt jó meleg tengeri sós vizes fürdő... az alhasi vérbőséget okoz - ezért TILOS PÉ után- viszont emiatt segíthet a PÉ-ben... én több ilyen fürdőt is vettem anno... kis zene, relax. stb:))
Vendég

Csakegy: még annyit, h méhpempőt lehet végig szedni igaz? az nem ciklusfüggő, mint a cickafarok és palástfű?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

én nem szedtem csak kúraszerűen és PÉ előtt... (erősen méregtelenít ha jól tudom).

Nem tudom egyébként, hogy PÉ után érdemes/szabad-e szedni -ld. mi van ha már ott a babakezdemény... én PÉ után mindennel óvatosabb lennék... hátha.
Vendég

ja... amit PCO-ra nagyon ajánlottak gyógymódként az a HASTÁNC :))))) (ld. alhasi vérbőséget okoz plusz jót tesz a nőiességnek tehát pszichésen is segít... én soha nem mentem el tanfolyamra de már évek óta tervezgetem:)))))
Vendég

Csakegy: köszi!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Babszi :D
Teszt?
Sajnos én sem tudok semmi jót mondani az itteni orvosokról. Eléggé el is vagyok keseredve.

Csakegy :D
A DM-es méhpempőben van ginseng? (azt terheseknek nem adható, nem?) Vagy csak a ciklus első felében kell használni?
Meg is kaptam a választ. :D
Ezt a méhpempőt lehet én is kipróbálom. A fürdővizes relaxációról én is sok jót hallottam.
Vendég

Sziasztok!

Én úgy szedtem a méhpempős kapszulát, hogy ciklus elejétől péig 2x1, majd a pé utáni 5.napig napi 1. Elvileg a beágyazódás valamikor 5-10 dpo között szokott bekövetkezni, én ezért csináltam így. Persze rákérdeztem a Bio boltos csajszinál, akinél vettem, hogy ezt hogy kell szedni, a ciklus melyik részében és mennyit, de ő nem tudott segíteni, szóval ez csak az én "dilim" volt :) Viszont bejött :lol:

Kép

Kép
bettica

Méhpempő:
Akkor lehet hogy nem is a Férjem volt a gátja a babának?! :lol:
Én végig szedetem a méhpempőt, napi 1-et (majdnem mindennap), mert sehol nem találtam a neten normális leírást hozzá. Viszont ahogy írtam, a babás ciklusomban már semmit sem szedtem, mert mindenből kiábrándultam. :)
Szóval ne szedjétek végig...

Monee

Monee

monee85

Hi!
Méhpempő téma: :wink:
Én vagyok a kakukktojás, vagyis mi, mert én végig szedtem a kapszulát1*1 adagban. :lol:

Pogi!
Gyere, mert nagyon hiányzol a topikból!!!
Gyere mesélj, mi van veled?

Kép
lara26

na jó, de mi van akkor, ha nem kapszula, hanem igazi, nem felhigított méhpempő?
egyébként olvastam, h pár nap után hasmenést okoz, mert tisztít. hát én semmi ilyet nem tapasztaltam és a párom sem, pedig neki érzékenyebb a gyomra.
az tény, h a boltban mondták , h immunerősítő. de végül is az elevit is vitamin, amit már a terhesség előtt is szedetni akarnak a nőgyogyik.
én azért kérdezem, mert kiváncsi vagyok, nem tudom....

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

a vicc, h pont ma vettem egy üvegcsével, de most kicsit elbizonytalanodtam, h egyem e tovább. még szerencse, h sokáig eláll! max megetetem a párommal, bár nagyon nem szereti az ízét! :lol: inkább pocsékba, mint kárba egy ilyen drága cuccot! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Lányok, szeretném a tanácsotokat kérni. Tudtok esetleg róla, hogy vidéken hol tudnék csináltatni terheléses inzulin vizsgálatot? Akár fizetős is lehet. Somogy, vagy Baranya megy lenne a legjobb.

Előre is köszi.

Szilvi
szilvia80

Lara,meg én is...végigszedtem, még tán a 8.héten is....
Vendég

Húúú, lehet, hogy itt az ideje a méhpempőevés elkezdésének (is) !!!!
lyutka

hali,

szed valaki Merckformint?

én azt szedem 3 hónapja lassan - 3*850 - és egy ideje fája a gyomrom nagyon.
amúgy semmi mellékhatása nem volt.

volt valalkinek ilyen gondja???

plíz help!
nem tudomabbahagyjam-e.

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Szilvi!
Találtam egy ilyen oldalt: www.orvostippek.hu megyék szerint lehet keresni, de a www.pco-szindroma.hu oldalon is találhatsz ötleteket, vagy hátha a pécsi lányok tudnak segíteni!

Lányok!MEGJÖTT :( Egész jól viselem.A férjem olyan lelkesen bizonygatja, hogy örüljek, hogy működök! :D Olyan aranyos!
Mostmár újabb kérdések merülnek fel bennem.A múltkor is volt pé-m(elvileg)és utána olyan stabilan fent volt a hőm, 8-ról zuhant 4-re aznap reggel, mikor megjött. Most meg így fokozatosan, és most este jött meg.A ciklushossz viszont hajszálpontosan megegyezik.De ez a 10 DPO nem kevés????
Szerintetek mit tehetnék, hogy rövidüljön a ciklus?
Ilyenkor holnap van 1.cn?????Eddig sosem jött meg így este.

Kép
Kép
zazzy

Gizi,ne hagyd abba,egyél ch-mentesen és gi-diétának megfelelően.

Zazzy, holnap lesz az 1 cn.
Vendég

Sziasztok!

Monee: én a reflexológusos vagyok, nem a méhpempős, de nem haragszom. :D
amúgy én régen, mikor nem derült még ki a pcos, szedtem ezt a kis ampullás ginsenges méhpempőt. huh de sz@r volt, nálam úgy érzem rontott a helyzeten, de az tuti hogy nem használt. Lehet azért mert undorral ittam, és nekem volt egy talpmasszőröm, aki azt mondta hogy csak az hat amitől nem undorodok.

Zazzy: SAJNÁLOM! Pedig úgy drukkoltam neked. Egyébként szerintem a mai az 1.cn, hiába este jött meg. :cry: :cry: Tudom nem vígasztal, de szerinten örülj annak is hogy kezdesz működni és spontán peteérésed volt és mensid. Én már ennek is nagyon örülök, és örülni fogok ha megjön.

Enyém hőm első mérés fél 5 kor mert már nem bírtam ki és mennem kellett pisilni: 37, majd rá 2 órával amikor mérni szoktam: 36,9 így kiegyeztem a 36,95el. :D :roll:

Pussz

ma délután fél3 körül kissé beájultam az oviban az asztalnál ülve, olyannyira hogy fojt még a nyálam is. :oops: :oops:

hajni...
Budaörs

a diétát és a tornát folytatom, csak a gyógyszerrel állok le..már fetrengek a görcsöktől...
egy hete van ez, eddig bírtam.

angélával beszéltem az MM-től, kedden megyek dokihoz megbeszélni...

itt mindenki Meforalt szed?

Giz
Kép
Kép
kissgizi

sokan meforalt igen...milyen hamar emelted???lhet hogy ott volt a gond...vagy az hogy minden gyógyinak más a vivőanyaga meforalnak és a merckforminnak, adimetnek stb más és más így lehet hogy te épp a merckformin vivőanyagátt nem szereted...
Vendég

Be fogtok kakizni ha most leírom mit bűnöztem össze vacsorára , férjem kezet is fogott velem :oops: :lol:
Na tehát ettem 1 szelet magos kenyeret globus családi sertés májkrémmel(na nem az egész dobozzal ettem meg) hozzá 3 nagy nagy csemegeubival. Ezt mostanában kétpofára zabálom. Megvettük a nagy majdnem 5kgs üveggel és hááááááát már nem sok van belőle.
Ezek után lefolytásként teavajas kakaós kalácsot tejeskávéval. :roll: És asszem még be kell nyomnon egy őszibarackot mert tegnap majd megőrültem érte és ma Apa vett nekem a madaras tecsóban 4 dbot mikor észrevettem hogy van hatalmasat ordítottam, néztek is rám bután hogy há mi bajom van . Mikor megláttam az árát, azt hittem lemegyek hídba.

Szerintetek ez normális????

hajni...
Budaörs

5 naponta kellett emelni. január közepén kezdtem. 1*500, majd 2*500, azán 1*8500, 2*850 és most 3*850.
az emelést egész jól bírtam, csa a 2. napok voltak rosszak.
1szer tartotam 1 hét szünetet szintén gyomorfájás miatt februárban, utána ugyanígy emeltem vissza, kivéve az 500-as szakaszt.
lehet, hoyg gyors volt? de nem hipóztam, csak a 2. napokon.

azon gondolkodom, hogy lekgözelebb a meforalt iratom fel.
az gondolom mindegy melyiket szedem, a metformin ugyanaz benne, nem?

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi!Én Adimetet szedek, nem volt vele bajom, pedig nem mondta annó a doki a fokozatosságot, úgyhogy 2x500-zal indítottam! :shock: :lol:

Hajni!
Te még versenyben vagy! :lol: És ilyen tünetek...hmmmmmmmmm :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: a tünetek nem érdekelnek...... :oops: :oops: egyedül nem akarok versenyezni.......

hajni...
Budaörs

A méhpempővel szerintem nincs semmi gond- de ez csak MAGÁNVÉLEMÉNY. De a ginsenggel vigyázzatok!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?