Na itt vagyok!Láttam már klasszisokkal jobb mesét is!(Horton-t néztük)
TÜCSI:
Először is neked!Véletlenül se legyen lelkiismeretfurdalásod, amiért leírtad, ami bánt!!!Egyrészt ezért(is)van ez a topik, másrészt, látod, hogy ez a halódó topik hogy felpezsdült?!Et azt jelenti, nagyon sok mindenkit érintenek ezek a problémák, és végre jöttek is, és el is mondták!Az meg, hogy most pont izgi időszak van, hát én most még szívesen átaludnék egy hetet!!!
A gondolataid miatt meg pláne ne legyen lelkiismeretfurdalásod, teljesen normális!!!!És hidd el, én is érzek ilyet!!!Pedig én még "alig" másfél éve várok!És mégis.És ettől borzasztóan együtt tudok örülni mindenkivel, és örülök annak, akinek minél hamarabb sikerül,mert az a jó, én is annak örültem volna, ha tavaly januárban abbahagyom a dianét, és mondjuk max. márciusban terhes vagyok....De nem, pedig voltak olyanok, akiknek a metszedés 1-2-3.hónapjában sikerült!Ez nagyon jó. Nem mondom, hogy nem lettem volna a helyükben.De nekem ez jutott, és ezt is írtátok, azt hiszem Csakegy, hogy mindenkinek a maga kis harcát kell megvívnia és megemésztenie és túlélnie.De "jó", hogy vannak ilyen példák(azért írtam idézőjelbe, mert jobb lenne, ha nem lenne, és mindenkinek rögtön lenne babája, mikor szeretne), mert szerintem a kicsit is érzékeny és empatikus embereket türelemre és gondolkodásra készteti, nekem például most jutott el a tudatomig(pedig biztos írtad már, igaz csak jó fél éve vagyok itt)hogy ti ilyen régóta vártok.Megdöbbentem.És ismeretlenül is az volt az első gondolatom, (röpke imám)hogy mihamarabb sikerüljön, mert tudom milyen maga a vágy egy gyermekre(még akkor is, ha én "csak"másfél éve várok.De valószínűleg ennek ellenére elő fog jönni az emberi gyarlóságom, ha esetleg nem sikerül most, és borzasztóan ki leszek bukva, és nagyon fogom magam sajnálni.És tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül, sajnos ilyen az ember, de ezért is jó, hogy itt vagyunk egymásnak, bármi is történik, és valamilyen módon közös a sorsunk.Ezért egy percig se gondolj ilyet, hogy megbántottál, és gyere nyugodtan, látod, máris mennyi mindenre rájöttél(amire segítettek rádöbbenni, ezért is jó, hogy vagyunk egymásnak!)ami gátolhat lelkilkeg!(Én is nagyon hiszek ezekben a dolgokban egyébként).
Na jó, befejezem, mert teleírom a z oldalt.
Czinkeb!
TSH-t az én MM-es doktornőm 3 felett már vizsgálandónak tartja!!!Alacsonyabbnak kéne lenni!
Met:Emlékeztek furcsálltam annó, hogy mi abban a pláne, hogy 3x500 helyett 2x850-et kell szednem, hiszen majdnem ugyananyni, de a doktornő azt mondta, hogy a 2x850 hatásosabb, mint a 3x500, azt mondta, ő ezt az adagot "szereti legjobban".Én is szeretném, főleg akkor, ha nem kéne szedni!!!
Lona!
Jó dolog, és kell néha magunkkal megvitatni dolgokat!Én szoktam hangosan beszélni magamhoz
, higgyétek el, más, mint amikor csak gondolkodunk!Nekem már sokszor bevált!