Huha,mennyi írás
Hajni,örülök,hogy újra itt vagy!!
Mi volt a bőrgyógyászaton?Kiváncsi avgyok nagyon,mit mondanak,emrt nekünk is vannak ilyen foltjain ugyebár
De a lipobase az szokott segíteni!
Nóri,hát akkor,hogy venne vissza a főnököd?Ha lemondanál a gyesről?Van ilyen,hogy elküldhet amíg gyesen vagy?Annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz.De nem szép dolog tőle,az tuti!!
Szél,az itt is fúj,sőt képzeljétek,még hó is esett,és közbe sütött a nap
Erika,tényleg néha mellényűlnak az emberek a beszólásokkal,Lucára is hitték,már,hogy tápszeres,és méga ami anpig szopzik,persze gyümikkel kiegészítve,és jöv héten már a zöldségeket is elkezdjük szerintem
De cicizés marad!
Most voltunk bnőpméknél,az ő kislánya 9 nappal fiatalbb,mint Luca,és mi 2kg-val nehezebbek avgyunk,Bogi oda vissza forog,Luca meg csak hátról hasra,de mi már megülünk,és hátrafelé tolat,előre is szeretne,de az még nem jön össze neki!És lehet abban valami,hogy előbb fog megtanulni mászni,mint forogni.
A könyvre visszatérve,szoktam nézegetni,de amik a 4-5 hósnál vannak,azokat tudjuk.Nem rossz könyv szerintem.ti használjátok?De mindennap nem szoktam elővenni,meg nem napra lebontva csinálgatjuk!
Mongi,nehogy eldugulj,me akkor mi lesz az esti beszámolóval?
Petri,szerintem nézesd meg úgy nyugszik meg az ember.De nem hiszem,hogy baj lenne.
Évi,gondolom Csongi örül az átverésnek
Szeret a mamánál lenni?
Betti,megértlek,hogy nincs kedved tanulni
Már nekem sem lenne,pedig kellene még egy suli,csak pénz is kellene hozzá
Egyébént jobban vagy már?
Andi,nagyon sok boldog szülinapot!