Új privát üzeneted érkezett!

Cleo: Boldog szülinapot! :D
Drukk nektek péntekre!

Szilvi: Értem....(nyelvtanítás témája).
Nem szültem? De kár.... :D :D :D

Nekem azt mondta a doktornő, idézem kb.: Hamarabb kezdhet el Réka mászni próbálni, négykézlábra állni, mert ezt a nagy testet nehezebb forgatni. " Ezen a "nagy testen" úgy meglepődtem, hogy nem is fogtam fel, mit mondott, csak később. :shock: :shock: Hát husos a drága....Most megkérdezték a minap, hogy már nem szoptatom, a tápos gyerekek ilyen pufik. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Mondtam, hogy szerencsére még szopizik.

Hajni: No azért! :wink: :D Örülök, hogy írtál. :D
jaimee1

köszia nyugatatást, d eén nem is kávézok meg semmi....meg pont altattam Bettikét mikor ez rám jött s 10 perc olyan hosszú volt akkor számomra hogy csak na.

Ha a kakkuk tojásokról beszélünk én vagyok itt a legnagyobb szerintem.....

mert hogy ritkán járok nem mindigreagálok bár elolvasok mindent de az agyam szita, nah meg nem is a ti korcsoportotokhoz tartozok korilag....ezt nem sértésnek írtam......én voltam a gyors :oops:
szóval ezen nem kell vitatkozni mindenki ide való..
kész....
puszika

Kép
kbernadett

Télleg nem voltál Hisztis, Hajni. Én már csak tudom, én az vagyok. Folyamatosan. :D

Petri: Sztem nem a dadogás jele. Lehet, hogy ez a kérdés túl rövid neki...kicsit meghosszabbítja. :D

Cleo: Módosítok : Boldog szülinapot!
jaimee1

Betti: Mondom, stressz az!

Na, eldugulok én is (Mongi, neked nem szabad) leszedem a Húsvéti dekort! Jók legyetek!
jaimee1

Jaimee!
Nekem mindíg azt mondták "Látszik hogy anyatejes olyan kis formás" 7hetes kora óta tápszert eszik :oops:

Cleo!
Boldog Szülinapot!!

Kép

Kép
katlina

Katlina! Ez biztos nagyon rosszul eshetett... :cry: Néha, tök akaratlanul úgy mellé tudnak "nyúlni"...

Erika! Leventére is azt hitték, hogy tápos... mert akkora volt.. Dévid meg totál űberelte a tesóját. Öcsisajt már 3 hósan kinőtte azokat, amiket Levente még 4 hósan vígan hordott! :shock:
Egyébként igazán küldhetnél nekem mail-ben pucerkás képet a kiscsajról! ;) Annyira kíváncsi vok rá! :mrgreen:.
Ja év Dévid totál rákapott a felülésre.... :shock: Apám... olyan erő van benne... csak nézek... :shock:

Betti! "Gyors"... hehehe ez aranyos.. hidd el, hogy nem vagy hozzánk fiatal!!!
szilbee

Sziasztok!

Vagyok ám, de apa még itthon és a fiúk lefoglalták otthon a gépet :wink: Tegnap meg még szabin voltam.

Jaj, annyit írtatok...na, tuti nem fogok én sem mindenre reagálni.

Először is: Cleo, isten éltessen sokáig! Mesélj majd mit kaptál a családtól!
A locsolópénzből nekünk is gyorsan kellett költeni, de elég olcsón megúsztam, csak egy Ben10-es figurát vettünk. :wink:
Te szegény, hogy én hogy úúútálom a fogfájást! Kitartás, majd csak túl leszel rajta.

Jaimee, hát mi is próbáltunk anno mindent hasfájásra. Espumisan-t is. Nekünk végül a dokinéni írt fel valami gyógyszertári löttyöt, még az jött be a legjobban.

Ivett, akkor ezek szerint jobban van Máté? Látod, a Baby loof hamarabb is eszembe jutthatott volna :?

Mano, hisztimiszti :lol: Nekem is vannak olyan időszakaim, amikor valamiért egyszerűen nincs kedvem írni. De tényleg olyan függő vagyok már, hogy ki sem bírnám, ha nem kezdenék újra hozzá!
Emellett 7 év fórumozás után elmondhatom, hogy ezeken a dolgokon minden fórum átmegy. Vannak sértődések, emberek jönnek-mennek.
De! Szerintem ez itt egy nagyon jó kis társaság, mindenkit befogad és örömmel lát! Lehet, hogy nem tudunk mindig mindenkinek reagálni, lehet, hogy napokig nem vagyunk, de nem hiányol senki, attól még hiányzik mindenki mindenkinek!
Ditke, nem tudom, kire gondoltál, szerintem senki nem sértett meg, szívesen fogadtunk, jó lenne, ha elmesélnéd igazából mi volt a baj!

Ja, és ki itt a legnagyobb kakukktojás? Hát mit szóljak én a 7 éves fiammal :wink:

Katlina! Csongi 9 hónaposan már simán körbejárta a szobát szekrény, ágy, asztal mellett. Nem volt 10 hónapos, amikor már magától elindult. Minden gyerek másként fejlődik... :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Ja, tényleg, Betti! Tényleg elképzelhető ám, hogy semmi pajzsmirigy, vagy ilyesmi, hanem a stressztől, kimerültségtől van. A férjemnek volt ilyen. Magas lett a vérnyomása, majdnem elájult, lezsibbadt a jobb karja. Kivizsgálták, semmi szervi ok nem volt. Stressz.

Nekem erre van egy nagyon jó szerem, Koezim Q10, csodákat tud művelni!

Évi és
Kép
csongianya

Cleo!
Boldog Születésnapot!

Kép
Úr isten ti aztán mennyit tudtok írni,pedig már a múltkor olyan érzésem volt,hogy kihalóban a topik!Mondjuk biztos csak az ünnepek miatt volt,én meg olyan elvetemült vagyok,hogy még akkor is ide kukucskáltam befelé,hogy írt-e már valaki! :oops: :D

Katlina!
Nem akarok okoskodni,de gond van a vonalzótokkal!Most figyeltem fel mikor a sétálást írtad! :oops: Robika 1 éves 9 hónapos :shock: :shock: Azért ennyire mégse repül az idő? :wink: :D
Egyébként meg szerintem se korai a séta,tudják ott a kicsik minek mikor van itt az ideje!Dávid 11 hónaposan már szaladt,Franci meg kényelmesen már volt vagy 14-15 hónapos mikor elindult magától!Minden gyerek más!

Lányok mégegyszer MINDENKINEK köszönöm a kedves szavakat! :D Igazatok van! Most pl. egy csomóan megsértődhetnétek mert nem válaszolok külön mindenkinek!De remélem nem fogtok??? :wink: :D :D :D
Vendég

Sziasztok.

Most jöttünk haza -kimentünk a Tisza partra a játszóra,de akkor szél volt,hogy kb csak negyedórát voltunk-inkább Plázáztunk utána.

Huu..csajok köszi a köszöntést -édik vagytok. :) :) :) :) :) :) :)
Tisztára jó kedvem lett tőle :) :) :)

Elin.igazad van...szánom bánom bűnöm :oops: :oops: :? (szita a fejem....),de mentségemre legyen mondta nem is volt olyan igazi vízsga ..csak ez utólag derült ki :wink: :wink: inkább nevezném tesztnek vagy minek...

Katlina.de ügyes Robika :shock: :shock: :shock: -amúgy meg ha korai ha nem -ő tudja,hogy bírja-e.ami rossz vagy kényszer neki,akkor úgysem csinálná...szóval gratula a sétához!!! :D

Szilvi.táposaknak nézték őket??? :roll: :P végülis táposak....totál természetes táp(lálék) :wink:
Ja,Sziszim is hamarabb állt négykézláb és mászott,mint meg tudott volna fordulni.(úgy kellett vele már gyakorolni a fordulát..)kis hájcis volt csajom is.

Hajni.ne kérj bocsánatot. :D ...és igen,van az embernek olyan kedve néha,hogy....
Szóval gyere és írjál :P

Évi.CSongi sem volt ma még oviban? Akkor most dúl a férfiuralom :)

Na..csak most nehogy azon legyen háború,hogy a legnagyobb,legkisebb leg..leg kakukktojásabb. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Afenébe... Nem műxik megint a freemail.. :evil: :evil: pedig ott vannak a táblival kapcsolatos leveleitek!!! :cry:
szilbee

Na, hajni, ezt már szeretem....! :lol: De látod, hogy beindítottad ezzel a kijelentéseddel ezt a topikot? Tisztára beindultunk :lol: De azért máskor választhatsz jobb módszert is :wink:

:lol: :lol: :lol: Andi! Boldog szülinapot!!!! :lol: :lol: :lol:
Kép

Hát lányok, én meg ma voltam az Obiban. Nem vesz vissza a diri gyes mellett. Dehát erre is számítottam.
Úgyhogy felköthetem a gatyót :?
Most beszéltem Évivel, segített a továbbiakban....Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin!

Te az Obiban dolgzol? Nem is tudtam :oops:

Cleo boldog születésnapot:-D

Szilbee!

én elküdltem már az adatokat? nem is tudom

Katlina!

olyan szép voltál, biztos nagyon jó volt:-D Robika pedig nagyon ügyes:-D

zavarjatok már tanulni...annyira nincs kedvem mindig van más amit csinálnom kellene.....pedig jövőhéten 2 vizsgám mlesz meg a szakdogámnak a bevezetését is lekellene adni:-S azt még sehol nem vagyok vele.

nah megyek is ugyis mennem kell 3 ra a hivatalba...

pusz

Kép
kbernadett

Nóri! És hogy tudott segíteni???

Freemail műxik.. pár kérdés!!

Zsú! Te küldtél nekem levelet a táblival kapcsolatban??

Erika! Add meg légyszi Réka Bébi szül. adtait! Azt már tudom, hogy mikor... de hány órakor? mennyivel? hanyadik hétre + napra?milyen hosszal? (már elefejtettem őket :oops:) Esetleg még,hogy mikor tartjátok a névnapját...
szilbee

Nóri, nincs mit :wink:

Andi, ne is mond az ovit. A múlt héten már nyavajogtak az óvónénik, hogy hát tavaszi szünet, meg összevont csoportok... erre megbeszéltem anyuval, hogy akkor mától nála lesz Csongi, tegnapra meg szabadság, mert akkor még úgy volt, hogy a férjem (aki egyébként Attila :wink: ) már megy vissza dolgozni. Aztán tegnap "leesett", hogy ma már suli van! Áhhh, jól átvertek. Mindegy, Csongi mamázik, apa holnap megy melózni, lesz egy szabad estém, csatlakozik valaki? :lol: :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Betti! A ti adataitok megvan, de esetleg küldhetnél képet a gmail-es címemre. (A hsz alatt megtalálod). Sajna nincs már a gépünkön a korábbi elküldött képeitekből! :?
szilbee

Katlina! Megnéztema lagzis képeket! Nagyon megéheztem, meg kell mondanom :oops: Szépek voltatok, jók a szabadban csinált képek is. De legjobban a 39-es és 44-es tetszik :lol: :lol: :wink:

Szilvi: gyes helyett inkább mukanélküli+Start-kari és esetleg tanfolyam. Persze jobb lenne valami állás, de amíg az nincs :arrow: ez van.

Ja, igen, szél....gyalog jöttem haza az Obiból (állomás). Hát kifújta a mindent belőlem :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! És a start mennyi? Egységes vagy személyreszabott? Marhára nem értek hozzá! :oops:

Mongi! Máj. 22-re vagy kiírva?? Nem emléxem pontosan. :oops:
szilbee

Miért? Az pénzbe kerül? :shock: Na, ez érdekes...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Mondom hogy marhára nem értek hozzá! :lol: :lol:
szilbee

Te! Ne idegelj :lol: !

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Évi, vagy Judit! Írjatok már erről valamit, mert hivatalos oldalon nem írnak, csak hogy kinek és miért jó...?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Csajok! Mindenkinek beírjam a tábliba a böcsületes keresztnevét vagy elég, ha mi tudjuk?
szilbee

Felőlem mehet...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri, én ezt találtam: http://www.szmm.gov.hu/main.php?folderID=13884

Nem ismerem igazán ezt a konstrukciót, de a lényeg, hogy az APEH-nál kell kiváltani. Ha van ilyened, akkor a munkáltató kedvezményt kap az utánad fizetendő járulékokból. Szal sokat tud vele/d spórolni!

Szilbee, tőlem is mehet...

Évi és
Kép
csongianya

Vali, Nóri!

Munkaügyi központos képzések:

http://www.afsz.hu/engine.aspx?page=AK_ ... _ajanlatok

Évi és
Kép
csongianya

Huha,mennyi írás :)

Hajni,örülök,hogy újra itt vagy!! :) Mi volt a bőrgyógyászaton?Kiváncsi avgyok nagyon,mit mondanak,emrt nekünk is vannak ilyen foltjain ugyebár :( De a lipobase az szokott segíteni!

Nóri,hát akkor,hogy venne vissza a főnököd?Ha lemondanál a gyesről?Van ilyen,hogy elküldhet amíg gyesen vagy?Annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz.De nem szép dolog tőle,az tuti!! :evil:
Szél,az itt is fúj,sőt képzeljétek,még hó is esett,és közbe sütött a nap :roll:

Erika,tényleg néha mellényűlnak az emberek a beszólásokkal,Lucára is hitték,már,hogy tápszeres,és méga ami anpig szopzik,persze gyümikkel kiegészítve,és jöv héten már a zöldségeket is elkezdjük szerintem :) De cicizés marad! :) Most voltunk bnőpméknél,az ő kislánya 9 nappal fiatalbb,mint Luca,és mi 2kg-val nehezebbek avgyunk,Bogi oda vissza forog,Luca meg csak hátról hasra,de mi már megülünk,és hátrafelé tolat,előre is szeretne,de az még nem jön össze neki!És lehet abban valami,hogy előbb fog megtanulni mászni,mint forogni.
A könyvre visszatérve,szoktam nézegetni,de amik a 4-5 hósnál vannak,azokat tudjuk.Nem rossz könyv szerintem.ti használjátok?De mindennap nem szoktam elővenni,meg nem napra lebontva csinálgatjuk!

Mongi,nehogy eldugulj,me akkor mi lesz az esti beszámolóval?

Petri,szerintem nézesd meg úgy nyugszik meg az ember.De nem hiszem,hogy baj lenne.

Évi,gondolom Csongi örül az átverésnek :) Szeret a mamánál lenni?

Betti,megértlek,hogy nincs kedved tanulni :( Már nekem sem lenne,pedig kellene még egy suli,csak pénz is kellene hozzá :? Egyébént jobban vagy már?

Andi,nagyon sok boldog szülinapot! :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Te küldtél nekem képet, meg egyebeket??? :oops: Ha igen, akkor jelentem... nem találom! :oops:
szilbee

Húúú de egyszerre!!! :shock: :lol: :lol:
szilbee

Köszi Tündi neked is :)

Szilvi.tőlem is mehet a név.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

okes! 8)
szilbee

Évi! Lehet, én vagyok a béna, de én 1 db szolnoki tanfolyamot nem találok itt :shock: !

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi! Igen, mert akkor muszály lenne visszavennie.De akkor is csak 2 műszakban, ahogy a szerződésemben van.
És nem elküld, hanem közös megegyezéssel mondunk pá-pát.
Az gyönyörű lehetett, hogy sütött a nap és esett a hó! Kb. 3-4 éve láttam ilyet, pont a Rékasi felüljárón sétáltam át, még a kilátást sem takarta semmi :lol: Csak akkor még naplemente is volt, vörös égbolttal.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee,igen mindent elküldtem,még mondtad is,hogy megkaptad :)
De elküldöm akkor mégegyszer.Mondtad is,hogy le is kicsinyíted,meg kiválasztod akéept,mert többet küldtem!

Kép
Kép
tundi24

Mennyi kakukktojcsi, anyám! :D :D :D

Nóri: Majdnem ugyanazt kérdezném, amit Tündi. Sötét vagyok ezekhez az ügyekhez. :? :? :? És gyes nélkül?
OBIból GYALOG? :shock: :shock: Aszta...

Szilvi: fotó megy. Gmail-re jó? Rádöbbentettél, hogy nincs is pucér képünk Rékáról. Gyorsan pótoltam, miután teljesen át kellett öltöztetni. Köszönjük, Libero! :evil: :evil:

Szilvi: név mehet!

Hajni: Cupppp! :D

Adataink.

Réka Anna
2007.12.12, 14 óra 30 perc
3540 g, 50 cm
38+4. hét
névnap: november 10 (Réka)

Tündi: Én használni fogok a könyvet, azt hiszem. A 3 hónapos cuccokat ő is tudja. Rékának esze ágában sincs forogni, sőt, a bal oldalán még feküdni is úúútál. Felülni viszont, aaaaz menne neki...Hason is utál lenni. Nyöszörög, kínlódik, szenved, végül sír...Azért edzésben tartom. Az apja meg mindig rámszól, hogy már megint kínzom azt a szegény gyereket...

Melinda: Micsoda nőuralom. Nekem tetszik! :D

Betti: Megtanultál már mindent????
jaimee1

Szilbee,ha nincs meg miket is küldjek el,mert már kitöröltem :(

Nóri,szép volt igen :) Hát elég szemétség ez a főnöködtől :evil:

Kép
Kép
tundi24

Ó Tündi! Akkor csak jól rémlett! :( Jól elteleportáltam a leveled vhova... :cry:
szilbee

Tündi! Itt megleled. A lakcím nem kell! És köszi hogy elküldöd! :oops:
szilbee

Szilbee,msn-re fel tudsz jönni?Átküldeném ott a képeket!Amit küldtél nem tudom megnézni,nem látom,oly kicsi,de Erikáé alapján leirom ide.

Kerekesné Borsányi Tünde
Kerekes Luca
2007.10.03 16h.37p
3770g és 56cm
40.hét sectio
névnap:dec.13

Kép
Kép
tundi24

Nóri!

Támogatható munkaerő-piaci képzések találati listája

Szolnok Bérügyintéző, Szolnok szakközépiskola PERFEKT Zrt.

Szolnok Betanító munkaerőpiaci menedzser, Szolnok általános iskola Debreceni Regionális Képző Központ

Szolnok Irodai ismeretek+ECDL Start, Szolnok szakközépiskola Debreceni Regionális Képző Központ

Szolnok Közbeszerzési referens, Szolnok szakközépiskola PERFEKT Zrt.

Évi és
Kép
csongianya

Ja, és be kell állítani a megyét! Az afsz-en kereshetsz munkát is. www.afsz.hu, álláskeresőknek, álláskeresés

Évi és
Kép
csongianya

Ja, igen..szakközépiskolával müxik, én gimnáziumot írtam be. Na, majd meglátjuk....bár az álláskeresésnél találtam kettőt, holnap megyek is tájékoztatásra :lol:

Erika, nem hosszú az, csak fújt a szél, annyi voklt a bajom...utoljára 7 hónapos terhesen sétáltam onnan haza :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Hűűűűha.... most már értem, hogy tudtál te szülés után izibe' talpra állni, lesétálni a gyermekágyra.......Én meg alig tudtam a hordágyról átmászni az ágyamba.... Miből vagy te? :D :D :wink:
jaimee1

Mongi??????
szilbee

Sziasztok!

Itt vagyok!

Szerencsére minden rendben van az uh is meg a méhszáj is.

A bpd-je most 84, ami meg is felel a korának.Érdekes, hogy Antóniának a 37. héten volt 87, mondjuk ő azért picike volt.

Kiváncsi vagyok mekkora baba lesz.

Megint jó sokat irtatok délután, majd holnap visszaolvasok.
Megyek Antóniázni, nagyon hiányolt délután, enni sem akart amig nem értem haza.

Jó éjt

Kép
Kép
mongi

Nóri!
Találtam még egy jóóóóóóóóóóóóó képet!
Kép

Szilbee!
Tőlem írhatod a nevem!

Jaa,voltam ma a hivatalban és alákellett írnom,és mekérdeztem hogy akkor most melyik nevemet is írjam le :oops: :lol: :oops: :lol:

De vasárnap is be kellett mutatkoznom és persze "Szia,Szabó Katalin vagyok" :oops: :oops: ,és a barátnőm szólt rám hogy már né vagy :lol:

Kép

Kép
katlina

Vonalzó tényleg nem volt jó,azért még ennyire nem vagyunk örgek :D

Kép

Kép
katlina

Letti. :) :)
De jó,hogy minden oké.
Bizti nem lesz picike.holnap majd megnézem,hogy az enyémek mekkorák voltak a 32.héten.

Katlina.tényleg tök jó a kép.ari :)
A neved meg időbe telik még megszokod.akkor most teljes iratcsere?

Jó éjt

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Mongi: SZupi! :D 8,4 az tök jó!
Hát pici nem lesz, az bizti...

Hajni: ??

Vali: Nagy a csend, jól vagytok?

Piszokul fáj a hasam. Ha ez nem pé, akkor gáz van.

Jó éjt!
jaimee1

Mongi: Most jut eszembe, mi 33. héten voltunk 8,4 BDP-ileg. Ekkor mérte el Erdődi 1,4 centivel a fejét, úgyhogy erre jól emlékszem. Erdődi szerint 7 centi volt a feje, valójában meg 8,4...És mi előrébb voltunk akkor két héttel!!!!
:D
jaimee1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?