Jó reggelt!
Hát köszi a sajnálkozó szavakat, de nem adjuk fel. Áprilisban irány Gyula!!!!
Amúgy az autóban egy kis alkatrész ment tönkre, de sajna annyira azért nem pici, hogy helyben meg lehetett volna csinálni...
Érdekes ez a gáztűzhelygomb és társai.
Nálunk nem volt jellemző. Talán egyszer-kétszer..., de nem is emlékszem. Ha meleg a sütő, volt már, hogy mutattam Szonjának milyen meleg, és azóta csak szólok, hogy vigyázz, meleg, és messziről tartja a kis kezét, és fújja (mint a forró levest
) Édes. Mondjuk lehet az is közre játszik a nagy óvatosságban, hogy Szonja egyszer a fürdőkádban megfogta a forró csapot, és azóta csak elég annyit mondani, hogy forró, sejti miről van szó...
A konektorba se nyúkált még, de azok sincsenek igaziból az ő magasságában, talán ezért is nem olyan figyelemfelkeltőek...
Pumperka, ugye mondtam én hogy így lesz....
Beindul az magától...Nagyon ügyik voltatok, és helyes, formás babó Zsombor!
Mégegyszer gratulálok!!
Murphyke, ez az átállás tényleg nem egyszerű...
Ráadásul hétvégén az órát is állítják, majd még jobban be fog zavarni. Nálunk eltartott egy pár hétig...
Fürdés: Na azzal mostanság nekünk is meggyűlt a bajunk.
A hajmosást szoktuk kicsit jobban körbe járni, mert az a "nem szeretem" Múlt héten viszont úgy alakult, hogy a leányzót sehogyan sem tudtuk rávenni kíméletesen a műveletre, és bömbölés közben gyorsan leöblítettem a haját. Na másnaptól nem volt hajlandó a fürdőkád közelébe menni...
Volt egy-két nap mikor nem is fürdött. VAgy csak én fürödtem (kedvcsinálónak
) ő meg a kád széléről osztogatta a puszikat, de nem volt hajlandó belejönni. Aztán mindenféle apró trükkökkel ( zuhanyoztunk, ő engedte a vizet, locsolt világnak, stb) tegnap ismét volt kedve fürcsizni...
Egyébként Szonja is kb azóta fürdik a nagy kádban mióta ülni tud. Csúszásgátlóval. Na mióta meg állni tud, azóta szinte úgy játszik.
Képzeljétek Szonja bőre tiszta ekcéma. Hol jobban hol kevésbé.
Elkezdtem neki FLP-stermékeket adni, bízván a gyógyulásban. ( Berry nectar, First) A doki néni riogat a szteroidos krémmel, de azt ha lehet elkerülöm. Az úgyis csak felüleeti kezelés...Most ezekkel próbálkozom, melette hipoallergén szappannal fürdetjük. VAn valakinek hasonló tapasztalata? Ha igen, mivel próbálkoztatok?
Sajnálom szegényt, mert néha úgy vakarózik, mint egy kismalac...