Új privát üzeneted érkezett!

Szilbee! musszogott Anya a telefonba rendesen és mondta, hogy most festi a tojásokat. Anta meg nagyon halkan mondta, hogy igen és hogy már nagyon várja. Igazából nem mertük hosszúra nyújtani a beszélgetést nehogy lebukjunk.

Cleo! Szegény, kihez jársz?
Van valami fájdalom csillapitód, mondjuk cataflam, az nagyon jó 3*1-et lehet belőle bevenni egy nap.
A jövőhét még azért odébb van.

Köszi a drukkot, holnap mindenképpen beszámolok, hogy mi volt.
Lesz uh is, igen.

Melinda! Én már utálom a mérleget, minden reggel ott kezdem a napot. A legutóbb a terhesgondozóban bő 1 órát vártam a dokira, hogy beirjon a kiskönyvembe. Vérvételre beutalót dec. közepe óta nem kaptam, hát nem tudom, nem sok értelme van odajárni.

Tündi! Nagyon jók a fotók, nem semmi ahogy Luca megtorpedózta a tányérotokat.

Franci és Petike: Boldog hófordulót!

Kép
Kép
mongi

Melinda: Áh, a terhesgondozós, mérlegek mindig többet mutatnak, mint az otthoniak. :D :D

Szilvi: Nyomás? :D Hát hacsak nem KarloszAlberto, Medox vagy Csárli a gyerek neve, sztem azt szokja meg, ami a neve és elfogadja. Aki meg utálja a nevét...Hááát, ott valami kis bibi lehet. Gyerekkori trauma vagy ilyenek.

Petri: Nem fújt el benneteket a szél ebben a kutya időben?
:D

Cleo: Akkor annyira nem fáj ugye? Ha kibírok jövő hétig...

Nekünk volt hogy egyik név sem tetszett, volt hogy 3-4 egyformán...

Blog? Á, nem...

Molly kutyát a szüleim nevelik. :oops: :oops: :oops: :oops: Mindig is ott élt, csak közben engem elrabolt Apa. :lol: :lol: Mármint a szívem... :D Kutya kertes házba való, vallom én, így nem én nevelem. Hiányzik is... :cry:

Nem tudom, én pont azt szeretem ebben a topikban, hogy nincs olyan tagja a bandának, aki egy idő után nem hiányozna. Lehet, hogy nem írom le, vagy írja le más, de ettől ez még így van. :wink:

Télleg, Szilvi, hol is van a topiktáblink? :D :D :D
jaimee1

Mongi: De tündér lehetett Anta!! :D :D :D :D :D Drukk a dokihoz! Terhesgondozó? Semmi értelme. A végén már azért jártam, hogy találkozzam a többiekkel, akikkel kb. egy időpontra voltam kiírva.
jaimee1

Mongi! :lol: De aranyos lehetett!! :lol:

Erika! Negyedkészen az egyik mappámban... Lassan készül...
Hehe.. nem arra godnoltam, amire te a nevekkel kapcsolatban!! :wink: Ja és én egész felnőtt koromig utáltam a nevem... nálam is bibi volt? ;) :lol: Traumám az nem vót... :lol: vagy ki tudja... lehet csak nem emléxem rá.... :wink: :wink:
szilbee

szilbee

Az én dokim szerencsére rendes, max. azért kellett várnom, mert császárban volt. Én azért szeretek hozzá járni, mert megnyugtat, hogy minden rendben van :D erre szükségem van

A férjem se nagyon szereti a nevét, ezért tiltakozik, hogy a fiát Csabának hívjuk, pedig szerintem jóóóóóóóó

Kép
pimelinda

Szilvi, jók a képek, klasszak a fiúk :) micsoda férfiuralom, nekem fura lenne, 2 hugom van, a hugomnak kislánya... úgy néz ki, nekem is lányom lesz :)

Kép
pimelinda

Jól van akkor.... :D :D :D Neves megjegyzés vissza, törölve.

Szilvia, a királylány volt az egyik angol nyelvleckében...Ez ugrik be róla. Sylvia...
jaimee1

Valaki segítene!

A baby loof az mire való??

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Ivett.

Pont előttem van a dobozza,mert a napokban én is kentem Zsolti hátát+mellkasát ,mert éjjel köhög egy kicsit

Szóval:3hónapos kortól adható
-meghűléses megbetegedések,köhögés,nátha,torokgyulladás külsőleges kezelésére
-kiegészítő kezelésként légcsőhurut,valamint ismétlődő hurutos állapotok esetén.

Szerintem jó lenne Máténak is.

Remélem segítettem

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Köszi Cleo!

Nagyon sokat segítettél,mégegyszer köszönöm!
Biztos jó lesz Máténak!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Ivett.

EGy ismimnek azt ajánlotta a tüdőgyógyász dokijuk,hogy azzal is sokat segítenek ilyen kicsiknek,ha alaposan átmasszírozzák a hátukat+bordákat+mellkast ,mert elvileg ez is oldja a letapadt váladékot

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!

Nekem is mondta a védőnő,hogy a rossmanba van olyan maszírozó amivel a hátát és a mellkasát lehet vele maszírozni!
Holnap megnézem és ha lesz akkor veszek egyet!
Köszi a segítséged!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Letti,Jaimee

Pongrácz Tündéhez járok.ma kibírhatóan voltam...de nagyon érzékeny a fogam,főleg,hogy most meg jól meg lett piszkálva...
Simán kibírom (remélem rosszabb nem lesz),márcsak azért is,mert ha időpontot kértem volna tömésre,akkor 4hét múlva kaptam volna kb...

Melinda.akkor meg nálatok a csajok vannak többségben. :lol:
Szerintem is az a legfontosabb a dokiban,hogy tuti meg tudj benne bízni,meg hát igen...hogy megnyugtasson.ebben az agyonrémisztgetős világban erre van szükség. :wink:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hajni,mi a gond???Tudok valahogy segíteni?Igenis van itt keresnivalód!!Miért gondolod,hogy nincs?Nekem nagyon hiányozni fogsz,írj légyszike!! Légyszi,légyszi...

Szilbee,nagyon jóóók a képek! :) Dávid olyan kis pufika,jól áll neki :) Jó lehet harapdosni :) Vagy nem szoktátok? Én szoktam Lucust,és akkorákat nevet,hogy csak na.. :)

Tényleg van egy jó videóm,ahogy játszanak apával,de nem tudom örülne-e neki,ha feltenném..na majd megkérdem tőle :oops:

Andi,nagyon rendes tesó Zsoltika :) Én tesóm is adott nekem mindig a pénzecskéjéből! :)

Linda,nálatok nőuralom van teljes mértékben :) De szerintem nincs ebben semmi rossz :) A Csaba-szerintem is jó név :)

Mongi,Lucus mindent kinéz a szánkból,és minden kajcsiba belemászna :) Az eddigiek alapján remélhetőleg nem lesz válogatós! Anta aranyos lehetett,anyukád biztosan jól játszotta a szerepet,ha nem bukott le :) Holnap minden rendben lesz biztosan,várjuk a beszámolót!

Ivett,jobban van Máté?

Neves témához,én nem szeretem a nevem,de nem tudom miért.Pedig sokan mondják,hogy szép,mert a tündér szóból származik :)

Jó éjt! Kép

Kép
Kép
tundi24

Apa elment Németországba ha minden igaz akkor pénteken jön haza!!
Nem régen telefonált hogy alig tud haladni annyira szakad a hó!

Tündi!

Szerintem jobban van Máté,de még ma hőemelkedése volt.
Remélem már meggyógyul végre!
Ma azért elég jó kedve volt!

Mindekinek jó éjt!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Van aki még utálja a nevét? :D :D :D :D

Én vagyok itt a kakukk tojás. Szeretem a Húsvétot, nem utálom a nevem sem....Rémes.
jaimee1

Egy kis időre eltűntem. Sem időm, sem kedvem nem volt írni. Azt hiszem itt már kialakult a megszokott írói társaság, Hajnival egyetemben én sem fogok ide írni. Úgy érzem nekem itt keresnivalóm nincs. Sokan biztos örülnek ennek. :twisted:
Tündinek üzenem, hogy nagyon aranyos kis mosolygós a kislánya, apukája büszke lehet rá. Veled szeretném tartani a kapcsolatot, de nem itt. Puszi neked. :D

KépKép
ditke78

Én már szeretem... :lol: csak az Annát utáltam, de ma már el sem tudnám képzelni az Eleonórát Anna nélkül. Ezért lett Lilcsi is Lilianna :lol:

Hajni! Rázd meg magad és gyere, ha jobban vagy. Tudom miről beszélsz, mint ahogy más is...hullámvölgyben vagy. Majd elmúlik.

Ja, és nem tudom, mit hallgat Lilcsi :shock: Valamilyen internetes rádiót hallgatok mindig, de hogy hol álltam meg épp akkor....? Passz!
És szombaton, vagy mikor volt a Birodalom visszavág, Lilcsi csak ült és nézte :lol: Jobban lekötötte, mint eddig bármelyik mese. Van ízlése a gyereknek 8)

Bölcsiben nem volt gond...keveset ebédelt (finomfőzi volt), keveset aludt, mert megint felébresztette a kakilás :cry: , de jól uzsonnázott.
Vali! Tényleg! T is hogy állsz már a fogorvossal???

No, lépek én is!
JÓ ÉJT!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Nálunk is megvolt a látogatás mindkét rokonsághoz. Részünkről összejött a "nagy család" Anyuéknál ott volt mindenki, jó volt, olyan ritkán vagyunk így együtt. Marci is élvezte, persze pörgött egész nap. Másnap meg a veszprémi unokatesóval randalírozhatott. Mi is jó sokat kajáltunk, sajnos az idő nem volt valami fényes, Veszprémben húsvét éjjelén kb 5 cm hó esett! Éjszaka kimentünk, és nagyon furcsa volt látni a havas tájat!! :shock:
Aztán el is olvadt másnapra.
Marcinak a legújabb szokása, mivel nem viszi túlzásba a vacsorát, hogy éjjel is felébred, és tejcit követel. Mondtam is, hogy szépen visszafejlődünk csecsemőkorba :)
De este is megiszik 3-4 decit, úgyhogy lehet, hogy csak szokásként vette fel az éjszakai tejivást, de igyekszem leszoktatni róla.

Katlina! Szívből gratulálok, és sok boldogságot kívánok nektek! Nagyon szépek voltatok a pároddal együtt!!

Nóri! Nekem tetszik az Eleonóra, olyan különleges! Az angol változata meg még jobban.
Most látom csak, nálatok meg mindjárt jön a szülinap!! Megvan már a torta?

Jamiee: én se utálom a nevem, már megszoktam :) Ennyi idő alatt volt rá időm... A húsvéttal se volt gondom :)

Tündi: szép helyen voltatok, nagyon aranyos Luca is a képeken! Marcinak is ugyanilyen katicás cumitartója volt, de ő mindig leszedte magáról csíptetőstől :)

Hajni! Ne tűnj el, légyszi-légyszi... :cry: Nekem is nagyon hiányoznál!! Bár nem tudom miért érzed úgy, hogy nincs itt keresnivalód, azért remélem hamar meggondolod magad, mert nem így van! Én is érzem kakukktojásnak magam néha, mert már kevés időm van, és ritkábban tudok írni, de már fórumfüggő vagyok :) Úgyhogy csak visszajövök mindig
Bár néha csak átfutni van időm, és a képeket megnézni!
Megjegyzem, mindegyik kép nagyon édes a manókról az utóbbi oldalakon (is!)

Na sziasztok, jó éjt!
judit_79

Ditke: Sajnálom, hogy így gondolod. :cry: :cry: Nem így van. Ha én mindig csak akkor írnék, ha valaki hiányolna, vagy kérdezne valamit, már régen nem lennék egyik fórumnak sem a tagja. 8) 8) Nnnnna, annak is örülne valaki, bizti... :D :D
Gondold meg magad és mesélj, hogy telt a Húsvét.

Judit: Aszta, 5 centi hó???? :shock: :shock: :shock: Akkor nem is olyan rossz hely ez a Szolnok. :D Nem vagy kakukktojás! Ebédidőben szoktam rád gondolni, mert én is mindig akkor vetettem rá magam a babanetre. Aztán jó lasssan rágtam és nyeltem az ebédet. :lol: :lol:

Szilvi: Akartam kérdezni, te tanítasz angol nyelvű mondókákat Leventének? Egyáltalán, szoktál neki mondani ilyeneket?

Valaki használt Espumisan cseppeket a csemetéjén? Hasfájásra, pukira emulzió, vagy mi a szösz. :shock: :shock: Réka úgy tűnik, hasfájós lett....

Évi: Mizu felétek?
jaimee1

Jaimee!

Én használtam Espumisan cseppet mert Máté is hasfájós volt egy kicsit,de nekünk nem használt semmit!
Jó volt neki a Gripe Water!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Ivett: Köszi!! Én is úgy látom, hogy nem hat... :roll: :roll:
jaimee1

Ditke! :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: Szerintem is tévedsz! :(
Tényleg írjál!!! Ja és tegyél még képeket!!!! (Mert ugyan nem mindig jeleztem vissza, de én nagyon szerettem nézegetni a képeit!!!)

Ja és nem tudom ki hogy van vele, de én néha azon veszem magam észre, hogy elolvasom a hsz.kat... napjában 2-3 alkalommal... magamban megfogalmazom a válaszokat, aztán mire idekerülök, hogy írjak... totál kimegy a fejemből... pár nap múlva meg rájövök, hogy nem is írtam le amit akartam... No ezek után nem csodálom, hogy Ditke vagy bárki más azt hiszi neki nem is írok... :oops: :oops: :oops: :( :( :(

Erika! Nem tanítok neki angolul mondókákat... meg ilyeneket... Meggyőződésem (de ezzel lehet csak én vok így :oops: ), hogy akkor van értelme kiskorban (meg úgy egyáltalán) angolt (vagy bármilyen más nyelvet) tanítani, ha tényleg olyan közegben van, ahol használnia is kell a nyelvet... Örülök annak, ha már érthetően kimondja a magyar szavakat. :lol:

Ja a névre visszatérve... nekem a vezetéknevemmel van máig gondom... (persze nem az asszonykanevemmel)... a jánynevem "Kálmán"....
szilbee

Ditke! Mármint Zsani képet!! :D (Már megint kihagytam az alanyt!!) :oops: :oops:
szilbee

Húúú de korán van... dehogy az alanyt hagytam ki... áááá... :oops: :oops:
Na ma nekilátok a táblinak... ma csak portalanítanom meg mosnom kell úgyis! ;)
szilbee

Szép jó reggelt!

Ditke,én is egyet értek a többiekkel!Amikor elkezdtem ide irogatni,tavaj nyáron,akkor már én is egy összeszokott csapatba csöppentem bele,de úgy érzem befogadtak!Én is úgy vagyok,mint Szilbee,hogy elolvasom az irományokat,megfogalmazom mit szeretnék írni,aztán mire oda kerül a sor,elfelejtem egy nagy részét :( Azért is írok néha zagyvaságokat,meg összekeverek neveket :oops: Szerintem írj továbbra is!És mindenkire gondolunk aki nem ír,én nem is igen szoktam kiemelni senkit,mert nem akarok kiahgyni senkit,ezért többiek-ként szoktam felszólítást írni! :) Én sem kapok mindig hz-át,de attól elolvasom mit irnak a többiek,és próbálok bekapcsolódni,szóval ne tessék elmenni se Neked,se Hajninak,és másoknak sem.Irgum-burgum... :twisted: :twisted:
Egyébként tarthatjuk a kapcsolatot természetesen! :) Msn?

Judit,hóóó tök jó,csak én ilyenkor kciist szomorú vagyok,hogy miért tavasszal esik,télen kellene neki,bezzeg akkor meg nem esik :( A tej az egészséges nem? Vagy legalábbis én ezt hallottam mindig :o És mit tojt a nyuszi Marcinak?Már lehet írtad :oops:

Erika,nekünk is a gripe water vált be,és a cseresznye magos pakolás,Dm-ben ius lehet kapni álítólag,de ha nem tudsz beszerezni kölcsönadom a mienket!

Szilbee,te angolt tanítasz??

Ivett,milyen volt az éjszakátok?

Évi,apa itthon van még?

Kép
Kép
tundi24

Szép jó reggelt

Boldog hófordulót Francinak meg Petikének!

Én is hallottam tegnap hogy Pécsett esett a hó...pont a fogorvosnál volta. KÉpzeljétek lehet hogy baj van a pazsmirigyemmel :cry: :( tegnap tökre szarul foltam, ugy be tojtam. A szívem vagy 10 percen keresztül majd kiugrott a helyéről, itthon ahogy megmértem 134 volt a pulzus. Az én magam kis 60-70 éhez képest. Elfehéredtem meg .....hhu nagyon megijjedtem. Ráadásul egyedül voltam itthon Bettikével szpóltam gyorsan unokatesómnak, ő vigyázott rá még én elmentem az orvoshoz, csinált EKG-t meg vérnyomás mérés 130/90 Hgmm volt asszem de nekem ez is magas az én 100-110/70-80 hoz képest. Azt igy beküldött laborba s megnézik majd a pajzsmirigy hormon valamit is. Hu de zet nem kívánom senkinek.

Aztán hazamentem megmostam a fogam s visszamentem a fogorvoshoz...de ez már csak hab volt a tortán. Ott már nem volt semmi most gyógytömést csinált jövőhéten gyökérkezeli s aztán meg betömi. de még van vagy 4 időpontom ami szerintem még ugyse lesz elég.....
Rólam ennyit nem fárasztalak titeket

AMugy ma vagyis a hétre szabadságot adok a csajszinak itthon hagyom ugyis itthon vagyok nem viszem oviba:-D
remélem hagy majd tanulni.

nah puszika
MAjd próbálok jönni s jobban vissza olvasni

Kép
kbernadett

Joúúú reggelt!

Mi ütött itt az emberekbe :shock: ? Vagy összebeszéltetek? Valóban nem kell a szívünkre venni, ha valakit nem említenek név szerint, és valóban nem kell azt sem, ha netán kimarad valaki valami reagálásból. Én spéci sokszor azért nem írok le valamit, mert már előttem 5-en megtették, de azért még úgy gondolom én is. Vagy elfelejtek, persze... :roll:
Judit sem sértődött meg, pedig ő tényleg nagyon ritkán ír már mostanában, de neki van már más dolga is :wink: .
És itt bizonyos értelemben mindenki kakukktojás :lol:

Judit! Mi az Eleonóra angol változata? :shock:
És nagyon irígy vagyok, hogy Marci így szereti a vizet! Lilcsi a mai napig üvölt, ha fürödni kell, akkor meg pláne, ha hajmosás is van. Valamit én rontottam el, de hogy mit és mikor? :cry:

Szilvi! Ki van téve nálunk a bölcsiben lovaglásoktatás! Ha aktuális még. Csak nem tudom, hol? Azt nem írták. Itt a tel.szám:30/3657148

Erika! Lilcsinél sem vált be az Espumisan...de semmi más sem. Leginkább a meleg pelenka+masszírozás, vagy a meleg fürcsi.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Nagyon jól mondod!!!! Ó köszi a telszámot!! Ezt is megkérdezzük... vagyis megkérdi Ed! mert hogy ő akarja intézni...

Tündi! Igen! Angol tanítónéni vok! :oops:
szilbee

Sziasztok!

Szilbee! Annyira jók a képek, nagyon szimpatikus kis család vagytok! A puszis fotó tetszik nekem a legjobban. Remélem majd nálunk is sok ilyen készül.

Cleo! Akkor szerencséd van, nagyon jó fogorvoshoz jársz én 2 évig dolgoztam vele. Emberileg és orvosilag is szupi. Csak hát szörnyű sok betege van szerintem pont ezért.

Baby luf-ot lehet mellkasra is kenni? Én még nem mertem.

Jaimee! Név: Leticia Hát csak bemutatkozáskor használom. Van aki igy hiv, de a közeli barátok csak Lettinek szólitanak, amit szeretek.
Szegény nagymamám Leticikének is hivott, hát azt hittem lekaparom a falat.

Espumisan: használtuk, de nem jött be még rosszabb volt mint az infacol. Termotasakkal melegiteetük a pocit.

Ditke! Szó sincs kialakult társaságról,hiszen menetközben mindig jönnek újak azért vagyunk már ennyien.Talán igy, hogy többen vagyunk nem tudunk mindig mindenkinek reagálni.
Mondjuk van, amikor én sem irok vagy nincs kedvem ,vagy nem tudok éppen hozzászólni egy témához.
Sajnálom, hogy igy érzel.

Judit! Mi is vártuk a havat, de idáig már nem jött el. Nem lehet könnyű, hogy éjszakánként kelned kell, másnap meg menned kell dolgozni. Remélem gyorsan visszaáll Marci a régi kerékvágásba.

Szazsa! Mi újság? Te is nagyon régen irtál már.

Melinda! A Csaba nekem is tetszik. Nálunk azért nem jött szóba, mert a vezetéknév Kovács.
Majd bizti találtok a kisasszonynak valami szép nevet. Szerintem női nevet könnyebb találni.

Na lassan befejezem. Most azért tudtam ennyit irni, mert Anyukám itt van velünk és lefoglalja Antát, egyébként képtelenség lenne igy reggel az irás.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok.

Betti.
nekem mikor Sziszivel terhes voltam akkkor volt ilyen-plusz jó erős szívritmuszavar-de nálam is rögtön a pajzsmirigyre gondoltak-de teljesen jó lett az eredményem.Remélem nálad is csak ilyen jövő-menő rosszullét volt :wink:

Szegény,te is megszenvedsz a fogaddal :(
Tényleg,a gyökérkezelés mennyire gáz?? csak azért kérd,mert ha vél.nekem is az lesz-megkérdi kell-e érzéstelenítő...igaz még odébb van..

Elin.megfogalmaztad pont az igazságot: itt mindenki kakukktojás :D :D -de totál így van.de kakukktojások érezhetik jól magukat együtt :lol: :lol: -és tök jó,hogy jönnek új kakukktojások néha (csak ne menjenek....:( )

Szilvi.én is úgy tudom,hogy amíg a kicsi gyerek (nagyjából) pontosan nem ismeri és használja az anyanyelvét,akkor nem tanácsos idegennyelvet taníttatni vele...És igen,már az is nagy szó,hogy hanghibák nélkül beszéljenek a gyerkőcök.

Kivi vagyok én is jövőhéten viszem Zsoltit logopédushoz-megnézi mit fejlődött 1év alatt
Brrrr.pénteken meg kardiológia Sziszivel-én úgy fosok tőle :(

Letti.majd jelentkezz ám doki után (is) !! :)

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Tündi!

Máté szerintem most már jól van,de nem szólom el magam.
Teljesen jól aludt az éjszaka,egyszer sem volt fen és még mindig alszik!
Luca baba hogy van?Alszik éjszakánként?

Hajni,Ditke gyertek és írjatok!!!

Mindenkinek szép napot!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Cleo!

én bevallom hogy én mindig kérek injekciót, mert én nagyon fossok a fogorvostól, amugy biroma fájdalmat de ezt a fajtát valahogy nem.

HÁt az hogy mennyire gáz az meg egyéntől függ. De szerintem akkor kérj meg fogsz is kapni szerintemmert azért csak az idegeket piszkálja.

De nekem lehet hogy azért is gondolja még inkább mert hogy ilyen gebe vagyok. Hát aki látott már az tudja hogy vasággyal együtt vagyok 50 kiló.( amugy 46-48 között :oops: ) s ha hiszitike hanem eszek rendesen. pláne most húsvétkor a rengeteg sok süti töltött káposzta meg ilyenek s nem szedtem fel egy kilót sem.
Hát énis remélem hogy minden rendben lesz de tegnap nagyon megijjedtem. PLáne az hogy mi lesz ha elájulok vagy ha rosszul leszek mi lesz akkor Bettikével.

puszi

Kép
kbernadett

Betti! Átküldtem priviben a mobilszámomat.

Kép
Kép
mongi

Na megjöttem az élméybeszámolóra azért még várjatok egy kicsit!! :lol:

Ditke!
Én úgy gondolom hogy mindenki idekerült valamikor mindenki volt egyszer új ebbe a társaságban de még senkit sem közösítettek ki innen!
Engem sem hiányolnak név szerint de ennek ellenére még is itt vagyok!Mert szerintem mindenki tudja ha valaki nincs itt egy ideig annak oka van valószínű dolga van de az nem azt jelenti hogy nem ír többet!
És én is úgyanúgy vagyok mint Szilbee,elolvasok mindent mire írnék addigra elfeljtem
Sajnálnám ha ezért nem írnál....

Mano!
Gyere te is!!!!!!!!!!!!!!!!

A kis drágám sétálásba kezdett,semmi más nem érdekli csak a séta
nem korai ez még???

Kép

Kép
katlina

Betti,lehet csak egy egyszerű rosszullét volt,nem?Legalábbis reméljük!A fogorvoshoz kitartás!Én is mindig kérek fájdalomcsillapítót! Szerencsére nekem még nem volt gyökérkezelésem,de nem is szeretném ha lenne :(

Andi,a te fogad hogy van?Sziszivel biztosan minden okés lesz!Meg a logopédusnál is.Rendeszeresen jártok,vagy csak igy néha mentek ellenőrzésre,hogy mennyir fejlődött Zsoltika?

Katlina,pedig nagy várjuk már a beszámolót!:) Szerintem nem korai ha elindul!Álítólag én is 9 hónaposan kezdtem el járni :oops:

Mongi,nagyon szép neved van! :) Köszönjük anyukádnak,hogy vigyáz Antára amíg írsz nekünk!:) Mikorra mész dokihoz?

Ivett,hát az éjszakáink elég változóak:( Most türhetőnek mondható volt,2x kelt,hatalmas sírással,igy aztán együtt aludtunk,mert apa gyakorlaton van.És mostanában minden elalvás előtt hatalmas ordításba kezd:(
Örülök,hogy jobban van Máté!

Nóri,egyetértek veled,mindenki kakukktojás vmiért :) Lilcsi nem szereti a finomfőzeléket?Kiskorában sem szeretett fürdeni??

Szilbee,felnőtteket is tanítottál?Vagy különórákat tartottál?Apa pénteken megy ismét szóbelizni :(

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Hűűű, mennyit írtatok! :shock: :D

Szilvi: Igen, én is így vagyok vele, hozzászólások olvasása közben annyi minden eszembe jut, amikor meg válaszolnom kellene, fele sem jut az eszembe. A fotók nagyon jó. Na tessék, ezt is akartam már tegnap is írni.... :roll:

Mongi: Leticia? Nem is gondoltam bele, hogy mi lehet a Letti hosszú, eredeti változata. Nekem tetszik. Gyerekként különleges név lehetett, ma már annyira talán nem is...

Katlina: Egyetértek. Szerkeszted az élménybeszámolód? Legyen ám vagy két oldal. :wink:

Ivett: Örülök, hogy Máté jól van. :D

Betti: Örülj neki, hogy nem szedtél fel sokat, ha meg felpattant volna 5 kg, az lenne a baj. Csini vagy! :D

A pajzsmirigy gond nem ilyen rohamszerűen jelentkezik. Ott is van magas pulzus, de folyamatosan, nem kiugrásszerűen és aztán elmúlik...Nem stressz eredetű ez az egész?

Szilvi: Ha kihagyod az alanyt és az állítmányt, akkor is értünk! :D :wink:

Vali: ???? és a többi hiányzó, most neveket nem mondanék, mert kihagyok valakit és leég a képemről a bőr....Hajnit azért kiemelném....

Letti-Mongi: Doki után jelentkezz!!!

Lányok, és a két nyelvű gyerekek? Ahol mondjuk a papa angol? Vagy az egészen más?

Na, akkor befaragtunk az Espumisannal.... :evil: :evil:
jaimee1

Jaj, Tündi: Megint egy régóta feltenni kívánk kérdés hozzád: Használod az Anya, taníts engem! - könyvet?
jaimee1

Tündi! Okítottam pár felnőttet is, de inkább gyerekekre vagyok specializálva... :lol: Meg már régóta nem is vállalok magántanítást...
Megy a drukk a párodnak!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++ Milyen fokot csinál most?

Erika! Na pont azt mondom... hogy ott más a közeg... ott használnia kell a nyelvet... és nem kavarodik meg, mert meg tudja különböztetni, hogy melyik szülővel hogy kell beszélnie... (Azt nem"tom hogy csinálják... de irigyelem őket!! :lol:) No de erről is annyi vélemény, meggyőződés van.. és hát ki tudja melyik a helyes... néha már én is belezavarodok... :? :roll: :oops:

Ja tényleg.. a névvel kapcsolatban... de nem szerettem, ha Szilvikének hívtak.... brrr... A Szilvi még elmegy, de leginkább a Szilviát szeretem, lehet azért, mert Anyukám mindig így hívott! ;) :D Vagy mert olyan nagyon felnőttes... hmmm ki tudja...
szilbee

Patonainé!!! :D Gratula a fiatalúrnak a sétához!!! :D Nem tudom mennyire korai... enyim gyerek, mindent sokkal-sokkal később csinál... csinált, mint az átlag. :lol:

Ja tényleg... erről jut eszembe... Dévid elkezdte hason fekve maga alá húzni a lábát. Lényegében hason fekve pucsít. :shock: Szerintem hamarabb fog mászni, mint átfordulni hasról hátr vagy hátról hasra... :roll:

Erika! Este már megint veletek álmodtam, de nem tudom mit.... :shock: Egyet tudok!! Most nem szültél álmomban! ;) :lol:
szilbee

Tündi! Ez az érdekes, hogy szereti! :shock: Sztem még a gyomorrontás utózöngéje miatt nem akart enni a lelkem.
Ma meg paradicsomos káposzta lesz, és hát ami paradicsomból van, azt imádja :lol: Gondolom, az étlap is rajta lesz a ruciján :roll: .
Kiskorában hol szeretett fürdeni, hol nem. Volt, hogy 20-30 percig is ázott, és még akkor sem akart kijönni, volt, hogy bele sem akart menni. Most megrekedt ezen a szinten. Arra is gondoltam, hogy amikor olyan fülfájós volt, meg sűrűn meg volt fázva, ritkán fürdettem, hajat meg még ritkábban mostam neki, ezért elszokhatott tőle. De mostmár visszaszokhatna...na! :lol:

Andi! Én meg már napok óta elfelejtelek letolni :lol: ! Másik topikban kell olvasnom, hogy már egy vizsgán túl vagy? És itt miért nem számolsz be róla?
Majd írd már le, mit csinált a logopédus, miből áll egy ilyen vizsgálat!

Nekem is van gyökérkezelt fogam, de mire eljutottam a dokiig, már hetek óta fájt, és kiderült, hogy addig ki is pusztultak az idegek :shock: . Ezt mondta a doki legalábbis, hogy aztán tényleg létezik-e ilyen...? És a gyökeret kiszedte, érzéstelenítő nélkül, és nem fájt. Amivel utána betömte gyógytöméssel, annak meg olyan jó illata volt, nagyon szerettem.

Mongi!Én a BabyLuufot csak a mellkasára kenem, mivel amikor a hátára tettem, semmit nem használt. Ha elölre kenem, akkor meg be is lélegzi, ezzel is tisztítva a légutat. De lehet, ez attól is függ, hol van a lerakódás.

Betti! Ne parázzál, mert én is elkezdek... :roll: Nekem is eszembe szokott jutni, hogy mi lenne, ha elájulnék, vagy úgy fájna valamim, hogy segítséget sem tudnék hívni, Lilcsi meg szegényem....Mi anyák nem engedhetünk meg magunknak ilyen-olyan betegségeket :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja, igen! Katénkám, én is azt felejtettem el, hogy nagyon ügyes Robika! Nincsen korán, miért lenne? Tudja ő, mit, mikor lehet neki csinálni :lol: Próbálnád megtiltani neki...asszem, lenne haddelhad :lol:

Szilvi! Ez a büdösbogár póz? Olyan falat lehet....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Nem sértődtem meg,és nem beszéltem össze senkivel!Máskor is éreztem már így,csak akkor nem írtam le,mert tudtam,hogy úgyis jövök!Függő vagyok ugyanis! :D Hülyeség volt most is leírni,de akkor pillanatnyilag így éreztem! :oops:

Majd még jövök később,most egy kicsit összejöttek a dolgok Francit el kell vinnem bőrgyógyászhoz mert furcsa csúnya foltok vannak a lábán!Délutánra kaptunk is időpontot Bakos Noémihez!Majd megírom a fejleményeket!

Addig is puszi mindenkinek!
És ne haragudjatok a tegnapi Hisztis Mirtikedésemért az egy ilyen nap volt! :oops:

Kép
Vendég

Mano!Örülök,hogy itt vagy.
Én is frászt kapnék a bizonytalan eredetű foltoktól, majd ird meg mi volt a dokinál.

Katlina! Gratula Robikának, nagyon ügyi. Antónia csak 16 hósan döntött úgy, hogy elindul, az én életem onnantól kezdve lett könnyebb.

Cleo! Ne izgulj, biztos minden rendben lesz Sziszivel, hát a doki olyan amilyen egyik fülön be a másikon ki.

Gyökérkezeléshez fix, hogy kapsz szurit, ha csak nem elhalt fogról van szó.

Tündi! 3-tól rendel a doki, de érdemes fél órával hamarabb menni, ha az elsők között akarok lenni. Első még sose voltam.

Estére jelentkezek.

Elin! Akkor majd én is kipróbálom, ha beteg lesz a mellkasára kenni, eddig nem mertem.A hátán tényleg nem volt hatékony.

Lilcsi kádban fürdik? Nem próbálod meg esetleg egy nagyobb lavórban, hátha abban nagyobb biztonságban érzi magát.

A paradicsomos kajákat Antónia is nagyon szereti, igaz egyszer egy egész tányér paradicsomlevest felnyomott a falra, amikor kisebb volt, de hát én voltam a hülye, hogy elé tettem.

Betti! Ne izgulj. Én egyszer borzasztó erős kávét főztem magamnak, úgy megnyomta a puzusomat, de csak késöbb jöttem rá, hogy mi volt a baj.

Szilbee! Nagyon édes lehet Dávid,ahogy próbálkozik.

Na mára már túlteljesitettem, dugulok.

Kép
Kép
mongi

Most kapcsolok.

[Cleo! [/size]Nagyon sok boldog szülinapot kívánok Neked! Kép

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Jó sokat írtattok! Ilyenkor van az hogy nem válaszolunk a másiknak.. nekem ugyanis szita az agyam. :oops: :evil: Most Timinek bekapcsoltam a törpikéket úgyhogy van kb 10 percem.

Hajni
Én is sokszor éreztem azt hogy semmi kedvem írni, szóban beszélgettem veletek de semmi hangulatom nem volt leírni. Ami a legrosszabb benne hogy fogalmam sincs mitől van ez. Amúgy én is függő vagyok. :wink: Szóval írjál amikor csak kedved van! Ez mindenkire vonatkozik!

Nekem is eszembe jutott már mi lenne Timivel ha velem történne valami, akkor itt ordítana egész nap. Belegondolni is rossz.

Katlina
Vannak ilyen helyes kis pasik akik korán kezdenek menni. Nincs ezzel semmi gond, hisz nem Te erőlteted hogy ugyan menjél már. A mi kis barátunk is ilyen idősen indult el.

A napokban vettem észre hogy Timi furán kérdez rá a dolgokra. Ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez mi? Ugye ez nem a dadogás első jele? Máskor még nem fedeztem fel csak ha valamire rá akar kérdezni.

Évi is régen írt!

Én mindig is utáltam a keresztnevemet. Viszont a vezeték tetszik. Péter

Mennem kell vége a mesének.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Cleo
Szülinapos vagy?

Isten éltessen!

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Hajni! Félreértetted... Szerintem nem úgy értették, hogy összebeszéltél vkivel... Tiszta sor, hogy nem sértődtél meg! :D

Petri! Nem"tom... lehet hogy az. Én csak egy dolgot tudok a dadogásról, hogy nem szabad siettetni beszéd közben... vagy türelmetlennek lenni míg kimondja, amit akar. Szerintem érdemes azért megmutatni szakembernek... Ja és nálunk a családban volt dadogás, de kinőtte az illető, elég rövid idő alatt! :D

Mongi! Nehogy eldugulj!!! Akkor ki számol be az uh-ról???? :D

Andi!!!!! :D :D

Kép
szilbee

Ja és Hajni!! Nem is voltál Hisztis!!! :shock: :shock: :shock: :D

No menek étkeztetni.... pussz!
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?