Sziasztok!
Nálunk is megvolt a látogatás mindkét rokonsághoz. Részünkről összejött a "nagy család" Anyuéknál ott volt mindenki, jó volt, olyan ritkán vagyunk így együtt. Marci is élvezte, persze pörgött egész nap. Másnap meg a veszprémi unokatesóval randalírozhatott. Mi is jó sokat kajáltunk, sajnos az idő nem volt valami fényes, Veszprémben húsvét éjjelén kb 5 cm hó esett! Éjszaka kimentünk, és nagyon furcsa volt látni a havas tájat!!
Aztán el is olvadt másnapra.
Marcinak a legújabb szokása, mivel nem viszi túlzásba a vacsorát, hogy éjjel is felébred, és tejcit követel. Mondtam is, hogy szépen visszafejlődünk csecsemőkorba
De este is megiszik 3-4 decit, úgyhogy lehet, hogy csak szokásként vette fel az éjszakai tejivást, de igyekszem leszoktatni róla.
Katlina! Szívből gratulálok, és sok boldogságot kívánok nektek! Nagyon szépek voltatok a pároddal együtt!!
Nóri! Nekem tetszik az Eleonóra, olyan különleges! Az angol változata meg még jobban.
Most látom csak, nálatok meg mindjárt jön a szülinap!! Megvan már a torta?
Jamiee: én se utálom a nevem, már megszoktam
Ennyi idő alatt volt rá időm... A húsvéttal se volt gondom
Tündi: szép helyen voltatok, nagyon aranyos Luca is a képeken! Marcinak is ugyanilyen katicás cumitartója volt, de ő mindig leszedte magáról csíptetőstől
Hajni! Ne tűnj el, légyszi-légyszi...
Nekem is nagyon hiányoznál!! Bár nem tudom miért érzed úgy, hogy nincs itt keresnivalód, azért remélem hamar meggondolod magad, mert nem így van! Én is érzem kakukktojásnak magam néha, mert már kevés időm van, és ritkábban tudok írni, de már fórumfüggő vagyok
Úgyhogy csak visszajövök mindig
Bár néha csak átfutni van időm, és a képeket megnézni!
Megjegyzem, mindegyik kép nagyon édes a manókról az utóbbi oldalakon (is!)
Na sziasztok, jó éjt!