Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Vendég

Betti! Köszi, nagyon aranyos vagy. Lehet ebből még nálam május eleje is, Antóniát is a 38. héten szültem.

Tündi!De jó volt nektek. Locsolkodókat ne már! :D

Kép
Kép
mongi

Katlina, nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Tündi, irigyellek titeket a kirándulás miatt!

Apró örömök az életemben: beállítottuk az új hűtőt :)

Ja, majd elfelejtettem: pénteket azt mondta a doki, kislány! :D
És hogy nagyon csodálkozna, ha nem az lenne :P azért én még nem élem bele magam ...

Kép
pimelinda

Melinda Te mikorra vagy kiirva?

De jó kislány!!!

Tündi!
biztos nagyon jó volt Eger:-D

Katlina várjuk aképeket. Bár még biztos el van foglalva a pakolással....

szép napot.

Hát Mongi majd ha lesz időm elküldöm a számom privibe, meg majd küld már akkor el te is. Köszike

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Szép jó reggelt,milyen csúnya idő van,ez borzalmas :(

Mongi,nem szereted a locsolkodókat? :wink: Én már reggel megkaptam apától a jó kis csapvizes locsolást :evil:

Linda,gratula a kislányhoz:) ha fiú lesz akkor is :) De ezt már a 4d-s uh-n mondták vagy a simán?Kérünk róla képet ha van :) Biztos nagyon szép a hűtőtök,én úgy örültem amikor a mienk be lett állítva még az albérletbe! Szépen lassan haladtok ti is :) Ja és igen,hogy fogják hívni a babucit? Már lehet írtad...

Hajni,köszike ,hogy közvetítettél :) :)

Szilbee,szivesen a tel számot,beszéltetek vele?Sikerült valmit intézni?

Lányos anyukáknak sok locsolkodót :lol: :oops: a fiúsaknak is,és ők vigyenek haza sok sok fincsi tojást :)

Kép
Kép
tundi24

képek :)
Kép Apával a várnál

Kép Palacsintázás maradványaiba mászás

Kép Szállodai ágyon

Kép Vízesésnél

Kép Kisvasúton

Kép
Kép
tundi24

Szebb reggelt!

Nekünk se jöjjenek locsolók, úgyhogy köszi Tündi! :shock:

Katlina azt írta, hogy ma már lehet, gépközelben lesz, és akkor ír :lol:

Eger...ó, azok a boldog, régi, szép napok a Minaret hotelben....

A vaníliás karikát megcsináltam, de soha többet! Finom lett, de amit írt 90 perces elkészítési időt, az nálam volt vagy 3 óra. De lehet, én voltam a béna. Nekem a tészta is iszonyú lágy volt, szenvedtem vele, meg a mártogatás sem ment simán :?

Lilcsi köhög meg taknyos nagyon, pedig már doki írt ki neki gyogyit is. Már 5. éjszaka alig alszunk. Tegnap meg csak reggelizett, nem evett, nem ivott. Este meg kihányta a kakaót, úgyhogy ma diéta.

További szép napot!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Megvagyok majd még jövök!

Szilbee!
Patonainé Szabó Katalin :D Kép

Kép

Kép
katlina

Íme pár kép! Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Még van!

Nászéjszaka :lol: :lol: :lol: :lol: ,aludtunk :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Szia Asszonka! Élménybeszámolót is várunk ám!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi!
Nagyon jók lettek a képek! :D Olyan szép kislány Luca,és nagyon huncut! :D A palacsintánál mért nem hagytátok érvényesülni,pedig látom nagyon nézi azt az egy megmaradt palacsintát,mit leművelt volna vele! :wink: :D Szépek vagytok!
Mi is lefoglaltunk egy hosszú hétvégét Debrecenben,de már csak április 10-13-ig volt legközelebb időpont!Már alig várom! :D

Katlina!
Nagyon szépek voltatok,és biztos nagyon jó volt a buli is! :D Még szivesen elnézegetném a képeket! :D Na meg a sok finomság!Nyami!

Nóri!
Lilcsinek jobbulást kívánok!
Vendég

Nóri,ne aggódj nekem sem annyi időbe szokott kerülni megsütni egy sütit,mint amennyinek irják! :) A lényeg,hogy fincsi lett! :) Jobbulást Lilcsinek,akkor holnap nem is megy bölcsibe?

Katlina,nagyon szépek voltatok,gondolom a buli is jól sikeredett :) Legalábbis a képekből ez szűrődik le,még a konyhás nénik is táncolnak,nagyon helyes :)

Hajni,azért nem engedtem jobban belemászni Lucát,mert az egész ruhája oda lett volna,igy is mindig csupa piszok,most hogy eszi agyümiket,mindene olyan lesz,de ha nem evésközben akkor meg a büfcsitől,és úgy néz ki,mint akit nem gondoznak!Biztosan jó lesz nektek Debrecenben,meg is értem,hogy várod :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Mi is hazaértünk Szalontáról, anyósoméktól. Jó eseménydús ünnep volt, tele rokonlátogatással, játékkal, evéssel.

Egyelőre csak olvastam...

De: Katlina, gratulálok! Sok boldogságot kívánok! Gyönyörű voltál, csodaszép a ruha, nagyon csinos vagy! Férjurad jó képű, és látom jól sikerült a lagzi is :lol: Nászéjszaka? Hihi, nálunk is reggel hatig tánc volt, hát örültem, ha pár órát alhatok :wink: :lol:

Tündi, klassz lehetett Egerben, édes Lucus a képeken, meg Ti is :wink:

Andi, akkor majd egyeztetünk! Fiúk voltak locsolkodni? Csongi egy vagyont locsolkodott össze. Nem díjazom ezt a pénzezezés dolgot, de a rokonság már annyira hozzá szoktatta, hogy szinte követeli :?

Évi és
Kép
csongianya

Betti, jún.21-re vagyok kiírva, de úgy néz ki, egy kicsit fiatalabb, mint a számítás szerint - ezért is lett az 1. AFP-m alacsony. Szóval Mongi után pont +1 hónap :)

Tündi, a dokim mondta, hogy kislány, itt Abonyban, ezen a kis gépen nézte, ezért is nem nagyon hiszem, meg aztán én nem is láttam :? . Ezért várom már annyira a 4D-t, ott én is megnézem majd jól magamnak :) ápr.7-ig még van min izgulni. Persze ennél is fontosabb, hogy mindent rendben találjanak a babánál.

Kép
pimelinda

Ja, Tündi, nincsenek még neveink, az Emeséről lemondtunk....

Kép
pimelinda

Hali.

Katlina.gyönyörűek voltatok!!!! nagyon jó volt a képeket nézni :)

Évi.nálunk detto így van a pénzesdolog.teljesen elkapatta Zsoltit is már a rokonság,de ő is sok-sok pénzt szedett össze :) (sőt még Sziszi is gyűjtött :lol: )
okés majd egyeztetünk.

Voltunk mi is Berényben és Fényszarun locsolkodni (persze a helyiek után).na engem 2*úgy lelocsoltak hideg vízzel :evil: :evil: :evil: -de ez még hagyján...nem volt váltópólóm (erre nem számítottam :oops: ).de sógornőm megdobott egy felsővel,a 2.után meg anyósomtól kaptam egy puleszt
És hogy még jobb legyen egész nap fájt a fogam .............áááááááááááá.....most meg a fejem....lehet a fogamtól?! :roll:
Összességében azért jó volt a nap :wink:

Elin.jobbulást Lilcsinek.antibigyót kapott?vagy csak köptetőt?

Tündi.nagyon jók lettek a képek.édi ez a Luca.azért érdekelte ám rendesen,hogy mi van a tányéron :D

Jó éjszakát

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szép jó reggelt! :)

Andi,Évi én mindig ezért írigyeltem a tesómat,mert egy csomó pénzt összegyűjtött,én meg ugye nem kaptam :evil: de rendes volt,mert azért néha adott belőlle,csokira,cukorra :)
Andi,akkor jól megjártad,engem apa locsolt le hidegvízzel :( még jó,hogy itthon adta,és igy gyorsan át is tudtam öltözni!Azt ígérte jövőre vödörrel kapok :roll:

Linda,persze,hogy az a fontos,hogy egészséges legyen! :) A név meg majd elválik,a fiút mi is a szülőszobán mondtuk meg :wink: Majdcsak itt lesz már ápr.7-e,és te is megnézheted a babucit :) Én nagyon élveztem a4d-s uh-t,mindenét annyira alaposan megmutatta,hogy csak na :)

Köszönjük a dicséreteket! :)

Kép
Kép
tundi24

Nóri,Lilcsi? Hoigy telet az éjszaka? Jobban van már a kisasszony?

Többiek,hogy telt az ünnep? Írjatok beszámolót!

Szazsa,te már aztán igazán régen írtál :( Hogy vagytok,fiúk?

Kép
Kép
tundi24

Hajni,Francinak boldog hóforulót! :) Mindjárt itt a szülinapja :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok, én is vagyok, néha még olvastalak is titeket az elmúlt héten.

Petike tegnap belázasodott, szerintem a foga miatt, meg nagyon nyűgi volt, de azért cuki volt. Imike nagyon élvezte a vödörből való locsolást, a lányok, asszonyok meg csak úgy sikoltoztak. :twisted:

Nagyon jó volt a gyakorlatom az oviban, egyszerűen imádom!A gyerekek nagyon megszerettek, és én is őket. Még van egy napom, mert pénteken nem mentem, mert a z iskolai szünet miatt, csak ketten lettek volna a csoportból, így összevont csoportot csináltak. Majd a héten, vagy holnap, vagy csütörtökön, megyek, mert pénteken már suli van. :roll: Jó volt most ez a kis lazítás.

Katlina, nagyon szép menyasszony voltál, most egy kicsit biztosan furcsa, hogy már férjed van. Nekem az volt!

Na pá, megyek......

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Sziasztok!

Ildi! Végre, hogy írtál! Hiányoztál :wink: !

Évi, Tündi, nektek meg biztosan jó volt ez a környezetváltozás, kis feltöltődés volt.
Lucának nem lesz gondja a hozzátáplálással, úgy látom, nem az a válogatós fajta :lol:

Erika!!!! Te merre bóklászol? :cry:

Szóval nekünk meg gyomorrontásunk volt, valószínű. Ugyanis a tegnap délutánt én is a wc-n töltöttem és énekeltem a nagy fehér mikrofonba :oops: :cry:
Lilcsi még tegnap sem evett, inni már többet ivott. Pláne most éjszaka! 6 dl teát benyomott. Estére én is megszomjaztam...vagyis előtte is iszogattam, de ki is jött, de estére már nem győztem én is bepótolni az egész napit.
Így Lilcsit elvittem bölcsibe, bár tegnap még képtelennek éreztem volna rá magam. De jól van ő is már, követelte reggel a kekszét is :lol: Egész délután olyan szépen el volt, néha húzott volna, meg lovagolt volna rajtam, de olyankor finoman eltanácsoltam ettől.

Andi! Nem kapott a lány antibiot, csak köptetőt. De sztem sz@rt sem ér.

Bnőm fia is sok zs-t összeszedett húsvétkor mindig, telefont, meg játékot, mikor, mit vett belőle. Az én gyerekkoromban ez még nem volt divat. Sőt, az ajándék sem nagyon.....vagyis ruha képében jelentkezett az is.
Anyumtól kapott Lilcsi egy kistáskát. Úgy parádézott vele, mint aki ezzel született. Hogy honnan tudta, hogy úgy az alkarjára kell akasztani???? :shock:

Lilcsi pakolja a szennyest :lol:
Kép Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

HÚ, Petinak is boldog hófordulót!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Halihó!

Egy gyors bekukk, mert még sok a dolgom...

Megkapta vééégre Dévid a 3 hós oltást!!!! (Tudjátok, a barihimlő miatt kellett csúsztatni...) Nagyonn frankón viselte... pont úgy ahogy anno a tesója. Viszont remélem neki nem kell majd hűteni a combiját, mint Leventének.

Tündi!
Még nem hívtuk fel a fickót... Úgy gondoltuk, majd ünnepek után... De a héten bizti felkeressük! :)

Ja és a képek szuperek!! :D 8) kb. arra van csak időm, hogy azokat megsasoljam... :(:(

No ennyi most, mert fut a lakás... kaja még nincs kész.. stb.stb...

PUSSSSSSZ!
szilbee

ÓÓÓÓÓ most olvasom Nóri!! :cry: :cry: :cry: :cry: Remélem gyorsan túlestek rajta!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szilbee

Sziasztok!!

Épségben hazaértünk mi is,nagyon jól éreztük magunkat sokat fürödtünk játszottuk a gyerekekkel!
Fanni nagyon jól érezte magát a szállodában volt nyuszisimogatás is.Rengeteget fürdött alig lehetett kihozni a vízből.
Máté sajnos nyügös volt még mindig beteg!
Szegénynek teljesen le van rakodva annyira köhög majd meg fullad,de ez mellett még hörög is,az éjszaka szinte semmit sem aludt!
A Rhinatiol köptetőt adtam neki de az nem ér semmit!
Ma megint nem kapunk oltást!

Tündi!

Luca nagyon aranyos kis csajszi!Hány kiló?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Ildi,el is hiszem,hogy jól érezted magad az oviban :)
Petikének is boldog hófordulót! :) Imike meg nem csodálom,hogy élvezte a locsolkodást! :)

Nóri,akkor szerencsére nem komoly,de elég ez is:( Lilcsi,haláli :) Kis bohócka,annyira édes! :) Mikor jöttök ki? Apa nélkül vagyunk csütörtökig,jöhettek addig is vmikor :) Meg ha itthon van akkor is természetesen!

Szilbee,de jó,hogy nem viselte meg Dávidot az oltás,reméljük megússzátok jegelés nélkül!Majd beszámolsz,hogy mit sikerült intézni!

Ivett,jobbulást Máténak! Luca nem tudom hány kg lehet.5hósan volt 7350g,majd hétfőn megyünk mázsálásra!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Elvitte a húsvéti nyuszi az írogató kedveteket? :D Na, gyorsan hozza vissza!

Mongi: Szép nevet választottatok! Nekem a tesóm Attila. Szeretem ezt a nevet nagyon. Látom, rá vagytok kattanva az A betűs nevekre. :wink: :wink: :wink: :D

Tündi: Nagyon jók a képek! :D Főleg ahol te és Luca álltok!

Nóri: Pusza, jobbulást! :wink:

Ildi: Petinek boldog hófordulót!

Ivett: Szupi lehetett nektek! Fotót esetleg kunyizhatunk?

Szilvi: Zökkenőmentes oltást!

...Még akartam valakinek nagyon reagálni, de hogy mit????

Magunkról: Szupi Húsvétunk volt, imádtam minden percét! :D :D
Réka nagyon jól fogadta az én rokonságom, éppen aznap (vasárnap) jó passzban volt. Adhatták kézről kézre, amíg nem volt fáradt, nem kiáltott értem. Nagyon csini is volt, a rugira adtam egy kis ruhácskát. :D Csatot nem tettem a hajába. Pedig van már itthon kettő. Csak úgy. Ha majd kell, kéznél legyen. :lol: :lol:

Jókat ettünk - híztam 1 kg-t, fotóztunk szép családi képeket, olykor még a nap is kisütött. :D Ma ugyen lefofosodtam :? :? :? de úgy tűnik, már jól vagyok. Így jár az ember, ha sokat zabál...

Életjelet adjatok, eltűntek! :D
jaimee1

Ja, és képzeljétek, ma először kacagott Réka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olyan édes volt, majdnem szétolvadtam a helyszínen. :D :D A kiváltó ok a Cirmos cica hajj....ból az ottlátomabajuszod- rész. Imádja! :D

Melinda: Csak nem a legutóbbi puzzle-os reklám tette be a kaput Emese ügyben? Nagyon jó az a reklám pedig. :D :D Listátok sincs a nevekről? Most néztem a kismamanaplóm, azon az oldalon, ahol a szóba jöhető nevek vannak felsorolva, be van írva:
"végleges név: Kinga Anna" - 2007. július 5. :D :D Hát majd a tesó talán...

Katlina: Jóképű urad van, jókor mondom, ugye? Már naggggyon foglalt. :D
jaimee1

Az egyik elveszett bárányka jelentkezik.

Délelőtt kimentünk a játszótérre lehet hogy jól megfáztunk. Azt hittem sokkal jobb idő van kint, hisz süt a nap és az erkélyen tök szupi idő van. Kint meg fújt a szél és még jött egy nagy felhő is.
A tegnapi locsolónk meg délutánra lázas lett. Timi egy órát játszott vele...

Húsvét: Nálunk csak tesóm és Timi kishaverja Máté volt. Bratyóm jött először és locsolás után Timi megszeppent hogy most mi van, mi ez a büdös lötty. :? majdnem elkezdett sírni.
Máté meg se locsolta (3 éves) inkább játszottak, itt voltak egy órát de már 5 perc múlva romokban volt a lakás :P

röviden ennyi, mennem kell játszani

Pircsi &
Kép
Kép
petri

De azért a Sanyis Emese sem rossz :wink: Én imádom ezeket, már alig várom, mikor jön az újabb :lol:

Erika! Nagyon édes a vonalzós képe Rékának! Nagyobban is feltehetnéd. Meg többet is.
Örülök, hogy jobban vagy, majd csak lekopik rólad Montezuma átka :lol:

Én meg most jöttem a Tescoból...de hogy én mit meg bírkóztam a bevásárlókocsival meg a kocsiajtóval ebben a szélben! :shock: A szél vitte a szekeret, becsukta az ajtót, de közben a karton tejeket vegyem ki egyik mozgóból és pakoljam be a másik zártba :roll: Mikor meg kipakoltam, a bv.kocsit kifújta a szél az útra, majdnem nekiment egy autónak a túloldalon :oops:

Reméljük, Timit nem fújta meg a szél.
Lilcsit csak a tata locsolta meg, de észre sem vette sztem... :lol: csak odaadtam a kezébe a tojást, hogy "add oda tatának", nem tudott mit kezdeni a helyzettel.

Tényleg Szilvi! Én már eleve minden oltásra vittem a vizes zsepit borogatásnak. Ahogy a vattát elvettem, már tettem is rá a combijára. Nem attól féltem, hogy sírni fog, az a kisebb baj, hanem, hogy utána nehogy legyen valami :cry:

Nagymosás Lilcsi segedelmével :lol: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Én is várom a következőt. :D MARKETING szempontból mondjuk gáz, hogy nem tudom, melyik bank reklámja....Budapest vagy Raiffeisen??? :shock: :shock: :shock: Nem vagyok fogékony a reklámokra, hacsak az nem kajáról szól. :lol: :lol:

A vonalzós képét sztem már feltettem...Mindjárt keresek valami húsvéti fotót...

Most látom, Apa a pardümömmel locsolt Húsvétkor család és barátszerte! Eddig fel sem tűnt. Talán mert engem nem locsolt meg a piszok... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 7000 Ft egy üveg. Na majd kap... :D

Jó kis szél van. Maradunk itthon asszem....
jaimee1

parfümömmel természetesen.... :roll:

Mi van lányok, blogot alapítok a fórumból? :lol:
jaimee1

Kép

Húsvét hétfőn készült.
jaimee1

Na, még egy fotó aztán eltűnök, mert már nagyon sok vagyok....

Ő a kutyám, Körösdombi Edina. De mi Mollynak hívjuk. :D

Kép
jaimee1

Edina is szép...és hol tartjátok? Szoktátok trimmeltetni? Úgy látom, elég nagy a szőre...vagy ez csak a téli frizu? :lol:

Réka, mint mindig...gyönyörűűűű!

A Raiffeisen banknak a dilis családja van, tudod: pa-pa-pa-pa-pa.
Lilcsinek meg a K&H banké tetszik, amelyikben táncolnak. Csak a legutóbbiban kicsi kamat, kicsi tánc van :? :lol:

Nem probléma, ha blogot írsz, sőt! Csinálhatnál is, én biztosan olvasnám! Tudod, hogy jól írsz, egy párszor már elmondtuk! :lol:

Na, én is leléptem a bölcsibeeeeeee..... Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! :lol: :lol: :lol: Enyim gyerek is ilyen kis serte-perte... :lol:

Erika! Lassan előveszem a szinoníma szótárat, mert folyton csak ugyanazt ismételgetem... Győnyörű ez a kiscsaj!!! :D

Petri! Kicsi "Mirtill" szelidült már valamennyit?

Na Dávidnak egyenlőre meg se kottyant az oltás... kop.kop.kop...
Olyannyira nem, hogy olyan hanggal dajdajkodott... attól féltem felébreszti a tesóját, délutáni szundijából... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Sose gondoltam volna, hogy ilyen hangos tud lenni, ha egy kicsit elereszti magát!

No most ennyi... menek porszívózni... :? :roll: :x
szilbee

Jajj de széééép!!!! :D

Mit hallgat épppp a leányzó??? :lol:
szilbee

Sziasztok!

Tündi!
Köszi a hófordulós köszöntést! :D Milyen figyelmes vagy én nem is figyeltem! :oops:

Erika!
Jó az új avatar,és az új vonalzó is! :D Nagyon szép Réka is a képen! :D Ja meg a kutya is cuki! :D De olyan szomorú a szeme! :(

Én most odáig jutottam,hogy nem tudok mit írni! :shock: Úgyhogy most egy darabig biztos nem fogok írni csak olvasgatok!
A "nyuszi" valahogy elvette a kedvem az egésztől! :(
Ne haragudjatok,de valahogy úgy érzem semmi keresnivalóm nincs itt! :cry:

Kép Sziasztok!
Vendég

Nóri: Aszta, micsoda szemek! Nagyon szép!

:lol: Edina a törzskönyvi neve. Merthogy az E betűs alomból való. Fura lenne, ha ordítoznék a réten, hogy Edinaaaaa, lábhoz!

Hajni: Micsodaaaa??????? Nincs mit írni?????????? Na mondj már ilyet! :shock: :shock: :shock: Meg sem hallottam ezt, gyere és írjál!
Kutyról: Ne dőlj be neki, átverés a szomorú szeme. Spániel tulajdonság.

Szilvi: De aranyos lehet Dávid! :D Réka is szokott már egyet egyet kurjongatni! Mindig meglep vele.

Hajniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Hol az a nyúl?????? Megkeresem és fenéken billentem.

No, megyek, játszani! :D
jaimee1

Erika,kérj apától egy másik parfümöt! :) Nekem egyszer megette a fél jégkrémemet a férjecském,és mondtam,,hogy akkor vegyen másikat :) És azóta ha akarok neki adni vmit,mindig mondja,hogy nem kér,mert akkor másikat kell vennie :oops: :wink: Réka egy kis tündér :) Csini volt :)
A kutyusotok nagyon szép,tényleg,hol tartjátok?

Nóri,igazi kis házi tündéred van! :) Hozzánk is jöhet mosni legközelebb :) A fotón is nagyon szép:) Azok a szemek,gyönyörű kék :)

Szilbee,ez jó hír! :) Jó a házassági évfordulós vonalzó :wink: Nekünk már egy hónap sincs hátra addig :)

Petri,remélem nem fáztatok meg!!Nálunk is uncsiöcsém csak játszot,meg szaladgált idebent :) Ő is 3 éves :) Apukája meglocsolt és ezzel el is intézték :)

Kép
Kép
tundi24

Na én is itt vagyok.

Elin!Nagyon édes Lilcsi. Mit hallgat ilyen nagy áhitattal?

Jaimee! Nagyon jó az új avatar.Örülök, hogy jól telt a Húsvét nálatok.
Most nekem is sikerült hiznom egy kicsit, kiváncsi vagyok mennyi lesz a vége.
Szerintem Réka meg direkt pózol, ha fotózzátok, nagyon ügyes.

Katlina! Nagyon jók lettek a fotók, szépek voltatok.
Az esküvöi torta nagyon csábitóan néz ki, bizos finom volt.

Cleo! Sziszi milyen élelmes kiscsaj, hogy ő is gyüjtött pénzt.

Mi most nem nagyon vendégeskedtünk, igazából nem is voltam ráhangolódva. Csak Attila locsolt meg bennünket, kapott érte csokitojást.
Elvittük tegnap Antát moziba, hogy egy kicist ki tudjon kapcsolódni.
Nagyon jó kis mesefilmet néztünk. / Horton/

Antónia idén nagyon várta már a nyuszit, fel is kellett hivjuk telefonon, Anyukám vállalta magára a nyúl szerepét.

Ma megrendeltem vasárnapra a szülinapi tortát a Marcipánból, szombaton megvettük az ajándékot, lego-t fog kapni az ünnepelt.

Holnap délután megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz.

A betegeknek jobbulást.

Kép
Kép
mongi

Mano! Mi a baj? Mi az, hogy nincs itt semmi keresnivalód?
Tessék jelentkezni.

Kép
Kép
mongi

Mano! Velem is előfordul... mostanában elég gyakran... :? Azért remélem hamar visszatérsz!

Mongi! És miről beszélgettek? Anyud elváltoztatta gondolom közben a hangját! Tök aranyos szitu lehetett!! :D
szilbee

Sziasztok.

Voltam fogdokinál -cirka 2,5óra után be is jutottam....de még mennem kell,mert nem látja,hogy miért is fáj....holnap rtg,és jövőhéten megyek vissza.
Most jöttünk haza a játékboltból (mert ugye a locsolópénzből költeni kell),Zsolti beszerzett vmi Bionicle-t,Sziszinek meg vett egy pónicsaládot+1nagy lovat :lol: :lol: -szóval van öröm

Letti.drukkolok holnapra nagyon.majd gyere és mesélj mi volt.UH is lesz?

Jaimee.tőlem is jöhet a blog :lol: :lol: :lol: -ilyen jó szöveggel bizti érdemes lenne olvasni. :)

Hajni.én csak annyit mondok,hogy szerintem mindenki átmegy ezen az elegem van...nem írok többet dolgon..pl.énis már 2éve írok ide-van úgy hogy egy nap 5*is,de van hogy 2hétig semmi...mert nem tudom követni stb.stb.,sőt legtöbbünkkel előfordult már,hogy a kutya sem szólt hozzá...egy ideig :wink: De egy jó kis csapat vagyunk,ahol neked is helyed van ám!! :D

Ja..kutya...Jaimee.nagyon édi kuty...kedvenc fajtám....igaz nekem soha nem volt "igazi" kutyám"-mindíg csak dilis ebek :roll:

Szilvi.mázsálás is volt? szerintem már nemigen lesz mellékhatás .ha eddig nem volt... Én is mindíg vittem a borogatást a lábukra anno.

Elin.nagyon tetszik Lilcsi képe.milyen volt a bölcsiben?

Pircsi.melyik játszón voltatok? Bizti nem lesz beteg....
Én is elterveztem,hogy holnap kimegyünk a Tisza-parti játszóra...remélem nem lesz eső..szél...hó...fagy...stb.

Ivett.jobbulást Máténak.más köptetőt nem próbáltatok még?
Én már megfigyeltem,hogy nekünk az agyonreklámozott köptetők közül még 1sem használt...persze ti még nagyon be vagytok határolva,hogy melyiket lehet...
Fényképeket készítettetek?

Ildi.tök jó szakmád lesz!!! amúgy meg megérzik a gyerekek,hogy ki van szívesen velük.. :)

Petike,Franci :BOLDOG HÓFORDULÓT NEKTEK

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

ja...még.

Vali.munkahellyel mi újság?nem jeleztek vissza? gyerkőcök?

KépKép
KépKép
cleo27

Andi! Nem volt mázsálás most... sajna... Ha nem most hétfőn lett volna húsvét, akkor lett volna tanácsadás és akkor kapta volna meg a szurit, de így normál rendelésre mentünk.... (szerencsére egy darab beteg nem volt!! :shock:.. kész csoda!)
De drága fiad van, hogy gondol a hugira is!! :lol:
Jövő héten mehetsz vissza a dokihoz?? :? Addig meg gondolom fájdalomcsillapíton élsz... :( :( Mit vacakolnak ennyit folyton a dokik?? Én ezt nem értem... :x
szilbee

Jajj... Katlina! Annyiszor akartam már mondani, hogy csuda szépek voltatok!!! vagytok!!! :D Robika tényleg tiszta apja! :shock: :lol:
szilbee

Jaimee, hát még lista sincs a nevekről... valahogy nem tudunk választani :? az is lehet, hogy a mi keresztnevünket kapja majd.

Mongi, remélem minden rendben lesz az orvosnál. Én ma voltam a védőnőnél, az ő mérlege valahogy többet mutat, mint az enyém :shock: :oops: de nem jegyezte meg, hogy mennyit "gyarapodtam". Azért a hétvégi nagy evészet biztos jelent 1-2 kg-ot :P

Kép
pimelinda

Linda!
Ezzel mi is így voltunk a második gyereknél... Nagyon nehéz a névválasztás, meg ugye nagy a nyomás is az emberen, hiszen egy életre (jó esetben) választunk nekik nevet...
Nekünk a sógornőm segített a névválasztásban...
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?