Sziasztok.
Voltam fogdokinál -cirka 2,5óra után be is jutottam....de még mennem kell,mert nem látja,hogy miért is fáj....holnap rtg,és jövőhéten megyek vissza.
Most jöttünk haza a játékboltból (mert ugye a locsolópénzből költeni kell),Zsolti beszerzett vmi Bionicle-t,Sziszinek meg vett egy pónicsaládot+1nagy lovat
-szóval van öröm
Letti.drukkolok holnapra nagyon.majd gyere és mesélj mi volt.UH is lesz?
Jaimee.tőlem is jöhet a blog
-ilyen jó szöveggel bizti érdemes lenne olvasni.
Hajni.én csak annyit mondok,hogy szerintem mindenki átmegy ezen az elegem van...nem írok többet dolgon..pl.énis már 2éve írok ide-van úgy hogy egy nap 5*is,de van hogy 2hétig semmi...mert nem tudom követni stb.stb.,sőt legtöbbünkkel előfordult már,hogy a kutya sem szólt hozzá...egy ideig
De egy jó kis csapat vagyunk,ahol neked is helyed van ám!!
Ja..kutya...Jaimee.nagyon édi kuty...kedvenc fajtám....igaz nekem soha nem volt "igazi" kutyám"-mindíg csak dilis ebek
Szilvi.mázsálás is volt? szerintem már nemigen lesz mellékhatás .ha eddig nem volt... Én is mindíg vittem a borogatást a lábukra anno.
Elin.nagyon tetszik Lilcsi képe.milyen volt a bölcsiben?
Pircsi.melyik játszón voltatok? Bizti nem lesz beteg....
Én is elterveztem,hogy holnap kimegyünk a Tisza-parti játszóra...remélem nem lesz eső..szél...hó...fagy...stb.
Ivett.jobbulást Máténak.más köptetőt nem próbáltatok még?
Én már megfigyeltem,hogy nekünk az agyonreklámozott köptetők közül még 1sem használt...persze ti még nagyon be vagytok határolva,hogy melyiket lehet...
Fényképeket készítettetek?
Ildi.tök jó szakmád lesz!!! amúgy meg megérzik a gyerekek,hogy ki van szívesen velük..
Petike,Franci :BOLDOG HÓFORDULÓT NEKTEK
Andi és