Sziasztok!
"én teljesen selejtnek érzem magam, h nincs pé, nincs menszi"
Czinki! Teljesen megértelek, soxor vagyok én is így, de kérlek szépen NE mond ilyeneket. Tudom, tudom, bagoly mondja..... De akkor is, stramm csaj vagy, lesz baba neked is mint mindenkinek közülünk. És itt vannak a példák előttünk!!!!
Tücsi: Minden Tiszteletem a Tiéd! Hihetetlen mennyire erős vagy! hmm az én 2 évem a tiédhez képest ló.... Mondjuk a férjem előtti kapcsolatomban is szerettem volna babát, így én összesen 6éve várok a babára, de akkor még nem kezeltek. Mostmár örülök, hogy akkor nem jött, visszatekintve a helyzetet.Teljesen értem mit mondasz!
Anyós témához annyit tudok szólni, hogy én is tök jól elvagyok vele, de rendesen érkeznek a zökkenők, és a legjobb hogy már a férjem is nehezen viseli a konfliktusokat. Ezért lett volna jó, ha összejön álmaink háza a hétvégén, de sajna nem, le kellett mondanunk a vételt.
Timi: szerintem bazi kevés neked ez a 2x500. Ugye ez meforal?
Nem is szedtél/szedsz többet?
Én annó az eljén szedtem 3x500at, majd 3 hónapmúlva 3x850 majd újab 3 hó múlva vagyis január óta 1000-850-1000 az losztás és megindult a fogyás bár nem kg-ban hanem centiben, így néztem
mert január óta 10 centivel keskenyebb a derekam.újra elkezdett dolgozni a szervezetem mert bár igaz most is hosszú a ciklusom de PETEÉRTEM EGYET SPONTÁN!!!!!!! Hogy mikor,basszus azt nem tudom.
Szóval szerintem neked több met kell!!! És most lerántom a leplet a súlyomról, mert én sem vagyok ám kárcsú, sőőőt. Bár asszongyák bazira nem létszik rajtam mert arányosan vagyok dundus.
szal 2006. júliusában 93 kgval mentem férjhez és sikerült a kezeletlen pcos és ir miatt 2007. júliusára mikor először mentem Tűűhöz 118kgra (néha volt az 120is)
híznom. Mostmár értem mitől. Azóta 109 és 112 között ingázom, attól függően mennyire vagyok vizes. Mert sajna hajlamos vagyok rá. Valakik szerint ez a 9 kg kevés van aki szerint jó. De a centik azok csak úgy olvadnak le. Tűű azt mondta az is jó magyarázta miért de elfelejtettem.
Zazzy: enyém hőm:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 03200_.png