Új privát üzeneted érkezett!

(kemény... ma reggel én vittem el a laptetőt a másik PCO-s topikban is és ebben is:)))))
Vendég

Csakegy: a kineziológus segített neked? már nekem is ajánlották, de nem tudom, h van e értelme?

ezt a kényszerű babagyártás az esetleges pé esetén valóban idegörlő.
:cry: szombaton jelentkezett a tojcsi, simán rávettem párom a partyra, nem is mondtam neki, h lehet, h pé van. vas már nagyon nyomott volt, így állt kötélnek, hiába vetettem be mindent. akkor tök magam alatt voltam, sírtam. aztán végül csak kibögtem, h lehet, h most kellene az akció. és nekem is az járt a fejembe, amit Csakegy ír, h ha ez most pé, akkor ki kell használni, nem szabad veszni hagyni !
én teljesen selejtnek érzem magam, h nincs pé, nincs menszi.
még anyósom is megnehezíti a dolgomat. állandóan megjegyzéseket tesz, pedig, tudja, h dokihoz járok és nem azért nem jön a baba, mert nem akarjuk. most a párom figyelmeztette, de a legközelebbi megjegyzésénél már én fogom leteremteni, de akkor nem áll meg a lábán, az tuti! :twisted:

Tücsi: mindenkinek a saját helyzete a legrosszabb, hiszen neki azt kell lelkileg végigvinnie. hiszen míg neked csak 1 cm kell mondjuk , h befuss a célba , nekem 1 m kell. és lehet, h lesz/ van olyan aki 2 m hátránnyal beelőz mindenkit. fel a fejjel!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

czinkeb: nálam működött. Nem tudom mit csinált a lány, de egyszer csak kezdtem nem rágörcsölni a PÉ-re (ld. a PÉ alatt anno Lillánál keményen húztuk a lóbőrt... mert álmosak voltunk és úgy döntöttünk, nem ér annyit az egész...)... Valamennyire persze az ember továbbra is görcsöl de ez tök más volt mint korábban.(Mondjuk nekem másban is segített - a férjem beteg volt, ma is durva gyógyszereket szed és logikus módon tele voltam -sajnos reális- félelemmel, hogy mi lesz ha majd egyedül kell felnevelne a gyereket... és ugye ez is blokkol... aztán el kellett döntenem, hogy ezt a gyereket akkor is akarom-e, ha nekem kell egyedül felnevelnem vagy akármi más történik... Tehát szembesülnöm kellett a halál gondolatával - amit a férjemmel így át is beszéltünk -addig tabu volt, fel sem mertem volna vetni a témát... Szerintem nálam ez hozta meg az igazi javulást.

Én hiszek abban, hogy ha gond van egy kapcsolaton belül -és annak nem is kell valós problémának lennie csak néhány ki nem mondott dolognak- az is blokkolhatja a babaprojektet. A met megteremti a feltételeket de szerintem ez kevés a babásodáshoz.

A mázlisták mondjuk segítség nélkül is feloldják ezt a blokkot, nálunk "kicsit" durvább volt ennél a helyzet ezért kellett a segítség.
Vendég

Lányok, én nem akartam versenyezni, hogy kinek rosszabb, én csak azt látom, hogy akinek nem volt péje annak tényleg segít a Met, de nekem volt 11 évem arra hogy teherbeessek ,(gondoljatok bele, ti hogy élnétek meg ha most 11 éven keresztül lenne peteérésetek és mégsem jönne baba!?) Szóval arra próbáltam valahogy utalni, hogy én már megint úgy érzem magam mint elefánt a porcelán boltban...bocsánat ha félreérthető voltam, vagy irigység érződött a soraimból, de olyan nyomasztó amikor belegondolok, hogy nekem már 11 éve adott minden a babához mésem jön össze itt meg látom, hogy milyen szépen javulnak a lányok és aztán jön is a baba...Ááá, nem is folytatom mert csak megbántanék valakit, pedig tényleg együtt örülök mindenkivel akinek javul az állapota, és aztán babás lesz!

Czinki, köszönöm most már megnyugodtam lapar ügyben!;-)
Vendég

Kétszer 500 mg szedtem több hónapon keresztül. Semmi sem változott. A sok picike ciszta is megmaradt, a súlyom annó 70-72 kg, most 114. Nagyon durva. Fogyni nem tudok. Mettel sem ment.
gyorfitimi

Még annyit: hiszitek vagy sem a 11 év ellenére sem vagyok hajlandó az időzített szexre, de szerencsére, eddig még szinte mindig volt pékor együttlét ugyanis mint ahogyan itt többen is írtátok, én is jobban kívánom akkor a párom, de volt olyan is nem egyszer, hogy uh-ra jártam, a doki mondta, hogy most kell gyúrni, de láttam a páromon, hogy nyomasztja a dolog ezért inkább nem erőltettem a dolgot, szóval szerintem én nem vagyok teljesen "rágörcsölve" a dologra, ahhoz képest hogy mióta próbálkozunk és mennyi mindent végig csináltunk!
Vendég

ja... anyós... anno Lillánál akkor kezdett el szekálni amikor mi már tudtuk, hogy terhes vagyok... így csak legyintettem rá. Mostanában is elkezdett nyúzni, mondtam neki, hogy ha egy éven belül terhes leszek lesz második unoka, ha nem akkor érje be Lillával.(azzal is szekálni kezdett, hogy miért nem akarom 1 éves kora után szoptatni... meg anno szülés után azzal, hogy hogy van a gátsebem amihez aztán végképp semmi köze... totál ki is akadtam ezen anno... )

Azóta békén hagy.

Megjegyzem én már simán elküldeném a francba ha stresszelne (egyszer jött fel hozzánk unokanézőbe amikor nem volt itthon a férjem... úgy kiosztottam az összes eddigi sérelmem miatt, hogy azóta sem csinál ilyen villámlátogatásokat:))))))).

Az anyósok ritka genyók tudnak ám lenni ha unokáról (vagy a kisfiúkról!!!) van szó (az egyik kolléganőmet is az anyósa kergeti az őrületbe - szerintem a házasságuk is rá fog menni... pedig próbálkoznak ők is csak nem jön a baba).

Mi anno úgy szereltük le, hogy majd szólunk ha lesz unoka, hagyjon minket békén. Ehhez persze kell egy megértő pár aki képes arra, hogy a saját anyját elküldje a francba ha az a nőjét szekálja.

(megjegyzem mostanában mintha normálisabb lenne az anyósom... egész jól elviselem ha nem jön 1 méternél közelebb ... Lilla szerencsére kezd jól ellenni vele, kisbabaként nem szerette... de soha nem hagynám őket együtt egyedül... azt is titkoljuk előle, hogy a szüleim szoktak rá vigyázni ha moziba megyünk vagy én suliba megyek...)
Vendég

Tücsök: Azt ugye tudod, hogy ha a férfi rágörcsöl a dologra az is fogamzásgátlóként működik? Anno a kineznél is úgy volt, hogy én jártam hozzá és úgy volt, hogy egyszer majd a férjem is eljön velem - egyfajta párterápiára...

11 év sajnos már olyan hosszú idő, hogy tényleg belefárad az ember :(((((( (minden tiszteletem ezért a Tiétek!!!!!!)

Amit írsz az MIND JOGOS ÉS IGAZ!!!!

Én mindenképp azt javasolnám, hogy próbálkozzatok valami mással- a dolog lelki részének a felgöngyölítsével is... hátha ott van valami blokk ami miatt nem jön a babátok... (amiről nem is tudtok vagy nem is gondolnátok.. ) Ha fizikailag minden OK akkor a psziché következő...
Vendég

Csakegy, asszem most fején találtad a szövet mert a párom úgy érzem jobban görcsöl a babán, pont hétvégén mondta hogy ő nagy családot szeretett volna...de ha nála ez gátló lenne akkor nem lenne átlagon felüli a spermaképe, vagy attól még lehet ez probléma? Nem tudom, egyszerűen nem értem az egészet! :cry:
Vendég

Hú Tücsi annyira írnék, de indulunk a moziba, majd este, d eaddig is nagy ölelés neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
zazzy

nekem anno többen (természetgyógyász, kinez) állították, hogy tök mindegy a spermakép ha a férfi valami miatt le van blokkolva... (ld. nagy családot szeretne, teljesítménykényszer stb. stb.)

Megpróbálom elküldeni a lány emilcímét priviben, nekem anno a leveleimre is lelkesen válaszolgatott (persze ingyen és bérmentve) lehet, hogy tud néhány érdekes/elgondolkoztató dolgot mondani. (anno egy lány adta meg az elérhetőségét az indexről aki meddőség miatt járt hozzá)
Vendég

Zazzy, remélem nem értettél félre, mert tényleg nagyon drukkolok neked! :roll:
Vendég

Csakegy, éppen meg akartalak kérni rá!;-) Akkor várom a privit!
Vendég

ment az üzenet:)
Vendég

Tücsi: megy a nagy ölelés!! és nem értettelek félre egyáltalán!
én leginkább azért kérdeztem, h kinek milyen eredményei voltak, h talán láthatom, h nekem mik az esélyeim. de rá kellett jönnöm, h ez nem segít.
tudom, h az én 1 évem a te 11 évedhez képest lópikula! lehet, h én már épp ésszel ki sem bírtam volna a helyedben, mert már sokszor így is tök magam alatt vagyok!
én is nagyon gondolkodom a kineziologuson.

és tudjátok az a fura, h engem állítólag szeret az anyósom :lol: és én is őt, jól megvagyunk ! de már kezd telelenni a t-m a beszólásaival. a legutóbbi: éppen az egyik rokont beszéltük ki, h milyen hülye a felfogása és mennyire nem jól gondolkodik. mire az anyós: lehet, h hülye , de tudott csinálni 3 gyereket! :shock: se köpni, se nyelni nem tudtam. meg is kérdeztük, h ezt most miért mondja. nevetve mondta, h 35 éves, de van már 3 gyereke.
szerintetek mit éreztem?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Hú, Czinki nem lehetett semmi. Nem példálozok a saját tapasztalatommal, emrt gondolom mindenkinél vannak hasonlóan kedves rokonok. :( Tudom, hogy mit érezhettél akkor...

Tücsi: Tényleg elismerésre méltó a kitartásotok!!! Bízzunk benne, hogy hamarosan Te is büszkén fogod mutogatni növekedő pocakodat! Sőt! Én ebben biztos vagyok ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

"én teljesen selejtnek érzem magam, h nincs pé, nincs menszi"
Czinki! Teljesen megértelek, soxor vagyok én is így, de kérlek szépen NE mond ilyeneket. Tudom, tudom, bagoly mondja..... De akkor is, stramm csaj vagy, lesz baba neked is mint mindenkinek közülünk. És itt vannak a példák előttünk!!!!

Tücsi: Minden Tiszteletem a Tiéd! Hihetetlen mennyire erős vagy! hmm az én 2 évem a tiédhez képest ló.... Mondjuk a férjem előtti kapcsolatomban is szerettem volna babát, így én összesen 6éve várok a babára, de akkor még nem kezeltek. Mostmár örülök, hogy akkor nem jött, visszatekintve a helyzetet.Teljesen értem mit mondasz!

Anyós témához annyit tudok szólni, hogy én is tök jól elvagyok vele, de rendesen érkeznek a zökkenők, és a legjobb hogy már a férjem is nehezen viseli a konfliktusokat. Ezért lett volna jó, ha összejön álmaink háza a hétvégén, de sajna nem, le kellett mondanunk a vételt. :cry: :cry:

Timi: szerintem bazi kevés neked ez a 2x500. Ugye ez meforal?
Nem is szedtél/szedsz többet?
Én annó az eljén szedtem 3x500at, majd 3 hónapmúlva 3x850 majd újab 3 hó múlva vagyis január óta 1000-850-1000 az losztás és megindult a fogyás bár nem kg-ban hanem centiben, így néztem :shock: mert január óta 10 centivel keskenyebb a derekam.újra elkezdett dolgozni a szervezetem mert bár igaz most is hosszú a ciklusom de PETEÉRTEM EGYET SPONTÁN!!!!!!! Hogy mikor,basszus azt nem tudom. :roll: :lol:
Szóval szerintem neked több met kell!!! És most lerántom a leplet a súlyomról, mert én sem vagyok ám kárcsú, sőőőt. Bár asszongyák bazira nem létszik rajtam mert arányosan vagyok dundus. :D szal 2006. júliusában 93 kgval mentem férjhez és sikerült a kezeletlen pcos és ir miatt 2007. júliusára mikor először mentem Tűűhöz 118kgra (néha volt az 120is) :oops: híznom. Mostmár értem mitől. Azóta 109 és 112 között ingázom, attól függően mennyire vagyok vizes. Mert sajna hajlamos vagyok rá. Valakik szerint ez a 9 kg kevés van aki szerint jó. De a centik azok csak úgy olvadnak le. Tűű azt mondta az is jó magyarázta miért de elfelejtettem. :roll:

Zazzy: enyém hőm:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 03200_.png

hajni...
Budaörs

Jányok! Ti nem voltatok ma rosszul? ÉN reggel felkeltem 6 kor pisilni szokás szerint és azt hittem lefordulok a wc-ről olyan hányinger kapott el. Majd miután reggeliztem olyan voltam mint akit fejbeveretek. Olyan volt mint a hipo, de mégse. Ettem rendesen, bevettem a gyogyit is, de azt éreztem összesek és olyan volt mint mielőtt elájul az ember hogy jönnek a kis csillagok. De nem ájultam el, csak furi volt. Gondoltam, hátha a z időjárás kavart be ezzel görény széllel. És éreztem hogy ideges vagyok belülről és remeg belül a szervezetem, de semmi más. Jó okés 2 helen is felhúztak de ez előtte volt. Olyan belső idegesség remegéssel egybekötve. Apa nem is mert hozzámszólni mert azt mondta mindjárt szétrobanok, látszik a fejemen és az arcomon. Szegény, pedig nem voltam mérges tényleg senkire. :roll: :shock:
Mondtam is de jó hogy ma még nem kellett mennem dolgozni és hogy este sellőképző mert ott a vízben a feszültséget levezethetem. Ésss igeeeeeeeeeeen ez az a szó amit mondani akartam az idegesség helyett: nem ideges voltm hanem feszült!!

hajni...
Budaörs

Czinki: neked akartam még írni, hogy szerintem magas a tsh-d de nem vagyok benne biztos mert a hormontáblában más egyég van.
Nem szedsz rá semmit?

hajni...
Budaörs

Csakegy : hát neked sem (volt) egyszerű a helyzet.

egy munkatársam szerint ha egy nőnek a női szerveivel ( mell, pf, méh, pv) baj van, az azért van, mert elégedettlen magával. :shock:

hát tényleg igaz az: ami nem öl meg, csak erősít. ezt egyre inkább érzem, még akkor is, ha sokszor az gondolom, h beledöglöm ebbe az egészbe. :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Lányok annyira aranyosak vagytok (de ezt már mondtam egy párszor, tudom!;-))

Most szégyenlem is magam, hogy így rátok zúdítottam magamat, pedig most olyan izgis időszak van: Hajni neked is csudi szép a görbéd és Zazzynak is, reméljük ti lesztek a következő zebra páros!:-)

Czinki: Anyós...inkább nem mondok semmit! :P

Bettica, háát, lehet hogy fel kell szednem pár kilót a pocimra, hogy mutathassak valami dudort! :roll: már akartam írni, hogy aznap mikor teszteltél a párod azt mondta kisfiatok lesz, és lám!!! :lol:
Vendég

Köszi Tücsi! Nekem clostis hónapban volt ilyen magas csak. :shock: Most nem tudom mi ütött belém, meg hogy ilyen későn :oops: :oops:

hajni...
Budaörs

Czinki visszaszívtam, mert ezt találtam: 0,4-6 mIU/l :oops:

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Nagyon érdekes amit a teherbeesés lelki oldalairól írtok.

Akkor én is elárulok valamit, amire csak a napokban döbbentem rá.
Mi ugye kb. 1,5 évvel ezelőtt belekezdtünk egy ház felújításba, amit sajnos anyagiak hiányában, csak saját munkával és az utolsó kicsikart forintokkal sikerült csinálnunk. Iszonyatosan sokat dolgoztunk (én is), akkor is amikor ment már a baba project. A Férjem feszült volt ez miatt, ő nem szokta meg az ilyen irányú terheket, hogy tulajdonképpen a semmiből kellett várat építeni. Ráadásul mindig is félt, hogy majd a felújítás közepén esek teherbe, nem akarta hogy pocakosan is ennyit dolgozzak. Jó mérges is voltam miatta, de többször is mondta hogy nem akarja hogy a malteros vödrökön kelljen a gyerekkel keresztül bukdácsolnom. Eltelt X hónap (tudom, ez nem években mérhető mennyiség), végül szülői segítséggel karácsony előtt mindkét szobánkban lett parketta, be tudtuk bútorozni, ezzel lakhatóvá téve az előtte elég gázul kinéző kérót. A mi babánk erre várt, már elhiszem én is hogy lehetséges az ilyen. A nappaliban henteregve történt meg az a "kívánás" amiből a baba lett, abban a nappaliban ahol előtte 1 hónappal még a betonkeverő lakott.
Korábban meséltek nekem már ilyen esetekről hogy vár valamire a baba, jó nagy hülyének is néztem mindenkit miatta... de tény, hogy a Férjem is sokkal oldottabb lett utána és rögtön sikerült is a bébi. Nem hiszem hogy a feszültség változtatott volna valamit az Ő szintén kitűnő sperma képén, de tény, hogy csak ekkor sikerült a baba.

Cupp-cupp mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Tücsi: ne széggyenlősködj! ezzel is gyógyítod magad! ha voltál kineziológusnál, írjál a tapasztalatodról. és reflexológushoz elmentél?

én lemondtam a kaálit. :cry: :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Monee...tudom, hogy már megint túltengek de muszáj leírnom: mi szinte végig lakásfelújítottuk a házasságunkat: ha jól számolom 5X költöztünk és mindig olyan lakást vettünk amit csontra szétvertünk és mindent mi csináltunk ketten a párommal, most ugyanez megy csak kertes házas verzióban nyomjuk már 2005 augusztusa óta, most pl. várom a Construmát, hogy megvegyük a cserepeket a tetőcseréhez...nyaralni sem voltunk ugye csak tavaly 3 napra...ááá, itt mindig olyan dolgokra irányítjátok rá a figyelmemet amit én is látok, de eddig úgy éreztem a babához semmi köze az egésznek... :roll: CUPP!
Vendég

Czinki, ha úgy érzed helyesen tetted, hogy lemondtad akkor tessék megkönnyebbülni és ne érezd emiatt rosszul magad,jó?!

Természetesen megírom majd a tapasztalatokat: pénteken hívtam a reflexológust akit kinéztem, de nem vették föl a telcsit, ezért ezt jelnek vettem: "jobb ha azt a pénzt a tetőcserére fordítom!";-) Azért majd ha meg lesz a tető mindenképpen szeretnék elmenni!
Vendég

Tücsi: mentem volna, de sajnáltam rá a pénzt. a konzi árából el tudok járni arwen tornára 1-2 hóig. és nem is láttam most értelmét, nem akarok stimut. nem egyáltalán, csak nem most még.
16 nap és megyek mm-be, majd remélem mondanak vmit, h mi a teendő.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Tücsi: ha nem titok merrefelé van a reflexológus akit hívtál? Amúgy én is elgondolkodtam, hogy elmegyek az ittenihez mert állítólag naggyon jóóóó! CSak fosok, mert jól kínoz, de hatásosan. :wink:

hajni...
Budaörs

Hajni, itt a neten találtam az Ikeatól nem messze van, de sajna nem tudok róluk semmit!
http://www.rendelo.xls.hu/main.php?olda ... ltatas#bm3

Van egy másik név is a tarsolyomban, róla olvastam más fórumokon, de ő meg a Duna túloldalán van+ nem igazán szimpi, hogy valami csodalöttyöt is "árul"..: http://szaboszigfrid.internettudakozo.h ... utato2.htm
Vendég

Czinki, szerintem jól döntöttél!;-)
Vendég

remélem!! látom te jövőhéten mész mm-be! vv lesz? most már akkor túlleszel 3 hó av...-n ?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Tücsi: Szigfridhez akarok én is menni. Bár nekem könnyű dolgom van mert az utcánk végén lakik. Pont most mondtam Apának, hogy ha most megjön, akkor utána elmennék hozzá. Tökre támogat. Én is csak jót hallottam ról. Nekem volt egy koleganőm, akinek nem jött össze a baba, gyogyikat meg szurikt kapott, aztán mikor terhes lett elmentek a babák. Elment hozzá és a 4. kezelés után terhes lett és meg is maradt neki a baba. Férjem mamija is volt nála, szépen helyretette,igaz nem babatémában. :D
A lötyije nekem sem szimpi. De én úgy vagyok vele, elmegyek megnézem magamnam, meghallgatom aztán eldöntöm akarok e még menni vagy nem.

Lányok, ne kövezzetek meg érte jó, hogy ilyeneken is gondolkodom. :oops:

hajni...
Budaörs

Czinki, igen lesz vérvétel és másnap konzi! Sajnos a műtét miatt most 5 nap késésben vagyok Avandia ügyben, de egyébként ez már a 3-ik ciklus amit most szedek!;-)

Hajni, az én párom is nagyon támogatja a reflexológust (írtam is a múltkor) szóval szerinted is jó a Szigfrid? (jaj, hogy lehet ezt a nevet úgy kimondani, hogy közben ne egy csokornyakkendős pamut gombolyaggal játszó kiscica képét társítsam hozzá képzeletben? :oops: :lol: )

Uppsz, lejárt a munkaidőm írány a vonat! Pussz!
Vendég

Tücsi: Hát azért volt rá 50% esélye, hogy eltalálja :lol:

Lányok, lehet valami ebben az egész "a baba tudja, mikor kell jönnie" dologban. Több lánynál már bejött és remélem, hogy sokatoknál is be fog ;)

Czinki: Azt hiszem, hogy eleget hangsúlyoztuk már itt, hogy mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy neki mi jó. Onnantól kezdve, hogy a döntést meghoztad, mi támogatunk benne ;) (max lehet, hogy elmondjuk, hogy mi azt miért tennénk/nem tennénk) Szóval ne tessék (legalábbis miattunk) lelkiismeret furdalást érezni... Ha úgy érzed, hogy néhány hónap alatt jobb formába tudod magad hozni, akkor hajrá! Remélem sikerül :)

Kép

Kép
bettica

Szióka!Víszike vok!
Olvasgattalak Titeket,bizony megdöbbentem.Annyira holtponton és egyedűl éreztem magam...Ám látom,nem csak nekem okoz problémát a babavárás.
Mi 10.éve szeretnénk.Most a 4. lombikprogram vége felé járok,pénteken lesz eredmény.6.nekifutásra jutottunk el idáig,melyet jó néhány műtét előzött meg.
Félek,hogy ez sem sikerűl!
Lassan már beleroppanok.Görcsölök,émelygek,melleim fájnak,sírok mindenen...
Van a világon valaki,akinek 1általán sikerűlt a beültetés?
BOCSI A PANASZÁRADATÉRT!!!!!
Minden jót mindenkinek!

Víszike
víszike

Hajni: Én Méhpempőztem abban a hónapban, amikor összejött a baba...
Szerintem ki kell próbálni mindent, amit ésszerűnek tart az ember... ;)

Kép

Kép
bettica

Bettica: én nem előttetek exuzálom magam, hanem azért sajnálom, mert most az az időpont üresen maradt és elvettem egy másik lánytól az időpontot. bár lehet, h meg tudják oldani, és feltöltik az üres helyeket. szóval ezért sajnálom. :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Víszike: Van! Ha jól tudom ott van pl Gina (g79 most a nickje azt hiszem). Eggyel feljebb "lakik" ő is, immár a 30. hetét tapossa. Nem szabad feladni. Van valami oka, amiért lombikoztok vagy "csak" szimplán (akarom mondani spontán) nem jött össze a babó?

Kép

Kép
bettica

Czinkeb: Szerintem valakinek most nagy szívességet tettél ;) Úgy hogy emiatt sem kell rosszul érezned magad ;)

Kép

Kép
bettica

Hajni: én a méhp-t a 4-6 villamos mentén az üllői út és a mester u között vettem bal old-on. van egy méhészet. nem higított méhp 25 g 4000. qva drága, de állítólag sokáig jó. bár én a páromnak is adom és lehet, h én többet kanalazok belőle (úgy egy borsónyit) , de nálunk fogy rendesen. ja és qva szar , keserű íze van. szerintem tehén szar szaga és íze van! :lol:

én most még palástfüvet vettem, mert állítólag a ciklus 2. felében az jó. remélem azért jobb íze lesz! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Bettica: köszi, most így jobb egy kicsit. :D

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki, szerintem se idegeld magd ilyenekkel hogy elvetted mástól az időpontot. Ha ügyesek megoldják hogy valaki megy abban az időpontban. Angéláék is megoldják az mm-ben. Sőt néh még a lányok "hírdetik" hogy nem tudnak elmenni valaki menjen aki szeretne. Szóval ne aggódj ezen! És adj egy kis időt magadnak! Tudom nehéz, és ismét csak bagolymondja..... :wink:

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Fura ez a lelki dolog, amirôl írtok.
Egyrészrôl teljesen egyetértek, olyan logikusnak t?nik a dolog.
Másrészrôl, hogy van az, amikor harmóniáról, jó házasságról nem beszélhetünk és mégis, akár hívatlanul jön a baba? Olyan családokba, ahol veszekedés, árulás, erôszak, pofonok vannak? Ez már nem annyira logikus...

Egyébként úgy érzem szükségem lenne valami lelki segítségre.
Már egy éve nem foglalkoztunk igazán a baba dologgal, arra koncentráltam, hogy a hormonjaim rendbe jöjjenek. Most, hogy komolyabban nekiláttunk arra gondoltam nem lesz baj, már máshogy gondolkodom. A nagy fenét! Ismét ugyanabba gödörbe léptem, csak most mélyebb...

Jóhír: Ma voltam Uh-on miután csütörtökön beijesztettek az endóval.
Jobb oldalon (ma 14.nap) domináns tüszô, ha jól emlékszem 20mm-er. A bal oldalon csüt. még semmi most egy tizenvalahány mm-es. Folyadék a méhben, ez nem tudom mit jelenthet. Endót nem talált, de visszahívott péntekre. Akkor a munkatársnôje fog megvizsgálni, ô 10 évvel tapasztaltabb. A mostani vizsgálatot nem kellett kifizetni, majd csak a péntekit. Szeretem az ilyen lelkiismeretes és empatikus embereket!!

Lona
lona1

Igen Lona, furcsa, de annyi hasonló dolog van az életben... :roll:
Nem érdemes ezen morfondírozni... Inkább tényleg minden lehetőséget ki kell használni. Az ember X év múltán már mindenben reménykedik és ha másra nem is jó ez a lelki dolog, arra mindenképpen, hogy ennyi sok fárasztó és lelkiekben igen megterhelő év után az ember lánya kibeszélhesse magát egy szakemberrel... És az is tagadhatatlan, hogy sok múlik az ember lelkiállapotán... Nagyon sok... Mert ugye ott van a már-már feladott babaproject, amikor megtörténi maga a csoda ;)

Kép

Kép
bettica

LOna: szerintem itt jön az be, h milyen lelki alkat vki.
emészti magát, rágja magát, lelkis v sem. de jogos a kérdés!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Hát kislányok én most érzékeny búcsút veszek tőletek, mert megyek átalakulni sellővé. Csak előtte meg kell itatni a verdát is. Fúúúúúúúj de úúúúúúúúútálom! Ja és felveszem szép új csini fürdőrucim ami egy mérettel kisebb mint a másik. :roll: :lol:

Pusszantás mindenkinek!

Pápá

hajni...
Budaörs

Aztán jók legyetek és nem depiskedni mert lesz ám irgumburgum nemulass! :D :twisted:

hajni...
Budaörs

Azt hiszem én az vagyok, aki úgy emészti magát, hogy észre sem veszi. Csak amikor már elemésztette magát.
Uh után felugrottam az egyik barátnômhöz akinek öt hónapos a kislánya. Olyan jó volt. Minden gyerek életelixír!

Czinki!
Apukám mindig azt mondja: az elsô gondolat a jó gondolat!
Nálam sokszor beigazolódik. Ha úgy érezted nem most kell mennetek a Kaáliba, az nem véletlen!

Bettika!
Ja-ja! Egy biztos, ma jól elbeszélgetek magammal! Aztán szakembert is keresek :D
lona1

Lona: A hangok is megmondták, hogy normális vagy, igaz? :lol: :lol:
Na jó, asszem mára lépek én is.
Csók mindenkinek!

Kép

Kép
bettica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?