Új privát üzeneted érkezett!

Dehogy is bantottal meg...viccesen irtam azert van ott a szmajli utana...nem is 1 :lol: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

upsz :oops:
Deli Hiradot nezek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg:
Gyanús vagy te nekem! Laptetőd van! :D :D :D A süti pedig publikus lesz! Bízz magadban! 8) :lol:

Andi:
Amire úgy gondolod, hogy elmondanád magadról! :D

Kép
anda81

Most neztem meg a tegnap esti hiradot :roll: tyu de irigykedek a locsolas ugyben :roll: es tenyleg azert locsolnak,hogy asszonykent termekenyek legyunk :shock: Wow... :o engem locsoltak anno rendesen akkor megis miert nem vgyok termekeny :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg:
Hess-hess negatív gondolatok! Persze, hogy termékeny vagy, csak a természet úgy gondolja, várj még! Ne akard görcsösen (Mondom én, aki most nagyon akarja azt a pozitív tesztet! :wink: ) és meglásd jön a gólya hozzád is! Én nagyon-nagyon drukkolok neked is! Remélem mihamarabb beteljesül az álmod.
Én most azért akarom, ennyire, hogy pozitív legyen a tesztem eredménye, mert ha minden igaz, jövő héten kezdődik anya kemoterápiás kezelése. Ez lesz az első. Ha pedig úgy indulna neki, hogy az unoka már a pocakomban van, biztosan erősebben küzdene és léphetne a javulás útjára. Elsősorban pedig azért szeretném, mert mindíg is arra vágytam, hogy anya lehessek! Szerintem ez a világ legjobb hivatása! :wink: :lol: :D

Kép
anda81

Anda
Mikor tudom meg,hogy most mar jo a zsele... :roll: gondolom ha megtapogatom es zselezs de a belseje is jo lesz :?: Izgulok mer mar alakul :oops: Csak finom legyen a piskota :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szierintem ne tapogasd meg, mert ott marad az ujjad nyoma! Azt írták, hogy két óra alatt dermed meg, ha jól emlékszem ugye? Az letelt már? Ha igen, akkor óvatosan fogd meg a formát, amiben van és óvatosan rázd meg. Ha remeg, mint a kocsonya, akkor már szerintem jó! Apropó milyen zselé ez? (úgy értem, hogy tortazselé, aszpik, vagy valami más?)

Kép
anda81

Anda
:lol: :lol: :lol: Jotol kerded...nem tom milyen zsele :roll: :oops: es igen 2oart irt :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg:
és az letelt már? (mármint a két óra?)

Kép
anda81

Nem tom asszem :roll:

Jaj ne hari most latom,hogy irtal feljebb is :oops: Sajnalom anyudat es sok erot kivanok neki neked meg mielobbi babasodast :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok, nem tudtam visszaolvasni, ezért valszeg nem kapcsolódik a témához, de remélem nem veszitek zokon, ha egy kis orvosi mellékletet csatolok. :) Szóval, az előbb voltam a patikában Férjecskének vettem vitamint, ami kifejezetten segít a sperma képződésben, és nem mellesleg szabadgyök fogó is. Mondjuk eddig is "vitaminoztam" a Drágámat, de most kifejezetten speciális cink, szelén és E vitamin étrendkiegészítőt vettem neki, és hogy miért...olvassátok el! 8)

Étrend-kiegészítők

A C-vitamin védi a spermiumokat az oxidatív károsodástól, ezt bizonyítja egy tanulmány, mely szerint dohányosokon növelte a spermaszámot. E mellett gátolja a spermiumok agglutinációját (összecsapzódását). Épp ezért igazolhatóan növeli a fertilitási esélyt. Ilyen esetekben 1000mg napi bevitele javasolt.

A cink hiánya csökkent spermaszámhoz vezethet. Cinkpótlással végzett tanulmányok csak kis számú beteganyagon történtek, de eredményeik bíztatóak voltak, mind a spermaszám, mind a motilitás növelésében. Magas cink szintek, ellentétben ronthatják a spermaszámot. Különböző források 60-240mg-ot javasolnak. Ne feledjük, hogy fokozott cink bevitel, rézhiányhoz vezethet, ezért ilyenkor tanácsos 1-2mg rezet is fogyasztani.

Az arginin nevű aminosav szükséges a spermaképzéshez. Hosszab távú pótlása mindhárom paramétert (szám, minőség, motilitás) javítja. Egyes szakemberek 250-2000mg napi bevitelt javasolnak alacsony spermaszám esetén.

A szelén hatékonynak bizonyult a motilitás növelésében, míg a spermaszámot nem változtatta.

Mivel a Q10 koenzim sejtjeink egyik legfontosabb molekulája az energiatermelés szempontjából, a spermiumok képződésében is nagy szerepe lehet. A pontos hatása nem ismert, de már 10mg-os bevitel is javíthatja a spermaképet.

Az infertilitásban az E-vitamin hiánya is szerepet játszhat.200NE napi bevitele, három hónapon belül emelte a teherbe esési esélyt.

Növények közül az Ázsiai Ginzenget és a perui Macát érdemes megemlíteni, mely hatásos lehet az esélyek növelésére.

E mellett az ondó összetételét jelentősen befolyásolja a prosztata funkciója is. Ebből a szempontból a pollenkészítmények és tökmagolaj segíthetnek. Előbb azonban érdemes szakembertől tanácsot kérni, mert például egy krónikus gyulladás szintén oki tényező lehet, melyet előbb kezelni kell.
Vendég

...amúgy nem tudom,h. szüksége van e rá, de jobb a megelőzés 8)
Vendég

Arikon
Dehogy gond...nem is mindig a temahoz kell hozzaszolni :wink: Minnya elolvasom :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget, remélem jól sikerül a süti és legalább a képét láthatjuk, ha már az ízét csak hozzáképzeljük!

Kuzsanna, sajnálom a pirit! Átküldhetnéd hozzám, mert nekem meg kéne már, de így csak egyre feszültebb és feszültebb leszek (mint a ciklusom végén általában) és a végén robbanok egy nagyot.

Anda, drukkolok a pozitív teszthez! És anyukádnak is, hogy jól sikerüljön a kezelése és minnél kevesebb kellemetlen mellékhatása legyen!

Nóri, kösz a kenyérreceptet! Drukkolok, hogy pozitívat tesztelj!

Csucsu, sajnálom, hogy nem lett pozitív, bár amíg nem jön meg addig még van remény.

Andi, üdv. Szoptatsz még?

Kép Kép Kép
datolya

dr Arikon rendel! :lol:
Köszönjük!!!!Ilyenekkel bombázz bátran!

Datolya:szívesen, máskor is, rengeteg receptem van és állandóan sütök-főzök! :wink:
Vendég

ínyenceknek:

Kép
Vendég

Datolya
Milyen kis ugyi vgy,hogy igy visszaolvastal minket 8) Veled mi zu :?: :roll:

Arikon
Engem ez a resz fogott meg:
"Az infertilitásban az E-vitamin hiánya is szerepet játszhat.200NE napi bevitele, három hónapon belül emelte a teherbe esési esélyt. :o

Növények közül az Ázsiai Ginzenget és a perui Macát érdemes megemlíteni, mely hatásos lehet az esélyek növelésére. :shock:

Nori
Akkor jotol kerdeztem en az infot :wink: Nem tudtam,hogy te ennyit sutogetsz 8)

Suti kesz minnya jon a foto...bar izre nem tom milyen :? megkostolni se merem :lol: De majd ha ember hazajott meggyujtjuk a gyertyat es utana csak megkostoljuk :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

A masik kepet nem engedi pedig rairtam csokival :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: úgy néz ki sikerült a tort. Mik azok a fehér darabkák a tortán??Az egy gyertya miért van rajta?Lehet már írtad bocsi akkor:)

Nóri: Hú ez a recept :)
Honnan szedted?

Kép
csucsu05

Era:ez vicc...de senkinek nem tűnt fel... :wink:
Vendég

Nóri: Feltűnt, hogy vicc csak kiváncsi vagyok te honnan szeded ezeket:)Hiszen a neve is vicces: Tüttyölt ratyli:)

Kép
csucsu05

Nori
Jaj en hirtelen nem tudtam mit irjak ra :roll:

Csucsu
Koszi...jaj igen epp azt neztem igy ugy nez ki mintha rizs lenne rajta :lol: :lol: :lol: kokuszreszelek :roll: De azota mondom mar csokival irtam is ra 8) es a gyertya az azert van mer 1eves evfotdulonk van :P 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

milyen krém van benne?
Vendég

Krem :?: Azt nem tettem ala :roll: Kellett volna akkor jobban megmarad a zsele :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold

akkor mi van a piskóta meg a zselé+gyümölcs között? :shock:
Vendég

Na sziasztok nem voltam 2 napot és mennyit termeltetek :lol: nagyon rosszul telet az ünnep nem voltunk egerbe felmentünk pestre be mentünk a camponába tropicarium meg ilyenek este 10 kor jöttünk haza és meg állt alatunk az auto és meg kellett várni hogy haza huzzanak teljesen kikészültem közbe festik az üzletemet és mind a két autónk rossz ja és még most semm jött meg és ma anyós velem volt és megint blamált egész nap ugy hogy kivagyok mindjárt irok nektek is :lol:

Kép
bévi

Évi: A te autód is elromlott? Anyós mivel blamált?

Kép
csucsu05

Zsofi
semmi :oops: mondom en,hogy nem tok sutni :cry: :cry: :cry:
Most elrontottam :?: :cry: :cry: :cry:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsuzsa:látom nem ugy alakult a helyzet de attól hogy meg van lehetsz terhes a sógornőm pl mensizet mikor teherbe eset neki ugy is ment nem vagyunk egyformák
Csucsu remélem plusszos leszel te is milyen jó is lenne uj ház uj babus drukkolok
Bridget jól néz ki a sütid kellet volna szerintem közzé puding vagy krém de biztos igy is jó és boldog évfordulot
Nóri jó a recept amit irtál fentebb elég vicces :lol: és remélem jól vagytok bár a humorod a régi hála istennek :lol:
Nita??????????????
Bocsi akinek nem irtam nekik is puszi

Kép
bévi

Csucsu igen mind kettőnk autoja rossz és holnap mennünk kell hajnalba pestre teljesen kivagyok szerelők még sehol meg nem tudják megcsinálni egy nap alatt szóval valászinü anyós kocsijával megyünk megyek msn-re beszélünk!

Kép
bévi

Bevi
Koszi na most mar ezt is tom...en olyan tudatlan vgyok :cry: de a gyumolcstortan is van valami a zsele alatt? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Igen PUDING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Hát igen a Nóri a topic vicc felelőse:)

Bridget: Boldog évfordulót. És biztos finom krém nélkül is a torta. Elsőre nem is rossz. De ha kell van egy csomó süti receptem csak azt nem tudom ott kint mit tudsz beszerezni belőle.

Kép
csucsu05

Zsófi én vagyok? :roll: :shock:
Igaza van Évinek, valamilyen puding, de inkább valamilyen krém kell közé.Én túrósra tettem volna a voksomat, az eper miatt!
Mert a zselének nincs íze önmagában és krém nélkül elég "száraz", de ez nem bántás, hanem segítség a legközelebbi sütihez.Mindenesetre jól néz ki!!! :wink:
Vendég

Mármint ez van a gyümi torta alatt bridget PUDING!!!!!!!!!!!!!!44

Kép
bévi

Évi:én értem..... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaj Nori 1000bocsi...a masik topikban van egy lany Zsofi...es allandoan elcserelem a neveket :oops: Ez tortent multkor is ,ugy szegyellem magam :oops: Bocsi :roll: Na jo az elso tortam de legalabb megvan...legkozelebb lesz puding is mar ezt is tom :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nóri: Nem tudom láttad e már a vacsoracsatát. van egy jó recept és kipróbáltam isteni. A piskóta tekercset megkellkenni eperlekvárral. Majd felszeletelni vékony szeletekre. Egy nagy tálat kibélelni és utána csinálnia krémet. 1/,2kg turó benne sok eperdarabbal és hozzá kemény habbá vert hatejszínt. A tálba amibe körbe tettük a piskótát beleönteni majd állni hagnyi. A végén kibórítani és irtó szép torta lesz . Tálalni még friss eperrel és tejszinhabbal. A pontos recept és kép a az rtl klub honlapján a vacsoracsata résznél van. Kép is van hozzá úgy érthetőbbés a pontos recept is. Isteni. Na csak onnan jutott az eszembe , hogy a Nóri írta túrot tudott volna elképzelni.

Kép
csucsu05

Era:nem nézem, mert én DOLGOZOK még akkor!6 után érek haza... :roll:
Jól hangzik, meg is csinálom, ha lesz eper!Bár meggyel szerintem mégjobb!(azt imádjuk)
Én most hétvégén fahéjas-almás pitét sütöttem mézzel...nyami nyami...meg babgulyást füstölt csülökkel.
Vendég

Nóri: Igen azért is kérdeztem láttad e mert sejtettem , hogy akkor még dolgozol. (persze majd akkor lesztöbb időd ha a babussal elszel otthon) Nézd meg a receptet azért a neten. Meggyel is jó valóban:) Szerintem barackkal is csak akkor olyanizű lekvár kell a piskótába.
A fahájas almás pite is finin hangzik:)

Kép
csucsu05

Nálunk nagypelyhekben hull a hó ezt már nem lehet kiszámolni

Kép
bévi

Persze Évi hisz most volt karácsony:)
Vagy Húsvét?? Az idő alapján inkább az első!!!

Kép
csucsu05

Olyan tényleg mintha karácsony lenne azon gondolkodom hogy a tuját nem ki ültetem hanem felöltöztetem kari fának :lol:

Kép
bévi

Évi: Jó ötlet:)

Kép
csucsu05

Csucsu
eloszor is koszi a gratulat :wink:

Nori
Tenyleg ne hari...mara asszem kikeszitettelek :( :oops: nem volt szandekos :roll: es koszonom az epito velemenyeidet suti ugyben :roll: en nem vgyok edesszaju egyaltalan... :oops: ez talan meg is latszodik :roll:

Bevi neked is koszi :wink:

CSajok!!!
Kepzeljetek parom hazajott...viraggal nem is akarmilyennel :D Eletemben eloszor :o Csak megerte szolnom neki :lol: Aztan azt mondta hozzam a tortat... :roll: meggyujtottam a gyertyat es mondtam neki kivanjunk mindketten valamit es egyszerre elfujjuk 8) megtortent :oops: Utana megkostolta azt mondta ngyon finom :D en is ettem :P ember meg mar 2szer annyira izlik neki :shock: :wink: A zselerol kozben megallapitottam izes meghozza epres...es tenyleg nem volt gaz az ize a malnat naon szeretem tan azert es a kokuszreszelekkel meg az elszort mandulakkal 8) ngyon fini lett :wink: Koszonom mindenkinek a segitseget :wink: Jah es meg 1jo hir penteken elvisz engem abba a cirkuszba amit elmeletben szilveszterkor neztunk volna meg az USA-ba valo utazasunkkor...ami sajnos a petebeverzesem miatt lelett mondva :roll: Na most itt Tokyoban is lesz vgy van en nem tom lenyeg,hogy mar 2napja megrendelte ra a jegyet a neten :lol: ILyen jo fej volt...en magamhoz se terek a sok jotol...mostmar johet a baba is :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: remélem akkor a párod fel is készült és azért ilyen kedveskedő:) na akkor jó úton haladtok:)

Kép
csucsu05

bridget örülök,hogy ilyen sok jó történt veled,mostmár jönni fog a baba is!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

GRATULÁLOK BRIDGET LÁTOG TUDNAK A FÉRFIAK IS ROMANTIKUSAK LENNI NA TOVÁBBI SOK SIKERT :lol:

Kép
bévi

Jaj csajok kocce es bocsi,hogy igy magammal vgyok elfoglalva de most naon happy vgyok :roll:
Ez az a show:
http://www.cirquedusoleil.co.jp/about_c ... clip-2.php
Remelem bejon... :? Mi nemsoka megyunk aludni :roll: ma megint fel2 :shock: HOlnap jovok atolvasom es irok mindenkinek :wink: Kellemes estet nektek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?