Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Az este alig voltunk oda de anyian voltak hogy jó későn értünk haza.A sali megvolt igaz nem hússaláta mert azt nem kaptam de franciasalit kaptam az is megtette :? Majd legközelebb.Későn értünk be már nem sok minden volt nyitva...
Csak bekukkantottam most megyek sütit sütni estefelé benézek mindenkinek puszi:Ági
angelo2

Esküszöm nem akartam laptetőt Remélem nem ikreim lesznek hogy még mindig üldöz a laptető!!!! :lol:
angelo2

Ági: ikrek az kemény lenne :)
Na a salátával jól felzaklattál:) tegnap mi is vettünk franciát meg kukoricát. Finom volt nagyon bár hússalátát akartam én is. bele ültettem a fülembe a bogarat.

Jenny: De jó, hogy jöttél. :) nagyon örülök neked. Jó az ha elutaztok kicsit kikapcsolsz legalább:)
Neke dis Nagyon Boldog Húsvétot kívánok a párodnak sok piros tojást:)

Ildi: Mostmár akkor mindent szbadalmaztatunk én is valamit kitalálok mitől lehetnék híres:) Ágival ti már tudtok valamit felmutatni nekem még törnöm kell a fejem mit is találhatnék fel. :)

Alma: Én is voltam mikor szültem a lányom. Kapuzárási pánik?? ne butáskodj. Össze jön az a babó sőt lehet már a pocidban van:)

Nekem még mindig megjön érzésem van és van nekem is sok folyásom. remélem a babótól van:)

Később még jövök hozzátok meg valami húsvéti versikért is írok akkor Nektek:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Ági, tényleg, nagyon laptetős vagy, de ez nem is csoda ;-)

Csak egy rossz paszban írtam, ezt a kapuzárási pánik dolgot. félek, hogy ha komplikációk lesznek, még több idő, mire megérkezik a babó.

Jenny, nagyon köszönöm az útmutatót, így már megtaláltam a hőmérséklet felvitelt! :-) Jó pihenést neked, ha hazajöttél írj!

Ez a ciklus.hu tök jó! Eszerint csak ma kell megjönnie, úgyhogy az álmaim szertefoszlottak, ráadásul az értékeim sem utalnak pocaklakóra. Az lehet, h a reggeli hőm nem magas, és van baba?
Meg most azért is izgulok, mert most, h mérem 36,5 alatti értékek jönnek ki, pedig azt olvastam, h peteérés után 36,5 fölött vannak a hőmérséklet. :(

Na, de pozitívan előr: a köv. Pe időszakában szabin leszünk a férjemmel! Remélem meg lesz a gyümölcse!

Era, szívesen olvasom majd a kis versikédet! Én azt sajnos nem tudok, ígycsak szimplán
Szép húsvétot kívánok Nektek!

Alma
f_alma

Egy kis nyuszi megérkezett,
hozott nektek üzenetett:
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!

Most ezt a versikét találtam sajna amit kaptam mailen azt véletlenül kitöröltem:(
De szívből kívánok gólyazáporos húsvétot:)

Ági: feszül a hasam alja néha pláne ha ülök fáj a hasam alul. A cickóm érzékeny. és ami a legjobb hír, hogy krémes még mindig a...
De az émelygés a legrosszabb. ha nem eszek azért ha eszek azért. A párom cukkol, hogy kismmai remélem nem csak a szervezetem játszik velem. Van a neten egy szülés kalkulátor ott ha beírom mikor volt a mesim (02. 29-én) akkor kidobja, hogy 4hetes vagyok. Tesztelni nem merek még. Nem emlékszem Szabinánál mit éreztem illtve a cicimet éreztem az biztos. Hányingerem nem volt.
Neked milyen tüneteid voltak? És hány napra teszteltél?
Majd kiderül de ilyenkor olyan rossz várni.
Pedig mást nem tehetek.

Alma: a hőmérséklet nem mérvadó.Itt a babaneten is van olyan lány akinek a hőmérséklete nem ment fel mégis babás volt. Minden lehetséges mert két egyforma eset nincs.
És ha most nem is de a szabin sikerül. Éljen a szabi:) :)

Ildi: merre jársz??

jenny: Igazoltan van távol:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Megérkeztünk mi is. Én is igazoltan voltam távol. :D
Jó kis esős idő volt tegnap. Nem is csináltunk megint szinte semmit.
De már nem akarok több bablevest látni. Pláne enni. De azt hiszem a sonkából is elég volt. Pedig alig ettem. Nem tudom, de ezek a füstölt dolgok nem nagyon jönnek be mostanában. De a csokinyuszikból is elég. A gyerekem amint kap egyet, azonnal megeszi egyedül. Plusz a sütemények. Rossz nézni, amennyit ilyenkor megeszik. Mondtam is a családban mindenkinek, hogy a legkisebb csokit vegye, inkább vegyen valami mást hozzá, vagy adjon pénzt. Mert persze ilyenkor nagyon megy a locsolóvers,mert kapja érte a csokit. NO, ennyit a panaszkodásról.
Era: JÖn az a babuci. Ezek a tünetek nagyon azt mondják. :) Az émelygés meg pláne. Érdekes,hogy egyébként én alapból nagyon hányós vagyok, bármikor ki tudom tenni magamból, amit ettem, ( bocsi, hogy csak így írom.) de terhességkor nem jellemző rám. Tudom, hogy fordítva működöm, de ennyire? :oops:

Ági: Ha már ennyit beszéltünk az ikrekről, itt az ideje. :wink: :D
Mikorra leszel kiírva a babucival? Novemberre?

Alma: A szabadság jó. Amikor Bercikével terhes lettem, előtte abbahagytam a zenekarozást, mert már csak rohangáltam egész nap. Következő hónapban össze is jött. Sokat számít a pihenés.
De Neked még most is lehet a pocidban baba. Nem biztos, hogy a jövő hónapra kell számítani. :wink:

Jenny: hogy telt/telik a hétvége? Remélem, jól érzed magad, és ki tudsz kapcsolódni.

Megyek, majd benézek. Sziasztok!
További Kellemes Ünnepeket.
Ildi
brumm

szia Ildi: Én érdekes a lányomnál nem voltam hányingeres. Az igazság azonban az, hogy ez a hányinger azét nem mérvadó mert az lehet bármitől. Inkább a majdnem megjön mensi érzés talán az ad reményt.

Érdekes éna sonkát most nagyon bírom. Isteni lett és nagyon sok zöldséggel ettem. Jók is esett.
A csokikat én sem szeretem ha a gyereknek veszik mert a mikuláskor meg húsvétkor a gyerekek nem tudják hol a határ és megeszik az összeset.
Na meg sokan csak azt a kakaóporból készült csokit veszik az olcsót nem a drágábbet.
Én úgy vagyok inkább drágábból veszek egyet mint az olcsóból sokat.
Akinek szoktunk venni annak is nem csak a lányomnak.
Már annyi mű csokinyúl meg ilyenek vannak, hogy csak na.

Itt nálunks me volt túl jó idő de azért az eső már nem esett és még a napocska is kisütött. Holnap ha ilyenidő van csak elmegyünk az állatkertbe:)

Mindenkinek további szép napot és Húsvétot!
Holnapra sok locsolót (aki szereti) aki nem annak csak szép napot! :)

Kép
csucsu05

Era: No, akkor a majdnem megjön érzés a nyerő. Mikor csinálsz tesztet? Hú, de kíváncsi vagyok. Jó lenne mégegy kismami, aztán meg mégegy, meg mégegy, meg mégegy............stb.

No, a csokiról ugyanaz a vélemény. Eddig még csak normális csokit kaptunk, ami nem, azt gyorsan becsempésztem az ablakba, ott nem feltűnő annyira, majdcsak elfelejtjük. De még itt a holnapi nap.
Állatkert, jaj de jó. No, délután lehet, hogy mi is kimegyünk a vadaskertbe. Köszi az ötletet. Még lehet, hogy a kis barátnőinket is kihívjuk.

Megyek, sziasztok!
Ildi
brumm

Ildi: menjetek ti is a vadaskertbe és reméljük az időjárás is kegyes lesz:)

Kép
csucsu05

Helló!

Era: ezek a jelek nagyon ígéretesek! :) drukkolok!

Én is azt remélem, hogy mégis baba :-) ezen a héten kiderül.... ha nem jön meg, vasárnap teszt. Néha még nyilal a hasam alul, ez nem tudom mi lehet, de aztán hamar elmúlik.

Ildi: már én is gondoltam arra, hogy nagyon sokat számít, ha valaki úgy rendezi az életét, hogy jöhessen a baba - mint ahogy te abbahagytad a zenélést, és megérkezett Berci. Én elég sokat bajlódom az állásaimmal, valahogy nem találok nekem megfelelőt. Eddig azt akartam, hogy legyen egy jó munkahelyem, és onnan elmenni gyesre. Most már azt gondolom, hogy jöjjön a baba, aztán jön majd az álom munka is. :-)

Jó kirándulást nektek, bizos jó idő lesz! Nekünk még van egy családi mosolyásunk holnap délután.

Szép álmokat!
Alma
f_alma

Sziasztok! Gyors leszek Mondenkinek KELLEMES hÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!
Era én ahogy meg kellett volna jönnie rá 3. napon teszteltem.A mindjárt...érzés volt a jellemző de semmi más meg a krémes...A mellem nem inkább csak most érzékeny...
Hányinger pár napja.

Ildi nov 13 körülre várható ...

Alma neked is drukk mennem kell du este benézek Pussssz :Ági
angelo2

Alma: Meglátod jön a baba és utána majd lezs álommeló is:)

Ági: Reggel csináltam egy Lh tesztet mint jósteszt. Csikos volt erősen. Nem merem beleélni magam de azért bizakodok. :)

Kép
csucsu05

Jujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj de izgi szerintem kérdezz rá valahol!!!!!!!!!!!!
Ha még mindig csíkos vagy extra erős pé-ed van extra ideig :lol: Vagy majdnem egyszerre szülünk :D
angelo2

Sziasztok!

Era: ez ám jó hír!!!!!!
Baba lesz ott!!!!!! :D Nekemis az jutott eszembe, hogy ilyen sokáig nincs Pé egyfolytában. Hacsak nem kettőt érlelsz, és jönnek az ikrek. :wink: Jaj de jó!!! Lehet megint szorítani!!!!!
Alma: Neked is szorítok. Rendben lesz minden. Szép sorban baba, munka... Várjuk Neked is a tesztet.
Ági: Hozzátok is jön ilyenkor rokonság?
Jenny? Ha hazaértél ugye benézel?
Megyek, mert itt mindig várható valaki. Jönnek a rokonok.
Szép napot!
Sziasztok!
Ildi
brumm

Ildi: akkor nem fogsz elhervadni ha mindig jön valaki:)

Kép
csucsu05

A nagyja locsolón túl vagyunk.Ha jó idő lett volna lehet elmegyünk itthonról de azért at szeretném ha Ágika is megtudná ennek az ünnepnek is a lényegét!!!!!!!!!!
Most mennem kell este benézek.
angelo2

Ági: Igazad is van. Amúgy nálunkis nagy sürgés forgás szokott lenni de igy, hoyg össze vagyunk pakolva nem akarok senkit beengedni. na meg Após nem törte magát , hogy meglocsolja a lány unokáját. És még sorolhatnám a többi rokont is aki az ő pártjukra állt. Persze nem azért mert nekik van igaza hanem mert ők adják a pénzt. Nem is keveset. Na ez van. majd az új helyen más lesz:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Nekem ma délelőtt megjött. :cry:
Azért kösz a drukkot. Majd köv. hónapban.

Era: ez egyre bíztatóbb!!!!! Hajrá! És tájékoztass! :-)

Most rohanok újabb családi összeröffenésre.
És holnap munka :-( Meg torna :-) Megy fogyókúra. Ha már nincs bébi, legalább foggyjak egy kicsit!

Pápá!
f_alma

Nem hervadtam még el, bár szomorkodásra megint lett ok, de ezt most nem írom.
Hideg is van, nem hiszem, hogy vadaskertezünk,mert szétfagyunk.
Pihi van. Mindenütt jártunk, ahol vártak. A végén én is csatlakoztam a fiúkhoz. ( A csokinyulakat mindet meg akarta kezdeni a Bercike, de a végén kialkudtuk, hogy a legnagyobb bánta csak, már feje alig van.)
Era: Hát dobozolva lehet, hogy nem túl hangulatos a Húsvét, de nemsokára de jó lesz Nektek az új házban.
További szép napot Nektek, és legalább egy kicsi napsütést, és meleget!!!!
Sziasztok!
Majd jövök.
Ildi
brumm

Alma: De kár, hogy megjött. Sajnálom nagyon.:( De nemsokára jön a babuci biztosan. Próbáljátok ki a 19 napos együttléteket Ti is, Ágiék ötlete alapján. :D Hátha Nálatok is bejön. :wink:
Sziasztok!
Ildi
brumm

Alma: sajnálom :( De a következő hónapban igenis a 19-es tervet kezdjétek el.

Ildi: Miért is szomorkodsz? Hátha segithetünk.
Az jó ha nem hervadsz el sőt ne is hervadj mert lassan babás leszel ám:)

Kép
csucsu05

Era: Nem lehet segíteni. Már megint egy haláleset. Szomszéd fiú-25 éves volt. Semmi baja nem volt.
Brrrr. még mindig hideg van. Mikor jön a jóidő?
Era,voltatok állatkertben? Szerintem a tavasszal mi is felmegyünk Pestre. Nyáron voltunk, de akkor nagyon sok részét épp felújították. Keveset láttunk,de most már biztosan kész van.
MÉg jövök, nem csinálunk semmit már, olvasunk a Bercusnak, rakjuk a Puzzlet...
További szép napot Nektek!
Ildi
brumm

Ildi. Hú akkor megértem ha rossz letta kedved. a halálesetek engem is megrenditenek.
Itt is hideg van igy nem mentünk az állatkertbe mert délelőtt még esett is. Ha tavasszal feljöttök Pestre akár talizhatnánk is. Vagy együtt elmehetnénk az állatkertbe. mert az most úgyis kimaradt és a költözés miatt most nem is megyünk 1-2hétig. Utána úgyis pakolgatunk de tavasszal mi is mennénk.
Sőt szervezhetnénk egy állatkerttel egybekötött találkozót. Olyan jó lenne. Sőt aki akar nálunk is aludhat az új házban:)
Na lányok milyen az ötlet???

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Era: Benne vagyok a taliban, összeegyeztetjük az állatkertezést.
Mi is várjuk a jóidőt, addig nem megyünk sehova. Mármint ilyen szabadidős programmokra. Örülnék, ha találkoznánk. Mondjuk mi viszonylag közel vagyunk Pesthez, úgyhogy azért ottalvásra nem akarunk zavarni.
De köszönjük az ötletet, a meghívást, remélem összehozzuk, ha nem zavarunk.
Aztán, ha egyszer elkészül a házunk, majd nálunk is lehet valami, csak az még nem most lesz. Nem is tudom, mikor. Megint leállt a felújítás.
Most megyek, majd benézek.
Sziasztok!
Ildi
brumm

Ildi: Oké akkor egyeztetünk majd. A felújítás pedig ilyen hol beindul hol leáll. azért biztos mihamarabb kész lesz.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Nem járt még erre senki ma? Remélem, mindenki jól van.
Kaptam időpontot a nőgyógyászhoz. Hétfőn megyek délelőtt. Remélem rendben lesz minden. Még beszélni is kellene vele. Már félek most. A torkom elkezdett fájni nagyon. Nem tudom mit szedtem össze. Azt se tudom, mit vegyek be. Talán Tantum Verdét veszek. Múltkor jó volt.
Volt egy hisztink a zöldségesnél. Ez a Bercus mindenből kettőt akar venni. De mit csináljak annyi csomó zöldhagymával, mikor csak én eszem.... Azt a hisztit. De ha valamiből többet akarok venni, az se jó. Pont kettőt kell. Olyat nevetett rajtunk a csaj, de bírom, mikor mindenki minket néz... Na, mindegy. Van ez így néha....
Írjatok, hogy vagytok.
Szép napot Nektek!
Sziasztok!
Ildi
brumm

Ildi: Bercust lehet beszervezte a zöldséges és forgalom növekedést akart.
Kiváncsi vagyok akkor hétfőn mit mond a nőgyogyi.

Kép
csucsu05

Helló!

Vicceset írtál Ildi, megnevetett ez a Bercus baba! :D
Menj el a doki előtt jógára, ha tudsz, hátha segít ellazulni! Tulképp miért mész? Hogy azt mondja jöhet a baba, minden okés?
A torkodnak jobbulást! (javaslom: sok méz, fokhagyma, pálinka elfogyasztását;-)

Nekem nem szokott fájni a hasam menzinél, de most leszakad szinte az alhasam. :( és már megint darabok, de csak kicsik...
NEm vagyok jó paszban. Nehéz volt elkezdeni a melót is.
De este megyek Vámos beszélgetésre, az talán jó lesz, előtt a barátnőmmel kávézgatok! Az mindig segít nekem.

Ági hol/jól vagy? Jenny hazajöttetek?
Era, Rád is gondolomk ám! :-)

puszilok mindenkit,
Alma
f_alma

Alma: Mi az a Vámos beszélgetés?

Kép
csucsu05

Örülök, hogy jókedvet okoztam. :D
De ott elég égő volt a hisztis gyerek, de ez van.

Alma: A szokásos vizsgálat, rákszűrés. Épp esedékes. És inkább előbb, mint babával.
Mennem kell, hiszti van megint.

Majd jövök, de lehet, hogy este jutok ide megint.
Sziasztok!
Ildi
brumm

Ildi: el is hiszem , hogy ott ez kellemetlen volt.
Azt hiszem most ez a korszak van. Én is már alig várom, hogy vége legyen. Állítólag 3évesen elmúllik:)

Kép
csucsu05

Bocs siettem: Vámos Miklós beszélget Kovács Gáborral (mecénás, KogArt múzeum létrehozója)
Nagyon bírom Vámost, a másikat nem ismerem :-)

Nem hiszem, h ciki volt! Inkább vicces: pont kettő kell. :-) nagyon édes lehetett
f_alma

Alma: Vámos Miklósra gondoltam én is:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Hát, várom, hogy ez az akaratos korszak múljon, mert néha nagyon fárasztó. Nem néha. De sokszor meg én is olyanokat nevetek a szövegeken. Egyébként a zöldséges már ismer. Amikor először csinálta, meg is jegyezte, hogy nem szoktál te ilyet, most meg másodszor jártunk így. Már nevette. De az a ciki, hogy pont egy csaj volt ott, aki a zenesuliban furulyatanár. Én felismerem, ő még engem nem, de ezután biztos megjegyzett. :oops: Mindegy.
Jövök, aludni viszem a Bercust, mert megint nem aludt délben.
Aztán majdpróbálok reagálni is. :oops:
Sziasztok!
Ildi
brumm

Ildi: És ha Bercus most alszik akkor mikor alszik el este?? Vagy ez az esti alvás már?

Kép
csucsu05

Era: Ez már az esti alvás. Reggel hétig remélem alszunk.
Bercike jól aludt mindig, csak két éves kora után ár hónappal annyira küzdeni kezdett a délutáni alvás ellen ( dacol), hogy már most ráhagyjuk. Egy darabig kínlódtunk, de rájöttem, ha reggel 7 körül kel, akkor van esély a déli alvásnak. Ha hét után kel, akkor már nem biztos, hogy alszik. Megpróbálom, de nem erőltetem. Ha nem aludt akkor fáradt, és fél 7-7 körül este alszunk. Ma lehet, hogy aludhatott volna, de csak teljes sötét szobában alszik el, és a redőny tegnap elromlott. Nem tudtuk rendesen lehúzni. Nem is aludt el. Most leengedtük a redőnyt, de felhúzni nem lehet. Új belsőt kell bele rakatni. Nincs értelme már javítgatni.
Kicsit kalandos volt így a napunk, de most alvás van. :)
Alma: Mézzel próbálkoztam, fokhagyma: Megpróbálom, bár már vacsiztam. No, a Pálinkát inkább nem, mert azt nagyon nem szeretem.
Biztos jó a Vámos műsor. Legalább kikapcsolódtok egy kicsit. Ezért irigylem a pestieket, hogy olyan sok jó program van. Mondjuk mi sem vagyunk messze, de az esti program úgy, hogy a gyermek itthon akárkivel, meg még hazaérjünk elég necces. Majd később. Pedig úgy hiányozna egy jó kis színház. Az itteni valamikor olyan jó volt, de már nem az.
Hasfájás: sajnálom nagyon. Tegnap jött meg és ma fáj? Szegény!
Ági??????? Hol vagy????
Jenny????? Gyere Te is!!!!! Hogy telt a hétvége?
Még benézek!
Sziasztok!
Ildi
brumm

Sziasztok!

Gyors leszek! Anyáék jönnek estére most is sok dolgom lesz ,de azért benéztem.Extra rosszul voltam az este.El sem hiszitek....
A hasam fel volt puffadva és olyan hányingerem volt hogy csak na...
Nagyon rendezkedett a kis manóm odabenn tegnap vagy valami nagyon nem izlett neki tegnap...
Lehet elege lett a sok sonkából.Amúgy más probléma nincs Hál Istennek jól telnek a hétköznapok és több mnit valószínű hogy jövőhét szerdán ,már a doki bácsi is megnézhet.
Veletek mi újság? Era hanyadik napodon is vagy? Úgy izgulok!!!
Ildi neked is szorítok a nőgyogyidnál hátha ad egy kis + energiát is neked .
Alma sajna a mensidért de attól még lehetsz babás igaz???Ahogy anyudék is.
Mennem kell később még benézek nagy lesz ma a forgalom.Jók legyetek:Ági
angelo2

Ági: KÖszi, hogy szorítasz. Majd lesz valahogy.
A hányinger tulajdonképp jó jel. Csak hát kellemetlen. Anyukádék is biztosan örülnek a kisunokának. :D Tudják már?
Akkor szerdán már képet is kapsz a babuciról? De jó!
Azért vigyázz magadra, pihenj is amennyit tudsz.
brumm

De egyre jobban félek is csak minden rendben legyen mindig szegény Jenny jár az eszembe.Azt el is felejtettem tőle kérdezni annakidején de nem szívesen zaklattam hogy volt valami előjele neki vagy semmi.Mennem kell itt vannak anyuék
angelo2

Ági: Ne félj! ( bagoly mondja verébnek. :oops: ) De tényleg ne. Minden rendben lesz. Nem tudom, hogy Jennynél volt-e előzmény, de nálam nem volt. De Te már azon az időn túl vagy, mint én voltam. Rendben lesz minden. Biztosan. Érzem. Ilyen szempontból jó boszi vagyok. :D
brumm

Ági: nekem mikor októberben elment a bab véreztem. Szóval van előjele igen. Bár nem mindenkinél.
Szerdán de jó akkormár lesz szivhang is:)
Nekem ahasim azóta is szurkál és puffadt vagyok. ami állitólag jójel. Vasárnap kéne nem megjönnie.
Ma csináltam eg yLH-t. ha nem is azonos vastag a csik de zebrás. Most ez hogy jót jelent e nem merek erre hagyatkoznihiszem ha a HCG is az lesz.

Jenny: Tényleg hogy telt a húsvét??? Tudtál pihizni ?

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Ági: hogy sikerült a vendégség tegnap? Hogy vagy? Hányinger?
Era: Nagyon biztató az az Lh. Szerintem zebrás lesz a HCg is. Csak azt gondolom ki kell várni, míg ott lesz az ideje. De jó. Egyébként azt a puffadtságot én is éreztem a múltkor, és volt is baba.
Jönnek azok a gólyák.
Alma: Milyen volt a Vámos? Fájsz-e még?
Jenny: Mi van Veled? Hogy vagy?

Velem semmi különös, de lehet, hogy adtam az autónak. Mondjuk jövő hétre be van jelentve műszakira. Lejtőn kellett felfelé megállnom, és indulni. De csúsztattam a kuplungot, csakhogy véletlen kettesben voltam. :oops: :oops: :oops: Mikor észrevettem már valami égett szag volt. De egyébként semmi különös. Gondolom valamit a kuplungról jól lekoptattam. Mindegy már. Nyithatjuk a pénztárcát.
Férjem nem dícsért meg, de ez van.

Megyek, írjatok.Később még jövök!
Sziasztok!
Ildi
brumm

sziasztok!
Képzeljétek, nem vámos beszélgetett :-( de jó volt, finom kv-t ittam előtte, és jót beszélgettünk a barátnőmmel. Vagyis, főleg én beszéltem. :-( néha sajnos elszalad velem a ló, és csak mesélek....

Ildi: olyan rossz, mikor lelkiismeretfurdalásod van valamitől és erre csak ráerősítenek, nem? legalábbis nekem akkor nagyon rossz, amikor nem megvígasztalnak hanem a földbe döngölnek :-(

Ági, nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baj! Én sajna nem érzek már semmit, mert most is éreztem, hogy nem fog megjönni, aztán mégis... de nem hiszem, hogy lenne baba. Bár a múlt hónapban is menzi után csináltam egy tesztet, hátha, de neg. lett.

Era: vasárnapig vársz a hcg-vel?

Jó éjt! Alma
f_alma

Alma: Igen várok szerintem mert nem akarokl csalódni. Utálom az egy csikos teszteket!!!
Hogyhogy nema Vámos beszélgetett? Elmaradt vagy?

Ildi: Ez előfordul amit írtál. De ettől nem biztos, hogy a szerelés és javítás többe kerül. Kiváncsi vagyok majd de ha lehet ezt a szerelőnek ne mond mert akkor a cceruzája vastagabban fog fogni.
MAúgy nálunk bármi volt mindiga férjem vitte el vagy viszi el az autót. Merte gy pasinak olcsóbban csinálnak mindnet mi van ha netán konyit hozzá.
Már jártunk úgy, hogy nekem többe került valami mint a páromnak.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Alma: Végülis nem hibáztatott a férjem túlságosan, de azért nem hiányzott az alakításom. :oops: Viszont szoktam azt érezni, amit írtál máskor.És tényleg szutyok érzés.

Era: A férjem viszi a kocsit mindenképp. Nem öreg autó, azt hiszem ez az első műszakija, gondolom, jól átnézik. De még a márkaszervíz csinálja, az meg jó borsos. Muszály, mert 5 év garancián belül vagyunk, az meg úgyérvényes, ha ők végzik a javításokat, olajcserét...Köszi a tippet, nem szólunk. :D
Ági, Jenny? hogy vagytok?
Mennem kell,megint nem alszik a csemete.
Majd jövök, sziasztok!
Ildi
brumm

Csajok: Én mosta lányommal olyan jót aludtam. örület este tegnap már 9kor aludtam. Párom meg mondja Levi álmos:) Tiszta hüle. Mert a lányom ha fiú lett volna akkor Levente lett volna. Mostmár a párom is nagyon beleélte magát szóval remélem tényleg van egy kis manó a pocimban mert hanem nagy lesz a pofára esés.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Hol vagytok lányok?

A beszélgetés megvolt, de nem a Vámos vezette, a barátnőm rosszul emlékezett.

Képzeljétek, ma reggel félálomban hőmérőztem, és valahogy kiesett a kezemből a földre a higanyos lázmérő.... remek. feltakarítani persze nem tudtam, mert a "feje" eltűnt az ágy alatt a dobozok között.

Era: én is utálom az egycsíkos teszteket! de valahogy mégis mindig próbálkozom. Drukkolok nagyon! Már csak két nap ;-)

Ildi: a kocsitokkal van már valami?

Szép napot nektek:
Alma
f_alma

És képzeljétek tegnap olyan reflux szerűm volt, és gyomorsavat éreztem. Ma is van valami. :-( persze arra gondolok, hátha... de hát baromság. Félek, hogy teljesen be vagyok már csavarodva...
f_alma

Alma: Dehogy vagy becsavarodva. Mindneki aki babát akar az előbb utóbb minden jelet figyel.Ettől nem fogsz becsavarodni. :)

Ági: Hogy vagy?

Jenny: Milyen volt a hétvége? Merre jársz?

Ildi: Nálatok mi újság?

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Itt vagyok, csak millió dolgom volt, meg kissé betegek is vagyunk.
Bercike is, meg én is. Fújjuk az orrunk...Bercus éjszaka hányt is kicsit. :( Gondolom a slájm miatt.
Kocsi jó, voltam vele, de hétfőn megy műszakira.

Era: Az jó jel, hogy álmos vagy. Biztos tényleg a baba álmos :wink:
Szorítok nagyon. Jó lenne mégegy baba a topicba. :D

Alma: A hőmérővel én is jártam már így. Mármint, hogy eltörtem. De abban csak megszakadt a higany. Persze használni már nem lehetett. Hű én is tudok produkálni tüneteket. Szinte bármit. De azért hátha babajel Nálad. Ha nem most, akkor a következő hónapban. :wink:

Ági: Rég voltál. Rendben van minden? Gyere!!!!!
Jenny????? Te is gyere, mesélj nekünk!!! Milyen volt a hétvége?

Megyek, később leszek, jövök.
Sziasztok!
Ildi
brumm

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?