Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi Maffin-Muffin :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin! Nagyon remélem, hogy a körülményekhez képest jó híreket kaptok ma! Sokat gondoltam rátok!

Kép
szly27

sziasztok!

Most támolygott ki a csemetém a szobájából, itt gubbaszt a szőnyeg közepén, alig lát az álmosságtól :D a húsvétolás eléggé felborította az életünket, nem beszélve arról, hogy annyi édességet evett két nap alatt, mint máskor egy év alatt.... :roll:

Köszönöm a bókokat, magam miatt igazából nem álltam volna neki ennyi mindennek, de a családnak én sütöttem az édeseket, és vannak extra igényeik.
Tény, hogy a máktorta volt a leges-leges-legfinomabb, bár a mi családunkban ez genetikailag kódolt: Anyuék ágán a mákos beiglit is úgy kell készíteni, hogy lehetőleg ne legyen benne tészta :)
Ezt a receptet be is linkelem nektek, ha szeretitek a mákot, sok elismerést lehet vele begyűjteni:
http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... ecept=6945
A sárgabarck helyett áfonyalekvárt tettem bele, és a tetejére erdei gyümölcsöket szórtam. Látványnak sem volt utolsó...

Muffin, gondolok rátok!

Titi, nagyon sajnálom, hogy ilyen lelki terhet okozott neked Apa. Remélem, nemsokára csak egy rossz emlék lesz ez az időszak neked!
Ilyenkor jó egy kicsit a távolságtartás, de aztán mindenképp le kell ülni beszélgetni, hogy mindketten tudjátok, min kell változtatni.

Wera, Szly, Ibm, óriási pocakotok van!
Ibm, szerintem sem látszik, hogy ennyi plusz van rajtad. Jó készülődést kívánok nektek, és szombatra gyönyörű időt!!!

(itt ült Oti az ölemben, és Kristi vonalzójának labdáit csodálta :) most átköltözött a bilire, és még mindig kómásan beszél :) )

Andkata, gyönyörű lehetett Horvátország! Merre voltatok?

Teó, tesóm végül megcsináltatta az amniocentézist, mert már annyira mumus lett előtte a vizsgálat, mindenki mást mondott, és így nyugodott meg. Bár a Bolgárkerék utcában se tartották szükségesnek, a dokim, meg az ÁEK genetikusa is feleslegesnek tartotta, viszont a klinikán meg mindenképp ajánlották neki. Csak szerintem ettől még nem lélegezhet fel, mert bár nem volt utána semmi baja, az eredményt még nem lehet tudni, és azt sem, nem jön-e a vizsgálat miatt korábban a baba. Persze ilyenekre nem is szabad gondolni, de egyre inkább azt hiszem, ezekre a vizsgálatokra nem minden esetben lenne szükség, hiszen pl. az afp eredménye is annyi mindentől függ, ráadásul nem is mindig megbízható...

Annyira várom már az igazi tavaszt! Legyen meleg végre!

Megyek, tejcikakaót csinálni a bilin ülőnek. Indul a nap...

Szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Ma voltam a védőnőnél. + 12 kg-nál tartok! Volt ott egy csaj, 16 hetes terhes. Protekciós, mert az orvosommal jött és olyan vizsgálatot kértek, amit pénteken szoktak csinálni (Afp). Nem is ez a lényeg. A csaj nagyon nagyon meg volt ijedve. Amikor hozzászóltak elsírta magát, de nem csak úgy pityergett, hanem szabályosan zokogott. Kiderült, hogy nagyon fél a tűtől!!! Hát én azt sem tudtam, hogy sajnáljam, vagy nevessek rajta! Hogy fog az ilyen szülni?!! A laborban is ott zokogott, főleg amikor meglátta a sok kémcsövet! Azért ez már durva volt, nem lennék a helyében.

Ibm! Szép nagy pocakod van!

Kép
szly27

Szly!
Vannak ilyen puhányak! Mi lesz még a terheléses cukinál, ahol 2szer bökik majd meg?
20150601134430

[quote]A írta:nyuék ágán a mákos beiglit is úgy kell készíteni, hogy lehetőleg ne legyen benne tészta

Csilla - lehet hogy rokonok vagyunk?? :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszi a receptet! Annyira ráizgultam erre a mákos témára hogy szerintem még ma megcsinálom! :D A Te lelkeden is szárad ha még nagyobbra nő a seggem! :twisted: :lol: :lol:
A kis bilis manódnak nagy-nagy cuppp a tündéri kis pofijára!! :D
Mi is volt tesódnál a baj? Nem lett jó az AFP? Szegény, biztos nagyon félt az aminótól! De azért jó hogy már túl van rajta! Nagyon drukkolok neki hogy minden eredmény jó legyen!! Majd írd meg ha már tudsz valamit! :)

A fogorvosról annyit, hogy már totál elszántam magam, hogy akár ma is elmennék, erre felhívom és a héten szabin van! ... Hahhh... az égiek se akarják hogy betegyem oda a lábam! :twisted:

Ultrahang - legnagyobb bánatomra a kedvenc uh-os dokinénk 3 hét szabin van (miért mindenki most?????!!!) így máshoz kell mennem :roll: . Remélem azért így is jó lesz és csupajót fognak mondani a kis csuklós manómról.
Jah, hétfő reggel 9:20-ra kaptam időpontot. Addig meg megpróbálom nem halálra izgulni magam. :P

Puszkó
Vendég

Andkata! Még az életkorodat légyszi írd már meg és akkor meglesz minden adat a táblihoz. Egyébként mindig frissítem, bár mostanában ritkábban :oops:

Kép
szly27

Tényleg!
Rolitól most vettem el egy samponmintát. Nem tudom, hogy ivott-e belőle. Látszatra nem hiányzik belőle, de lehet hogy ivott egy nagyon kicsit. Szerintetek lesz valami baja? És ha igen, akkor meddig figyeljem? Mert ugye délben aludni szokott! És akkor nem látom, hogy rosszul van-e. Szerintetek?

Kép
szly27

Szly!
Szagold meg a száját, ha nem érzed rajta a sampon szagot, akkor nem ivott belőle.
20150601134430

Sziasztok!
Gyors bekukk, mert jönnek csinálni a bejárati ajtót.

Muffin!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!

sz.andi

Sziasztok!

Én ma olyan-de olyan jót aludtam, mint már rég...

Fél 10-kor ébredtem, és nem voltam éjszaka pisilni....!!!

A gyerekemmel közelharcot kellett vívnom a számítógépért, de talán holnaptól minden a normális kerékvágásba kerül...

Muffin!
Csak körülöttetek forognak a gondolataim!
Gyere hozzánk, hogy mit mondtak!
Nagyon-nagyon drukkolok nektek!

Fogorvosnál már kétszer voltam, egyszer a normális ellenőrzésen, utána pedig 1 hónappal, amikor megfájdult...
Ebből az következik, hogy bizony érdemes odafigyelni rá, mert könnyen otthagyhatjuk a fogainkat.... :wink:
Mosz ápr. 3-és 4-én megyek ismét, akkor cseréli ki a gyógyszeres tömést rendesre, meg egy másik tömést is ki kell cserélnie...
Remélem aztán hosszú ideig elkerülhetem én is...
Bár én már eljutottam addíg, hogy a nőgyogyótól jobban parázok...
Oda ápr. 7-én megyek...
Meg holnap, de akkor csak a táppénzes papíromért, mert elrontották a februárit, és így az OEP még mindíg nem utalt...!!! :evil:

Kike!

mindjárt 100 nap alatt leszel!!! :lol:

most hallottam, hogy csütörtöktől jön a tavasz!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Megszagoltam a száját és nem éreztem semmit! Hát remélem nem lesz semmi baja!

Kép
szly27

Szly!
Nem lesz ott semmi gubanc! ;)
20150601134430

Köszi Viki! REmélem is! Meg azért ez csak sampon volt, nem tisztítószer vag yilyesmi. Annyira kell rájuk figyelni. Pedig minden el van téve! Most a cumisüvegéből itatja a mackóját! Imádom!

Kép
szly27

Marcsi - örülök hogy jó éjszakád volt! Én már nem is emlékszem nekem mikor volt utoljára ilyen... kb 7 hónapja :?
Nekem van vidéken egy tutifrankó fogorvosom, tőle én se félek, de most ide kellene mennem az sztk-ba, ahol még sose jártam... ráadásul ez egy nő és sajna a női fogdokikkal nincsenek jó tapasztalataim. REmélem ez most majd megváltozik! :)

Igen, hétvégére már jön a tavasz!!! Jupppijééé!!! TEgnap jöttem rá hogy nincs semmi tavaszi dzsekim, de semmi amit tudnék hordani. A zipzáros pulcsijaim már mind rövidek, 2 bazivastag garbóm van csak, amit még föl tudok venni, de azokan nem annyira szeretem mert ha melegem van akkor nem lehet "lazítani" rajtuk. Szóval mehetek megint vásárolni :twisted:
Vendég

Szly!
Írtam neked sokat, erre elszállt...!! :twisted: :twisted:

szóval a lényeg az az, hogy tuti semmi baja sem lesz pár nyalintás sampontól, már ha egyáltalán került a szájába, amit kizártnak tartok, hisz nem érezted az illatát!

A többi tisztítószer az más, de egy kis sampon nem hiszem, hogy gondot okozhatna!

Olyan aranyos lehet!!!
Már alig várom, hogy én is babázgathassak!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi Marcsi!

Kabáttal én úgy állok, hogy inkább már tavaszi van ami jó rám. A télit már alig tudom összezipzározni!

Kép
szly27

Wera!
Nekem sincs kabátom!
De már azért sem veszek, mert utána tuti nem tudnám hordani...
Szerintem pikk-pakk és itt a tavasz!
Meg a nyár!
mindíg így szokott lenni!
Mostanában nincs átmenet.

Én meg kinőttem a kedvenc kismamagatyóm...! :cry:
Alul a hasam alatt lett szoros!
Vászonnadrág, és nem gumis.
És ott lenn egy kicsit sem enged!
Hiába van has alá szabva, az én hasam lejjebbről indul... :cry:
Pedig a dereka még jó lenne, de kellemetlen, ahogy szorít.
Főleg, ha leülök...
De az is lehet, hogy az ünnepi kajálástól a seggem lett nagyobb. :roll: :shock:
Vendég

Szly - szerintem se lehet baja tőle. Főleg ha csak 1-2 csepp kerülhetett a szájába. Max lehet hogy kicsit menni fog a hasa. Adjál neki sok-sok folyadékot, had' hígítsa! :wink:

Pont tegnap futottam össze egy régi koll.nőmmel, aki mesélte hogy a 10 hónapos kislánya valami kis fadarabot nyelt le és már nem tudta kiszedni belőle, úgyhogy rohantak vele a kórházba. Ott nem tudtak mást csinláni, altatásban megtükrözték, de szerencsére nem akadt meg sehol. Az anyjával meg úgy beszéltek mintha direkt dugta volna le a gyerek torkán, pedig mindig borzasztóan ügyel arra hogy minden jól el legyen pakolva a gyerek keze ügyéből, de a kis lurkók mindig találnak valami ehetőt... nem is gondolná az ember! :?
Vendég

Hát nekem se jók azok a gatyák amiket has alá kéne tenni. Az én hasam bizony a szeméremcsontomtól indul!! :? :lol:
Az a baj, tudod, hogy én gyalog járok, úgy meg azért kell a dzseki, meg mindenféle réteges öltözködés... más lenne ha csak bepattannék a kocsiba.
Vendég

Sziasztok!

Muffin, nagyon szorítok Nektek! Remélem a lehetőségekhez képest a legjobb híreket kapjátok és megnyugodhatsz kicsit!
+++++

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Szly: ne aggódj, ha ivott is egy kicsit semmi baja nem lesz, max kihányja! (tényleg nem lesz belőle gond)
Vendég

Marcsi: én is "kinőttem" az egyik ilyen fazonú gatyám. Pont ahogy Te is írtad ha leülök lent szorít! Azóta nem is vettem csak olyat amiben olyan félkör alakú a betét.
Vendég

Lányok!
Nektek mikor aktívkodik a picitek? Az enyém olyan kis lusti. Bejelez és annyi.

Mikor kezdtétel el igazán őt érezni?
20150601134430

Muffin: Nagyon sokat gondolok rátok és a legjobbakat kívánom nektek!!!! Imádkozom értetek!!!!

Köszönöm a biztató szavakat!!!! Már túl vagyunk a beszélgetéseken, most az idő eldönti, hogy hogyan tovább. Persze adtam magunknak még egy esélyt. Végül is szerencsére nem történ nagyon nagy dolog, csak azért ez is megviselt.

Nem tud valaki egy nagyon egyszerű és nagyon finom pizzatészta receptet?

Bocsi, most ennyi fért bele mennem kell Olivérért. Majd még jövök ma!

Mindenkinek szép napot, Főleg Muffin-nak!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Szly, szerintem nem lesz ott gond! Szerintem egy óra alatt már kijött volna, ha igen!

Viki, Én legelőször a 18. héten éreztem meg, hogy mozog. Bár összehasonlítási alapom (akkor még) nem volt, de olyan határozott volt, hogy tutira vettem. Utánna egy jó darabig lazított. (Eddig is elég jól érezhető bélmozgásaim voltak, és nem tudtam eldönteni, hogy utánna a pici mozog, vagy csak a beleim.) Aztán úgy múlt hét szerda óta minden nap érzem Őt, ezek már olyan kis erősek, hogy biztos nem a beleim.

Muffin, megy a drukk! Nagyon szorítunk, és várunk a lehető legjobb hírekkel!

Olyan rosszat álmodtam! Hasonló történt, mint amit szegény Muffinnak mondtak. (Látod, még álmomban is érted aggódok!) De megszületett a baba, és (most először) kisfiú volt! Le is izzadtam éjszaka rendesen!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Köszi lányok! Megnyugodtam!

Pizza! 35 dkg liszt, fél élesztő 2 deci vízben elkavarva, 2 kanál olaj, 1 kiskanál só

Kép
szly27

Sziasztok!

Muffin! Nagyon drukkolunk nektek!!!
Wera, Szly, Ibm, nagyon szép pocakok!!! :lol:
Ibm, ez az!!! Sz..d le a kilókat!!!! Nem is látszik!!! :wink:
Szly, nem lesz semmi baja Rolinak! Erről van egy vicces sztorim. A párom 2-3 éve vigyázott az egyik barátunk fiára. (Akkor még volt nálunk egy albérlő, aki ivójoghurtos flakonban tartotta az öblítőjét, amit anyósom jól berakott a hűtőbe.) A kisfiú megkérdezte a páromat, hogy megihatja-e azt a joghurtot. A párom mondta, hogy persze! Erre a kissrác: Fújjj, ez szappanos! Párom: Szappanos a füled! - És erre meghúzta ő is! :lol: Ezután egymás mellett öblögették a szájukat! :lol:
Ezzel a héttel együtt már csak 2 hét a melóban!!!! :lol: Már nagyon várom a végét!!! Most is alig aludtam az éjjel, mert nekem meg bal oldalt fáj a bordám, de iszonyatosan! :(

Kép
sziszka82

Hát nekem állandóan mocorog! Nagyon kis izgő-mozgó.

Kép
szly27

Titanilla, ez egy Stahl recept, hogy egyszerű-e vagy bonyi más receptekhez képest, azt nem tudom, mert én csak ilyet csináltam, szerintem tök finom, annyi, hogy ennyiből, mikor először csináltam, tök vastag lett a tészta,az nem tetszett annyira, úgyh azóta a tésztát kettéveszem, egyiket megcsinálom, másik felét be a fagyasztóba, nemrég vettem ki pont az első ilyen kísérleti fagyasztott tésztát, teljesen jó lett, nekünk pont elég 2 véknyabb tésztához.

Pizzatészta

Pizzatésztát készíteni pontosan ugyanannyira nem ördőngösen nehéz konyhai bravúr, mint az otthoni kenyérsütés. Márcsak azért is mondom ezt, mert a pizzatészta maga sem más, mint egy egyszerű kenyértészta. És állítólag ez is eredétenek magyarázata: az olasz pékek kimaradt kenyértészta-darabkákból sütötték kemencéikben régebben pizzákat.

Hozzávalók:
1 kiló liszt
2 lapos evőkanál só
1 evőkanál szárított oregano
frissen őrölt fekete bors
2 tasak szárított élesztő
2 teáskanál cukor
6 deci langyos víz
6 evőkanál olívaolaj

olívaolaj a tál kikenéséhez

Először langyosra melegítem a lisztet a mikróban úgy, hogy a legalacsonyabb fokozatra zacskóstul beteszem 1 percre, aztán beleszitálom egy nagy tálba és hozzákeverem a sót, a szárított oregánót és tisztességes mennyiségű frissen őrölt borsot.
Utána a legnagyobb keverőtálamba amim csak van, beleszórom a szárított élesztőt és a cukrot. Langyos vízzel simára és hozzáteszem az olívaolajat is.
Előszedem a kézi robotgépet, beleillesztem a tésztadagasztó-karokat, majd lassú fokozatra kapcsolom és elkezdem az élesztős-olajos vízbe apránként belekeverni a fűszeres lisztet. Amikor már az összes lisztet beledolgoztam, akkor nagyobb fokozatra váltok a gépen és 6-7 perc alatt hólyagosan simára dagasztom a pizzatésztát.
Még 1-2 percig kézzel is átdolgozom a bucit, aztán vékonyan kiolajozott tálba beleforgatom, hogy sehol ne száradjon ki és konyharuhával lefedve 45 perc alatt meleg helyen a duplájára kelesztem.
Utána újra átgyúrom a tésztát és elosztom 4 egyenlő részre. Amíg az egyiket jó centis vastagságúra kinyújtom, addig lefedve tartom a többi cipót. (Ha a várakozás alatt nagyon duzzadoznának, akkor hűvősebb helyre költöztetem őket.)
A kis jóindulattal körlapnak is nevezhető pizzát enyhén megolajozott sütőlapra teszem és 15 perces pihenő után jöhet rá vékonyan a pizzamártás meg azok a toppingok, amelyekre épp kedvünk támad. Előmelegített 220 C-os (gázsütőn 7-es fokozat) 20-25 perc alatt sülnek a pizzák ropogósra attól függően, hogy mivel pakoltuk meg őket.
4 tekintélyes méretű pizza lesz belőle 8 ember számára.

Kép
teó

Ja, az kimaradt, hogy szinte mindig délutánra indul be, és leginkább este érezni.

Eddig ahány UH-n voltam, mindig azt mondták, hogy nagyon aktív baba. :wink:
Ezek szerint, ha már elkezd totyogni, esélyem sincs a lazításra. Bár attól tartok, előtte sem igen!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Desviki - nekem is a 18. héten kezdett el mozogni a picúr, de ez nagyon változó lehet egyénenként, sőt, terhességenként is. Eleinte inkább csak este éreztem a kezemmel amikor az ágyban a hátamon feküdtem, aztán egyre többször és egyre erősebben. A 22. héten még szerintem tök normális hogy csak kevés erősebb mozdulatot érzel. Az nem azt jelenti hogy nem mozog, csak nem olyan erős még. Amikor uh-on voltunk is tisztán látszott, hogy folyamatosan mocorcott, de nem igazán éreztem belőle semmit. Pedig az már a 25. héten volt.
Nórinak most már érezhetően vannak ébrenléti és alvós periódusai és mozog a vízcsobogásra, az edénycsörömpölésre és a klaviatúra csattogó hangjára (úgy írok, hogy lehet még a szomszéd is hallja :oops: ) is. De az én bébim az extra-aktívak közé tartozik, szóval lehet hogy nem a legjobb összehasonlítási alap.
Vendég

Desviki, én múlt héten hétfő óta érzem tök egyértelműen, azóta mindennap, főleg, ha leülök vagy lefekszem. ELőtte is éreztem dolgokat, de akkor nem tudtam eldönteni, hogy biztosan őt érzem-e, ma már mondjuk úgy gondolom, hogy igen.
Ja és vasárnap óta látom is, ha mákom van, hogy úgy pöccen egyet a pocakom, hol itt-hol ott, tök fura, de jól fura.

Kabátügyileg nekem is kéne vmi tavaszra, én erősen elkezdtem gondolkozni egy poncsón, valamikor régebben az Asia Centerben láttam tök jókat. Még mondjuk sose volt, de tetszik, meg hát az alkalmazkodik a pocakhoz.

Kép
teó

Lányok, úgy látszik roli ma elhatározta, hogy mindent megeszik, amit nem szabad. Ül a sátrában, hallom eszik valamit. Elkérem! Hát első ránézésre szappannak tűnt, de kiderült, hogy a tegnapi megszáradt trappistasajt darabot elraktározta a sátrában ínségesebb időkre és most elővette :shock: Jobb lesz nemsoká lerakom aludni, de előtte átforgatom a kiságyat, mert lehet még a matrac alá is dugott valami elemózsiát!

Kép
szly27

Sziasztok! Csak gyorsan bekukantottam, nem volt időm rendesen végigolvasni titeket, majd később! Fél kettőre megyek dokihoz, remélem apa hazaér a gyerköc miatt! :?

Muffin : Nagyon szorítunk mi is Nektek! Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
bencuri

Szly nálunk a kavicsot szokta megkostolni néha?! :? :shock:
bencuri

Szly - biztos éhezteted szegény gyereket! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocsi, de ezt nem hagyhattam ki! Az öcsém egyszer a negyed kiló kenyérrel bemászott a sarokszekrény mögé, aztán anyám vagy 3 órán át kereste a kenyeret, és közben bosszankodott hogy nem lehet ilyen hülye hogy nem emlékszik hová tette. Aztán a hétvégén takarítás közben megtalálta... had' ne részletezzem hogy nézett már ki addigra... és inkább bele se gondoltunk hogy hányszor lakmározott belőle a gyerek addig suttyomban... :lol:
Vendég

Lányok!
Köszi a választ. Megnyugtatásként elmegyek csüt. dléután dokihoz.

Szly!

Ha éhes az a gyerek! Kivi vagyok mit spájzolt még be!
20150601134430

Hát igen! Mindig művelnek valamit! Egyébként Roli szerencsére nagy evő! Mindig enne! Most ropit rágcsál! Gondoltam adok már neki valami normális rágcsálnivalót!

Kép
szly27

Wera úgy látszik a fiúk már csak ilyenek!! :D
bencuri

Helló!

Szly, 28 éves vagyok ( öregen ogom az elsőt szülni) :D

A sampontól nem kell aggódni, semmi baja nem lesz a gyereknek tőle ( dolgoztam toxicológián)

Kép
andkata

ok Kata! Akkor a köv. tábliban már benne leszel! Majd valamikor felrakom!

Kép
szly27

Kata!
Én 30 leszek. ;) És még csak az első poronty!
20150601134430

Szly!
Nem semmi ez a gyerek!
Jól nézz körül mit rejtett még el..! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Igen,holnap 100 nap lessz hátra :D

Terheléses eredményeim jók lettek :D
meg beváltottuk a kupont,tudjátok abban a kis könyvben lévőt:volt benne egy pici pelus,egy cumi,ujságok,meg egy tejgyüjtő kis műanyag üveg amit az avent mellszívóhoz lehet felcsavarni.Bár én eddig egyikkel sem használtam a mellszívót,alaposabban ki tudtam mindig fejni magam.De tejgyüjtő zacsiaim vannak még-jó sok.
Nagyon furcsa lessz megint babázni :lol:

Az én babóm mostmár elég aktív,szinte egész nap mocorog,ugrál,meg minden.Van hogy éjszaka mikor felébredek és nem mozog,maár azt furcsállom :lol: De hát valamikor csak kell neki is aludnia.

Kép
Kép
Kép
kike

Jaj, most értem a három nap végére az olvasásban...
Reméltem, hogy Muffin már bejelentkezett vlamilyen jobb hírrel....
nagyon drukkolok!!!!

KépKép
szkagi

és én megyek a jövő héten a Genesisbe... de asszem nem fog tudni maradéktalanul megnyugtatni :(

KépKép
szkagi

Sziszka: nagyon megnevetettél ezzel a sztorival.

Szly: köszi a receptet! por élesztővel is lehet csinálni? abból mennyi kell? Meddig kell pihenni hagyni a tésztát?

Olivér múltkor borotvahabot evett, hát én is bepánikoltam egy kicsit. Az apja amikor borotválkozik Olivér mindig ott aszisztál és kapott ő is egy kicsit a kezére. Ő is elkezdte kenni az arcát csak nyitva maradt a szája és belement. Jól kimostam és szoltam a bölcsibe, hogy ez történt és, hogy figyeljék nem lesz e valami baja, de szerencsére nem lett. Tegnap elött meg a parfümös üveg végét kapta be és az ment a szájába. :roll:

Bencuri: én 17.15-re megyek, üdvözlöm a dokit addig is. Bár gondolom már elindultál. Én sajna viszem magammal Olivért is, mert após ma nem jön rá vigyázni. Fel kellett volna hívnom, hogy mikor jöjjön( már múlt héten), de mivel csak ma reggel hívtam így elment dolgozni (nyúgdíj mellett időként bejár). Pedig azt mondtam neki, hogy csak azért hívom, hogy hányra jöjjön, kell e suliba is mennem. Na mindegy. Csak ne jöjjön közbe szülés vagy valami amiért sokat kell várni.
Ha megjöttél írd meg mi volt a dokinál, csinált e uh-t és hogy milyen hangulatban van.

Teó: neked is köszönöm a receptet!!!

Wera: Nagyon szép pocid van és milyen hatalmas!
Szly: neked is nagyon csini.

Megpróbálok én is feltenni egy képet az én pocakomról.
Kép

Nekem alul még eléggé lóg a háj, de itt nem látszik annyira. Mindig megkérdezik, hogy ikreket várok e. :roll:
Én mostanában nem mertem ráállni a mérlegre, de mielött elindulok a dokihoz muszály lesz. Holnap meg a védőnő úgy is megmér. :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ja és képzeljétek a köldököm kezd egyre kijjebb jönni. Olivérnél nem jött ki. Bár vele a szülés elött volt ekkora a hasam.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ma sóskalevest és mákosnudlit főztem. A nudli már el is fogyott. :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X