sziasztok!
Most támolygott ki a csemetém a szobájából, itt gubbaszt a szőnyeg közepén, alig lát az álmosságtól
a húsvétolás eléggé felborította az életünket, nem beszélve arról, hogy annyi édességet evett két nap alatt, mint máskor egy év alatt....
Köszönöm a bókokat, magam miatt igazából nem álltam volna neki ennyi mindennek, de a családnak én sütöttem az édeseket, és vannak extra igényeik.
Tény, hogy a máktorta volt a leges-leges-legfinomabb, bár a mi családunkban ez genetikailag kódolt: Anyuék ágán a mákos beiglit is úgy kell készíteni, hogy lehetőleg ne legyen benne tészta
Ezt a receptet be is linkelem nektek, ha szeretitek a mákot, sok elismerést lehet vele begyűjteni:
http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... ecept=6945
A sárgabarck helyett áfonyalekvárt tettem bele, és a tetejére erdei gyümölcsöket szórtam. Látványnak sem volt utolsó...
Muffin, gondolok rátok!
Titi, nagyon sajnálom, hogy ilyen lelki terhet okozott neked Apa. Remélem, nemsokára csak egy rossz emlék lesz ez az időszak neked!
Ilyenkor jó egy kicsit a távolságtartás, de aztán mindenképp le kell ülni beszélgetni, hogy mindketten tudjátok, min kell változtatni.
Wera, Szly, Ibm, óriási pocakotok van!
Ibm, szerintem sem látszik, hogy ennyi plusz van rajtad. Jó készülődést kívánok nektek, és szombatra gyönyörű időt!!!
(itt ült Oti az ölemben, és Kristi vonalzójának labdáit csodálta
most átköltözött a bilire, és még mindig kómásan beszél
)
Andkata, gyönyörű lehetett Horvátország! Merre voltatok?
Teó, tesóm végül megcsináltatta az amniocentézist, mert már annyira mumus lett előtte a vizsgálat, mindenki mást mondott, és így nyugodott meg. Bár a Bolgárkerék utcában se tartották szükségesnek, a dokim, meg az ÁEK genetikusa is feleslegesnek tartotta, viszont a klinikán meg mindenképp ajánlották neki. Csak szerintem ettől még nem lélegezhet fel, mert bár nem volt utána semmi baja, az eredményt még nem lehet tudni, és azt sem, nem jön-e a vizsgálat miatt korábban a baba. Persze ilyenekre nem is szabad gondolni, de egyre inkább azt hiszem, ezekre a vizsgálatokra nem minden esetben lenne szükség, hiszen pl. az afp eredménye is annyi mindentől függ, ráadásul nem is mindig megbízható...
Annyira várom már az igazi tavaszt! Legyen meleg végre!
Megyek, tejcikakaót csinálni a bilin ülőnek. Indul a nap...
Szép napot nektek!