Új privát üzeneted érkezett!

gyors jelentés:
én egyben
sonka darabokban
tojást Lencse pucolja
meg a csokit is ő eszi

ancsipancsi

Tinu, csak a húsvét vasárnap stimmel :) egyébként tényleg ápr. 8-án született Józsi. De én már ma is nosztalgiáztam :wink:

Szia Johi!!!:D :D hogy van Fanni lába? hogy tetszett neki a sízés? és hogy oldottátok meg, hogy Ti is tudjatok síelni Zsoltival?

Nuk, ééédes a lányod és ez a süni!!! Istikém megőrülne érte :) szép az ünnepi asztal és jól néz ki a kajjjjaaaa is. Finom volt?

Deni, maholnap kézenfogva sétálgatnak a gyerekeink!! :D Ti is kerestetek tojást ma?

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

BOLDOG HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK :D

Sajnos napokig még be sem kapcsolom a masinát,annyira vagyok csak elhavazva :roll: De azért csodás nagycsaládosnak lenni :wink: ,azt hiszem :lol:

Zsan:
minden tiszteletem a Tiéd :wink: :lol:

petergabi

Ancsi:
sokat gondolok Rád,nagyon drukkolok egy szép szülésért :!: :D

petergabi

Szerintetek mi lenne ha engedném újra Angit cicin elaludni délben? Félkómában leszedhető (ma ez történt, s néha korábban is) szóval annyiban jobb mint régen cicivel szájában aludt el.

Vidám nyuszit mindenkinek! (külön köszönet a Malackás és a Tigrises tojásokért: Angi :lol: )

Nálunk ma volt a tojáskeresés (szobai). Ügyik voltak a Bachok :lol: . Délelőtt volt énnagycsalád összeröfi, s Angi nagyon élvezte a nagyszülőket :lol: :lol: :lol: .

Zsini! már jobban vagytok? én nagyon megértem az egyedüllétes gondolataid 8)
későbbaltatást is már próbáltam, de akkor meg már abszolút lehetetlen.

Akata! új avatar nagyon éd :lol: i. nálunk nincs cumi, s autóban sem feltétlenül garantált a bealvás (mi hibánkbó :roll: ).

Rylie! ráfeküdtél? én is már fogtam le, s annnnnyira szégyelltem magam, s lelkifurim volt, hogy nem bírom :( .
nálunk az esti megy simán. hmmm...???

Ancsi! Lencsi mindenttojó nyuszijától kérhetnék ezt-azt? :lol:

anyaapa: azért lehet hogy menthetők vagyunk, mert azért szólítjuk egymást másként is. igazándiból azért szoktunk rá, mert az elején mindig magyaráztuk Anginak hogy ki-kicsoda, mit csinál. lehet hogy túlzásba estünk :D
Votív! no vmi hasonlót olvashattunk, s ezért is "aggódtam" picit
Ríd! no nálunk is vhogy így van, s bennem is van, hogy nemkéne

Tinu! cicizés téma. sztem senki sem végigmosolyogva a leszoktatást. én legalábbis mindenkitől ezt hallottam.
Mennyi haja van Tüncinek wow :lol: !!!

Ríd! egy hét fekvőgipsz tényleg nudli. no de aki pörgős annak rémálom

Bencus az ágy alatt :lol:

Memének ++++++++ és gratula a szép és fini kalácshoz!!!

Hajrá Gabi! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Éljen a Húsvét! Úgy érzem magam, mint karácsonykor: egész nap eszünk és dvd-zünk. Ded nagymamázik-papázik eme hétvégén, reggel megyünk érte, ill locsolkodni falura. Fú, baromi uncsi nélküle, de azért rengeteget tudunk aludni és ez sirááááááááály. :)

Megy valaki mostanában ikeába? Kéne egy olyan kéknyelü, ragasztós guriga, tökjól leszedi a ruháról a kutyaször, és kifogyott. Valami 250 huf körül mozog. Vagy lehet azt kapni máshol is?

Képek arik, a sünis a kedvencem. :)

Vot, én tökre emlékszem mindkét gyereked szülinapjára. Nem nehéz, mert fijad ugye lányom+egy nap, lányod meg = anyukám szülinapja. :D Éljenek a kosok, nyilasok és mindenki más. :lol:

neet
neet

Akko küldöm mindenkinek, aki szereti:
Kép

Kaják jók voltak, csináltam egy sütit (az nincs a képen), túrós-tojáskrémes pite, na az qwa jó volt!!!! Kicsit pepecs, de megérte! Réka evett mindent, sonka-tojás hegyek tűntel el benne, de inkább sonka. Ma meg megevett majd' egy egész csirke alsócombot! :shock: :shock: 8) 8) Húsevő, mint mi! Viszont a popija megint tiszta pötty, meg pirosság, úgyhogy estére kigletteltem Sudokuval (így hívjuk a sudocremet) :lol: és nincs csoki egy darabig... :cry:

nukada

Gabi,
minden tiszteletem a TIED!!!! :lol: (neked tinid is van :wink: )

Neet,
ugye,h nincs jobb egy kis-nagy zabálásnál igy Húsvét vasárnap????? :lol:
hú, bárcsak ezt az "uncsi" változatot is meg tudnánk játszani vmikor.... 8) (álmodik a nyomor...)

Deni,
köszi, taknyozunk, és oltárian fájlaljuk a fogunkat, meg az inyünket, meg úgy ált. nem érezzük magunkat százasnak. (és ez igaz Memére is... :wink: )

jelentem:
fiaim nagyon örültek a toronyóráknak, különösen az aranyláncok tetszettek nekik, amin lifegtek.
Sonka, tojás kilószámra ISSSSSTENI volt (lehet, ilyenkor ilyet mondani? :wink: )
saját sütésű kalácsom még istenibb volt, szóval we had a gay ol' time! :lol:
remélem a holnapi nap is ilyen szép lesz. Locsolókat nem várok, van saját hadosztályom. Levi régen úgy locsolt, h felkelt korábban, és szó szerint nyakonöntött egy lavór hideg vizzel.
Mondam neki,h ha hetvenévesen is együtt leszünk, és ezt csinálja, ne csodálkozzon, ha elmurdálok egy ilyen akció után... :wink:

ja, és hogy hivják azt, amikor az embernek a sok klikkeléstől nagyon fáj a mutatóujja?
mert nekem ilyenem lett, a hajlatban egy szép kis csomó is keletkezett, igencsak fájdalmas... :lol:
(ÉN nem vagyok netfüggő! És Ön?)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Barbi: csak rugalmasan. :wink: (Mondom én, akinek egyik legrosszabb tulajdonsága a rugalmatlanság. :lol: ) Ha szeretnéd újra ciciztetni délben, akkor tedd. Egy fél lépés hátra, két lépés előre.
NÁlunk meg az van, hogy ma éjjel volt először, hogy nem kapott éjjel cicit, hanem helyette teát. Igaz, csak egyszer ébredt, de akkor lenyomott egy cumisüvegnyit. Alig bírtam kiszedni a kezéből az üveget. Asszem ma vizet rakok bele, meglátjuk, mit reagál. Mert így egy cseppet sem zavarta, hogy nincs szopi. Cumizni így is cumizott, meg mér járkáltam is vele egy kicsit. Szeretném, ha már nem ébredne éjjel...
Amúgy meg becsomosódott a mellem megint. Már két napja masszírozom, de semmi hatás. :cry:

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!
Tinu, nekem is becsomósodott, már megint 1szerre!
Éjjeli tea nem túl jó a fogaknak, szal, jó ha váltasz vízre. Simán lehet,h csak szomjas, és elég lesz neki De ha átmenetileg teát kap leszoktatásnak, az nem lehet nagy gáz.

Zsan mutatóujjklikk :lol:
Memének so+ a foghoz!
B is már jó rég kűzd a 4.rágójával, ömlik a nyála, piros a feneke, híg a kakija... (És annyira aktív, hogy mindenkit teljesen lefáraszt: kanapéra mászik, és ugál, gyerekszéken ácsorog... Csoda,h még nem esett fejre sehonnan...)

Sonka-tojás kombó mér nekem is sokkk, de most megyünk Anyóshoz ebédelni, ott lesz sok finomság.

Locsolás: jött P haverja, nem akart verset mondani, P meg nem akarta,h meglocsolják, így az aouka meglocsolt engem... :lol: :lol:

Szép délutánt mindenkinek!!!
rídonli#

Sziasztok!

Elnézést, hogy betolakodok, de tanácsot szeretnék kérni!
13 hetes kiasmami vagyok és a Szt Imrében szeretnék szülni.
Ismeritek Bardóczy Zsoltot vagy Kovács Zoltánt?
Bármilyen infónak nagyon örülök!
Vagy ki lenne még akit ajánlani tudnátok?

Köszi, Kispo
kispo

Ancsi: hú de sokat gondoltam Rád, hogy még vajon egyben leszel-ééééé mire hazaérkezünk. Nagyon drukkolok Nektek.

Votiv: Fanni még nem síelhetett, felmentése volt, de még korainak is találálnám. Úgyhogy jövőre talán, a doki azt mondta, hogy még semmi ilyesmit nem űzhet. Igy anyukámmal és nagynénémmel volt, amíg mi Zsoltival síeltünk. Annyira élvezte a dolgot, hogy mondta, menjünk vissza, egész nap nagyokat sétált, tologatta a babakocsiját, bááááááár sokszor havazott és szélvihar volt ott is.
Hú én totál kiakadtam volna a majdnem lakásfelgyújtáson, ez nekem amúgy is parám, tuti boszi voltam előző életemben.

Kép
Kép
johanna1975

Ríd: nem hiszem, hogy szomjas. Szerintem a cumizás kell neki. De ma szophatott napközben, mert fejőgéppel nem gyün ki a csomó a mellemből. Tünci egész ügyes volt benne. Na mindegy, ez most egy kis csúszás lesz az elválasztásban, de annyira parázok ettől a csomósodástól. Inkább a csomó ki, aztán majd valahogy lesz. Csak TÜncit sajnálom, mert így tökre összezavaró lehet, hogy egyszer szopizhat, egyszer nem.
B nálad nem ügyeskedi ki neked a csomót?

Johi: képet csináltatok? Ha tudsz, tegyél fel, hadd lássu(n)k! :wink:

Kép
Kép
tinu

És ennyit a következetes nevelésről. Tünci épp csokis-meggyes muffint ebédel. :) A ebédje nem kellett neki (mert volt azért rendes is). Még eddig nem nagyon evett csokit. De már nem csokiszűz a gyerekem. :mrgreen:

Kép
Kép
tinu

Sziasztok,
remélem kellemesen telnek mindenkinek az ünnepek!!!
Én kézileg gyógyulgatok, és sokat segít,h a gyerekek egyzserűen ANGYALOK. Ati már 2fogat növesztett,de teljesen nyűg-mentes (kopp-kopp)
Ancsi,
alig várom,h újra megtapasztald BZS-t, de most már természetesen :-)
Tinu,
a Ríd által ajánlott Cretica Bryonica nekem gyorsan segített a csomósodáskor! Ríd, Te is vedd elő :-)
Kispo,
én 2*szültem BZS-nél, és örökké hálás leszek neki, nagyon jófej, termeszétességpárti, figyelmes, halkszavú stb.Profiiiii (és megjegyzem qrva drága :cry: ...) HA van konkrét kérdésed,akkor inkább privizz, mert mostanában keveset járok erre, de szívesen válaszolok a kérdéseidre.

minden kép tecc :lol:
Csókolat...

Kép
Kép
szelloke

Kispo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem kell privizned :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Megjegyzés az olvasóknak: ő a legjobbik barátnőm ;-) )
szelloke

Gabi,
Majd írj, ha van időd!!!!!!

Barbi,
Biztos nem tőlem kérdezted, hogy sztetek mi lenne, ha újra cicin aludna el...
Azért elmondom az én meglátásom. Sose lehet tudni mi lesz holnap. Ha ma lesz fél óra nyugi, akkor az fél óra nyugi. Bármi áron. Hát ez az én teóriám és gyakorlatom, de hát ugye én végigcsináltam egy terhességet úgy, hogy P. 14 hós korától alig aludt napközben. (Szóval én nem vagyok mérvadó, mert nappali alvás bármi áron nálam minden elvnél és akárminél többet ér).

Neet,
Alszotok? Dvd-ztek? (Fényes nappal?) Nem szabadna ilyeneket írnod, most este nem arról fogok álmodozni, hogy esőerdőkben vízesésekbe ugrálok karcsún és barnán derékig érő hajjal vmi félistennel, hanem hogy ülök a tévé előtt és nézem a Piszkos tizenkettőt. (ami akkor lesz, amikor karcsú leszek és barna és derékig ér a hajam, félistenről nem is szólok...szóval soha...)

Tinu,
P. is nagy sütievő volt. (Banános muffinokat evett, mert banánnal édesítettem és raktam bele jó sok meggyet és ha teljes kiörlésű liszttel vagy tönköly liszttel csinálod egy ebédet simán kivált. Tehetsz bele reszelt répát, mazsolát, zabpelyhet... - és minden benne van, ráadásul sztem nincs gyerek, aki nem enné meg). A sajátjaimat telenyomtam csokival, amíg kicsik és bambák megelégszenek a csoki nélkülivel.
Bár a muffin alapesetben klassz és nem egészségtelen dolog.

Móni
Kép
Kép
monisa

Móni: amúgy a filozófiáddal altatás-ügyben mélyen egyetértek. :lol: Na, azért majdnem egészséges muffint csináltam, barna cukorral, félig tönkölyliszttel (nem tudtam, milyen lesz, ha teljesen tönkölyös) és házitojással. A csoki meg étcsoki volt.
Tényleg: mi az a tönkölyliszt? Az teljes kiőrlésű? Vagy a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz? :roll:

Kép
Kép
tinu

Tinu,
http://www.archicentrum.hu/index.php?h=6&a=781
a tönköly nem az őrlés milyenségére vonatkozó elnevezés, hanem ez egy külön növény, azt hiszem; búzából is meg tönkölyből is lehet finom őrlésű meg teljes őrlésű is

Kép

Kép

:D
szrekuc

Tinu,
Sztem is, mint Szrek szerint, mert tönkölyből is van fehér és teljeskiőrlésű. A fehér tönkölyliszt kb. olyan ízű, mint a sima liszt. És tuti Ancsi (más is, de ő biztosan) össze tudja foglalni a lényeget 1 mondatban csak már lehet hogy nincs rá kapacitása :P .

Móni
Kép
Kép
monisa

Monisa,
háát, igen, ilyeneket csináltunk a hétvégén. Ma meg megvolt a tipikus, vicces vidéki kör, számomra az a megtisztulás a Húsvétban, h a végén jól hajatmosok. :lol: Eszter édesen elszavalta a zölderdőbenjártam-ot, a végén: "szabad-e locsolni szabad!" sorral zárt, így ő se maradt ki a jóból.
És az este meg nem akart lefeküdni, és majdnem félórába telt az altatás (mármint amíg rávettem, h irány horány az ágyba), és a végén már morcos voltam, mert nem ehhez szoktatott, de aztán olyan édesen felpörögve megállás nélkül csacsogott, hogy inkább majdnem megzabáltuk.
neet
neet

Puszi-nyuszi
Kép

nukada

Sziasztok!

Túléltük a Húsvétot :mrgreen: :roll: :lol:
Ábelnek a nyuszi tojt egy szép nagy sátrat (szegény nyúl), úgyhogy ma este volt egy kis egyezkedés, hogy ki és hol alszik :lol: (szerintem a legjobban azt díjazta volna, ha együtt a sátorban, no de az még ha akartam volna se lett volna kivitelezhető :lol: )

Nuk,
Réka nagyon cuki és olyan nagy!

Szia Johi :D

Kép

Kép

szrekuc

Neet,
majdnem fél óra :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Neet: de jó neked, hogy nem ehhez szoktatott Eszter téged. Nálunk mostanság komoly harc, hgoy lefeküdjön aludni. Mindig kitalál valamit, éhes, szomja, pisilni kell, a macit nem takartam be stb...végtelen a lehetőségek száma. :lol: :lol: Úgyhogy nálunk többnyire fél óra a dolog.

Szrekuc: sátor, mekkorát kapott? Szuper lehet, gyerekként nekem is az volt a mániám, hogy abban akarok aludni. :lol:

Kép
Kép
johanna1975

még egyben, de éjjel azt hittem, hogy megszülök. néha a baba visszatérően hasonló fájdalmakat produkált. +hasmenésem van valamitől :(

a táblát csesztettem kicsit a saját eszemtől (ami új tickereket itt találtam), majd mindenki nézze meg, s jegyezze meg magának, hogy mit kéne módosítani, mert most pár hónapig nem vállalom :). utána minden visszatér úgyis a normális kerékvágásba.

ancsipancsi

ANCSI! Hasmenés lehet a SZÜLÉS KEZDETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DrukkDrukkDrukk!!!!!
(Persze, lehet,h ez még nem az...)
rídonli#

Tessék megfelelő gyakorisággal jelentkezni, mert izgulni fogunk, ugye lányok?! :)
rídonli#

Köszi a tönkölyös infókat. És a tönkölyös liszt egészségesebb, mint a rendes? Mitől, ha igen? És a barna liszt mitől különbözik a teljes kiőrlésűtől? Persze megnézhetném az interneten is. Majd ha lesz időm...

Ancsi: igen, igen, most már lehet izgulni! :wink:

Nuk: puszi-nyuszi tényleg hatalmas! És jelentős fogazattal rendelkezik. :) Bár ugye egy nyuszinak kellenek is a fogak. :D

Kép
Kép
tinu

Sziasztok lányok!

Nyakláncos csinibaba, ágy alatt bújócskázó kis kommandós és a nyuszi lány mind-mind nagyon édesek :)

Remélem senki nem hervadt el :)

Ismét angolos segítséget szeretnék kérni:

INTEGRATED PREVENTION POLLUTION CONTROLL

Valamint ma meg holnap van kocsim, nem lesz valahol tali??????

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi:
Pont akartam írni...

Holnap/holnapután Börs-i IKEA???? valaki????
Nncs fejlesztő, dorbézolánk!!!!!

Neet:
Nem írtad, hogy kellene valami az ikejából?????

nukada

Ancsi: hűha kezd nagyon izgi lenni, ez már tényleg szüléselőkészületnek hangzik. Drukkok mennek, továbbra is sokat gondolok Rátok. +++++++++

Képek egyszerűen tündériek.

Lindi: szép szó, de hogy magyarul ezt hogy mondják, pedig értem, hogy mi lehet. :lol: :lol: :shock: :lol:

Kép
Kép
johanna1975

Nuk! Akkor holnap dorbézoljunk az Ikejában ! :) Még valaki? Esetleg reggel kezdhetnénk a fitness teremben, 9 órakor spinninggel???? Van ott is ingyenes gyerekmegőrzés.

És akkor lehet ki is hasznánálak. Oylan forgó tojásfotelt szerettem volna már karácsonyra Grétinek, de annyi más volt, hogy az végül elmaradt. De most úgyis lesz névnapja, meg jön a gyereknap is, hogy akkor ezt megvenném. Hm?

Ancsi! Hajrá!!! Annyira szorítok neked!

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok,

Hú de aranyosak a Kishölgyek, középen a kékszemű Fiatalemberrel :) :)
Remélem mindenki belakott és legalább annyit hízott mint én :mrgreen:

Nálunk a Húsvét nem (csak) a vallási tartalma miatt ünnep, hanem azért mert ünnepelni jó, - mi legalábbis szeretünk - ezért ünneplünk névnapot is, meg minden mondvacsinált ünnepeket :D Egyszerűen fantasztikus, hogy felkelsz és díszítés van az asztalon, finom kaját csinálsz, esetleg kedves vendégek jönnek és ha gyerek vagy, akkor még valami ajándék is kerül.... Az Anyukám minden ünnepet olyan fantasztikussá varázsolt nekünk gyerekkoromban, hogy nekem akár minden héten lehetne valami ünnep, nem unnám meg :)
Szóval mi nem firtatjuk az ünnepek mélységes tartalmát, csak úgy ünnepelünk és élvezzük mert NagggyonJó!! :D :oops: :D
És a tojás meg a locsolás is lehet akár bugyuta, akár tanulmányos magyarázat, nem mindegy?? Jó és kész. Szép mert hagyomány, mert a szüleink is csinálták meg a dédszüleink is, és gyönyörű a vidéki népek keze munkája. Sajnálatos, hogy lassan már a kindertojás az egyetlen az asztalokon. :(

Tinu,
az én gyerekem is megszűnt csokiszűznek lenni a hétvégén :lol:
Apa fejét kellett volna látni amikor megmutatta a fiának mi a jó :D
( Kinder Country :roll: ) és túró rudi muffin is volt, jó sok csokival :D

Barbi,
Örülök, hogy te is menthetőnek érzed a helyzetet, nálunk is dúl az Apázás :lol: (Anyázás nincs - hmmm ez elgondolkodtató :wink: )

Votív,
hú ez meleg volt :shock:
ez az egyik rémálmom, hogy nehogy tűz legyen, akkor inkább a vízözön

Kép
akata

Lindi:
Túlzásba azért ne essünk... nekem elég a dorbézolás az ikejába, tekerni úgyse tudnék... Amúgy hova is jársz???
A tojásfotel meg ok!

nukada

Kata,
teljesen egyetértek veled Húsvét/ünnep ügyben.
a többiek meg csinálják úgy,ahogy nekik jó! Nekem úgy jó, h HATALMASAT ünneplek, mert itt a tavasz, és ajándék is jár, és ilyenkor elég drágák, merthogy mindig kinti játékot/sporteszközt kapnak.
evvan!
nekem Húsvét az ÜNNEPEK ÜNNEPE!
soha semmilyen okból nem mondanék le erről az ÜNNEPRŐL.

Lányok,
nálam ikeja holnap akkor játszik, ha lesz pénzünk. De akkor szivesen csatlakozunk!
zsancikant

Zsan! Meghívlak egy kapuccsínóra holnap, csak "mert itt a tavasz és ajándék is jár" :)

Nekem egyébként valószínűleg az az alapvető bajom a húsvéttal, hogy én ezt az egy "ünnepet" utáltam a legjobban, legszívesebben kifutottam volna a világból, mert nálunk másról sem szólt, mint korán reggel felkelni, kiöltözni és várni a locsolkodók hadát. És ilyenkor jött boldog-boldogtalan, akár már hajnalban, mert hát ugye ingyen pia. A nap végén kapatosan érkező egyedekről már nem is beszélve. És utáltam a pacsuli szagot, és a sok hülye akaratos pasinak hiába mondtam, hoyg keveset, jól megöntöztek. Fúúúúj, még most is kiráz a hideg az egésztől.

És most anyumékhoz már csak egyedül unokatesómék jöttek 4-en, de ebből az alkalomból egy csomó mindent kellett sütni, főzni.

Én úgyirígyeltem az egyik osztálytársamat régen, emrt ők fogták magukat és ilyenkor mindig elutaztak otthonról. Aztán később mi is mindigezt tettük Ptivel.

Ébredés van ...

KépKép
KépKép
lindicita

Nuk :) Jó étvágyú Rékád nagyon édes!! :D és a süni is! :D (amikor írtad, hogy sünit kap, aszittem vmilyen édességről beszélsz :lol: )

Johi :) Szia!! :D Szuper, hogy jól sikerült a síelés! :D Úgy látom az esti "ágybakönyörgés" Nálatok is hasonló :lol:

Gabi :) Szia!! :D Boldog 1.hót Botondnak!! :D Azért mesélj is majd! :wink:

Barbi :) Sztem se gáz, ha megint cicin alszik el Angi, főleg ha így elalszik :wink: Bálintot is elsősorban azért szoktattam le anno, mert nagyon érzékeny lett a cicim pocakBence miatt, pedig milyen simán ment cicivel... de aztán belejöttünk. Szóval ráérsz később is, ha van cérnád és nincs semmi kényszer :wink: És este secpec elalszik cici nélkül?

Neet :) De jó lazaaa húsvétotok volt!!! wow :D

Votiv :) Jaj, emlegettelek ám tegnap! (nem csuklottál?) Képzeld, Bálint is majdnem tüzet gyújtott... Rádobta a konyharuhát a tűzhelyen lévő lábosra, csakhogy alatta még égett a láng... még jó hogy ott álltam mellette és épp időben kaptam le.. (nem gondolok bele, hogy ha 2 lépéssel odébb vagyok, mi lett volna...)

Zsan :) Bulást Nektek++++ És a mutatóujjadnak is! :mrgreen:

Tinu :) Cicidnek bulást++++ Muffinebéd nyaaaami :lol:

Ríd :) Te cicidnek is bulást!! B-nek meg a fogakhoz +++++!! Jöttök ma táncizni?

Ancsi :) Drukkhegyek!!!!! Hasmenés meg múljon gyorsan!!

Akata :) Szupi az új avatarod!! :D

Lindi :) Menekülős húsvét :lol: (egy időben apával mi is így :lol: )

Curse :) Nálatok hogy telt az ünnep??

Fibi hova lett??

Kép
Kép
denizsa

nem-nem, még nem akarok szülni és nem is fogok!
:) majd csak a jövő héten! addig dolgom van!

a hasmenés valószínűleg a vajas pogácsa jele. :)

ha szülök, úgyis írok sms-t egy-két valakinek, akit hirtelen a telómban megtalálok, aztán meg majd azok tovább adják futótűzként! ;-)

ancsipancsi

Jaj és nem is írtam, mi volt Bálintunk legnagyobb húsvéti ajándéka nekünk tegnap: belekakilt a wc-be!! életében először!! 8) A pisilés már szépen megy és szól előtte (és már az extra események is egyre ritkábban tudják kizökkenteni), csak a barnamaci ugrott mindig a bugyiba... hát remélem nem véletlen volt a tegnapi nagy esemény és ezzel sem lesz gond :roll:
denizsa

Vagyok én is, de csak ridonli, mert tegnap délelött vendégségben voltunk, délután jöttek hugomék meg anyu. Ö itt is marad csüt-ig, és nagytakaritást meg maradék dobozolást hajtunk végre. Ünnepröl nekem is vannak gondolataim (majd késöbb, talán karácsonykor :lol: ). Locsolást B kiprobálta, szomszédnénitöl kapott széééép festett tojást és puszit is (tündéri nöszemély). A vendég kislánynak meg minima 20 puszit nyomott le 1 ora alatt :o asszem elsö szerelem, elsö látásra vagy vmi ilyesmi, még sosem láttam ilyennek a fijam.... elkezdett rendesen csajozni 8) :D :lol:
majd még jövök, de most megyek.

KépKép
fibi

és nálunk sonka nem volt, mert kinek? én a virslivel jol elvagyok :P tojás kifulladásig, és sütöttem kétfélét is, ami szintén extraordinary nálam 8) (hallod Szrek, nemcsak mirelit pizzát tudok :lol: )

Deni Bálintjának hajrá!

Ancsinak drukkdrukk!!!

Szia Johi :D és Szia Gabi :D

tényleg L
fibi

Szia Fibi :lol:

Ancsi: oké oké... a dolgokat rendezdd csak el szépen, szülni meg ráérsz tényleg jövő héten is. :lol: Akkor ahhoz drukkolok, hogy úgy legyen, ahogy szeretnétek.

Kép
Kép
johanna1975

Lányok: rohanok dedért, csak még azt akartam, hogy megnéznétek, hogy azt amit kreáltam az áruházunkban a Bach terápiáról, az értelmes-e??? A híreknél a legfelső hírként van fent. Köszi a segítséget előre is.

Kép
Kép
johanna1975

Tinu! köszönöm. akkor ezek szerint nem leszek egy következetlen anyuka 8). sztem egyébként elég rugalmas vagyok.
s nagyon ügyik vagytok a csajoddal :lol: ! (nekem pár éjszakámba beletelt az éjszakai leszoktatás)
s nem gondoltam volna, hogy rugalmatlan vagy. sőőőőőőőőőt! :lol: 8)

Monisa! mindenkitől kérdeztem :D . köszönöm neked is :lol: . s pont az ilyenfajta mondatok is tudnak nyugtatni!

Neet! biztos csak azért volt felpörögve a csaj, mert oooooooooooly sokat volt távol tőletek :lol:

Szrek! nyuszi tolyása :lol: :mrgreen: :lol: .

Lindi! mi nem elutaztunk, de mindig anyummal és a nővéremmel leléptünk (vidámparkos élmény az egyik legjobb) :lol:

Den! per pill déli és esti elalvás előtt van cici. az esti fürcsi, ölcsi, elbúcsúzunk mindenkitől után cici, majd lefekvés, betak (Angi mondja így :lol: ), mese, puszi, ölel és durmol.
az esti cicinelalvásról leszok könnyen ment. pár nap. kicsit elégedetlenkedett, de nem volt anyaszívtörős.

Fibi! no végre egy csaj aki megtörte szívtipró B szívét :lol: .

Akata! ugyan nem értek veled egyet mindegyik ünnepel kapcs, de a hozzáállásod tanítanivaló :lol: !

ezer éve nem locsoltak meg (max saját parfüm), s idén a sogórnőm barátja oly "erőszakos" volt, hogy nem fogok elhervadni :lol: . arról ne is beszéljünk milyen rém büszke volt magára hogy megtörte a sivatagot :roll: :lol: .

ma kicsi uncsitesó a vajasdoboz tetejét elölhagyta, s Angi elkezdte nyalogatni. gondoltam adjak neki simán vajat? még jó hogy itt volt a nővérem, s megnyugtatott, hogy az ő fia egyszer egy egész teavajat elmajszolt. gondoltam no legyen. s kiskanállal vajat evett :shock: (még jó hogy ebédelt is rendesen :lol: )

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Johi,
120x120as :D

Barb,
margarin- és vajevésben Ábel is jeleskedik, sosem értettem, miért jó, de szereti, a vajas kenyérről is lenyalja simán :roll: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Barb,
kölnis locsolást nem bírom én sem, Ábel idénelőször locsolt és természetesen virágspricnivel :D (mer' azt adtam neki oda ;) )

Kép

Kép

szrekuc

Grétim kitakarította a wc kefével az egész fürdőszobát :twisted: És roppant büszke volt magára :roll:

Nuk! A Budafitness-be járok tornázni, a Campona felett van egy kis utcácskában, tőlünk gyalog 10 percre (egyszer már bevállaltam, hogy a 2 gyerekkel lesétáltam). Az egyik barátnőm Törökbálintról jár át, ő is a kislányával (Bajnitól 6 héttel idősebb) és 10 perc alatt itt van.
Nagyon aranyos nénik vigyáznak a gyerekekre, még olyan pici is van, akit csak befektetnek a rácsoságyba, de sok gyerek pont a reggelije időpontjában megy, azokat meg is etetik.
Bérlet mellé a gyerekmegőrzés ingyenes, nekem a 20 alkalmas bérlettel 500.-ft / óra egy-egy óra. (Szolnokon is voltam egy spinning órán, az 700.-ft volt, nem si 1 óra volt, hanem csak 50 perc és a színvonal meg sem közelítette ezt ...)

Holnap egyébként hány órára gondoltál talizni?

Barbi! Jössz te is? Végre odaadhatnám a rég nálam lévő rucikat.
lindicita

Fíbsz,
miket sütöttél? én most húsvétra semmit, anyu meg tesóm ontották a sütiket, úgyhogy nekem most (szerencsére :mrgreen: ) kimaradt
és tuudooom :P :lol: :lol:
(legközelebb együtt is süthetnénk, simán megvan annyi idő alatt az ebédnekvaló pizza :D)

Kép

Kép

szrekuc

Barbi!
a tesómnak kicsi korában így jött ki a tejallergiája (ami már lehet, hogy megvolt, de lehet, hogy a vaj váltotta ki), hogy bezabált egy egész szendvicsvajat, amit a hűtő tetejéről csórt le. utána sokáig csalános volt a tejterméktől, ma meg már csak akkor, ha sokat zabál belőle :). úgyhogy a "lementem a pincébe vajat csipegetni" nem újkeletű dolog a gyerkőknél.

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?