Tinu! köszönöm. akkor ezek szerint nem leszek egy következetlen anyuka
. sztem egyébként elég rugalmas vagyok.
s nagyon ügyik vagytok a csajoddal
! (nekem pár éjszakámba beletelt az éjszakai leszoktatás)
s nem gondoltam volna, hogy rugalmatlan vagy. sőőőőőőőőőt!
Monisa! mindenkitől kérdeztem
. köszönöm neked is
. s pont az ilyenfajta mondatok is tudnak nyugtatni!
Neet! biztos csak azért volt felpörögve a csaj, mert oooooooooooly sokat volt távol tőletek
Szrek! nyuszi tolyása
.
Lindi! mi nem elutaztunk, de mindig anyummal és a nővéremmel leléptünk (vidámparkos élmény az egyik legjobb)
Den! per pill déli és esti elalvás előtt van cici. az esti fürcsi, ölcsi, elbúcsúzunk mindenkitől után cici, majd lefekvés, betak (Angi mondja így
), mese, puszi, ölel és durmol.
az esti cicinelalvásról leszok könnyen ment. pár nap. kicsit elégedetlenkedett, de nem volt anyaszívtörős.
Fibi! no végre egy csaj aki megtörte szívtipró B szívét
.
Akata! ugyan nem értek veled egyet mindegyik ünnepel kapcs, de a hozzáállásod tanítanivaló
!
ezer éve nem locsoltak meg (max saját parfüm), s idén a sogórnőm barátja oly "erőszakos" volt, hogy nem fogok elhervadni
. arról ne is beszéljünk milyen rém büszke volt magára hogy megtörte a sivatagot
.
ma kicsi uncsitesó a vajasdoboz tetejét elölhagyta, s Angi elkezdte nyalogatni. gondoltam adjak neki simán vajat? még jó hogy itt volt a nővérem, s megnyugtatott, hogy az ő fia egyszer egy egész teavajat elmajszolt. gondoltam no legyen. s kiskanállal vajat evett
(még jó hogy ebédelt is rendesen
)