Új privát üzeneted érkezett!

Na tesssék!!!!!!!!!!!!!!!!LAPTETŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A másik topikban írtátok ennek a "mágikus hatását" :lol:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Van kis időm így benéztem ide is..

Hajni ha a hő felmegy, akkor volt tüszőrepedés és a pete kilökődött ,mert a sárgatesthormon emeli a hőt amit ugye a megrepedt tüsző termel (de jó uh-s láthatja is,hogy megrepedt, és persze ha progit méretsz kb a repedést követő 7.napon)
A beágyazódás a repedést követő 5-10 nap között történik érezni nem lehet.
A pé utáni két hét, főleg az utolsó napok elég idegtépő tud lenni, de nincs mit tenni csak türelmesen várni.
Kitartást mindenkinek,és persze hamar kétcsíkos tesztet :wink:

Zazzy progit pótolni bármikor lehet, de szép spontán pé-nél nem szokott gond lenni :wink:
Tesztelni a 12dpo előtt sztem nem érdemes..
Vendég

Szia Kincs!
De jó, hogy átlátogattál ide is!Látod, szüksége van itt a kezdőknek a tapasztaltakra! :lol:
Már megint ezért vagyok itt hajnalok hajnalán, mert 6-kor szoktam hőt mérni, és nem tudok már aludni!Én most valamiért annyira úgy érzem, hogy sikerülnie kell.És vannak olyan jelek is, amiket eddig sosem éreztem.Gyakorlatilag folyamatosan "érzem"a hasam egész lent.De nem görcs, nem mensi szerű, ilyen még nem volt.
Múlt hónapban még tényleg örültem, hogy végre valahára spontán megjött, de most már tudom, hogy nem lennék ettől olyan boldog! :roll:
Szép napot, és mindenkinek annyi locsolót, amennyit szeretne! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Kép
Kép
zazzy

Zazzy,

tényleg azt kell hogy mondjam, fej-fej mellett haladunk..... :lol:
Nekem is folyamatosan 37,1-37,2 C a hőm, a pocakom pedig tualjdonképpen naponta többször is (de már több mint 1 hete) görcsölget, olyan mensi szerüen. Más tünetem nincs, talán mintha egy ici-picit a mellbimbóm érzékenyebb lenne, de nem jelentősen.
Figylej, a hőt egy sima, de nagyszerű peteérés is megemelheti, és fent tarthatja !! Ne éld bele magad semmibe, mert ez még egyáltalán nem biztos, hogy terhesség !!!! Ami biztos, hogy neked is és nekem is szokatlan az állapot, de ez lehet, hogy csak annak tudható be, hogy egyikünk sem szokott tökéletes peteéréseket prdukálni. Bárcsak tényleg volna miért izgulnunk....
én ma vagyok a 25. cn-on, elvileg szerdán megpróbálok már tesztelni, de ha van valami/valaki, akkor szerintem szombat-vasárnap előtt nem fogja kimutatni a teszt, vagy a fene tudja....
Te mikor akarsz tesztelni....?
zsizsik

Zazzy, Zsizsik! Rajtatok a fórum szeme! Hajrá, reméljük zebracsorda, ha véletlenségből nem, akkor is gratulálhattok magatoknak, mert szépen beindult a szervezetetek!!!!
lyutka

Zsizsik:Akarni akarok máris, d etudom, hogy nincs értelme. :D
És persze próbálom magam nem beleélni, de nagyon nehéz!Egyszerűen képtelen vagyok elterelni a gondolataimat!Nehéz ügy ez.... :roll:

Kép
Kép
zazzy

Lyutka!Köszi, és még Hajninak is jár a gratuláció! :wink:

Kép
Kép
zazzy

sziasztok,

ebben a hónapban az uh-n látott a dki a 12 cn-en 2 db 14 mm-es tüszőt, ilyen még sosem volt, clostival is csak 10 mm-ig jutottunk.
az lh teszt szerint a 7végén kell(ett) vlalamikor megérnie, de rosszul lettem, a wc-t ölelgettem apju helyett.
1 napig nem is szedtema a metet.
szerintetek e befolyásolja a pé-t? mármint ha egyáltelán lesz/volt :?:

köszi.

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Zazzy, igen, Hajninak is jár a gratu!!!! :D
lyutka

Vicky, nem, alapvetően nem egy normális reggelivel ér fel a terhelés. A cukroslötyviel azt nézik, mennyire javultak meg a gyógyszer hatására az inzulin receptorok, hogyan reagálunk egy brutális cukor sokkra. Volt már erről "vita", hogy valójában a gyógyszer nélkül visszaesnénk, és jobb lenne egy sima reggelis terhelés. Tudni nem tudom, de úgy gondolom (és szeretném, ha így is lenne), hogy pl. testsúlyváltozással, életmód váltással igenis (meg)javulhat az IR. Ettől viszont még kell a gyógyszer. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nekem T. az első konzultánción még 2006ban azt mondta, hogy életmódváltással lassan-lassan elhagyható majd a met, illetve lecsökkenthető. Persze ez bizots egyénfüggő.

Zazzy, Zsizsik elérkeztünk a Z-betűsökhöz! :) Nagyon szorítok, hogy ne egy tökéletes pé-nek örüljetek!

Kép
mamint

Halihó lánykák!

Kösszencs a gratut. Íme enyém hőm: :shock:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 16800_.png

Cicibimbók rettentően érzékenyek, kicsit hozzáér a karom mert akkorák hogy alig férek el tőleük :lol: majd besz@rok, és ráadásul olyanok mint a kaméleon pa szerint hol rózsaszín hol lila, és a jobb bimbó lassan 2x akkor amint a bal. :shock: Mitha picit érezném a pocim lennt olyan zsibbadósan.

Lyutka: úgy legyen!

hajni...
Budaörs

Jányok!
Arnold dokinak nem kellett volna pé-re utaló jeleket látnia 19.-én azaz 5 napja az uhun? Pl azt hogy van domináns vagy azt hogy volt mert megrepedt. Merthogy ő csak annyit mondott hogy 10mm-es nyh, és hogy terhességet nem lát, de lehet koraterhesség is akár de ez tutira vérvételből derülne ki, és hogy nyugi mert nincs gyulladásom, ép a méhszájam.

hajni...
Budaörs

hajni: nálam volt olyan doki aki 2 nappal a PÉ előtt nem vette észre a készülő PÉ-t... (a Sote meddőségijében!!!!)
Vendég

én az mm-ben voltam Arnold dokinál. Ő csak szólt volna, ha lát valamit nem?

hajni...
Budaörs

Helló lányok!
Én nagyon kezdő vagyok még ezzn a topikon, de babát örülten akarok. Röviden: Egy éve terhesség spontán vetélés nem tudják miért. Altatástól hasnyálmirigy gyulladás egy évig nem jöttek rá. :twisted:
A babához mindent kipróbálok: hormonok rendben, inzulin is de a doki felírta a mefralt. szedem az Elevitet Magne B6, stb. Néha már kezd elegem lenni úgy érzem elvesztettem az életem nem vagyok önmagam!!! A menzesem normális most abba hagytam a meforalt mert félek hogy bekavar mert nincs semmi tünetem (cici feszülés, puffadás stb.) Szerintetek bekavarhat?
kriszti30

Hajni!Ezek tipikus pé-jelek!!!!!!!! :D :D :D Nekem az előző ciklusban volt ennyire durva, hogy az érintést sem tűrték a cicijeim, most nem olyan vészes.

Mamint:Ez a Z betűs összefüggés nagyon jó, úgy legyen! :wink:

Kép
Kép
zazzy

S.O.S!

Vélemény kérnék, ez egy 31. napi hormonsor.
TSH:1,383 mIU/L (0,35-4,94)
Szabad T4:13,65 pmol/L (9,01-19,05)
Szabad T3:4,66 pmol/L (2,63-5,7)
FSH:5,5 IU/L
LH:29,20 mIU/ml
Prolactin:521,6 H mIU/l (64-395)
Ösztradiol:92,0 pg/ml
Progeszteron:2,62 ng/ml

A lány a 37, és 38. napon csinált Gabriel HCG tesztet ami halvány + lett. 19.én volt laborban, de az -, és uhu is volt ami szerint nem terhes. Február 10.-én voltmeg neki utoljára.
Mikor fogigátlót szedett rendszeres volt amensije, de gyogi előtt és az abbahagyás után rendszertelen lett. Pattijai vannak háton, állon és pici bajuszka is; ha hízik akkor oldalra hízik, múgy sovány, mert nincs étvágya sem.

hajni...
Budaörs

Zazzy: ha jól értelmezem akkor volt pé-m, de ezeknek a jeleknek már nem kellett volna elmúlnia?

hajni...
Budaörs

Az előző ciklusban nekem is majdnem 1 hétig tartott ez az érzékenység! :shock:

Kép
Kép
zazzy

Hajni!
Amennyire én értek ehhez, szerintem a tsh jó(nagyon is), viszont az LH/FSH arány nagyon rossz!!!!!!!!!
A progi pedig valóban nagyon kevés.... :(
Nincs kimondva nála a pco?Nem szed semmit?
Ja !És a prolaktin is magas!!!
Szerintem valamerre lépnie kéne, mert ezek nem jó eredmények! :( Pedig én nem vagyok profi ebben, de ennyit még így is látok!

Kép
Kép
zazzy

Újra elolvastam, amit írtál, szerintem tipikus pcos jelek, én a helyedben elindítanám a jó úton!!!!!

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: elindítottam, mert nekem is gyanús. Tökre ki is akadtam megint mert kapott Bromocriptint, azért hogy megjöjjön neki :shock: , meg a magas prolaktinra. Be kell szednie egy dobozzal aztán visszamenni kontroll vérvételre. De mitől lett 2szer is + a tesztje halványan? Ha koraterhes akkor uhun azt még nem látták, de mi van a laboros pisiteszttel?

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Kívánok pihenéssel teli napot nektek!

És most látom, h van akinek nem is nyuszit, hanem ...
Kép -t kívánok !!!!!!!!!!!!!

babszika

Szijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja Babszika!!!De rég jártál erre!Mesélj, mi van veled!Nagy készülődésben vagytok már?Zebrafronton mi újság?

Kép
Kép
zazzy

Hajni!Nem tudom, mitől lehetett + a teszt, de ilyen progival nem hinném, nem tudom, nem vagyok szakértő sajnos, de ez a pco nagyon nagyon gyanús!Azt már hallottam, hogy prolaktinra bromot szoktak adni.És tudod, Rambóka írt nemrég itt erről a prolaktinos dologról.

Kép
Kép
zazzy

Na de képzeld el hogy effektív elsősorban arra kapta a bromot hogy megjöjjön neki. :shock:

hajni...
Budaörs

Hajni!

Ha a 31. napi hormonértékek egyazon ciklusban voltak a 37. napi + teszttel, akkor lehet, h. a magas LH és a magas prolaktin a kezdődő terhesség egyik tünete, viszont ugyanakkor bitang alacsony a progija, ami valószínűsíti, h. emiatt nem maradt meg a terhesség.
Ha a házi teszt kétcsíkos volt, de később a klinikai vérvétel már nem igazolta a terhességet, akkor ún. biokémiai terhesség állt fenn, vagyis a petesejt megtermékenyült, beágyazódott, aztán elhalt. Ha hihetünk a labornak, akkor valószínűleg a sárgatest elégtelenség miatt. De persze lehetett fejlődési rendellenesség is!

Ha viszont azóta sem jött meg neki, akkor kéne tesztelni mégegyszer és, ha az is pozitív, akkor újból elmenni UH-ra! Mert van olyan, h. a laborban elcserélik a véreket. (Ha megjött neki, akkor sajnos tényleg nem cserélték el.)

Ahhoz, h. PCOS-s legyen, nem kell kövérnek lennie!
Majd a talin meglátod, h. mennyi kifejezetten sovány PCOS-s van!
Úgyhogy célszerű lenne utánajárni a dolgoknak.

Ha a prolaktinja korábban is volt már magas, akkor a Bromo kifejezetten KELL majd ahhoz, h. teherbeessen!!!
De nem esetileg (1 havi adag), hanem rendszeresen szedve, vérvétellel kontrollálva a hatást (bár lehet, h. csak azért kapott 1 havi adagot, h. visszajöjjön a kontrollra, úgyhogy mindenképpen menjen vissza!!!!).
Ez nem mensimeghozó bogyó, hanem a hipofízisben a prolaktintúltermelést csökkenti. Hányingert, szédülést, álmosságot, kézremegést okozhat, ezért célszerű este féllel kezdeni.

Sok sikert neki a kivizsgálásokhoz!

Csak neked:
Ha jól láttam, pont a lehetséges PÉ körül voltál Arnoldnál? Mert lehet, h. már pont kiszabadult a Graaf tüszőből a pete, de még nem alakult át sárgatestté, és emiatt nem látott semmit.
A tüneteid ígéretesek, de már megbeszéltük, h. mindketten igen jól tudunk magunknak terhességi tüneteket pszichoszomatizálni :twisted: , úgyhogy próbálj meg nem ezen agyalni! (Nem könnyű, tudom!)
Hődet mérd kitartóan, és ha a mostani első magastól számított 15. napon még nem jön meg, akkor tesztelj! Remélem Zsizsikkel és Zazzyval együtt bezebrásodtok majd!

Kriszti30!

Nem egészen értem, h. mibe kavarhat be nálad a meforal?
Miért hagytad abba?
Miért írták fel?
Kicsit többet is írhatnál magadról!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rambóka!

Köszi az infókat, továbbítottam, de már azóta el is irányítottam a megfelelő irányba. Egyébként ő most nem szeretne még babát, ha mégis az akkor csak becsúszott. A tesóm barátnője volt. Szegény eléggé el van most keseredve hogy minek örülne jobban.

Enyémhez: nem nagyon van időm ezen agyalni mert vannak más gondok, bajok szokás szerint. Csak rettentően csodálkoztam/csodálkozom hogy a szervezetem ilyen magas hőt is tud produkálni magától, bár elég későn. Úgy érzem érdemes volt kivárnom a dolgokat. Igen Aroldnál 19.én voltam és előtte volt az 2 nappal hogy bazira is kívántam Apát....... Hát szóval kivi leszek mi sül ki ebből. Most kicsit boldogságos vagyok, hogy peteértem egyet.

"ha a mostani első magastól számított 15. napon még nem jön meg" Ezt hogy érted, az első azaz 19.-i 36,7 utáni 15.napon?

hajni...
Budaörs

Hajni!Igen, csak lehet, hogy nem az volt az első magas nap, mivel előtte nem mértél :? De kb.onnantól két hét.

Kép
Kép
zazzy

Hello itt is!

Zazzy, Hajni!

Köhhmmm... kezditek a teória gyártást, csak szólok. :lol: Nem ér egymást idegelni. :wink:

Most csak egyetlen módon derülhet ki hogy van-e valami, IDŐVEL. Sajnos ezen semmi nem változtathat....
Ez mellé még nagy ((((())))) mindkettőtöknek, mert ez most tényleg egyáltalán nem könnyű időszak. Szóval csak türelem. :D

Csóóók!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Hajni, Zazzy:++++++++++!!!! :wink:

képzeljétek: szombat volt egy kis tojcsim és cicifájásom , amik vas erősödtek és nagyon kívánós is vagyok. hőt nem mértem eddig, uh most már talán már késő is.
lehet, h volt egy spontán pém. :o
szerintetek a méhpempő segíthetet? 2 hete volt 3 napig kis barnázásom és akkor kezdtem a méhpempőt enni reggelente.
most nagyon reménykedek. bár a hormoneredményeim elég kakik. :cry: nem is igazán értem az egészet. bár szerintem én soha nem is fogom megérteni ezt az egész pcot.

van vkinek véleménye?
ja, egyre erősebb bennem az érzés, h lemondom a kaálit. bár nagyon széggenlem. :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Kedves Rambóka!
A Meforalt többen ajánlatták, hogy írassam ki mert Angliában már régen benne van a meddősség kezelésében. Miért írták ki, mert megkértem a dokimat ( amúgy nincs problémám a cukorszintemmel). Miért hagytam abba? Mert megijjedtem tőle. eddig minden hónapban a menzi előtt éreztem hogy meg fog jönni. (haspuffadás, cicifeszülés stb. ) Most semmi nincs és nem tudtom, hogy a meforál okozhat-e valamilyen változást. jelzem még összesen 6 szemet vettem be belőle. ti sokkal többet tudtok róla mint én!
Amúgy nagyon régóta babát szeretnénk csak sajnos nem jött össze.
kriszti30

Kriszti!
Akkor egyrészt szerencsés vagy, mert van akinek akkor sem írják ki, ha pedig szükséges lenne...MÁSRÉSZT viszont kivizsgálás nélkül saját szakálladra elkezdeni szedni??? :shock: Ez nagy merészség!!!Azt hiszem, jól tetted , hogy abbahagytad, és szerintem feltétlenül kezdd el a vizsgálódást, hogy mi lehet az oka, hogy nem jön a baba.Nőgyógyász, vérvétel, hormonok, aztán szépen sorban, ami még kell.

Kép
Kép
zazzy

Bocsi,helyesbítek: nem kivizsgálás nélkül, de úgy tűnik, indok nélkül...

Kép
Kép
zazzy

Ja!Az éhgyomri cukrommal és inzulinommal első körben nekem sem volt problémám, de a terheléses......

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!
Kivizsgálás megvolt a páromnál és nálam is hormonok peteérés minden rendben. Most akartak csinálni HSG de a hasnyálmirigy gyulladás miatt jobb hogy nem mentem neki!
kriszti30

Kriszti!

Várj csak, szépen sorban:
Ha nálad a hormonok is rendben vannak, van peteérésed, akkor mire fel írták fel neked a metet?
Vannak hiperandrogén tüneteid (ragyák, szőrök, hajhullás)?
Mit jelent, h. a cukrod rendben? Az éhomi? Vagy néztek terhelést is? Terhelés alatt néztek inzulint?
Mit jelent, h. a hormonjaid rendben vannak? A nőgyógyászod szerint vagy látta endokrinológus is?
Egyáltalán mikor és milyen hormonokat néztek?
3-5.cn-on vagy csak úgy vaktában?
Pajzsmirigyhormonokat, prolaktint, netán kortizolt néztek?
Mit jelent, h. van peteérésed? Van mensid 28-30 naponta vagy más, egzaktabb módon is igazolva van, h. történik peteérés is az adott ciklusban? Pl. UH követés, 7. dpo-n progeszteronszint mérés.
Hőmérőzni szoktál?
Barnázol mensi előtt?
A cicifeszülés, haspuffadás nem feltétlenül pozitívum, ugyanis a premenstruációs szindróma (PMS) tünetcsoportjába is beletartozik, amit prolaktin túltermelés is okozhat. Vannak egyéb PMS tüneteid is (ingerlékenység, idegesség, fejfájás, csokizabálási rohamok)?
Mióta próbálkoztok?
Hasnyálmirigy gyulladás miből derült ki?
Mennyi meforalt írt fel neked a doki?

rambóka

Helló mindenkinek!

mamint: Köszi a választ, majd az MM-ben megkérdezem, hogy ők mit javasolnak.

Ma csináltam egy negatív tesztet és elkezdtem szedni a norculuitot, így talán jövő szerdán mehetek 3. napi hormonra. Nekem még sosem csináltak ilyet, úgy izgulok, hogy mi lesz az eredmény. Majd megírom.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt!
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 03200_.png
:roll: A tendencia remélem nem folytatódik :lol: , de hozzáteszem, hogy pocsékul aludtam, ha egyáltalán lehet alvásnak nevezni, de a férjem is.Együtt szenvedtünk.
Meg azt hiszem Csakegy írta, hogy voltak nagy ugrándozások a babás hőjében pé után is... :roll: Na mejd meglátjuk, de olyan jól leírta Zsizsik a másik topikon, én is irtóra félek a pofára eséstől, erre a verzióra egyelőre nem vagyok berendezkedve! :lol: Cupp mindenkinek!Drukkokat kérjük továbbra is! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Leírnám a laboreredményeimet. Aki eléggé jártas ebben, megkérném segítsen kiértékelni.
Szóval a hormonok nem a 3. és 21. napon készültek mivel már nagyon régóta nincs mensim. A nagyon régóta azt jelenti, hogy lassan három éve spontán nincsen. Megvonásos vérzés van, gyógyszerre reagáltam de most egy fél évig leálltunk a babaprojektel, mert az édesapám nagyon súlyos beteg lett, és sem időben, sem idegileg nem voltam semmire sem fogható. Az édesapám szerencsére még köztünk van (egy nagyon súlyos infarktus után) de még mindig eléggé stresszes a helyzet, hiszen már semmi sem lesz olyan mint régen.
Na de visszatérve a laborokra.
FSH 9,0 mU/ml
LH 19,7 mU/ml
Prolaktin 232,1 mU/l
Ösztradiol 160.0 pmol/l
Progeszteron 2,4 nmol/l
Tesztoszteron 2,6 nmol/l

HbA1c 5,4 %

Vércukor Inzulin
0 perces 6,0 nmol/l 170,2 pmol/l
60 perces 7,4 nmol/l 642,1 pmol/l
120 perces 5,3 nmol/l 363,1 pmol/l
180 perces 3,8 nmol/l 72,3 pmol/l

Nos nagyon jó lenne, ha erre valaki tudna nekem valamit mondani.
A Cushing-kórról olvasottak pedig egyáltalán nem nyugtattak meg.
Lesz egy laparoszkópiás műtétem, de a dokim addig nem csinálja meg, amíg a Cushingról nem állapítottak meg semmit.
Szedtem metet de nekem sajnos nem használt.

Várom válaszaitokat!
Előre is köszi

Timi
gyorfitimi

Timi, meddig szedted a metet?Mennyit?És honnan tudod, hogy nem használt????Túlsúly????
Tesztoszteron magas, peteérésed nem volt... :cry: az inzulint nem tudom, mert ezt a mértékegységet át kellene váltani, azt meg nem tudom...
Vendég

zazzy: megy a szurkolás!!!!!

(berakok egy képet a kb. 2 évvel ezelőtti babás hőmről... szépen látszik hanyadik napon jött össze Lilla:))) - és az ingadozás az szerintem nem 2 tized fokot jelent hanem azt ami pl. a PÉ előtt van... a nem babás hőim mind úgy néztek ki PÉ után mint ez PÉ előtt!!! Mármint mind az egy másik:)))))
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hű-ha, látom nagy az izgalom!;-) Drukkolok nektek csajok!

Most egy kicsit elszomorodtam, remélem nem veszi senki bántásnak amit írok! Azon gondolkoztam, hogy itt szinte mindenki úgy lett babás, hogy a Met előtt nem volt péje és amint lett pé szinte azonnal babás lett...nekem viszont mindig is volt pém, a vezetékeim is átjárhatóak, apának szuper a spermája és mégsem jön össze a baba...asszem én reménytelen eset vagyok... :roll:

Czinki, hogy döntöttél mentek a Kaáliba??

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok Lányok!

kérem segítsen vki :
44. cn 3 napig barnáztam.
44. cn kezdtem a méhpempőt szedni reggelente.
55. cn voltam vérvételen eredményeim
FSH 3.9 IU/L, LH 9.5 IU/L, TSH ultrasens 3.3 MIU/L, ösztradiol 732.1 PMOL/L, progesteron 1.2 NMOL/L, prolactin 341.8 MIU/L, tesztoszteron total 1.19 NMOL/L, cukor 0 / 120 p 3.88 / 6.86 NMOL/L, inzulin 0/ 120 p 2.86 / 52.55 NMOL/L
58. cn és 59. cn tojcsi és cicifájás
most 61 cn-on vagyok ma.
lehetséges volt egy spontán pém? ilyen labor er-kel?
metformint szedem 3*850-t, meg méhpempőt. mást semmit sem.
menjek nődokihoz progit nézetni? uh-n már nem láthat semmit pé-ből igaz?
köszi!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki, ha volt péd akkor igenis látják a sárgatestet az UH-on nem tom hogy hívják szaknyelven, de az biztos hogy lehet látni, nekem pl a méretéből a doki mondta a múltkor, hogy 3-4 napja lehetett az ovulációm és valóban 4 nappal azelőtt volt!
Vendég

Tücsi: irgum - burgum!!! neked vastag a petesejt falad nem? tehát ezért kell neked valszínű sajna a lombik. nem tudom , h a met és av.... segít e ezen. ezt mm-ben megkérdezted?
amúgy most már jól vagy testileg lelkileg a lapar után / miatt? megnyugodtál most már kicsit?

nem megyek kaáliba, ma felhívom őket! nagyon széggyenlem, tényleg! :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

de ha nekem szombaton volt először tojcsim és még vas is, akkor ma kellene rohannom uh-ra és progit nézetni. hát ez eléggé kivitelezhetetlen lenne sajna. :cry: pedig olyan kíváncsi vagyok!
bár állítólag a palástfű jó progipótlásra , azt veszek ma tutira, remélem kapok is!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Tücsök: azért nehogy azt hidd, hogy az jobb ha nincs PÉ... az ember úgy érzi, hogy még esélyt se kap a babásodásra. Olyankor az ember ha véletlenül mégis összejön egy PÉ ha akar ha nem kénytelen babát gyártani mert ki tudja mikor lesz legközelebb... ez pedig pszichésen ugyancsak iszonyú megterhelő. Főleg ha pl. évente max. 1-2 alkalommal van PÉ....

Iszonyú gáz az állandó csalódás is, de gondolj bele, hogy a tökéletesen egészséges (nincs PCO stb.) pároknál rendszeres szex és PÉ mellett is átlag 6 hónap kell a babásodáshoz... amikor MINDEN klappol és nincs az a hatalmas pszichés teher az emberen mint pl. rajtad vagy a PCO-s lányokon úgy általában...

(mi pl. pont amiatt amikor Lilla összejött megfogadtuk, hogy ha nincs kedvünk a babagyártáshoz akkor nem gyártunk babát... csakazértsem... utólag persze már bántam a dolgot mert pont a PÉ és az azt megelőző 2 nap maradt ki ... a többi meg kitalálható:)

Jönni fog a baba ha úgy érzi, hogy jöhet...

(ha esetleg úgy érzed, hogy kellene egy kineziológus a lelki teher csökkentéséhez akkor szólj, szívesen megadom annak a lánynak a számát akihez anno én jártam)
Vendég

(Tücsök: bocsi, lehet, hogy félreérthető voltam... szóval tudom, hogy mire gondoltál, csak azt akartam kifejteni, hogy végeredmény szempontjából szerintem mindenki ugyanott fog tartani, csak Te gyakrabban fogsz eseteg csalódni a sikertelen ciklusok miatt, a ritkán peteérő lányok pedig a lehetőségek hiánya miatt... de a végén ha minden más OK és a lelki dolgokat is sikerül helyre pakolni akkor mind a két csoport lelkesen babázik majd véges időn belül:)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?