Hajni!
Ha a 31. napi hormonértékek egyazon ciklusban voltak a 37. napi + teszttel, akkor lehet, h. a magas LH és a magas prolaktin a kezdődő terhesség egyik tünete, viszont ugyanakkor bitang alacsony a progija, ami valószínűsíti, h. emiatt nem maradt meg a terhesség.
Ha a házi teszt kétcsíkos volt, de később a klinikai vérvétel már nem igazolta a terhességet, akkor ún. biokémiai terhesség állt fenn, vagyis a petesejt megtermékenyült, beágyazódott, aztán elhalt. Ha hihetünk a labornak, akkor valószínűleg a sárgatest elégtelenség miatt. De persze lehetett fejlődési rendellenesség is!
Ha viszont azóta sem jött meg neki, akkor kéne tesztelni mégegyszer és, ha az is pozitív, akkor újból elmenni UH-ra! Mert van olyan, h. a laborban elcserélik a véreket. (Ha megjött neki, akkor sajnos tényleg nem cserélték el.)
Ahhoz, h. PCOS-s legyen, nem kell kövérnek lennie!
Majd a talin meglátod, h. mennyi kifejezetten sovány PCOS-s van!
Úgyhogy célszerű lenne utánajárni a dolgoknak.
Ha a prolaktinja korábban is volt már magas, akkor a Bromo kifejezetten KELL majd ahhoz, h. teherbeessen!!!
De nem esetileg (1 havi adag), hanem rendszeresen szedve, vérvétellel kontrollálva a hatást (bár lehet, h. csak azért kapott 1 havi adagot, h. visszajöjjön a kontrollra, úgyhogy mindenképpen menjen vissza!!!!).
Ez nem mensimeghozó bogyó, hanem a hipofízisben a prolaktintúltermelést csökkenti. Hányingert, szédülést, álmosságot, kézremegést okozhat, ezért célszerű este féllel kezdeni.
Sok sikert neki a kivizsgálásokhoz!
Csak neked:
Ha jól láttam, pont a lehetséges PÉ körül voltál Arnoldnál? Mert lehet, h. már pont kiszabadult a Graaf tüszőből a pete, de még nem alakult át sárgatestté, és emiatt nem látott semmit.
A tüneteid ígéretesek, de már megbeszéltük, h. mindketten igen jól tudunk magunknak terhességi tüneteket pszichoszomatizálni
, úgyhogy próbálj meg nem ezen agyalni! (Nem könnyű, tudom!)
Hődet mérd kitartóan, és ha a mostani első magastól számított 15. napon még nem jön meg, akkor tesztelj! Remélem Zsizsikkel és Zazzyval együtt bezebrásodtok majd!
Kriszti30!
Nem egészen értem, h. mibe kavarhat be nálad a meforal?
Miért hagytad abba?
Miért írták fel?
Kicsit többet is írhatnál magadról!