Bocsi csajok de tegnap felkeltunk,ettunk,tusolas aztan mentunk vasarolgatni meg ajandekot venni a szulinaposnak
Utana onnan egybol mentunk a partira...aztan mire hazajottunk irany az agyba
Ma meg keltunk delkor...keszulodes es mentunk ebedelni egy masik parral.Utana meg elmentunk Odaybaba
ngyon tuti hely csinaltam csomo fotot
Majd felrakom a faceook-omra es bemasolom ide a cimet es akkor aki akarja megnezheti...
Anyunak is vettunk ajandekot...ugyanis neki is tegnap volt a szulinapja
Vettem neki egy olyan digitalis keptartot vgy mit...amire ralehet tolteni a fotokat es kirakja otthon,mint egy fotokeretet es akkor cserelodnek a sok fotok.
Biztos van ilyen otthon is...de ugy gondoltam orul majd neki mer allandoan fotohianyban szenved
Bar mar keszul a fotokonyv is...igen fotokonyv mert ez nem album hanem mint egy konyv lapozgatja es ott vannak a fotok az oldalakon...tok klafa legalabbis nekem ngyon tetszik mert igy tovabb tart talan
Meg egy ari kis macit vettem ami minden honapnak megvan a maga szinu macija aztan pulcsit lehet ra valasztani,amin a nap van feltuntetve...es a nyakaban van egy medal a Happy Bday-es felirattal...na meg betukbol akarmit kilehet ra rakni
en termeszetesen anyu es egy szivecsket vettem...naon jol kivan talalva szerintem tok otletes kis ajandek
Mar alig varom eljusson anyuhoz
Emberrel semmi kulonos...lehet mire masnap akkor felebredtunk o is belatta nem ugy van az,hogy csak ugy szakitunk azt annyi mert azota semmi nem tortent...sot eleg normalisan banik velem...szal semmi valtozas sot talan meg aranyosabb...ma nekem is vettunk par felsot,farmert anyu ajandekat is o hozta fel...
remelem megjon az esze
Odayba-n voltunk 2orat setalni
le a kalappal elotte
aztan korulneztunk ott a nagy bevasarloban...aztan mentunk vetunk fenykepkeret...most nemreg jottunk meg vacsibol.
Az egesz nap rolunk szolt kettencsken
csak az a franya piri ne jonne 2nap mulva
Meg egy kicsit vgyok...aztan megyek csucsuzni...pusszantyu mindenkinek