Új privát üzeneted érkezett!

Jók legyetek, én meg megyek kockázni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsa laptető :lol:

Kép
bévi

zsuzsa: Laptető:)
Kockázni? Az egy játék?

Kép
csucsu05

Igen, ez egy nagyon jó játék, olyan , mint a póker :lol: :lol: :lol: :lol: Uccsó lettem :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lapptetű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jönni fog piri, már foltozgat :cry: :cry: :cry: :cry: De dobok egy görbicseket is:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 44000_.png

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Remélem nem baj, hogy ide is benéztem! :wink:
Már régen olvaslak titeket! :D

Most azonban hozzá is tudok szólni a mai napi témához. Látom foglalkoztatott titeket, hogy miért "mozog" állandóan a húsvét időpontja, rákerestem a neten, mert én sem tudtam a pontos választ, és ezt találtam:
A
z ünnep minden évben más-más időpontra esik, ún. mozgó ünnep. Korábban többféle módszer is létezett húsvét időpontjának kiszámítására, a niceai zsinat óta azonban egyetlen, egységes módszerrel kerül kiszámításra: a tavaszi napéjegyenlőséget követő első telihold utáni vasárnap lesz húsvét vasárnapja. És mivel a hold keringésének pályája a Föld körül mindíg változó, ezért lesz a húsvét ünnepe is mindíg más napon.

Remélem segítettem! :wink:

Kép
anda81

Anda: Köszi a segítséget :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna:
Nincs mit, nagyon szívesen!

Tényleg! Csatlakozhatok hozzátok is! Már sok hasznos információt tudtam meg tőletek is! :D :D

Kép
anda81

Anda: Várunk téged is sok szeretettel!!!!!! Mesélj magadról valamit!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Anda: Mi ez a jóslat beteljesülése dolog, ha szabad kérdeznem?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska (nem tudom, melyiket szereted jobban a Zsuzskát, vagy a Zuzsannát? :oops: :oops: ):

27 éves banki szakügyintéző vagyok. Négy hónapja próbálkozunk az első babával a párommal. Sajna hormonproblémák miatt Clostit kell szednem, ezért már nagyon várjuk az első babánkat. Ha ebben a hónapban nem jött össze, akkor áprilisban átjárhatóságit csinálnak, amitől egy cseppet félek! :shock: :shock:

Kép
anda81

Egy másik topicban Viri azt jósolta meg február végén, hogy hány nap múlva fogok pozitívat tesztelni! No, ez az idő 3 nap múlva lejár. De közben az jutott eszembe, hogy ha nem jönne meg, akkor is csak jövő hét vége felé érdemes tesztelnem.

Kép
anda81

Bocsika, vagyok, csak közben megfürcsiztem.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ez nagyon tetszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát nagyon kíváncsi lettem, hogy beválik-e???? Ha igen, akkor elkérném majd, hogy Viri melyik topicban található.
Engem is nagyon érdekelnek az ilyen asztrológiai dolgok :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Amúgy Zsuzska, vagy Zsuzsa, vagy Zsu-t szeretem :wink:
A Zsuzsanna olyan hivatalos :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Anda: Szia üdv itt is:)
Köszi a húsvétot én kérdeztem. az igazság az, hogy már hallottam de elfelektettem , hogy számolják ki. Köszi mostmár nem felejtem el.

Zsuzsa: A jóslat a másik topicból semmi asztrologiát nem követ mert viri úgy jósólta meg ahogy nekünk nem kéne megjönnie. tehát a másik toicban mindnekinek babátjósolt (nekem is)
Mi hiszünk benne tudod csak pozítívan:)

Kép
csucsu05

Szép jó reggelt!

Csucsu:
:lol: :lol: :lol:

Igen-igen, a mi Virink már csak ilyen, de remélem igaza lesz! :D :D

Kép
anda81

Szisztok!
Azt hiszem, nálunk most már tuti, hogy duplán pirosbetűs ünnepel jönnek. De kit érdekel???? MAjd dokibácsim úgyim csinál nekünk babócát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MEg különben is.... majdnem teljes már nálunk a család, már csak idősebbik öcsém hiányzik a fedéltezetről :roll:
És nagyon jó kedvem van ám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval teljesen pozitívan állok hozzá :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Örülök, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz! :D :D

Kép
anda81

zsuzsa jól teszed hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kuzsanna: akkor nálatok is családi tali van. Jó is az. Nálunk is itt vannka a tesóm meg a családja. (két gyerköcével) Imádom őket én is ilyenkor jó kedvű vagyok.

Kép
csucsu05

Eloszor is mindenkinek Kellemes Husveti Unnepeket :!: :!: :!:
Kép

Arikon
Nyuszifoto...ngyon ott van 8) mindig is akartam egyet :roll: de meg van idom :wink:

Zsu
Mi zu Szolnokon? :lol: Orulok am ilyen pozitiv vgy de ne aggodj nem leszel egyedul...lassan nalam is es ahogy laddtam Andanal is jon... :roll: :( vgy megsem :? :wink:

Anda
Welcome kozottunk es koszi az infot...en sem tudtam miert van mindig maskor a husvet :shock: :wink:

Babcsi
Sajnalom tudom milyen az amikor ugy keszulsz es valami kozbejon...sot meg a desszert sem jon ossze(puding) :roll: Remelem csak mostansag ilyen elfoglalt :roll: Szoljal am neki ha ugy erzed :roll:

Nita
Itt nem esett aznap bar eleg borus volt...nap se volt sehol :evil: Viszont ma ngyon jo ido volt :wink:

Edus
Te merre jarkalsz mostansag :?: :shock: :roll:

Datolya
Te is elvgy veszve mostansag :roll:

Bevi
Pozitiv leszek mashogy nem is tudnam tultenni magam rajta :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bocsi csajok de tegnap felkeltunk,ettunk,tusolas aztan mentunk vasarolgatni meg ajandekot venni a szulinaposnak 8) Utana onnan egybol mentunk a partira...aztan mire hazajottunk irany az agyba :roll: Ma meg keltunk delkor...keszulodes es mentunk ebedelni egy masik parral.Utana meg elmentunk Odaybaba 8) ngyon tuti hely csinaltam csomo fotot 8) :wink: Majd felrakom a faceook-omra es bemasolom ide a cimet es akkor aki akarja megnezheti... :wink: Anyunak is vettunk ajandekot...ugyanis neki is tegnap volt a szulinapja :roll: Vettem neki egy olyan digitalis keptartot vgy mit...amire ralehet tolteni a fotokat es kirakja otthon,mint egy fotokeretet es akkor cserelodnek a sok fotok. 8) Biztos van ilyen otthon is...de ugy gondoltam orul majd neki mer allandoan fotohianyban szenved :roll: Bar mar keszul a fotokonyv is...igen fotokonyv mert ez nem album hanem mint egy konyv lapozgatja es ott vannak a fotok az oldalakon...tok klafa legalabbis nekem ngyon tetszik mert igy tovabb tart talan :roll: Meg egy ari kis macit vettem ami minden honapnak megvan a maga szinu macija aztan pulcsit lehet ra valasztani,amin a nap van feltuntetve...es a nyakaban van egy medal a Happy Bday-es felirattal...na meg betukbol akarmit kilehet ra rakni :o en termeszetesen anyu es egy szivecsket vettem...naon jol kivan talalva szerintem tok otletes kis ajandek :wink: Mar alig varom eljusson anyuhoz :roll: Emberrel semmi kulonos...lehet mire masnap akkor felebredtunk o is belatta nem ugy van az,hogy csak ugy szakitunk azt annyi mert azota semmi nem tortent...sot eleg normalisan banik velem...szal semmi valtozas sot talan meg aranyosabb...ma nekem is vettunk par felsot,farmert anyu ajandekat is o hozta fel... :roll: remelem megjon az esze :? Odayba-n voltunk 2orat setalni :shock: le a kalappal elotte :lol: aztan korulneztunk ott a nagy bevasarloban...aztan mentunk vetunk fenykepkeret...most nemreg jottunk meg vacsibol. :roll: Az egesz nap rolunk szolt kettencsken :P csak az a franya piri ne jonne 2nap mulva :evil: Meg egy kicsit vgyok...aztan megyek csucsuzni...pusszantyu mindenkinek :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: akkor jó sűrű napotok volt. az jó ha a párod nem erőlteti a szakítást sőt. Talán megjön tényleg ennek a makacs pasinak az esze. Jaés még nem jött meg Bridget akkor minek parázol előre. amig nincs mensi bármi lehet:)

Kép
csucsu05

jaj nekem mensiig van meg 2napom :? az ma pikk pakk itt lesz :evil: pedig ngyon nem akarom :evil: :evil: :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: ki tudja lehet most nem jön a mensi :wink:

Kép
csucsu05

Sziasztok most jöttünk haza volunk anyuék meg tesók játszotam a 4 hónapos keri fiammal megcibált imádja a hajam rendesen visit neki ha meglátja meg mondja óóó nagyon cuki:Holnap megyünk egerbe ha jó idő lesz remélem :lol:
Bridget látod csak jóra fordul a dolgod és reméljük nem jönn meg neked hanem babus lesz.
Zsuzsa örülök hogy jó a kedved csak igy tovább :lol:
Csucsu akkor ha ilyen sokan voltatok ma a picurod biztos jól érezte magát puszi a kis családodnak :lol:
Anda üdv köztünk nekem is hasonló a gondom mint neked én még egy hónapja szedem a clostit remélem babás leszel te is hamar :lol: PUSZI MINDENKINEK.IGAZ CSAJOK MI IMÁDJUK A PUDINGOT HÁT NEM RAJTUNK ÁLL A BABUS :lol:

Kép
bévi

JÓK LEGYTEK MAJD MÉG BENÉZEK :lol: :lol: :lol:
NÓRI BABSZI VELETEK MI UJSÁG?

Kép
bévi

Évi: akkor ma igazán gyakorolhattál a babával:) Remélem mihamarabb már a sajátoddal fogsz így játszani:)

Kép
csucsu05

Éa persze nitácska veletek mi ujság?

Kép
bévi

Sziasztok!

Mi is most jöttünk meg anyuéktól, de nagyon el keseredtem! Egy olyan görcsös szurkálós valami jött rám, hogy én azt hittem már mindennek vége. Most már jobb, de még mindíg érzem, hogy feszít a hasam. Az a gáz a dologban, hogy nem tudtam/tudom eldönteni, hogy görcsölök, vagy valami bél probléma van! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
anda81

bévi nincs semmi különös!
nyugtalan vagyok! :?
na megyek csucsukálni.puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: jó éjt!

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Csajok, köszike, igyekszem a jó oldalát nézni a dolgoknak:-)

MEköttünk Debrecenből. Elég normálisak voltak nyagyszülők.....
Ott voltak uncsitesómék a másfél éves lányukka, vele játszottam, Aztán megtudtam ,hogy a másik uncsitesóm 13 hetes terhes.... ezen kicsit elszomorodtam, de még bíztam benne, hogy csatlakozom én is mostanásg..... de aztán nem régen bejöttem a mosdóból és hááááááááááát...... biza itt lesz piri éjszaka......ez van.... de legalább nem sokára mehetek a dokimhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridg: Várom a képeket, nagyon kíváncsi vagyok.... meg majd a Japán kertre is :wink:

Nita: Szép álmokat :!:

Anda: Remélem, nem lesz nálad is piri :roll:

Kirándulósonak jó időt holnapra :!: :!: :!: :!:
és mindenkinek szép álmokat :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Joo reggelt :lol:
Bocsi csajok,hogy csak ugy eltuntem de mentunk aludni viszont ma itt vgyok "mar" delben kiszalltam az agybol :roll: :oops: :lol: Zuhog az eso.... :evil: asszem ma is egesz nap itthon csucsulok majd a popsimon :? Ember meg majd kilesz,hogy nem csinaltam semmit... :? Dehat esoben mit lehet csinalni :?: :roll:

Bevi
Remelem jo ido van ott es tenyleg mentek Egerbe :wink: az osemberbarlanghoz nem mentek olyankor...vgy az mas fele van :?: En olyan reg voltam mar el is felejtettem :? De ngyon szeretek kocsival utazni szep helyekre :wink:

Csucsu
Bocsi neked asszem az este nem irtam nem is tom miert... :oops: :oops: hogy telt a hetvegetek :?: Locsolokkal,hogy alltok ma :wink: u.i.:Es igen lehet igazad lesz sooot ugy legyen,hogy piri elkerul... 8) Bar mintha mar ereznem sanda jelet neki :(

ZSu
Piri monnyon le :evil:
Kép Ezt neki...A japan kertrol ugy nez ki egyenlore nem lesz mert barinom begubozodott...es nem tom mikor tudok elcibalni valakit :roll: na meg az idojaras is olyan 1nap esik a masik nap sut a nap :evil: Viszont az Odayba-s kepek tenyleg ngyon tetszenek legalabbis nekem :roll: :oops:

Nita
Mi a baj? :?

Anda
Hat nem tom nekem sosem a belproblema miatt gorcsol :evil: Sajna :(

Tobbiek hol vannak :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Upsz eltevesztettem a kepet :lol: :lol: :lol: majd minnya mert az a masik gepen vanZsu :oops: :oops: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na kozben itt vgyok a masik gepen csak neked Zsu :wink:
Es ezt pirinek kuldom:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Latom sok a locsolo...vgy meg alszotok :?: :shock:
Kép

ez lehetne akar az en vonalzom is :roll:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!!!!!!!!

Bridg: Köcce :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hy...itt vgyok am...milyen szep lenne a vonalzom mi? :roll: Barcsak megtarthatnam :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na nekem úgy alakult a reggel, hogy ugyan este volt némi vérzés a mosdóban, előtte meg barnázás nap közben, de regelre egy csöpp sem, hőm még mindig 36.8 és az LH-ra rá lehet mondani, hogy abszolúte pozitív :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval azt hiszem, most nagyon bizakodom....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jövök vissza nem sokára, csak megyek segíteni anyucinak reggelit készíteni :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

okes...hmm akkor bizakodjunk egyutt...nekem meg van 2napom elozni pirit :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép jó reggelt!

Aki szereti, sok locsolót, aki nem annak keveset!

Bridget, Zsuzska:
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy piri elkerüljön titeket! :D

Nálam a görcs-szurka maradt, de nem olyan erősen, mint tegnap este, akkor azt hittem vége a világnak! :shock: :shock: Remélem semmi komoly dolog! :?

Kép
anda81

Remeljuk... :roll: Amugy itt locsolo nem lesz pedig szeretnek :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Most latom ma van a joslat beteljesulese napod :o :shock: :roll: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Igen, de rájöttem, hogy ma még nem lehet, mert a teszt még talán nem mutatná ki! Elméletileg 25-én kellene jönnie (legalábbis az elmúlt két hónapban 25-n jött piri!) Tehát, ha 27-én még mindíg nincs piroska, akkor fogok tesztelni, és mindjárt ki is javítom a vonalzómat! :?
Szurkoljatok! :D

Kép
anda81

No, így most már reális a dolog asszem! :?

Kép
anda81

Zsuzska: Azta ez aztán jó hír. amúgy ma én is csináltam reggel egy LH-t és pozitiv. Ami tudom nem jelent semmit de olyan jó álmodozni. És reggel a kávét ittam na és nem is tudtam meginni az egészet. Azóta hányingerem van. Reménykedjünk együtt :)

Bridget: Itt ritka szar idő van igy sajna a kirándulás elmarad. De locsolókat én nem engedek be. Tiszta bodoz a házunk ilyen körülmények között nincs kedvem jópofizni.
Nem mondtad a párodnak itt mi a szokás? Hátha meglocsol?!

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?