Új privát üzeneted érkezett!

Lafi: csak nem jól fejeztem ki magam, de én is így gondoltam.

köszi a segítségeteket!!

most megyek a félrerakott sonkáért és kolbiért!

Mindenkinek kellemes húsvétot!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Czinki, csak hogy jól összezavarjalak: végül is én is elmentem a párommal januárban a Kaáliba, pedig szeptemberig nem akarok lombikozni, és nem bántam meg, sőt ugye most megyek vissza megbeszélni a kért vizsgálatok eredményét! Szóval, ha már bejelentkeztél, menj el! Így mire rendeződsz endokrin szempontból, nem kell újabb félévet várni ha esetleg lombikra kerülne a sor (mondom, esetleg!;-)) Jaj, és ha nem mentem volna el akkor még mindig nem lennék túl a laparon se, mert eddig egy dokimnak sem jutott eszébe megcsináltatni, csak a Kaális Sajgó dokinak!
Vendég

Sziasztok!

Czinke, én éppen az voltam - az ajtóhoz legközelebb ülő - akit nem láttál... :?

Rejóka! Többiek! A legnagyobb fejtörést és problémát számomra mostanában az okozza, hogy mit kellene még változtatni az életemen, milyen kezelést stb. kellene kipróbálni, hogy végre összejöjjön a baba. Több, mint 1 1/2 éve szedem a metet (3x850), a hormonjaim gyönyörűen rendbejöttek, van peteérésem. Az inzulinomról kb. másfél hét múlva tudok pontosabbat, akkor megyek Tűű dokihoz kontrollra. Mindezek mellett túl vagyok 2 sikertelen inszemen (dec., febr.), most készülünk a 3.-ra, utánna pedig lombik... A ciklusaim szabályosak, de sajnos a menstruáció "tartalmával" és mennyiségével nem vagyok elégedett. (Ha van ötletetek, írjatok). Lassan 4 éve próbálkozunk, elvesztettem a türelmem, a hitem ...... egyik nap jobb, a másik nap rosszabb, szóval mostanában nem vagyok a topon.
Egy dolgot nem tartottam be eddig, az édességek száműzését, azt hiszem, ez lesz a következő lépésem, de ehhez nagyon sok erő kell, amit most még nem érzek magamban.
Hímezni mostanában nem volt időm, annyira sok a meló, hogy a szeretett hobbik mellözve vannak. Egyedül húsvéti koszorúkat gyártottam, meg tojásokat, ennyi... És te? Mutasd meg légyszi, szeretnék bennük gyönyörködni, és a többiek is nagyon örülnének neki!!!!!
Bocsi, hogy önzőzök és magamról írok csak, de most ennyire futotta! (Máris kicsit jobb a kedvem, hogy kiírtam, kisírtam magamból :wink: )
lyutka

Rejo!
Én is az optik-medben csináltattam, szerintem ekkora dioptriát, mint a tiéd, még tudnak javítani, annó a 6-7 körülire mondták, hogy azt csak csökkenteni tudják!!!Kérdezz rá!Nagyon készségesek sztem, bármilyen úton keresed fel őket!

Megvannak a hormoneredményeim, tegnapelőtti vérből, azt hiszem 38.cn :roll:
Írom a decemberit is :wink:
TSH 2,76 - 2,4
FSH 9,4 - 4,7
LH 19,7 - 7,7
Prol. 149mU/l - 125,5
Ösztr. 99,4pmol/l - 204,5
Prog. - - 22.2nmol/l
Teszt. 1,17nmol/l - 0,91

Na mit szóltok???Azért javulok, ugye?A doktornő megdicsért, 3 hónap múlva megint lesz cukor+inzulin, és le kell "dobnom" még 5 kilót! :? Ha az olyan könnyen menne!De most örülök, és legalább nem csökken a kitartásom!

Ja!És örülök annak is ám, amit a pé idejéről írtatok!!! :wink:
És igen!Abszolút humán diplomám van, humánabb már nem is lehetne(magyar szak) :lol:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!

Nagyon szép ez a progesteron és a tesztoszteron is!
Grat!

lona
lona1

Beírtam a mai hőmet, és nézzétek, mit kaptam cserébe! :wink: :D http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 57600_.png

Kép
Kép
zazzy

Tücsi: most tényleg nagyon bizonytalan vagyok. :roll: majd megbeszélem a párommal a hétvégén. de nincs kidobandó 15e-ünk (lehet, h kicsit kevesebb) jelenleg .

Lyutka: nem láttalak.

Zazzy: örülök, h megdícsért a doktornő! csak így tovább!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Zazzy: ez nagyon nagyon izgalmas!!!!!!!!+++++++++++!!!!!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Zazzy pontosítsunk: tegnapelőtti vérből nézték ezt a progit? Az pé utáni 3.nap???? a 22 az nagyon elgondolkodtató, hiszen az még csak nem is a csúcs, az 7 napon van...ez még akár lehet..... :wink: :lol:

hihetetlen az LH/fsh arányod is mennyit javult!!! nagyon klassz!

Czinki nálad pé nem volt ebben a ciklusban...a többihez nem tudok szólni, akár még jók is lehetnek ilyen sokadik ciklusnapon...

lyutka nálad sima clostyval próbálkoztak már?

itt bizony nincs mese, ha ennyi ideje szeded a metet, rendbejöttek a hormonok, pé van, akkor bizony tovább kell lépni, jó úton jársz...és hidd el drága itt már nem rajtad múlik sajnos...te mindent megtettél, amit csak egy nő megtehet. sport, mozgás megy?

csoki veszettül aljas dolog, az nem gyengeség, ha nem tudsz lemondani róla, azok hormonok, meg lehet így hipózol, hogy a csokit kívánod...

sajna nem tudok neked semmi okosat írni!! :cry: :cry: Csak azt hogy szorítok neked, és kitartás!!!! tudom ezzel nem sokra mész...úúúgy szeretnék segíteni neked!

Czinki én is így hipózok, ebéd után baromira aluszékony vagyok. lehet emelni kellene a met adagomon? Akkor ez szűnik?

Kép

Kép
rejo

Rejo:
Igen, 19-i eredmény :wink: Leírom, mit írt az orvos:
"Metformin mellett p. nincs." EZ MI?????????
"Az endokrin hormonsorban javulás észlelhető, LH még mindig magasabb, de progeszteron szintje elég jó." :wink:
Hogy lehetne ezt a pé előtti 30-35 napot lecsökkenteni???A múltkor 45 napra jött meg, most kb.50 lesz.

Kép
Kép
zazzy

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!

Hô még mindig szép :D
lona1

Zazzy: szerintem gyönyörű ez a javulás :)))))) Csak így tovább a babás ciklusig :)))) (khm... ami ki tudja mikor lesz ... talán éppen most? :P )
Vendég

Zazzy: a hőd meg gyönyörű :)))) Szép stabil PÉ :))) (Nálam ilyen szép hő a babás ciklusban volt, egyébként PÉ után is nagyokat ugrált:) Na ezzel csak azt akartam írni, hogy a diagrammon is látszik, milyen szép a progiszinted és, hogy nagyon szép volt a peteérésed:) Ha lesz ebből ebben a ciklusban baba ha nem, erre teljesen büszke lehetsz :))))
Vendég

Csakegy:Köszi!Már csak az a baj, hogy a "gondolatelterelő-hadművelet" nem megy. :lol: Hogy lehet ilyenkor nem állandóan erre gondolni??? :?

Kép
Kép
zazzy

Rejóka! Voltak ősszel sima clostys próbálkozások, és most is az inszem csak closty + tüszőrepi volt (és lesz áprilisban is- Krizsa :-))

Gyerekkorom óta sportolok, télen heti 2 alk, tavasztól őszig 3-5 alk... szóval ez is megy. Akkor te is úgy látod, hogy a lombik lehet nálam a realitás?- ezt annyira, de annyira el szeretném kerülni, mindjárt itt az a június. Abban bízom, hogy Tűű valamit tud még nekem mondani - vagy legalább is megerősít, hogy mit is csináljak. Nagyon jól esik, hogy szorítassz!
Várom ám a húsvéti készülődésed eredményeit!!!!

Zazzy! Ezek nagyon biztató eredmények!!!

Czinki, sajnálom, majd legközelebb egyeztetünk! Ápr. 1-én megyek vissza az eredményekkel, jön még valaki ekkor???
lyutka

Sziasztok!

Már nagyon régen jártam, de remélem, hogy tudtok nekem segíteni.
A Nődokimban felmerült a gyanú, hogy lehetséges, hogy Cushing-kórom van. Tud erről valaki bármilyen infóval szolgálni?
Ja és még egy kérdés, hogyan zajlik egy belgyógyászati endokrinológia kivizsgálás?

Előre is köszike a válaszokat.

És előre is Nagyon Boldog Nyuszikát kívánok Mindenkinek!

Üdv

Timi
gyorfitimi

Szia Timi!
Erről a Cushing-kórról én még nem is hallottam! :shock: Ebben nem tudok segíteni.Az endokrinológusnál ált. először konzultáció van, mi a probléma, ilyesmi, aztán ír elő vérvételt(hormonok, jobb esetben cukor és inzulinterhelés is!)Aztán ezekkel az eredményekkel kell visszamenni, és elvileg ő látja belőle, hogy mi a hézag, kell-e gyógyszer, milyen adag, diéta, mozgás, ilyesmi.
Pco-nál fontos a vércukor és inzuli zerheléses vizsgálat, de nagyon kevés helyen csinálják meg, még a vércukor csak csak, de az inzulin :evil: Pedig fontos.

Kép
Kép
zazzy

Szia Timi!

A Cushingról itt olvashatsz bővebben:
http://www.hipofizis.hu/cushing.php
http://www.vital.hu/themes/sick/mellekvese2.htm
http://www.drinfo.eszcsm.hu/drinfo/pid/ ... FE088159B4
Magas volt a kortizolod, ugye?
Mindenképpen járjatok utána a dolognak, mert ez is okozhat teherbeesési nehézséget.
Az októl függően gyógyszeresen ill. műtétileg kezelhető a betegség, ne ess kétségbe!
Mindenképpen endokrinológusnál kellene folytatnod a kivizsgálást, mert ez már nem nőgyógyászati probléma, de lehet, h. végre megtaláltátok az okot!!!!!

Mindazok, akiknek nem hat a met, pedig már jó ideje szedik!

Megtennétek ti is, h. megnézitek a fenti linkeket, és, ha netán magatokra ismertek a tünetekből v. a képeken, szóljatok Tűű-nek v. a kezelőorvosotoknak!
Kortizolt nem nagyon szoktak a dokik nézetni, mert a Cushing elég ritka (bár szerintem inkább csak ritkán ismerik fel! :twisted: ), meg egy csomó helyen nem is csinálják meg a laborok, mert nincs hozzá reagens (én 3 éve várok a kortizolom eredményére! :evil: ), de még mindig jobb valamerre elindulni, mint egy helyben topogni!

Sajnos a PCOS, a pajzsmirigy alulműködés és a Cushing tünetei közt rengeteg az átfedés, ezért ne öndiagnosztizáljatok, csak kérdezzetek rá a dokitoknál, és ne hagyjátok magatokat egy kézlegyintéssel lerázni!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Jaj lányok, olyan rossz, itt lógok egész nap, semmi értelmeset nem csináltam ma, nem vagyunk valami nagy húsvét lázban, de ti meg gondolom igen, mert ali-alig kukkant be valaki néha.Úgy nem telik az idő!Szeretnék egy héttel idősebb lenni! :wink:
Monácskának meg nagyon drukkolok, nem merek elmenni a gép elől, alig várom, mikor jön Nóri :wink:
Férjem meggyőzött, hogy más sem lóg itt egész nap, jöjjek el innen, úgyhogy megyek!De ha elalszik majd, lehet, hogy még benézek! :wink: :lol:

Kép
Kép
zazzy

Helló!
Ritkán ban csask idő, de remélem tudtok segíteni. Két hónapja mérem a hőm és soha nem megy 37 felé. Ez normális?
kriszti30

gyorfitimi:Engem is vizsgáltak Cushingra, mert 600 felett volt a kortizolom. Ez két napos kórházi kivizsgálással jár. Vérvétel este, utána valamilyen gyógyszer, aztán vérvétel és reggel mielőtt kikelnél az ágyból, akkor megint jönnek vért venni. És ugyanez másnap, ha nem egyértelműek az értékek. Nekem csak egy napig kellett bent lennem, mert ha a gyógyszer leviszi a kortizolodat, akkor reagál a mellékveséd rá. Nálam azt mondta a doki, hogy valamilyen örökletes enzimtermelési zavar, de azóta nem csináltunk vele semmit. Ha nem reagál valaki a gyógyszerre, akkor műtét, mert akkor daganatról lehet szó.

Lányok: Mitől lehet az, hogy most egy hete délutánonként 4 és 6 között mindig hypózok. Nagyon rossz. Felviszi a vérnyomásomat és hányingerem van. Én csak 2*850 metet szedek, mert amikor 3* szedtem, akkor délután nem volt étvágyam és gyakran volt hányingerem. Most sok a gyógyszer, vagy kevés?
vicky79
Budapest III. kerület

Zazzy!!!!!!! Ezek szuper eredmények!!!!!!! A progi pedig... hmmm, inkább nem mondok semmit! Drukkolok nagyon! A hőd is nagyon ígéretes!

Lyutka, csokiéhségről én tudnék mesélni! Amikor kell, akkor KELL. Nincs olyan, hogy megtartóztatás! Mint egy kábítós, nem bírpok meglenni addig, amíg nem eszem. Szerencsére, egy idejes ez az időszak nem jelentkezett, de szörnyű. Egy a fontos, ne legyen lelkiismeret furdalásod, akkor mégrosszabb!

Kriszta, szerintem teljesen normális! 37 főlé akkor megy általában, ha babás vagy. Nekem se megy fel még 37ig se, és igazolt pé-jeim vannak. Talán a 36,8 volt eddig a legmagasabb. Biztos számít az alap hőmérsékleted is. Ha a vélt/valós pé után 36,5 fél megy szép lassan eléri a 36,7-8-t, akkor az már utalhat pé-re!

Kép
mamint

Vicky, mit és mikor eszel ebédre, és uzsira?

Kép
mamint

Mamint, sajnos bűntudatom van - persze csak akkor, amikor már telezabáltam magam - ilyenkor szentül megfogadom, hogy ilyet többet nem teszek, de sajnos ez kevés... :? :cry: :shock:
lyutka

ugye jól sejtem, hogy ha 1*850 mellett serken a bajszom akkor gáz van és nem elég az adag? (franc... már vagy 2 éve nem volt ezzel gondom...)

(pedig úúúúúgy reménykedtem, hogy elég lesz... mert ragyáim azok igazából nincsenek, ha előjönnek 1-2 napon belül el is tűnnek... korábban meg ez volt az első számú tünetem)

Plusz: viszket a bőröm. Mindenhol. Elviselhető szinten, de viszket.

Franc, franc, franc....
Vendég

Timi nekem is magas volt a reggeli kortizolom. vettek vért éjfélkor is, de még mindig nincs eredméyn! :twisted: :twisted:

az biztos, hogy a met befolyásolja a kortizolszintet. csakegy írta ezt nekem, más területről tudta ezt meg. de azt nem tudjuk, a met csökkenti vagy növeli a kortizolt, de befolyásolja.

lányok! Ez a viszketés engem is megőrjít. mi lehet ez??? Rami nem az öblítő a hibás! epe, cukor, inzulin, máj, met mi okozhatja?

én 20. terhességi héttől szenvedek tőle! :cry:

Lyutka akkor passz. mozgás is van, minden...sztem minden tőled telhetőt megtettél már....de nézd meg Alicét, ős is ugyanebben a cipőben járt, kaja, mozgás, súly, pé, hormonok minden a legnagyobb rendben volt már, mégsem jött évekig a baba, aztán egyszercsak jött! :wink:

Kép

Kép
rejo

Néhány találat

"Metformin also restores hypothalamic sensitivity to cortisol the primary adrenal hormone."

(http://www.vrp.com/deardoctorresults.as ... 10&zTYPE=3)

"I am not aware of any studies that indicate insulin resistance is caused by cortisol levels, but I am aware that increased cortisol levels will raise your blood sugar by stimulating your body to increase those levels."
(http://forums.obgyn.net/pcos/PCOS.0202/0901.html)

"Insulin and cortisol are VERY powerful hormones and this drug modifies the production of these hormones. The most common side effect is hypoglycemia (low blood sugar episodes) and anxiety (if your body produces excess cortisol in response to your higher insulin production.) "
(http://www.drugtalk.com/amaryl/drugthre ... 84128.html)
Vendég

http://www.diobex.com/dio902

"A recent study showed that women who did not ovulate had excessive levels of cortisol, a stress hormone. Other studies have shown that women with PCOS tend to have higher cortisol levels than other women."
(http://www.ovarian-cysts-pcos.com/news47.html)

http://64.233.183.104/search?q=cache:P_ ... cd=7&gl=hu

Még néhány cikk... nem tudom van-e bennük valami értelmes... még ki kéne találnom néhány keresőszó-kombinációt és akkor jobb találatok lennének...
Vendég

többet nem olvasok a magas kortozolszintről mert már biztos vagyok benne, hogy nekem is az van :))) A végén még a cushingot is bebeszélem magamnak:)))))) (bőven elég nekem a bajszom:)))))
Vendég

Na szóval a PCO és a kortizol között azt találtam, hogy ha magas az inzulinszint az okozhat magas kortizolszintet (ld. a magas inzulin stresszként éri a szervezetet).

Na most ebben csak az a fura, hogy ha valami metet és/vagy avandaizét szed akkor nem kéne az inzulinnak olyan magasnak lennie, hogy az a kortizolt megemelje... vagy tévedek?
Vendég

plusz a magas kortizolszint okozhat magas cukrot, emiatt magas inzulint, majd IR-t...

faxa...
Vendég

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 30400_.png
Hú lányok, mi lesz ebből :roll: izgulok nagyon

Kép
Kép
zazzy

Kellemes Húsvéti Ünnepet Kívánok mindenkinek!!!
kriszti30

Sziasztok!

Kellemes húsvéti ünnepet mindenkinek!!!

Kriszti: Nem kell, hogy felmenjen a hő 37 fölé! Nekem 36.5 alatt volt pé előtt és 36.8-9 volt pé után néhány nappal a mensi napjáig. A babás görbém is 36.9-et mutat...
A babás görbém

Zazzy: én sem égek húsvéti lázban :roll: Nem is baj, úgy is sz.r az idő. Mit lehet ilyenkor csinálni?

Hú, tényleg nagyon ígéretes a görbéd!!! Drukkolok oda is nagyon ;)

Pussza

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Kellemes Nyuszit mindenkinek!!!!
Zazzy: aztaaaaa értél egyet te is? asszem én is.... de hogy mikor? :shock: Bazira érzékeny a cicibimbóm 3.napja :? lehet megfázott. Én is azt kérdem mi lesz ebből. De én már annak is örülök, hogy értem, és tök spontán, úgyhogy nem is kezdtem el a duphastont. Biztos Arnold doki beijesztette a szervezetem 19.én. Érdekes mert akkor nem látott semmit, csak 10mm-es nyálkahártyát és nem monta hogy pé közeleg vagy volt esetleg lehetett. Ugye azt láthatta volna hogy volt vagy lesz?
Kép Kép

Most megyek mert megyünk Anyuékhoz névnapozni meg nyuszizni.
De este gyüvök.
Pussz

hajni...
Budaörs

Húúú lányok! Végig izgulom értetek a Húsvétot! Ez a Húsvét! Babadömping lesz Karácsonykor! :)

Hajni, a cicibimbó érzékenység nagyon jó jel! Volt pé!!! És akár...

Nekem sincsen egyébként húsvéti hangulatom. Megint dögrováson vagyok. Kezdek belefáradni. De a papírzsepi gyártókat legalább eltartom. :?

Kép
mamint

Hajni!
Ez jóóóóóóóóóóóóóóóóó!Mi is eltemettük Arnolddal a januári ciklust, mikor voltam a 13.napon uhun, aztán 31.-en lett egy pé!
És most is! :wink: Mostmár vagy rövidüljön, vagy nagyon sokáig tartson!

Mamint!Úgy legyen!A férjem dec.25-én született, kiegyeznék egy akkori babával :wink:

Kép
Kép
zazzy

mamint: Uzsizni nem igazán szoktam. :oops: Ebédre meg tegnap jól bezabáltam és 2 órával később mégis éhes voltam. Utána jött a fejfájás, szédülés, szívdobogás, izzadás és a hányinger, amivel elég nehéz enni.

Csak 2*850 mg-ot szedek és lehet, hogy ezért hypózok? Mert én ennek azonosítottam a tegnapi tüneteimet. róbáltam 3*, de állandóan hányingerem volt délutánonként. Mondjuk a mostani se jobb. Kíváncsi leszek a pénteki terheléses inzulinomra. Nem emlékszem mit írtatok: gyógyszerrel, vagy gyógyszer nélkül méressem?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Először is mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!

Úgy látom ismét érdekes összefüggést találtatok. :)

A viszketéssel kapcsolatban két érdekesség:
1.) a kolleganőm épp a múlt héten volt bőrgyógyászaton emiatt, nála elsavasodást állapítottak meg és szénhidrát-diétát írtak elő neki.
2.) nekem anno az allergológus javasoltak, hogy ne használjak, szappant, tusfürdőt, hanem cseréljem le hidrophilles fürdőkrémre - nekem bejött.
Vendég

Vicky - Alapvetően az is befolyásoló tényelző, hogy mikor veszed be a metet (gondolom reggel és este), illetve, hogy milyen CH tartalmú ebédet eszel. Ha sokat, és csupa gyorsan felszívódót, akkor kb 2 óra alatt úgy felugrik a cukrod, utána az inzulin, hogy teljesen "normális" a hypo. Ha meg nem uzsizol, akkor azért érzed 4 és 6 között. Én általában 12 körül ebédelek, igyekszem kevés lassú CH-t enni, de ha nem uzsizom, akkor pont 4 és 6 körül mérsékelten rosszul vagyok. Nálam már egy narancs, egy alma, vagy egy joghurt is elég a hípo elkerüléséhez.
Ha hosszútávon rosszul vagy a 3. bogyótól, akkor valószínűleg nem tolerálod már azt a mennyiséget. Ez nem baj. Ha mész dokihoz, akkor mindenképpen említsd meg!

Terhelésesnél előző nap ugyanúgy szedd a metet, de éhgyomorra menj vérvételre, és a cukros lötyi után se vedd be a reggeli adagot. Majd ha meg volt a 120 perces is, reggeli, és utána/közben met.

Kép
mamint

Halihó!

Lányok, szerintetek mikor értem?????

hajni...
Budaörs

Hát Hajni, ez egy fogós kérdés!Legalábbis nekem tuti.Kár, hogy pont akkoriban nem mértél, ha jól látom.De volt együttlét akkortájt, és ez jó!Eleinte milyen ügyesen tartottátok a kétnapontát! :wink: Bár én dicsekedhetnék ilyennel! :?
Sok okosat nem mondtam, bocsi :wink:

Kép
Kép
zazzy

Hajni: Abból a 3 napból bármelyiken lehetett...

Kép

Kép
bettica

Zazzy, Betti: :D Annyira utálom magam hogy akkor nem mértem :evil: :evil: , de tele volt a tököm vele, azt erre tessék, a fenébe akkor most honnan tudjam mikor jön meg????? Megint figyelhetek, húúúúúúú de mérges vagyok magamra :?

hajni...
Budaörs

Hajni: 30-a és elseje között fog (vagy nem fog ;) ) megjönni. Azért az annyira nem tűnik vészesnek ;) Ha az előző pédet mérted, akkor az alapján TALÁN ki lehet silabizálni, hogy pl mennyi idő alatt szokott felmenni a hőd. ;) De a tojcsi fehérje napja pl totál pére utal :) Szóval, ha tippelnem kellene, akkor arra a napra tenném, ráadásul azt jól kihasználtátok :lol: Nagyon drukkolok nektek, ígéretesnek tűnik ez a ciklus ;)

Kép

Kép
bettica

mamint: De ha egyáltalán nem veszem be, akkor honnan fogom tudni, hogy a mindennapokban mennyi az inzulinom? Vagy nem ez a fontos? Egyébként a héten kezdtem érezni ezt a hypózást és mostában megpróbáltam olyan ch-s kajákat enni, amiben kevés van, vagy lassú felszívódású. Ezért is nem értem. Eddig ettem mindent és eddig sem uzsiztam és semmi bajom nem volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Mindenki Húsvétol?

hajni...
Budaörs

Most 2 oltári nagy hülyeséget fogok kérdezni de szégyen ide-oda nem tom :oops: :
1.) honnan lehet azt megtudni, hogy meg is repedt a pete?????
2.) mikor van beágyazódás és honnan veszem észre????

hajni...
Budaörs

Hajni!
Én sem vagyok egyáltalán szakértő, de szerintem onnnan lehet tudni, hogy felmegy a hő, nem?????Csak erre tudok gondolni.
A másik kérdésre olvastam tapasztalatokat, van aki érzi, van aki nem, van akinél van ilyenkor egy kis vérzés, de van, hogy nincs.Szóval az a biztos, hogy semmise biztos! :lol: És ebbe lassan beleőrülök. Ráadásul én marha itt unalmamban beleolvastam néhány várandós topikba, és minden bajom van azóta, többek között a progiértékemmel.Ilyen mértékegységben, mint az enyém, egy helyen valami 60 körülit írnak, ami kell a babához. Mikortól nem késő még a progipótlás?????????????????Akkor nem vidultam fel ilyen írásoktól sem, hogy pco-soknál 40%-os a vetélési "esély" :shock: ááá kell nekem hülyeségeket olvasni!Én most annyira szeretném, most olyan jó volt minden, tavaszi szünet van, itthon pihizek, és alig várom, hogy tesztelhessek.Szerintetek ezzel a nagyon érzékeny 10-essel mikor lehet???

Kép
Kép
zazzy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?