Sziasztok!
Czinke, én éppen az voltam - az ajtóhoz legközelebb ülő - akit nem láttál...
Rejóka! Többiek! A legnagyobb fejtörést és problémát számomra mostanában az okozza, hogy mit kellene még változtatni az életemen, milyen kezelést stb. kellene kipróbálni, hogy végre összejöjjön a baba. Több, mint 1 1/2 éve szedem a metet (3x850), a hormonjaim gyönyörűen rendbejöttek, van peteérésem. Az inzulinomról kb. másfél hét múlva tudok pontosabbat, akkor megyek Tűű dokihoz kontrollra. Mindezek mellett túl vagyok 2 sikertelen inszemen (dec., febr.), most készülünk a 3.-ra, utánna pedig lombik... A ciklusaim szabályosak, de sajnos a menstruáció "tartalmával" és mennyiségével nem vagyok elégedett. (Ha van ötletetek, írjatok). Lassan 4 éve próbálkozunk, elvesztettem a türelmem, a hitem ...... egyik nap jobb, a másik nap rosszabb, szóval mostanában nem vagyok a topon.
Egy dolgot nem tartottam be eddig, az édességek száműzését, azt hiszem, ez lesz a következő lépésem, de ehhez nagyon sok erő kell, amit most még nem érzek magamban.
Hímezni mostanában nem volt időm, annyira sok a meló, hogy a szeretett hobbik mellözve vannak. Egyedül húsvéti koszorúkat gyártottam, meg tojásokat, ennyi... És te? Mutasd meg légyszi, szeretnék bennük gyönyörködni, és a többiek is nagyon örülnének neki!!!!!
Bocsi, hogy önzőzök és magamról írok csak, de most ennyire futotta! (Máris kicsit jobb a kedvem, hogy kiírtam, kisírtam magamból
)