Új privát üzeneted érkezett!

Tündi! Marci tőlünk egy kis csokit fog kapni, kis kosárkában amit csináltam hozzá. De Anyuéktól is biztos kap valamit.
Mi sem csinálunk nagy ügyet a húsvétból, de azért evés-ivás biztos lesz, meg ajándék a gyerkőcöknek.
judit_79

Sziasztok!

Köszi a hiányolást. Mostanában én is csak olvasó üzemmódban vagyok, Antónia mellett irni már nem tudok.

Jól vagyok kopp-kopp. Sokat pihizek, amikor Anta alszik én is lefekszem sokszor el is alszok ma is órát aludtam ezért elmarad már az irás. Család is sokat segit.

Szerencsére Antóniát is jól letudom kötni délelőttönként rajzolással mondokákkal, foglalkoztató füzetekkel, délután meg jön Anyukám ő játszik vele vagy a lakásban lendit szegény valamit.

Majd szerdán megyek dokihoz, remélem a helyzet változatlan lesz.

Jaimee! Sajnáltam Rékát a füllyukasztásért, de szép lett.
Antának még nincs Apa nem akarta. Én már nagyon szeretném már régen megvettük neki. Én az alkoholos kenegetést hallottam, hogy lyukasztás után talán minden nap kell kenegetni.

Judit! Sajnálom, hogy beteg lettél. Nem lehet egyszerű most a munka háztartás és persze, hogy Marcival is együtt tudjál lenni.

Tündi! Jó utat és jó pihit nektek, biztos nagyon jó lesz a kirándulás.

Mano! Rózsahimlő :shock: :shock: Na ne, ilyenkor legszivesebben beülnék egy üvegbura alá a hátralévő heteimre.
De védőoltást is kapnak a kötelezön belül a gyerekek ellene.

A húsvétot én sem szeretem, ajtó bezár, csengő kikapcs.

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
mongi

Andi,jajj a fogfájás nálad is :( Remélem hamar elmúlik!

Vali,semmi gond,én meg megebédeltettem a mestert,meg Lucussal voltam :)

Szilbee,priviben küldöm a számot,nevet! :)

Mongi,köszi,remélem jó lesz a kirándulás! :) Jó,hogy van segítséged,biztosan minden rendben van pocilakóval! Anta,meg jó kislány ha hagy egy kicsitt pihizni :) Úgy látom,a húsvét nálatok sem kedvelt ünnep!

Judit,csoki ..biztos örülni fog neki :) Én is nagy csokifaló vagyok

Már előbb is akartam írni,nekem is elvonási tüneteim vannak ha nem ehetek 1nap,hasonló,mint Hajninak :wink: :roll:

Képzeljétek el Luca megpróbált 4 kézlábra állni,de még nem sikerült neki,úgy próbálkozott a kis drága,édi bédi volt:)

Kép
Kép
tundi24

Mongi!
Örülök,hogy jól vagytok!Pihengess sokat! Hát annyi vírusról,járványról hall mostanában az ember,hogy néha én is beülnék családostól együtt abba a bizonyos üvegbúrába! :D

Erika!
Csak nem nyír tán ki apa! :wink: :D Nem lesz ott semmi baj azzal a fülecskével,szerintem mindenkinek bepirosodik az egy kicsit így kilyukasztás után!!
Még vizet is öntöttél alá :lol: :lol: :lol: Nagyon trükkös!
Az jutott róla eszembe,hogy a munkahelyen mikor oda mentem a fiúk hetekig nézték ahogy a művirágot lelkesen locsolgatom az irodába,és majd csak utána szóltak,hogy az azért olyan szép mert nem élő,mert egyébként ha rajtuk múlott volna már csak kóró lenne! :roll: :lol:

Judit!
Igen apa tartott élménybeszámolót,hát az egy teljesen más világ! Franci eleinte tartózkodó volt az apjával,de mára már újra nagy a szerelem apa és lánya közt! :D

Vali!
Remélem hatásos lesz az öblögetés! Húsvéttal kapcsolatban egyet értünk! :wink:
Várjuk a képeket a boltoskisasszonyról! :D
Vendég

Tündi!
Olyan aranyosak mikor kitartóan próbálkoznak valamivel! :lol: Lassan elmászik a leányzó! :wink: :D
Vendég

Csak én szeretem a húsvétot?.... :shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o
Én mindig halálra zabálom magam sonkás-tormás-tojásos-pirosaranyos-uborkás szendviccsel. Egész nap csak azt eszem. És sütit. És csokitojást. Kíváncsi leszek, hízom e keddig....

Hajni: Hehe...rendes srácok voltak azok a melóhelyeden. Katonák.... :roll: Én mérnökökkel dolgoztam, azt is élveztem. Jobb, mint csajokkal dolgozni. Sokkal.

Mongi: Szupi, hogy jól vagy, így tovább! Anta ajándéka megvan már? Bocsi, ha írtad... :oops:

Vali: Ezek a pasik... :roll: Nem engednek téged érvényesülni. :D
jaimee1

TÜndi: De ügyes, azt a mindenit!!!! :D
jaimee1

Erika!
Egyet kell értenem veled,sokkal jobb fiúkkal együtt dolgozni!Dolgoztam lányokkal is együtt de ott mindíg ment a rivalizálás,irígykedés,valaki mindíg ki volt közösítve! :roll: Érdekes!
:roll:
Vendég

Hajni!
Ez teljesen így van ahogy leírtad .....a volt munkahelyemen is állandóan fúrtak valakit pedig nem voltunk túl sokan...de a nők már csak ilyenek
:wink: Kép

KépKép
diÁcska

Hát igen, ahol sok a női dolgozó, ott biztos megvan a rivalizálás is. De azért vannak kivételek, pl előző munkahelyemen (még Fehérváron) nagyon jó kis csapat volt, 5-en csajok nagyon jóban voltunk, azóta is tartjuk a kapcsolatot, és multkor mikor Fehérváron voltam, még találkoztunk is.
Az én párom meg nagyrészt férfiak között dolgozik. Hát ahogy hallom, ők sokszor pletykásabbak, mint a nők, és a furkálódás is előfordul azért.

Mongi! Örülök, hogy ti is jól vagytok! Már neked is csak egy hónap van vissza, gondolom nagy az izgalom! Megvan már, hogy mi lesz a neve a babának?

Jamiee! Én sem ellenzem a húsvétot, de szerencsére a locsolkodás nem jellemző nálunk!
Ilyenkor legalább összejön a család, és lehet finomakat enni :)
Jelzem, én is a csokifüggők táborát gyarapítom, és imádom a finom házi sütiket!

Az én manómról már régen tettem fel fényképet:
Itt a kis vízimádó:
Kép

Jó éjt!!
judit_79

Szép jó reggelt mindenkinek! :D

Az éjszakánk szörnyű volt,de úgy láttam éjel telihold volt,mondtam is apának,hogy biztos rosszul fogunk aludni,és tényleg! :?
Remélem jó idő lesz,mert ma lesz apáéknak a visszafogadó ünnepség délelőt 11-kor a Kossuth téren!

Tündi!
Mondhatod az ismerősödnek,hogy itt most elcsípheti az illetőt ha még aktuális! :roll:

Judit!
Az igen!Marci jó nagy vízben pancsol! :D Francinak ennyi víztől fóbiája lenne! :D :D De látom Marci nagyon élvezi! :D Könnyen ki tudod parancsolni a vízből? :D Nagyon édes! :D

Na pusszancs mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Judit,Marci aztán tudja mi a jó :) Látszik,hogy szereti a vizet :) Kicsinek is szerette?

Erika,hogy van Réka fülecskéje? Az evés részét én is szeretem nagyon :oops:

Szilbee,úgy látom nem ment el a privi,most pótolom,tegnap elment a net mikor küdltem,és sejettem,hogy nem fog megérkezni :(

Hajni,hát az illető azóta is "kóborol",de majd hívlak,csak most láttam,hogy 11kor volt a visszafogadó,az olyan szép szokott lenni,és én olyan büszke voltam apára amikor ott állt,és még vmi kitüntetést is kapott vagy mi fenét :)

Andi,fogad hogy van?Építkezéssel hogy álltok?

Vali,Dius mit szólz az ajándékoknak?

Mi délelőtt bementünk a városba,vettem 1-2 dolgot ,csak csinálok egy kis díszítést az asztalra!De akkor szél fújt,hogy majd levitte a fejem :(
Megyek sütök már vmit :) Ne elgyünk itt hétfőig sütike nélkül :P Mert azt aztán szeretem,meg is látszódik,de most nem zavar :P

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Köszönöm szépen! :mrgreen: Megkaptam!!! :D
Kép

Ha nem jönnék....

Jó Húsvétolást Mindenkinek!!!

Kép
szilbee

Katlina! :D

Kép

Gondolunk rátok holnap!!! :D
Kívánom, hogy úgy sikerüljön az esküvőtök, ahogy azt elképzeltétek! ;)
szilbee

Sziasztok!

Na megvolt a visszafogadó ünnepség,olyan huzat volt a Kossuth téren,hogy még mindíg fáj a szemem! :( De azért szép volt jó volt! :D
Beszéltem Tündivel telefonon,a Szilvásváradot elhalasztják helyette elmennek Egerbe a hétvégére! :D Már úton is vannak! :D Pontosan nem tudom,hogy hová,de majd úgyis beszámol róla ha hazajönnek! :D

Olyan nagy itt a tolongás ma,biztos mindenki készülődik a húsvétra,megy a sütés főzés! :D

Pusszancs!
Vendég

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!!
Kép
Vendég

Tényleg Katlina,mit is foglalkozik a húsvéttal,hiszen holnap lesz a nagy nap! :lol:
Érezzétek nagyon jól magatokat!Várjuk majd a képeket,és a beszámolót! :wink: :D
Vendég

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!!! Kép

KépKép
diÁcska

Kellemes Húsvéti Ünnnepeket Kívánok Mindenkinek! Kép Kép

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Judit! Nagyon jó a pancsis kép, nagyon sokat nőtt Marci.

A picit nagyon várjuk már, vásárolnunk nem nagyon kell neki.
Úgy néz ki, hogy Andor Attilának fogják hivni a picit, de nálunk még a szülőszobán is változhatnak a dolgok.

Mano! Anta is rosszul aludt, pedig van amikor meg sem moccan éjszaka, reggel meg nyöszörög, hogy elfeküdte magát. én is nagyon rosszul aludtam.

Jaimee! Ajándék még nincs, talán holnap beszerezzük, meg a tortát is meg kellene rendelni.
A húsvéti kajálást azért én is szeretem.
Réka füle hogy van?

Katlina! Nagyon várom a fotókat a holnapi napról.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Igen, Marci mindig is szeretett pancsizni. Az élményfürdőt is nagyon élvezte Debrecenben. Amúgy hetente csak 1x fürdik a kádban, egyébként zuhanyozik.

Tündi! Jó utat nektek, aztán várjuk a beszámolót!!

Mongi! Szép neve lesz a picinek. És hogy viseled, tudsz azért pihenni?

Katlina! Sok boldogságot kívánok Nektek és minden szépet és jót a holnapi naphoz!!
Kép

Én most nem jövök már a hétvégén, holnap délelőtt utazunk Fehérvárra.

Kellemes Húsvétot mindenkinek!

Kép
judit_79

KELLEMES HÚSVÉTOT MINDENKINEK!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

ITT A MENYASSZONY!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!!!!

Nóri!
Köszi,hogy tettél fel képet a menyasszonyról nagyon szép!!! :)

Többiek merre jártok????Ennyire készültök a húsvétra???
Kép

KépKép
diÁcska

Katlina!!! :D:D:D:D:D:D:D:D De szép vagy!!
szilbee

Nóri! Te vagy a fénykpezőgép mögött?? :)
szilbee

Ó, deeeeehogy :cry: ... mms-ben küldte Katlina :lol: Azóta már asszony a lelkem :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

És vajon mi lett az asszonyneve?? :roll: :)
szilbee

Drága újasszony most írt! Az eső nem esett ott sem, sétáltak végig mindenhova. Éppen vacsorázik. Lehet, még a nászéjszakáját is megírja? :lol: De milyen aranyos, hogy gondol ránk...!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina Nagyon Sok Boldogságot Kívánok Nektek!!!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Nóri!!!
Azt azért biztos nem írja le milyen volt a nászéjszaka :wink:

KépKép
diÁcska

Miért ne? Sztem reggelig táncolnak.... :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jaaa igen ..............igazad van :D

KépKép
diÁcska

Mostanra már bizti szelik a tortát... nyam-nyam... :)

Tényleg tök jó, hogy így eszébe vagyunk... :lol:
szilbee

Hali.

Szegény Katlina biztos csuklik annyit emlegetjük.de ari,hgoy gondol ránk :)

Judit.nagyon édi Marci pancsis képe.

Nálunk ma bevásárlás volt húsvétra (eddig se idő...se kedv...)-úgyhogy az uccsó pillanatra halasztottuk.nem is végeztünk hamar. :?

Kellemes húsvétot mindenkinek
.
kívánjak csajszik sok locsolkodot??? :lol: :lol: na jó...csak keveset.kis-nagyfiúknak jó gyüjtögetést!!!

ÉVi.mondtam Sanyimnak,hogy el kéne nézni hozzátok.Húsvét után elmegyünk majd valamikor.okés?

puszám

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

KELLEMES ÜNNEPEKET

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Kellemes Húsvétot mindenkinek!

Katlina: Gyönyörű menyasszony vagy! :D
jaimee1

Kép

Kép
Kép
mongi

Katlina! Kép

Kellamas Húsvétot Mindenkinek!
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Bocsi: Kellemes :oops:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Kép
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

KATLINA

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

sziasztok!!

Olvasó módban voltam vagyok leszek, de annyit irtok hogy nem tudok reagálni!!!!
S most csak

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!!!!!!!!

Kép
kbernadett

Katlina! Nagyon szép menyasszony voltál. Én is gratulálok.
Ugye kapunk még fotókat ?

Kép

Betti! Nem tudod, hogy mikor leszel szülőszobás gyakorlaton?

Kép
Kép
mongi

Mongi de sajnos tudom vagyis azért sajnos mert csaka nyáron:-(

Mikorra vagy kiirva?

Kép
kbernadett

Betti! De kár. Május 21-re

Kép
Kép
mongi

Ohh akkor esélyem sincs hogy benn legyek lehet hogy pont aznap vizsgázok. mert vizsga időszakom van. Talán hogy ha az előző hétre lennél kiirva, de hát ugye ez amugy is változik mindenféleképpen. Hát sebaj, de ha benn leszel ha lesz időm meglátogatlak.

Kép
kbernadett

Sziasztok!

4kor értünk haza,csak azóta már sütöttem,függönyt raktunk fel,mostam,meg pancsiztattuk Lucust:)
Szóval Egerben voltunk,ma meg Szilvásváradon :) Pénteken apa előbb jött haza,gondotlam egyet,felhívtam egy szállodát,és volt még egy/szerencsénk volt,mert aznap modnták vissza :) / Igy gyorsan pakoltunk és útra keltünk :) Szép idő volt,ahogy odaértünk,de már nem mentünk sehova,mert Lucának fürcsi következett,meg vacsi.Hát a kaja,mit is mondjak,oylan úri adag volt.kevés,és puccos,vagyis elég különleges,nem igazán nyerte el a tetszésünket,de maga a szállás az jóóó volt :) Első éjszaka Luca elég nyűgi volt,de a tegnap csak 1x kelt :)
Tegnap délelőtt szakdt az eső,elmentünk aBerndonba,vettünk Lucának egy sapekot,ami kendős,de van zárt része is,meg elentünk plázázni.Volt nyuszi simogató is,tetszett Lucusnak,ne meg a gyerekek is akik ott voltak.Délutánar elállt az eső,igy elsétáltunk a várba,meg palacsintázni.Van ott egy nagyon jó palacsintázó,akkora palacsintát adnak,hogy nehéz vele megbírkózni,legalábbis én mindig hagyok meg belőlle :) Vacsorázni már le sem mentünk,úgy tele ettük magunkat.
Ma reggel is borult idő volt.de nem esett.igy átmentünk szilvásváradra is.Kisvasúttal felmentünk a Szalajka-völgybe,lefelé pedig gyalog jöttünk.Luca nagyon élvezte a kisvasútat :) Délben megebédeltünk és indultunk haza.Persze útközben kisütött a nap :evil: na de ez igy szokott lenni!
Hát ennyi a beszámló,képeket rakok majd fel!

Katlina,nagyon szép menyasszony voltál,várunk még képeket,és természetesen beszámolót! :) GRATULÁLOK!!!Legyetek még nagyon hosszú ideig boldogok!:)

És mindekinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!
Kép

Jó éjt! Holnapra sok locsolkodót,fiúknak meg jó locsolást! :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi.
De jó lehetett nektek.köszi az élménybeszámolót.Várjuk ám a képeket :)

KATLINA.

SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGYÜTT TÖLTÖTT ÉVET NEKTEK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Tündi!

Örülök,hogy azért jól éreztétek magatokat! :D Várjuk a képeket! :D

Katlina!
Sok boldogságot kívánok nektek! :D Szép menyasszony voltál! :D
Várjuk a képeket,és a beszámolót! :wink: :D
Vendég