Sziasztok!
4kor értünk haza,csak azóta már sütöttem,függönyt raktunk fel,mostam,meg pancsiztattuk Lucust:)
Szóval Egerben voltunk,ma meg Szilvásváradon
Pénteken apa előbb jött haza,gondotlam egyet,felhívtam egy szállodát,és volt még egy/szerencsénk volt,mert aznap modnták vissza
/ Igy gyorsan pakoltunk és útra keltünk
Szép idő volt,ahogy odaértünk,de már nem mentünk sehova,mert Lucának fürcsi következett,meg vacsi.Hát a kaja,mit is mondjak,oylan úri adag volt.kevés,és puccos,vagyis elég különleges,nem igazán nyerte el a tetszésünket,de maga a szállás az jóóó volt
Első éjszaka Luca elég nyűgi volt,de a tegnap csak 1x kelt
Tegnap délelőtt szakdt az eső,elmentünk aBerndonba,vettünk Lucának egy sapekot,ami kendős,de van zárt része is,meg elentünk plázázni.Volt nyuszi simogató is,tetszett Lucusnak,ne meg a gyerekek is akik ott voltak.Délutánar elállt az eső,igy elsétáltunk a várba,meg palacsintázni.Van ott egy nagyon jó palacsintázó,akkora palacsintát adnak,hogy nehéz vele megbírkózni,legalábbis én mindig hagyok meg belőlle
Vacsorázni már le sem mentünk,úgy tele ettük magunkat.
Ma reggel is borult idő volt.de nem esett.igy átmentünk szilvásváradra is.Kisvasúttal felmentünk a Szalajka-völgybe,lefelé pedig gyalog jöttünk.Luca nagyon élvezte a kisvasútat
Délben megebédeltünk és indultunk haza.Persze útközben kisütött a nap
na de ez igy szokott lenni!
Hát ennyi a beszámló,képeket rakok majd fel!
Katlina,nagyon szép menyasszony voltál,várunk még képeket,és természetesen beszámolót!
GRATULÁLOK!!!Legyetek még nagyon hosszú ideig boldogok!:)
És mindekinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!
Jó éjt! Holnapra sok locsolkodót,fiúknak meg jó locsolást!