Új privát üzeneted érkezett!

Krisz, még annyit akartam írni, h én elégedett vagyok a mi kocsinkkal, de én azért választoittam ezt, mert pici kortól kellett, lehet, h jobban jársz egy nagyobbaknak szóló könnyebbel. Bár azt hiszem, 4 kg körül azok vannak, amin semmi tető. Bár ahhoz meg lehet ernyőt venni.

Marietta, a "mi időnkben" is össze-vissza voltak a cukros időpontjaink. A lényeg ,h megnézik. Bízz meg nyugodtan az orvosodban.
Én a felnőtt kajákba is iylet rakok. Múltkor 1x nagyon rohantam, és a zöldséglevesbe nem raktam hagymát. Néztem, h hű, miylen lesz így. És tök fini volt - ui. a natúr vega mixben hagyma is van!

Orsi, édesek a gyerkőcök és nagyon ügyes a fényképészük! Gyönyörűek a fények!

Vmeyilkőtök kérdezte, mit vett k ia Doró a könyvtárból. Egyébként gyerekkönyvtárban voltunk ,épp gondoltam, be kéne íratni. AKkor a fiúnak dupla adag könyvet tudnánk kivenni. :wink: Sosem elég a 6-7db... :D Komolyan, ha mondom, h megyün ka könyvtárba, minimum akkora ováció, mint az, h megyünk a cukrászdába. Modnjuk én is nagyon szeretem, még a gyerekkönyvtárt is!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Ma kicsit morci vagyok, úgyhogy csak bekukkantottam, hogy nem vesztem el.

Hajni vigyázz magadra, aztán gyorsan gyógyítsd meg a kezed!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dorka, tök jó, hogy a fiad ennyire szereti a könyveket! Remélem a mi lúrkónk is így lesz. Zoli utál olvasni. De én már tudom, hogy rengeteg könyvet fog kapni majd a mi kicsink, hogy természetes legyen neki az olvasás.

Pusz mindenkinek, akinek külön nem is írtam, majd jövök még.

Nikó

Kép
nikóska

Nán-dorka,
tök jóóó!! hogy ennyi könyv kell!!

Marietta,
nekem 23-26-ot mondtak, de ettől még a 24-28 is jó! bízz a dokiban!
előtte nap ne tömd magad sok szánhidráttal, gyümölccsel, persze diétázni azért nem kell!!

Esztora,
Nyunyinak jó ízlése van!!!

Krisz,
kocsivásárlás nehéz.. nekünk 2 van, nagyon falun lakunk, nagy kerék kell.. meg egy kisebb a "városba".. ernyőkocsit max nyárra, ha addig kell még a járó ifiúrnak.. :lol:

én most háti hordót nézek.. a kendőben elölre kötve már nehéz, nyakba rakva még nem stabil..

KépKép
Kép
gyuzso

Nikó,
nem morcizni! gyönyörűen süt a nap!! :lol:
mesélj, hátha könnyebb!!

Hajni,
kezed..??

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso köszi!
ma húslevest eszik.
mondta a védőnő hogy adjak neki kelbimbót erre mondtam hogy nagyon utálom .vissza kérdez akkor majd ezért nem adok neki???
hát eltalálta.

Bridzsi

Kép
esztora

Gyuzso, kendőben csípőn szoktad? Én azt szeretném most megtanulni!
Tegnap meg könyvesboltban voltunk a fiúval, unokatesónak ajándékért. Persze ő is kapott egy könyvet. :)

Esztora, védőnőtök így követi az etetést? Az enyém azt se tudja még, h hozzátáplálom! :)
Ebben az a vicc, h sok felnőtt sem eszik kelbimbót meg ezer más dolgot. Vajon az étteremben is odamegy mindnekihez és ajánlgatja azokat az ételeket, amiket az illető nem akart rendelni?!
Ügyi vagy, h így főzöcskézel a picinek. Vagy már aTietekből is eszik?
Nálunk csak amit az asztal alól felszed, morzsákat. :oops: Imád ott bújkálni és csipegetni. :oops:

Kép

Kép
nán-dorka

Fioona, jól vagytok???

Ragotáról tudjuk, h apukázik, tegye is ,de többiek!

Krisz?

Adri????? Egy kis életjelt legalább, vagy írhat a nagyfiú is! :D

Nikó, remélem ,elvonultak már a felhők!

Vivi??

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka,
nem tudom még csípőre kötni... úgyhogy elöl keresztbe szoktam
meg nyakba rakom mostanában.. :lol:

Bridzsi,
a gyereknek az a minta, amit mi mutatunk.. minek szeresse a kelbimbót, ha Ti nem tudjátok őszinte mosollyal megenni... :roll:
védőnőből is van elég zizzent tanácsa...

Darabos kaja: nálunk január közepe volt a fordulópont, 3 napos láz, onnantól nem eszik pépeset, ő nem akar...
így először főztem neki külön, majd a tányérunkról nézte ki magának
persze nem fűszerezem erősen
és nem eszik belőle sokat..

melegszendvics, kenyérfalatok olívaolajba, paradicsomba mártva, grillcsirke, paradicsomos tészta.. brokkoli, cukkini rizzsel..
ami jön
persze rá is gondolok főzés közben :wink:

Pocakosok??

KépKép
Kép
gyuzso

Halihó!!
VAN NET, VAN NET, VAN NEEEEEEEEEEEEEEEET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jajj, Csajok, annyira hiányoztatok, hogy mindjárt bőgök az érzéstől, hogy újra az én kis virtuális családom körében lehetek :oops: :)
Nagy-nagy virtuális ölelés mindenkinek, egyenként!!!
Majd visszalvasok ám és reagálok, most csak annyit, hogy mióta nem voltam szert tettünk egy darab fogra és kilenc darab kutyakölyökre, és hosszadalmas bürokráciai harc után (amit Ákial kettesben vívtunk meg) egy darab lakhatási engedélyre is :D Assszem elég szép mérleg. Volt egy kis szörcs is, de remélem, már túl vagyunk rajta, ma csak egyszer kellett orrot szívni. Áki baromira beindult, kapaszkodva feláll és lépeget, valamint azt kell gondolnom, botanikus lesz a Gyerek, ugyanis az összes virágomat behatóan tanulmányozza, átülteti, amelyiket szüksgesnek érzi...
Még nem olvastam vissza,de Pinkinétől tudom, hogy
Nikonakegy nagy-nagy gratulűló ölelést külön kell küldenem!!

Nna, amíg csend van (kopp-kopp-kopp) gyorsan megpróbálok visszaolvasni.

Jajj, még annyit, hogy Gyuzsokám:D
Örülök, hogy mostmár látlak is, nem csak hallak:D Miklós így képen is tündér, annyira boldog vagyok, hogy Hozzátok kerül az egyik kutty! :D Már alig várom, hogy találkozzunk!

Na, olvasok, puszi Csajok!

porsika

Nna, nagyjából képbe kerültem, bűr naggyon álmos vagyok...lehet, hogy pár rszleten átcsusszantam :oops:

Dorka:D
Köszönjük szépen a drukkot, naggyon szépek lettek a kutyik, de án nyilván elfogult vagyok....:D Négy fekete van, fehér melénykével és 5 olyan, akiknek zsömi vagy aranyszín mintája van a lábiján, a fenekén (szív alakban, anniyra cuki), a fülije belsejében, aelén, és a szemöldökénél.
Hó, a szüléstörténettel még mindíg adós vagyok? :oops: Bár igazság szerint annyira gyors volt minden, hogy nem is tudnák mit rni. 3kor elment a magzatvíz, ekkor még semmi fájás, de úgy 10 perc alatt megkezdődtek, és fél4re már felváltva jöttek 10-6-4 percenként. Fél5 re értünk be a kórházba, addigra 7 cm-re voltam nyitva, ekkor felraktak CTG-re, mire annak vége lett, teljes tágulás, mehettünk szülni. Mág fél óra volt, hogy megjöjjenek a tolófájások,hatkor kedztünk nyomni, negyed hétre 4 tolófájással kinn volt Ákos. Ennyi :D Az egyetlen durva ez a máhlepény sztori volt...igen, engem is kiráz a hideg a mai napig..nagyon vigyáztak ránk!
Örülök, hogy a Barátnőd tudott dönteni, rendes a Gyermek, megoldotta adilemmát:D Biztos gy lesz a legjobb.

Ninoka:D
Bolond, csini kismama vagy! ;)

Marietta:D
Nagoyn szép menyasszony leszel!

Angyalka:D
Csenge szépséges szép!

Szeri:D
Balázs annyira édes, és olyan komoly NAgyfiú!

Hajnikám:D
Ez elég szörnyen hangzik...szegénykém, minden összejött mostanság. Gyors felépülést!

Orsikám:D
Annyira szép ez a két Gyerek, hogy csak ámulok:D

Vicky:D
Bármi is legyen, várunk é hiányolunk, ha nem jössz!

Arwen:D
Hősök vagtok Mindketten Atival!
Remélme hamar rendeződik Nálatok is minden!

Gyuzso:D
Akkor Mica és Ki majdnem egyidőben születtek (mármint órára) :D
Jujj, Róma, a legkedvencebb kedvenc helyem! Még kamaszkoromban voltem, és pocakosan terveztem a visszatérést, de aztén építkeztünk helyette...:D
Áki is kel még éjszaka, igaz, szopizni csak egyszer-kétszer, de csak úgy, egy kis simiért másfél óránként...pedig audta már át az éjszakát 2-4 hónapos kora közt...ez van. Nálunk is köztünk aludt, két hónapos kora körülátkerült a kiságyába, ami közvetlen mellettünk van, de mta újra ébred, úgy hajnali 3-körül megint mindíg köztünk köt ki, de őszintén szólva egyikünk sem bánja...;)
Dorkáak igaza van, én is nagyon nagy örömmel olvasom, ki hogy oldja meg a különböző felmerülő problémákat, és annyira jó, hogy rengetegféle megoldást olvashatok az "ittlakók" sokféleségének és nyitottságának eredményeképp!
Holnap csinálok képeket, elkezdett nyílni a kutyusok szeme! Annyira bájosak!

Most megyek, mert mindjárt lefejelem a billentyűzetet..ma is korán keltünk ;)
puszik

porsika

Drága Porsika, üdv újra itt, klassz, h itt vagy!
Gratulálok az unokákhoz, az engedélyhez no meg a fogacskához!! Ügyesek vagytok!
képek és beszámoló a szülésről? szoptatás sikerességéről? ú, most belegondoltam, ha nekem kilencet kellene...! tényleg, Süttencs lehetne a közmondásos kutya, tudod, aki bánja, h kilencet kölykedzett. de ő biztos nem!

Gyuzso, és mindezt Mica hány foggal??? sztem nekünk is vmi ilyesmi lesz.

most viszont kicsit meg vagyok ijedve. Dorónak ugye már 2 fölül, 2 alul, és most, azt hiszem, azért, mert náthás picit, sokszor a fogai közt tartja a ciciket, amik kezdenek fájni és lassan picit sebesedni is. :shock: orrszívást továbbra is utálja, pedig lehet, h azt kéne gyakran. mert ráadásul elengedésnél is húz rajta. nem lesz ez így jó, mert azon alszik el többnyire, így hamar baj lesz... altatgatásnál viszont nem tudom csinálni, amit mondanak, h levenni róla és mondani, h ne csinálja, mert fáj. mert akkor felébred nyilván. :?

Kép

Kép
nán-dorka

Porsika! Gratula a kutyikhoz! Szerintem Nándorka a kutyus szüléstörténetére gondolt, vagy nem? :roll: Jó, hogy újra itt vagy! :D

Csenge tegnap óta egy csomót megy egyedül, már 5-6 lépést is.. :D Hívom, hogy jöjjön, bizonytalanul lépeget felém, majd a karjaimba omlik :lol: . Egyre többet próbálkozik egyedül.

Nem akarom elszólni magam, de úgy néz ki hogy már megy a napközbeni elalvás szopi nélkül, a karjaimban. Ez nagy szó, mert eddig csak szopival volt hajlandó elaludni.. :oops: Úgyhogy már csak este és éjszaka szopizik. Darabos kaját nem mindig fogadja el, sokszor öklendezik tőle, de van, hogy zokszó nélkül megeszi. :roll:

Ja, egyébként olyan szomorú vagyok... Lakás elúszott... Már az ügyvéddel egyeztettük az időpontot, amikor hívott az eladó, hogy jött egy készpénzes vevő... :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Krisz, nagyon sajnálom a lakást. :( :( De meglásd, nemsoká megtaláljátok a Tieteket!
Gratula a lépésekhez! még ilyet!
és boldog 10 hót!!!
Jó, h el tud így aludni Csenge! És napközben nem is szopizik már?

végre az én babám is elengedte a cicimet! mindjárt le is rakom!

Kép

Kép
nán-dorka

Angyalkrisz: sajnálom a házat, de biztos jön majd ami Nektek van szánva.
Csengének boldog 10. hónapot!!!

Porsika: gratula az unokákhoz és kívánom, hogy szuper családot sikerüljön mindenkinek találni.

Nikó: csak úgy vagy morci? Vagy oka is van? Biztos a hormonok. Ilyenkor nagyon érzékeny tud lenni az ember.

Tegnap voltunk 12. hetes vizsgálaton. Láttuk apával Mazsolát, és gyönyörűséges volt. Épp aludt és a doki nem tudta ébredésre bírni. Láttuk a fejecskéjét, a kezeit, lábait, na meg persze a dobogó szívét. Nagyon édes volt, ahogy durmizott. Apa is bent lehetett és már látott is mindent amit a doki mutatott. Nagyon sokáig mozizhattunk. Méhszájam rendben van, meg minden. Megdícsért amiért nem híztam és töménytelen kérdésemre választ kaptam. Aztán vásárolgattunk és jól elfáradtam.
Képzeljétek folyton émelygek autóban ha nem én vezetek. Biztos, hogy nem figyelek az útra, stb. és van időm émelyegni. De szerencsére még beférek a pocimtól vezetni. Így addig nem lesz gond.

meriann

Meri,
de jóóó!! Mazsola, szia!!!
figyeld az utat, hátha segít az émelygés elkerülésében!
én sokáig vezettem, persze szigorúan övterelővel!!

Krisz,
én is csak azzal vígasztalhatlak, hogy lesz másik!!! és lehet, hogy jobb is lesz!! nekünk is így volt... hátha!!!
Csengének gratulaa e járáshoz!! Hűha! nagyon ügyi!! és boldog hófordulót!!!
ügyes, hogy napközben már cici nélkül is elalszik!
ha öklendezik, akkor még nem biztos, hogy felkészült
de ezt Te fogod úgyis tudni!

nálunk cicin alszik el, ha már elég mély az alvása, leteszem a karomból.. vagy a végén fekve bealtatom és kikelek mellőle..
szerencsére 1x próbálkozott harapni, este, nem altatáskor, rászóltam 2x. azóta nincs gond!

Nán-dorka,
december elején nőtt ki az alsó 2, jan 31.-étől a felső 2, febr 20-tól a két szélső metsző
ebbőt 4,5 van rendesen kint, az egyik szélső metsző csak csücsök..
így a darabos kezdetén csak 2 foga volt.. igazából oldalt az ínyével rág :lol: :lol:
de minden baba más..
tele a kamra pépessel persze.... :wink:

Porsi,
de jóó, net meggyógyult!! gratula a fogacskához és az engedélyhez is!!!
a nászút alacsony költségvetésű volt! wizz air, aranyos belvárosi, nem túl drága szálloda.. interneten foglalva mindent
alig váron a fotókat!! :lol:
nagyon jó volt persze!!
már gyúrunk a kutyus-vizitre!!!! :wink: bandázhatnak a Fiúk! :lol:

6 előtt keltünk, holnap telihold, talán utána majd kipihenem magam, rosszul alszom napok óta, nem hiába telik a hold...! :wink:
persze Miklós már alszik ilyenkor!! :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Nándorka az én védőnőm az jön!2 hetente átlagban látom (mi megyünk vagy ő jön)
elmondja mit adjak Nyunyinak én meg átlagolok (a Kismama könyvet követem nekem kezdetektől bejön)

voltunk tegnap moziban (27 idegen igen ) egész jó volt

képzeljétek fogyok ám rendesen és már más is észrevette
Nyunyival 6 kg híztam az már régen lement és a terhességet kezdő súlyomnál már 7 kg vagyok könnyebb.
tud v.mit ez a Norbi az tuti.

Meri nagyon örülök a jó híreknek!!!

Akrisz akkor ez nem a ti lakásotok volt,tudod nincsenek véletlenek!!

Gyuzso a 3 napos láz Nyunyinak is megvolt de nem mindig eszi a darabost pedig jó lenne.főleg a gyümölccsel próbálkozom de néha ő is ökölödik.

Porsi képet képet!!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: hűha :shock: az nem semmi. Nagyon ügyes vagy!!!
Mennyi ideje is Norbizol?

Gyuzso: hát az életem nagy részét autóban töltöm, így bízom benne, hogy csak uralom majd jobban is ezt az émelygést. Előbb-utóbb nem férek majd be a kormányhoz, így kénytelen kelletlen leszek átadni a kulcsot.

meriann

Meri 3 hete de a 7 kg kb 3 az ő érdeme a többi csak ugy eltünt..

Nándorka még külön főzök Nyunyira ,mi csak a hétvégén főzünk hétközben hozatjuk.

Bridzsi

Kép
esztora

szóval 7kg-ból 3 az ő érdeme

Bridzsi

Kép
esztora

Bridzsi,
majd az idő megoldja a darabos evését!
Miklós a reszelt almát/répát sose szerette, de én felkockáztam és megfőztem, mintha kompótot vagy gyümilevest csinálnál, így meleg is és majszolható is!!
irigykedve hallgatom a mozit meg a fogyást!! :lol: :lol: nagyon ügyi vagy!!

én a szopi végére tartalékolom a diétát, addig csak ha az idő engedi, babakocsitologatás km-ken át!! :wink: túl sokat szopcsizik ahhoz, hogy most csökkenjen netán a tejcsi..
de addig is jól begyűjtöm a tapasztalatokat!!!! :wink:

Meri,
ha ne parázol a vezetéstől, viszonylag sokáig vezethetsz pocakkal is! meglepő, de elfértek!! :lol:
persze a sofőr mindig jó a háznál!! :lol:

nálunk uszi előtti csendkirályság! a délelőtti pici alvást be kell hozni most ebéd után!! :lol: én meg legálisan netezhetek!! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

pancsikirályfi :lol: :lol:
Kép

KépKép
Kép
gyuzso

Jaj, de helyes ez a kissrác, Gyuzso! Hova jártok uszizni?

A nyakában borostyánlánc van? Elmondanátok a tapasztalatotokat, akinek van, ezzel kapcs.?

Jaj, lehet, h nem lesz türelme a lánynak... Pedig akartam írni még... :?

Gyuzso, Meri írta, csak ott még nem tarthatsz, ha az elejétől kezdted :) , h a magassága miatt nem tud majd vezetni. A végén én is hadilábon álltam, meg lábuhjjhegyen ültem :D az autóban, de az én 160 centim lehetővé tette, h még a szülés napján is vezessek. De lehet, h autója is válogatja, nem tudom.

Meri, émelygés is el fog múlni, ne aggódj. AMúgy rókakoma már elkerül, remélem!

Esztora, ez klassz! És finomak is a Norbi-kaják?

Én kislányom ma semmit sem akar enni, csak a vizet itta. Kitaláltam nagy ravaszul, h a barackot hígitom vízzel és majd azt megissza, de rájött a turpisságra és azt már nem itta...

Kép

Kép
nán-dorka

Képzeljétek, könynebb dolgom van szeparáció ügyben Dorkával. Most úgy írok, h a bátyja ott van, így nem érzi magát egyedül.

Kép

Kép
nán-dorka

Két mai kép:

Mi ez a fura vmi a lábamon? Az első szandálpróba

Kép

Most tényleg ezt kéne megcsókolni???

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Na, jó sűrű ez a hét. Minden napra van valami teendő. :roll: Tegnap szerelőnél volt a kocsi, ma védőnőnél voltunk, postán, vásárolni stb. Elrohangáltam pár órát. :? De legalább elintéztem majdnem mindent! :):)
Még holnap este megyünk vásárolni egyet, aztán pár napig ki sem teszem a lábam itthonról. :roll: :roll:

Képzeljétek, jönnek tesómék vasárnap. Bizony ám. :roll: :roll: Hétfőn este volt msn-en egy beszélgetésünk, ahol elmondtam, hogy nekem/nekünk mennyire rosszul esik sógornő viselkedése, mert hogy igazából nem tudjuk mi baja van, megbántottuk-e stb. Aztán tesóm mondta, hogy egyáltalán nem bántottuk meg, csak hát Ők is olyan keveset vannak együtt (2 hetente tudják összehozni a hétvégéket, meg ugye vannak a hétköznap esték), hogy ilyenkor szeretnek együtt lenni. Mondtam hogy ezzel nincs is gond, de jó lenne, ha mondjuk a havi 2 hétvégéből az egyik hétvégén 1 napot (vagy felet) ránk szánnának. Persze jöttek az ígéretek, hogy majd ha Peti megszületik jönnek babázni. Hát, nem tudom. :roll: :roll:
Most ígéretet kaptunk rá, hogy többet fognak jönni, meg velünk törődni. Majd meglátjuk, addig nem is feszegetem ezt a keresztszülőség témát. Elvileg úgyis Apa szülinapja környékén (október) kereszteltetnénk Petit, addig majd eldölnek a dolgok.

Ma kértem időpontot a Genesisbe. Jövőhét szombaton megyünk, 1-re. Úgyhogy Marietta, míg Neked bekötik a fejed :):):):) mi baba mozizunk :) Jaj, remélem nagyon jól fog nálatok sikerülni minden :) Én még emlékszem a mi esküvőnkre (pedig májusban lesz 3 éve), hogy mennyire jó volt. Múltkor végig is néztem a dvd-t, de amikor anyut láttam rajta, bizony elkezdtem sírni. :cry: :cry:

Olyan hihetetlen csajszik, hogy áprilisban lesz 1 éve, hogy itt hagytott minket az anyukám :( De onnan fentről biztosan vigyáz ránk :wink: Sokszor annyira hiányzik, s a legjobban az fáj, hogy nem lesz kitől tanácsot kérnem. Mert hát anyóst ha lehet messzi ívben elkerülném, Porsikát, meg a védőnőt az éjszaka közepén meg csak nem hívhatom fel, hogy ez és ez van a gyerekkel. :shock: :shock: Biztosan nagyon szívesen segítenének, csak egy idő után az őrületbe kergetném Őket :wink:

Gyuzso, ez a kis krapek annyira pasi ezzel a nyaklánccal. Már igazi kis csajozós buksija van :) Lesz majd dolgod, azt hiszem :)

Esztora, gratula a 7 kg-hoz :) Nekem ma mondta a védőnő, hogy olyan jól nézek ki, hogy csak na és megdícsért az eddigi +2 kg-ért :) A lánykának pedig boldog hófordulót! :)

Krisz, sajnálom hogy elúszott a lakás :( Tesómék is most nézelődnek. Ők pl. azért maradtak le egy kiválasztottról, mert a banki kölcsönhöz 2 havi bankszámlakivonat kell, de a tesóm még csak 1-et kapott meg. :shock: :shock:

Porsi Drága! :) Üdv újra közöttünk! :) Nem is gratuláltam délelőtt a telefonban Áki fogához! Hát milyen keresztanya vagyok én! :? :?

Meri, én lassan a 7. hónaphoz közelítve még mindig beférek a volán mögé, pedig mindenki szerint extra óriás pocim van :) Igaz, kanyarodásnál a kormányzás néha már problémát okoz :roll: , úgyhogy izzítom is Apát, hogy lassan újra el kéne kezdenie vezetni :)

Dorka, olyan édes ez a csajszi! :) Főleg, ahogy a cipőt tanulmányozza :) Barátnőm kislánya is úgy nézett az először ráadott szandálra, mint egy ufóra, hogy "mit keres ez az Ő lábán"? :shock: :shock:

Tényleg, a jövőhét vasárnapi börzére jön valaki?

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Gyuzso még én is szoptatok aktívan,igazából ez nem is fogyókura nálam inkább végre rendesen eszema fogyás kellemes mellékhatás.

képzeljétek ma voltam kedvenc turkálomban,előtte soha nem néztem a cipőket mert hát azt nem lehet kimosni meg teljesen más lábára van alakulva stb..
ma megnéztem és mit látok egy Dr. Martens cipő vadi új és pont Ricsi mérete 8750 Ft (kb 3-4 éve Ricsi 24e Ft-ért vette)
elküldtem nézze meg és meg is vette :lol:

Pinkiné nékem fiam van :wink:

holnap megyünk babaúszásra lesz fotó is mert Ricsi jön velünk.

Bridzsi

Kép
esztora

Nándorka Dorka baba olyan gyönyörűség !!

Bridzsi

Kép
esztora

Megvagyok én is ám, élünk virulunk :oops: :oops: :oops: Az a helyzet, hogy szoktalak olvasni benneteket, de írni már egész egyszerűen nincs se idő se lehetőségem, hogy bármire is reagáljak. Gyakorlatilag hulla vagyok. Egész nap a fiatalúrral kell foglalkozni, rettentően anyás és semmit nem tudok tőle csinálni :roll: Ne értsetek félre, imádom, de amikor egész nap még enni sincs időm, akkor elég morcos tudok lenni. Próbálok jönni, de nem nagyon megy :(

Kép
Kép
adrienna

Esztora, bocsi! :oops: :oops: :oops: Hogy is téveszthettem össze Nyunyit :shock: :shock: Csak közben Krisz hozzászólását is olvastam és elkavarodtam.

Bocsi :oops: :oops: :oops:

Adri, jó hogy jöttél. :) Sajnálom hogy ennyire úsznak a napjaitok. Szeparációs félelme van Gabi babának vagy csak szimplán "anyás"?
Huu, remélem nem kérdeztem hülyeséget. :roll: :roll:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Ninoka:D
Engem nyugodtan hívhatsz az éjszaka közepén, valszeg úgyis fenn leszek;) És szupi tündrkeresztanyu vagy!
Anyuddal kapcs. tökre megértem, nálunk ugye decemberben 3 (!) éve, hogy Apu hazament....és az a legrosszabb, hogy néha azt érzem, te jó ég, eltelt ennyi idő, és a hétköznapok rohanásában néha fel sem tűnt, mennyire hiányzik...
Bocsi, most csak ennyi, mert Kiskirályfi türelmetlenül követeli, hogy vagy hagy gépeljen, vagy játsszunk ;)
Ma itthon lesz Anyum, uh pótolni igyekszem az elmaradást.... :oops:

porsika

Na sziaszok ismét, Ti Drágák!

Krisz:D
Jajj, tééllleggg, de sügér vagyok :oops:
Csenge szupi ügyes!!! Sajnálom a lakást, de ahogy Esztora mondta, tuti nem véletlen, majd egy ég jobba, még szebbe fogtok költözni! Tesómék ugyanígy jártak a napokban egy nyaralóval....nagy volt a szomorúság, aztán már a hétvégén megtalűltak az "igazi" nyaralójukat, ami sokkal-sokkal szebb, mint z első volt, pedig arra is azt gondolták, hogy ez a csúcs..

Gyuzso:D
IStenem, gyönyörű ez a Fiú! A borostyánláncra én is kíváncsi lennék!

Dorka:D
Akkor íme, így szült a "lányom" : pénteken de. látom, hogy kapart magának egy gödröt a kertben az egyik kivágot fa ágai alatt, és befekszik. NNaa, mondom, ez gyönyörű lesz, ha oda szül, hideg van, megfagynak. Kimegyek, megpróbálom kicsalogatni, csak néz az okos szemeivel nagyon bánatosan, hogy "anya, hát nem érted? fáj, nem akarok felállni!" Próbáltam vígasztalni, bíztatni, majd újra csalogatni, hiszen a "szülő-és gyerekszoba", a mosókonyhánk, ami fűthető, így nem fáznának, már elő volt készítve. (előző este ugyanis nem evett, én meg ugye már sejtettem, a saját tapasztalatokból, hogy akkor itt vmi lesz) Gyors tanácskozás a dokival, döntés: be kell vinni, még mielőtt kibúvnak a kölkök.
Végül le kellett Róla hengerítem a fát, és ölben bevinnem (mondjuk ez így kicsit félrevezető, az "ölbent" úgy kell elképzelni, hogy a pocakja fölött, a mellkasánál megemeltem, és a hátsó lábaival Ő lépegetett. Ölyan kis dága volt, mikor már látta, hogy zsarnok anyja nem engedi ott szülni, ahol ő tervezte, felmarta a maga mellett tartott labdáját, hogy legalább egy dolog legyen ott vele, amit Ő választott. :D
Szóval bevittem, lefeküdt, neházlégzés...már sejtettem, hogy lassan lesz vmi, (ez az áthelyezési akció úgy dél körül volt), de du. mentünk ügyintézni, fél kettőkor indultunk, akkor még nem volt semmi. Öcsém maradt otthon Vele. Mikor végeztünk a hivatalos ügyünkke,, felhívtam Öcsém (úgy fél 4 körül), hogy mi van Süttenccsel. Mondta, h. úgy 15 perce még semmi nem volt, de megnézi. Motoszkálást hallok, majd a köv. mondatok hangzottak el (ez így lehet, h nem vicces, de aki ismeri Öcsémet meg az Ő sítlusát, az érti, hogy én miért vélem fontosnak szó szerint közölni) : "Bakker, itt van egy kutya. (hatásszünet) És méghozzá milyen ARANYOS!" Megbeszéltük, hogy fekete-e (az volt), majd leraktuk, fél óra műlva már a köv. infot kaptam fent nevezettől arra a kérdésre, hogy mi a helyzet: "Hát, van itt EGY PÁR kölyök!"...ez az egy pár, mire hazaértünk volt 5, majd este 6kor 6(jó, mi? :D ), hétkor 8 (itt mondtam a Pármnak, hogy igyon egyet;) ), és másnap reggelre 9nél fejeztük be. A Férjem, aki állítólag nem örül a kölyköknek, de mindíg rajtakapom, hogy bemegy hozzájuk és szeretgeti Őket) csak annyit mondott Sütinek: "Mit csináltál? És ráadásul MENNYIT?"

Nekem is nagy dilemma az evés. Ákos úgy két hete nem nagoyn eszi a pépeset, viszont ha eszem vmi szilárdat (kenyér, alma..) azonnal tátja a száját, mint egy kismadár. Az almát odaa szoktam adni, kiszívogatja a levét, meg kisit le is farigcsál belőle. DE nem merek Neki darabosat adni, mert ugye egy darab fga van, és parázok, hogy nem tudja felőrölni , félrenyeli, megfullad....viszont úgy látom, ogy Ő meg enné...szerintetek mit csináljak?

Esztora:D
Nagyon ügyes vagy a fogyással! Anno nekem is nagyon bevált Norbi.

Arwen:D
Ati nemcsak hős, de GYÖNYÖRŰŰŰŰŰ is!

Merikém:D
De jó lehetett! NAgyon nagy üdvözlet Mazsolának!

Adri:D
De jó, hoyg jöttél,szegénykém, nem lehet ez most egyszerű...Ákinak is kezdődik a szepara-para, ha nem lát, úgy sír, de általában megoldja, mert utánam jön..csak igen, nem kellemes, mikor mondjuk készítem a kajcsiját, Ő meg a térdemet öleli, ami roppant bájos, de veszélyes, mert egyből húzná fel magát állásba, és nagyon kell figyelnem, mert egyszer ebből már nagy esés volt....
Kitartás, és örülünk minden egyes sornak!

puszik Mindenkinek!

porsika

Sziasztok!

Csak azert ugrottam be,hogy

Mindenkinek Aldott Husvetot kivanjak!

Kép

Majd jovok az unnep utan!Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Én is csak beugrottam egy pillanatra...hétfőn vagy kedden jövök bővebben...

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDEN TOPIK ANYUNAK ÉS BABÁNAK!

(Gyuzso, nagyon köszi a privit!Olvastam,csak még válaszolni nem volt időm,de pótolom majd!!)

KépKépKépKép
*orsi*

Ja es
Nagyon boldog szuletesnapot kivanunk Vivinek!!!!!
Tudom,hoyg nem jarsz erre surun,de hatha :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Először is, Vivi drága Boldog Szülinapot!

Majd ez után természetesen Boldog Húsvétot Minden Topik Mamának, Babának és Pocakosnak!

Kép

Nálunk holnap indul a készülődés. :roll:

Anyós főzi a sonkát és a tojást, Én meg Apa segítségével takarítok, készülök a vasárnapi ebédre (jönnek Tesómék), tojást festek, tiramisut csinálok. Szóval, nem fogunk unatkozni.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Vivi, boldog szülinapot!

Mindenkinek nagyon szép ünnepet kívánok!!!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen, ez a kép a tavalyi ovis kiállításon készült, láthatók rajta az ültetőtálak, amibe ilyenkor a gyerekek az óvodában az ősszel zsákocskákba rakott és otthon őrzött búzát elültetik - amiből húsvétra újra élet lesz. Benne a gyerekek által festett piros tojás, a kis fehér pamacsok pedig nyuszik gyapjúból, azt is ők készítik és húsvétra hazahozzák az egészet.
Azért írtam ezt le, mert még tartozom Neked azzal, h írjak az oviról, és rájöttem, h ez jó ízelítő a Waldorf szemléletéből. H így segítenek a gyerekeknek megélni az évszakok körforgását, átélni a húsvét ünnepét, a feltámadás, az élet misztériumát.
Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
nán-dorka

Kép
Kép
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

tegnap megvettük a gyerekülést Bébé Comfort Axiss ,nagyon jó elforgatható ez látható a második képen

harmadikon pedig Nyunyi a vízben!

Bridzsi

Kép
esztora

Mi is boldog szülinapot kívánunk Vivinekl!!!

Békés Húsvétot Mindenkinek!!!

Bridzsi,
Nyunyi-fotók édesek!! Pancsi-pancsi .. :lol: :lol:
nekünk is bb confort, csak a nem forgatós, 0-18-as, idő előtt kinőttük a hordozót. :wink:
elégedettek vagyunk vele!!

Nán-dorka,
a Waldorfról írsz majd még időnként? bár még messze a választás, de időben kell tájékozódni... :lol:

Porsi,
kutyus-fotók???? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Na en is beugrottam meg ma :wink:

Tegnap tok jo napunk volt,lassan indul az engedelyeztetes,alakul a terv :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Esztora,
Nyunyi nagyon edi!Mar mi is valtottunk ulest egy ideje,nekunk Romer King van.Szuper ez,hoyg a Tietek elfordithato :wink:

Nandorka,
szupi a szemleletuk :wink:
Nekem a W ovi bejon,csak a suli-kozepsuli nem....pedig ahova koltozunk,ott 10 percnyi gyalogtavolsagban van egy W altalanos-kozepsuli :roll:
De ugyanennyire van egy "normal" altalanos-kozepsuli is....
Majd varom azert meg a privit az ovirol reszletesebben :lol: :lol:

Kicsit faj a torkom...ugyhogy ezerrel iszom a teat,meg amezet eszem.....1,5 eve nem voltam meg megfazva sem,nem szeretnek most!!!!!! :evil:

Fionaval mi lehet???Nagyon reg nem volt.....

na pusz

Kép

Kép
arwen07

Ja persze Nandorka irhatsz itt is a W ovirol,mert bizti mast is erdekel :wink:

Gyuzso,
mindig eszembe jut a "macskanyuzos" kep,ha meg latom Micat a vonalzodon :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Ja,tegnap meglett a vereredmeny,meg vizelet,felhivtam a dokit,azt mondta szerinte ok,es minden ertek jo,de majd csutortokon megyek tanacsadasra aztan megnezi.Remelem tenyleg minden ok :wink:
Kedden meg megyunk a hasi UHra,majd kerunk drukkot!

Kép

Kép
arwen07

Ja es tegnap babarandi is volt,Attila + egy 7 hos kislany!Hat azt latni kellett volna!Nekunk ez volt az elso iylen,hoyg igy talakozott egy korabelivel!Persze tanacsadason lat mas ilyen pici gyerkoket,de nem "jatszhatnak", meg nem fogdossak egymast!Hat ez annyira jo volt tegnap!Eskuszom egy elmeny volt oket nezni! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szoval majd ha jon a jo ido,vmi babatalit szervezhetnenk! :wink:

na mentem tenyleg! 8)

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Jó rég nem voltam, most is csak BOLDOG NYULAT szeretnék kívánni mindnnyiótoknak.

GYuzsó,
üdv Neked, mi még nem "találkoztunk". Gyönyörű kisfiad van!

Porsika,
gratula a nagymamasághoz, kérünk képet az unokákról.

Esztora,
annyira birom, hogy NYunyi mindig ilyen jókedvű a képeken.
Biztos írtad, csak nem olvastam sajna mindent vissza: Hogy tetszik az uszi Nyunyinak?

Jövő héten jövök bővebben.

Kép
bodzi

"Áldott legyen a Fény, mely Rád világít és a Fény, mely Benned van..."
(ír áldás)

"Én vagyok a Fény, amely mindannyiuk fölött van. Én vagyok a
mindenség; a mindenség belőlem jött ki, és a mindenség visszatér hozzám.
Hasíts el egy fát! Én ott vagyok. Emeld föl a követ! És meg fogtok találni engem ott."
(Krisztus szavai Tamás evangéliumában)

Kívánom, hogy a Feltámadás, az Élet ébredésének Fénye ragyogja be Mindannyiótok ünnepét! Áldott Húsvétot!

porsika

Sziasztok Lányok!

Először is meg sem köszöntem a halk gratukat. Szerdán 11-re megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz. Ha igen, akkor ki is iratom magam betegállományba. Elegem van a sok hülyeségből a melóhelyen. Amúgy is a főnököm pont a múltkor kérdezte, hogy mi nem szeretnénk babát? Akkor még híre sem volt Golyónak. Mondtam, hogy de, amikor akar, akkor jön. Szerintem ő sem gondolta, hogy ilyen hamar be is költözik.:lol: :wink:

Boldog húsvétot, és Vivinek boldog szülinapot!

A morcosság csak úgy volt, csak azt éreztem, hogy a világ esküdött össze ellenem kicsit. De túl léptem rajta.

Olyan kérdésem lenne, hogy a mensis hasfájás mennyi ideig jelentkezik? Tudtok erre valamit mondani?

Esztora, gratula a fogyáshoz. Én mióta tudom, hogy Golyó beköltözött, én is próbálom követni Norbi rendszerét. Van mikor sikerül betartani, van mikor nem, de nem eszem cukrosat, fehérliszteset, meg a mennyiséget is próbálom kordában tartani, amit megeszek, bár ez nem mindig jön össze :wink: . Ma is kicsit túl ettem magam, de annyira fini volt a sonka. :) Tornázni nem merek, mert eddig sem csináltam, nem a legegészségesebb, most elkezdeni, de tervben van, hogy sétálni megyünk, amikor csak tudunk, aztán utána gyenge tornát csak be kell vezetni. Rubint Réka kismama tornáját akarom megszerezni.

Porsi, Adri, de jó, hogy jöttetek!

Pinkiné, gondolj arra, hogy anyukád így is segíteni fog Nektek, csak figyeld meg. Szerintem abban is segített, hogy megfoganjon a Babátok. :) Nekem apu segít. :) :lol:

Krisz, nyugi, akkor az a lakás nem Nektek volt rendelve. Mi is kinéztünk magunknak egy házat, amit meg akartunk venni. Aztán nem sikerült eladni a mienkét, egyiket sem, addig, amíg le nem tettünk róla. Még mindig nem adták el, de szerintem, ha összejönne a pénz, valószínűleg, akkor sem azt vennénk már meg. Pedig nagyon jó, és jó helyen is van.

Meri, jó, hogy már láthatjátok mocorogni Mazsit.

Egyébként nekem semmi rosszullétem nincs. Néha émelygek, de azt megtettem zebrásodás előtt is. :) Képes vagyok bebeszélni magamnak. :) Olyan fura, mert azt sem tudom, hogy mennyi idős a babám. Majd szerdán megtudom.:)

Ezek a pancsis képek nagyon jók, és Mica azzal a láncal, hódító. :lol:

Arwen, jó, hogy már lassan kezditek az építkezést. Én is szeretnék építkezni, de a családban csak én. :( Úgyhogy engedtem a nyomásnak, és nem építkezünk. :lol:

Fió tényleg jól el tünt, csak nincs semmi probléma. :roll:

Na most bepótoltam az írás. :lol:

Pedig még akartam írni, de nem jut eszembe, hogy mit, akinek nem írtam külön, nekik is Pusz!

Nikó

Kép
nikóska

Én is csak az Ünnepek miatt köszönök be! ill. próbálok olvasgatni, de nagyon le vagyok maradva!

Nagyon kellemes Húsvétot kívánok Nektek!
Vivinek boldog Szülinapot, remélem látja!

Dorka, a Waldorf engem is érdekel nagyon. No és az a kiscipő, ami Dorkán van! Úgy látom, hogy a talpa nem kemény, hanem puha anyag. Hol lehet ilyet venni?

Gyuzso (olyan rövid az agyam, hogy ezt a szót egyszerűen nem tudom megjegyezni, ez persze nem Feléd irányul

:lol: )
Szóval Csongi most az elmúlt héten hihetetlen fejlődésen megy át. Lusti Bika fiam eddg csak kúszott, de most már ül (még egy kezével támasztja Magát), elkezdett mászni, bár még csak egy-két-négy lépést). Illetve adtunk Neki kenyérhéjat, és azt szopogatja (amúgy semmit nem vesz a szájába, de ez bejött Neki). Azon a feketefehér képen térdel. Na az már nagyon megy Neki egy ideje :lol:

Az éjszakáink hát nem túl rózsásak. Csongi már állandosult az ágyunkban, min. 3x kel, ami nem lenne baj, mert gyorsan visszaalszik, ha nem kelne fél 6kor. No és egyszerűen nem tudok visszaaludni. Ugyi felkelek, pisilek, és úúúúúúgy felébredek, hogy pont mire visszaaludnék, már ébred is :x

A fogyással én is így vagyok Gyuzso (sikerült!!!), szóval Csongi nagyon cicimániás.
De én oljjjjjjjjjjjjjjan dagi vagyok. Akkora pockom van, mintha újra babát várnék. Szörnyű. És egyszerűen akaraterőm semmi.

Lehet megpróbálkozom Norbival én is. Bár elég drága. Ugyi 1500 Ft/nap.

Múltkor mi is megvettük a gyerekülés (már pár hónapja. Maxi Cosi Priorifix. Csongi imádja, nagyon jókat alszik benne.

No megyek. Kiscsikó a járókában pakolja a pelenkákat.

Most megint utazunk le AAnyósomékhoz, szóval 1 hét múlva jövök...márhogy akkor gyakrabban.

Puszika

KépKép
KépKép
ragota

Én is kívánok mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

mindenkinek kellemes húsvétot
Kép

Kép
Kép
h@jni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X