Sziasztok Csajok!
Sz.bettyna - Spánik dokinak nincs kimondottan rendelési ideje, telefonon szoktunk vele időpontot egyeztetni, és akkor az ambulancián találkozunk vele. Ha érdekel a telefonszám pü-ben megküldöm. Én is az első babámat várom, és most kerültem hozzá, de eddig nem panaszkodok, sőt nekem ismerős ajánlotta aki vele dolgozott. Eddig bármit kérdeztem, pedig biztos volt hogy néha hülyeséget, türelmesen elmagyarázta, és soha nem rázott le. Ha visszaolvasol, eddig mindenki pozítivan reagált a dokiról.
Múltkor míg vártam az ultrahangra, akkor is lejött pont az ambulanciára, és a mögöttem lévő megjegyezte, hogy ez a doki nagyon rendes, és lelkiismeretes, mondtam neki igen tudom, én is hozzá járok.
Szerintem hívd fel telefonon, elmész hozzá, és úgy is személyesen tudod eldönteni, hogy szimpi vagy nem.
Vumenke - örülök, hogy neked is szimpi volt a doki, hát tényleg nem egy rondaság a dokink.
Pepitanna - tényleg igaza van Cosmopolitának, hogy teljesen lányos topik leszünk. Gratulálok a kis puncishoz. Bár az én férjem még mindig reménykedik, hogy fiú lesz, mivel nem mondták azért teljesen 100 %-ra. Ráadásul csütörtökön volt nálunk egy srác akiknek teljesen az utolsó ultrahangig közölték, hogy lányuk lesz, és az utolsónál kiderült hogy még is fiú. Így közölte a férjem, hogy még se vásárolunk még semmit, mert mi van ha nálunk is tévedtek.
Lamme - de jó hogy Niki már jobban van, továbbra is szurkolók hogy a hasi ultrahangon se legyen semmi baj.
Cosmopolita - az egyik ismerősöm a Brendonnál volt 4D-os ultrahangon, azt mondta, hogy nagyon kedvesek voltak, esetleg nézd meg azt is az interneten.
Ma éjjel nagyon rosszul aludtam, biztos ez az idő miatt, még szerencse hogy Esztert nem zavarta meg, és ő nem rugdosott, hanem aludt.
Apukám már jobban van egy kicsit, most kedden fog eldőlni, hogy elég volt e az eddigi beavatkozás, vagy sajnos tovább kell vágni a lábát. Szurkoljatok légyszi Ti is hogy minden rendben legyen. Szombaton voltam bent a kórházba, akkor nagyon el volt keseredve, hogy nem kelhet fel, mondjuk szegény már 2 hete csak fekszik, nem csodálom hogy már egy kicsit mászkálni. Néha elsírta magát, én meg úgy sajnáltam, hogy nem tudok neki segíteni, hogy utána egész este és vasárnap sírtam én is.
Mindenkinek szép napot kívánok, vigyázzatok magatokra, és a babákra.