Új privát üzeneted érkezett!

Eszter! Gratula Balázshoz! Sok egészséget, boldogságot nektek!

Zsófi!
Előkerült tegnap du. 4-kor.... és 5 óta alszik... még most is.... :evil:
Természetesen ezt imádom, mert semmit nem tudok csinálni, hiszen két szoba van. Vagy gépezek, vagy kimegyek a fiúkhoz CN-t nézni.... vagy a konyhában tökölök kussban... ami ugye lehetetlen.
Talán majd délben magához tér, akkor ideül a gép elé és játék éjszakáig.... a szokásos...
Takaritani kéne, legalábbis a szekrény tetejét leportalanitani, mert nem akarok létrára mászni, de kedvem sincsen szólni, mert a múltkor is kértem, porszivózzon fel és ahha volt a válasz, másnap én megcsináltam, de az istennek nem ugrott volna be neki, hogy tőle kértem....
Úgyhogy az lesz, mászok a szekrény tetejére, mert tőle nem lesz tiszta, még ha kérem sem..... tudom, előre spanolom magam, de szomorú, hogy biztos vagyok benne, egy fogpiszkálót sem fog odébbtenni! Ha kérem sem! Hetek óta mondom, vigyen le egy dobozt a pincébe, ne itt éktelenkedjen.... még mindig itt van. Itt is lesz, ha meg nem fogom!

Na, megyek! Asszem nekiállok hangoskodni... :evil:
Bár úgysem fogja érdekelni túlzottan... ha nem alszik, majd ide-oda ül... :evil:
Vendég

ESZTER GRATULÁLOK NEKTEK! SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!!!!!!!

ÉS KÉRÜNK KÉPET!!!
kerekpocak

Eszter

Ez nem ér beelőztél :D remélem jól vagytok mindketten.
Nagyon nagyon sok boldogságot kivánok és nagy nagy gratula

Én még egyben semmi jel :(

Üdv Ági

Kép
hági

Sok boldogságot a családnak és jó egészséget Balázsnak!

Kép
niki30

ági: mi a heyzet?? sikerült megbeszélni? hogy vagy? zsófi hogy van? esküvő??
kerekpocak

Szia Eszter!!!

Szívből gratulálok a bébihez és sok boldogságot kívánunk hozzá a fiúkkal!!! :D :D :D

Kata
silver76

ági???
kerekpocak

Zsófi!
Vagyok.... csak itthon volt a hétvégén...
Megbeszélni vele??? Az a lehetetlen, mint már irtam, én beszélek, ő hallgat, aztán a végén megkérdi, ennyi? befejezted? És a válasz elmarad természtesen. Úgyhogy nem töröm magam. Ilyenkor nem szólok hozzá egy napig legalább, hogy észrevegye magát, mert a szentbeszéd nála nem segit.
Most úgy viselkedik megint, mintha mi sem történt volna, hizeleg.. stb...
Állunk az esküvővel, ahogy intézem, majd lesz valahogy, már annyira nem érdekel az egész. Csak legyünk túl rajta....
Zsófi is tegnap óta folyamatosan keménykedik... :( borzasztó, pedig tegnap egy nagybevásárláson kivül (nem én cipeltem, apival voltunk, kocsi hozta) nem csináltam semmit. Jön a front holnap. Hát ha én nem szülök meg, akkor soha! :roll:

Ráadásul tegnap Barnabás összehányta magát egyszer, éjjel Attila keltett, hogy nincs jól, láza volt. Most reggelre egyiknek sincs baja, Atis kisebb hőemelkedéssel bir, de nem vészes egyáltalán, igy elment apjával a nevelési tanácsadóba az iskolaérettségi vizsgálatra... mondtam, hogy csak ezen legyen túl, aztán hagyjanak békében már, mert elegem van ezekből... Hulla fölösleges, mert idén már igyis-úgyis muszály mennie suliba, ha iskolaérett lesz a vizsgálat szerint, ha nem! Most már nincsen még egy év haladék! 7 éves!!! Mivel egész délelőttös elfoglaltság, igy szerencsére az apja elvitte, én megmondtam nekik, ha apja nem vállalja, akkor a gyerek nem megy, mert én nem birom az ott ücsörgést órákig!

Mindegy, szal megvagyunk, egybe még... remélem, még jövő hét közepéig legalább!!!

Hági! Lehet, a holnapi hidegfront kihozza a csajszit onnét a jó melegből! :) Az, hogy nincsen előjele, hogy jönne, nem jelent semmit! Barnussal reggel 9-kor úgy jöttem el nst-ről meg uh-ról a kiirt nap után eggyel, hogy atomzárt méhszáj, fájás 0, aztán délután 3-kor beállitottam a szülészetre, hogy hahó, én megjöttem, szülünk, este fél 8-kor pedig kibújt törpeegér!!! :lol: Abszolút semmiféle előjele nem volt. De még csak a hasam sem ereszkedett lejjebb!!! :lol:
Vendég

Eszter!

SzÍvből gratulálok Kisfiad érkezéséhez!!!!Sok boldogságot,erőt,és egészséget Nektek.
Vendég

ági: köszi, h informáltál! na, régen akarom neked írni, h abszolút megértelek, én iszonyat ideggombóc vagyok sokat zsörtölődöm. de ált. tudom, h a hormonok teszik (samuval nekem ilyen egyáltalán ! nem volt)és akartam neked is írni, h ne tégy semmit elhamarkodottan (esküvő lefújása stb) mert az utolsó trimeszter előtt olyan szép dolgokat írtál zolira és csak azóta vagy nagyon kiakadva rá, amiót 3. trim.-ben vagy! szal én mindig "elosztom" magamat hárommal. nem segíten neked is?
csak mert különben, ha nem a terhesség, henam a "valódi" ági ír belőled, akkor biztos nem akarnál esküvőt, nem? :wink:
kerekpocak

Sziasztok,

Eszter Eu: GRATULALOK!!!!! Majd gyere beszamolni, ha van idod :lol:

Silver: Hogy vagytok? Kepet nem teszel fel? Husvet utan megyek 6hetesre :lol: :lol:

Pumpoka: :? , de mondjuk tenyleg igaz ez hogy a 3 trimeszterbe " meghulyulunk", en is elviselhetetlen voltam, kulon is aludtunk, alig beszeltunk, en bogtem a semmiert :? kicsit hulye voltam igy visszatekintve :lol:

Megyek mert kisember hiv :lol: enyhen hulla vagyok reggel 4-6ig bulizott majd O aludt persze nekem akkor mar nem ment, most megy dutan 1 ota nem alszik, de felcsillant a remeny a hosszu ejszakara :lol: :lol: :lol: csak elne szoljam magam 8)

Kép

Kép
cirkuszka

Ági

Én is a frontra spekulálok :) mert már nagyon türelmetlen vagyok. Szeretnék már túl lenni rajta és, nagyon várjuk már a csajszit.
Neked kitartás ennyit mondok!!!

Ági

Kép
hági

Hát Ági nagy nagy hajrááááá neked holnapra!!!!! :)

Zsófi, Cirkuszka!
Igen, igy mikor lenyugszom kissé, énis érzem, túlspirázom a dolgokat, de amikor benne vagyok, akkor őrületesen ki tudok borulni! Elég egy kisebb löketet adni és máris világvége van, hát ha még nagy löketet ad hozzá!!!! 8)
Őszintén remélem, hogy ez legkésőbb szülés után jobbra fordul!
Aztán az is lehet, hogy szombat után már nemnagyon lesznek rajtam ilyen kitörések, mert esetleg tudatalatt kilehetek már a folytonos idegeskedéstől, hogy csak nehogy az esküvő előtt jöjjön... biztos, hogy bennem van ez is... nagyon félek tőle, hogy az ex nevére anyakönyvezik, igy parázok szombatig.... valahogyan össze kell zárni a lábaimat addig!!!!

Tényleg lányok!!! Szerintetek ha megvan az esküvő, ház.a.kiv., de neadjég (remélem nem igy lesz, csak gondolkodtam rajta) elindul azelőtt, mielőtt a személyimet át tudnám iratni vissza a lánykori nevemre (jövő hét keddre van időpontom az önkormihoz), lesznek gondok az anyakönyezéssel és a gyes, stb. papirokkal utána? Vajon előbb a személyimet kell szülés után elintézni ahhoz, hogy beadhassuk a mákhoz a cuccosokat??? Gondolom, az anyakönyvezést megcsinálják, hiszen látják, hogy a házassági friss esetleg és időm sem volt átiratni a személyit....????
A másik... ugye most fogok kapni egy ideiglenes papirt, mig meg nem jön az új igazolványom (az kb.2hét átfutás,kizárt viszont, hogy addig marad Zsófi bent még), szintén az a kérdés, hogy elfogadják-e a személyi-pótló papirt az anyakönyvezésénél???

Tudom, túlparázom eztis, csak ha vkinek esetleg van infója vagy épkézláb ötlete, hogy mégis ez hogy mehet.... megnyugtatna addigis.... please.... :roll:
Vendég

Pumpóka!
Hirtelen az az ötletem támadt ,hogy az esüvőd elött az anyakönyvvezetőnél rákérdezhetnél ezekre a dolgokra.
Szerintem Ő a tutit mondja meg neked.De szerintem Zsófiát biztos ,hogy igy az édesapa után anyakönyvezik.
Én személyi cserénél igazolást kaptam arról ,hogy csere alatt van .Jaj de itt férjezett névből megy férjezettbe.Na látod nincs két egyforma eset.Én megkérdezném.Kitartás.
Nagyon együtt érzek veled.
Nyugi-nyugi.

Kép
veronak

Sziasztok!

Én a 2008 márciusi babák topikban szoktam írni és onnan ismerem Eszter.eu-t! Megbeszéltük, hogy együtt szülünk, erre a topikunk felét beelőzte 8) Itt is gratulálok neki és várjuk vissza képekkel, történettel!

Amúgy én is a Jánosban szülök, úgyhogy lányok, lehet összefutunk :wink:
Vendég

jimmorison

Igen én is azt beszéltem Eszterrel,hogy lehet egyszerre megyünk met csak 1hét volt köztünk a javamra. Nagyon csodálkoztam mikor írták a lányok, hogy megszült. Még emlékszem hogy nemrég írta, hogy ő még márc 15-ét nyugiba otthon szeretné tölteni :) Mintha tudta volna, hogy erre dáumra kell figyelnie. :)

Nálam még mndig semmi :roll:

Ági

Kép
hági

Szia hági! Front közeleg, úgyhogy bármi megtörténhet nálad!!! Nekem a ctg tegnap 100-as fájásokat mutatott, a méhszájam mivel 2100 volt, jöttem haza. Ma kellett mennem megint, a ctg most csak 50-60-ig ment, nem is éreztem most a keményedéseket, viszont a méhszáj ma már 2111 volt. Doki szerint a héten baba lesz...majd meglátjuk. Mondjuk nem bánnám, mert uh-on 4500 g-ot mért, remélem azért nem lesz akkora :shock: Lehet akkor majd mi szülünk együtt 8)
Vendég

nagyon drukkolok neketk!!!!!! hajrá csajok!!!!!
kerekpocak

Na, énis hazagurultam a dokitól... :lol:

BPD: 9,1cm, FEM: 6,8cm... becsült súlya: 2400-2500gramm (kis édes)... méhszáj: 2100 (azmánemannyira)...
Magnézium-adag emelés napi 4x1-re és fekvés,fekvés,fekvés... :?
Úgy megvizsgált, mondtam néki, nem kell tágitani még az egyujjnyit ám, majd szólok, ha szülni akarok és nem tágulok rendesen.. :lol:

Jövő héten lesz meg a strepto-eredmény, meg kedden du. vár a rendelőbe CTG-re. Azt mondta, nem kötelező a Jánosba járnom, mehetek hozzájuk is ide a Kapásba, ha ez nekem kényelmesebb, az a lényeg, hogy meglegyen a vizsgálat.
Aszonta, legfeljebb nézzem meg egyszer a szülőszobát... de szerintem nézegethetem majd akkor, ha szülök, eleget... :roll:

Viszont produkáltam olyan gyönyörü összehúzódásokat a negyed óra alatt, mig bent voltam, hogy aszonta, jó ha még két hétig kihúzom ilyen méhtevékenységgel... :shock: :lol:
tapintásra is igen csodás keményedések voltak... :lol:
Vendég

akkor ági drukk h szombatig meg ne legyen a baba....
kerekpocak

semmi hír ágiról. ???
kerekpocak

Helló Lányok

Helyzet jelentés :) :Ma voltam ctg-n és uh-on semmi különös, fájások nuku. A méhszájamat nem vizsgálták (pedig kiváncsi lettem volna). mert nem volt ott a dokim és átirányított valami Kaszás dr.-hoz az milyen hülye,már bocs,ha alaki ismeri. Ja, a BPD: 93mm és a kérdésemre, hogy kb. mekkora a bébi súya, a válasz átlagos nagyságú. Kössz.

Ági

Kép
hági

én is ma voltam ctgén nekem sem volt semmi extra. megnéztem a szülőszobákat, nagyon durván csilli-villik. iszonyú jól néznek ki.
hági: hogy állsz a félelemmel? remélem jobban!
ági: egész nap semmi hsz. kicsit aggódom! jól vagytok?
kerekpocak

ja, hági, azért be careful h melyik dokiról mit írsz, mert olvassák a fórumot.
kerekpocak

asszem kb hivatalosan kijelenthetem, h a fórum, mint olyan kihalt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

ÁÁÁÁÁÁ
Nem hiszem hogy tudnák a dokik,hogy melyikünk ki.

A félelemmel kapcsolatban,megvan nem tünt el ,de kezdek valahogy beletörődni,hogy valahogy túl kell lennem a dolgon ígyis-úgyis.De azért persze nagyon parázok még életemben nem féltem így semmitől. :shock:

Ági

Kép
hági

de de tudják. tapasztalatból tudom.
kerekpocak

Ma voltam dokinál ninden rendben ,leleteim is jók.
Következő találkozásúnk 12hetes genetikai uh-n.
persze elötte megint vérvétel.
Nagyon pocsékul viselem a mindennapokat, soha nem voltam ilyen rosszul.Szinte minden íritál.meddig tart???!!!! Remélem ha megmozdul akkor megszünnek a rosszullétek.Akörűl szokott úgye tartani?!
Lassan mindenki megszül itt,remélem lesznek ujak?!És ti is visszanéztek hozzánk néha-néha.
Napok óta kihalt a topik, hát persze nagy a készülődés a finis elött.
:wink:
Vendég

Csak gyorsan, hogy még egyben....
Nem volt net tegnap óta, meg szarul is vagyok, de rettenetesen!!!! :(
Majd jövök... remélem.... :(
Vendég

Sziasztok!!!

De durva már 1 napja sehol senki!!!!!!!!!
Holvagytok???
Lassan mindenki lebabázik??
Írjatok.

Kép
veronak

én mindig nézem, sehol semmi hír, így aztán nem írok, mert amúgy csak én szoktam kb.
velünk minden rendben, tegnapelőtt ctgén semmi extra, más vizsgálat most nem volt. ági várjuk a bejelentkezést il.. telszám ment priviben.
kerekpocak

Helló lányok

Én még egyben,semmi jel.Sőt jobban vagyok mint a terhesség folyamán bármikor fura :)

Ági

Kép
hági

Ja, ma a national geografik-on volt egy műsor, ahol szülést mutattak,de úgy mindent élesben,hát asszem nem kellett volna néznem.Persze azért a nagyon durva dolgoknál elfordultam.Már amit én durvának találtam.Viszont annál a résznél mikor oda adták a kisbabát az anyukájának bőgtem :D

Aztán sütöttem egy jó maffint, ami elég jól sikerült.Mostanában kívánom az édeset pár hete.Pedig a terhesség alatt rüheltem mert még jobban hányingerem volt tőle, meg amúgy sem szeretem.De most? Ha ennyi édességet ettem volna végig már 100kg -os lennék.

Ági

Kép
hági

Itt van még egy utolsó pocak kép:

Kép

Kép
hági

Hági:
Talán pont ez a jel!!
Az élet az anyaméhben??Nagyon jókis film kb 50* láttam.Bármikor megtudnám újra meg újra nézni akárcsak még 2 kedvenc filmemet.

kerekpocak:ctg-re a Jánosba jársz? ha igen akkor a földszintre vagy a szülőszobára?Vagy csak az megy szülőszóbára akinek fogadott szülésznője van???
Naponta többször bekukkantok én is ide de már nemtudtam megállni. :roll:

Kép
veronak

húúúúú ági de csini vagy!!!!!!!!!!! iszonyú vékony vagy!!!! nagyon durva!!!!!
figyu ne izgulj én megértelek.
1. én is naaaaaaaaaaaaaaaagyon félek.
2. én samut túlhordtam 1 héttel, hát nem volt mókás. próbáltál hegyre fel, le sétálni pl? szex? fűszeres kaják? az ált. segít.

szal fel a fejjel és próbálj lazítani!! meg mondogatni, h minden ok lesz!

veronak: van választott szülésznőm, így a szülőszobára járok. samuval nem volt, akkor a földszintre jártam.
kerekpocak

Zsófi

Köszi a bókokat :)

Én is arra gondoltam, a húsvéti sonka,meg a füstölt kolbász lehet megteszi a hatását :D

De én már nem sürgetek semmit. Rábízom a kisbabókámra. Bízom benne h akkor jön mikor neki a legjobb.
Ági

Kép
hági

Zsófi

Azért félsz annyira most másodszor is, mert olyan borzasztó volt az első szülésed?

Kép
hági

sziasztok

először is nagy drukk azoknak, akik a végefelé járnak. :)

és most a kérdés: ismeri valaki vagy jár valamelyikőtök Dr Szuromi Andráshoz? egy kicsit kellemetlen szituba keveredtem, bér lehet, hogy csak én lelkizem túl a dolgot. :(

mia_snow

én sajnos nem ismerem :(

ági: hát 11 óra vajúdás után végüé császár lett, mert nem tágultam és elment a szívhang. így igazából még nem csináltam végig. és én samu előtt is féltem :) de most állandóan mondogatom magamnak, h nincs para, nem félek. legyen bárhogy is. ill. nem foglalkozom vele és SEMMIT nem olvasok a témában. én nagyon könnyen rápörgök a dologra. főleg h hetente járni kell be a szülészetre, ctg meg dokik. stb. szal igyekszem az egészet távol tartani magamtól és pozitívan hozzáállni. (amennyire tudok)
kerekpocak

Sziasztok Lányok.

Én legtöbbször csak hallgatólagosan olvasom amiket írtok.

Most azért írok, mert szeretnék nektek bátorságot adni, bár én is parázom, de hát ki nem, szerintem nincs ezzel gond, csak tartsuk normális keretek között a félelmet... :)

hági: hidd el, hogy bár nekünk az első babánk, de nekünk is sikerülni fog...én mindig arra gondolok, hogy csak ez az egy útja van annak, hogy a kezemben tarthassam a babámat és ezen túl kell lenni valahogy.

Nagyon drukkolok nektek, hisz ti már a finisben vagytok, szeretném majd olvasni a boldog szülés történeteteket!!! :D

Kép

Kép
silverlion

Gyors bejelentkezés....
még mindig egyben... most már csak egy napot kell kibirni... és lazithatok!
Hát jobban nem nagyon vagyok, rendesen keményedek nagyon sokszor és még mindig kinoz a hányinger! Ma már ettem vmit (tegnap, tegnapelőtt csak ropit meg krumplit), muszály volt, mert ha csak felálltam, szédültem. Viszont most újra hányingerem van... pedig semmi nehezet nem ettem.... remélem, holnapra elmúlik, mert idegbajt kapok, ahogy anyám felsorolta, milyen salátákat csinál, meg anyósom is, hogy milyen husikat... és tiramisu tortánk lesz... és ha nem tudok enni belőle vszinü, hogy sirógörcsöt kapok!
Lehet ám, hogy a gyerektől nyaltam be vmit, mert ő hányt meg f...sott a hét elején, igy 2 napja iszom a normaflore-t, gyereket is rendbetette 3 nap alatt, hát lehet egyébként, hogy én is csak azért nem mentem bele még jobban, mert elkezdtem inni...

Olyan szintü folyásom van (bocsika) hogy néha azon kezdek gondolkodni, hogy nem-e magzatviz.... rendesen átázik a nadrágom is, úgyhogy beújitottam egy doboz nagyobb fajta tiszt. betétet a dm-ből... hát nem elég a bajom, most még azon is para megy, hogy nem-e szivárog a magzatvizem... bár anyám megnyugtatott, hogy átázna a tiszt.betét alattam, ha az lenne.... remélem!

Na, szóval igyekszem túlélni a holnapot, hétvégén majd bekukkantok, hogy egybe vagyunk-e!

Hági!
Neked még mindig mennek a drukkok!!! +++++ :wink:
Vendég

mondjuk ha a nadrágod is vizes lesz????

remélem semmi komoly!!!

SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK HOLNAPRA!!!!!!!! (nászéjszaka lesz? :wink: :D :D :D :D :D )

silverlion: üdv köztnk és köszi a bíztatást.
kerekpocak

Sziasztok

Még egyben :shock :roll:

Köszi mindenkinek a drukokkat tök sok erőt ad,de tényleg :D

Ági

Kép
hági

drukkok mennek továbbra is! ági milyen volt az esküvő?

én is egyben, bár sztem pocak még lejebb és jóslófájások is vannak.
kerekpocak

[color=red]ÁGI MOST MÁR BIZTOSAN FÉRJES ASSZONY VAGY! GRATLÁLOK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT.[/color]
kerekpocak

Kép
kerekpocak

Sziasztok!

Köszi a drukkokat meg a jókivánságot!!! :)

Egyben túléltük.... bár a péntek éjjelt áthánytuk és a szombat egész délelőttöt átémelyegtük meg szédelegtük... sikerült...
Képekről tükröződik testi állapotom, no azért szerintem a lelki az jobb irányba húzza ahhoz képest, ahogy éreztem magam belülről...
Ezek csak gyors elő-képek, a többi a digigépen van, azt Zoli nővére legkésőbb holnap hozza cd-re irva... talán azok jobban sikerültek.. bár hülyére röhögte magát tegnap este a telefonba, amikor ecsetelte, némelyik képen milyen fejet vágok.... :? :? na széééép!!!! Most már énis kiváncsi vagyok rá! Ha lesz értelmesebb köztük akkor teszek belőle!

Egyenlőre ezek:
Kép
Kép
Vendég

hahó

fél kézzel gépelek. :D
köszönjük szépen a gratulációkat. még nincs időm semmire, de pár kép Balázs Örkényről. Jól vagyunk!
Szülni nagyon jó volt, kórházban lenni sokkal kevésbé. Balázs besárgult, én tiszta ideg voltam, tejci meg nem volt. Abban a percben, hogy hazaértünk tejci megindult, de ha hármunkon kívül vki belép a lakásba, a mi kis világunkba, megint elmegy. Ki gondolta, hogy ez ennyire pszichés.

No majd írok!

Kép

Kép

Eszter

Kép
eszter.eu

ESZTER GRATULÁLOK!!!! BALÁZS IRTÓ CUKI!!!!!!!!!!!mesélj majd, ha lesz időd!
és ezentúl az anyukás topikban várunk sok szeretettel!!! (annál is inkább mert ezt kb 3an tartjuk életben)
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?