Zsófi!
Vagyok.... csak itthon volt a hétvégén...
Megbeszélni vele??? Az a lehetetlen, mint már irtam, én beszélek, ő hallgat, aztán a végén megkérdi, ennyi? befejezted? És a válasz elmarad természtesen. Úgyhogy nem töröm magam. Ilyenkor nem szólok hozzá egy napig legalább, hogy észrevegye magát, mert a szentbeszéd nála nem segit.
Most úgy viselkedik megint, mintha mi sem történt volna, hizeleg.. stb...
Állunk az esküvővel, ahogy intézem, majd lesz valahogy, már annyira nem érdekel az egész. Csak legyünk túl rajta....
Zsófi is tegnap óta folyamatosan keménykedik...
borzasztó, pedig tegnap egy nagybevásárláson kivül (nem én cipeltem, apival voltunk, kocsi hozta) nem csináltam semmit. Jön a front holnap. Hát ha én nem szülök meg, akkor soha!
Ráadásul tegnap Barnabás összehányta magát egyszer, éjjel Attila keltett, hogy nincs jól, láza volt. Most reggelre egyiknek sincs baja, Atis kisebb hőemelkedéssel bir, de nem vészes egyáltalán, igy elment apjával a nevelési tanácsadóba az iskolaérettségi vizsgálatra... mondtam, hogy csak ezen legyen túl, aztán hagyjanak békében már, mert elegem van ezekből... Hulla fölösleges, mert idén már igyis-úgyis muszály mennie suliba, ha iskolaérett lesz a vizsgálat szerint, ha nem! Most már nincsen még egy év haladék! 7 éves!!! Mivel egész délelőttös elfoglaltság, igy szerencsére az apja elvitte, én megmondtam nekik, ha apja nem vállalja, akkor a gyerek nem megy, mert én nem birom az ott ücsörgést órákig!
Mindegy, szal megvagyunk, egybe még... remélem, még jövő hét közepéig legalább!!!
Hági! Lehet, a holnapi hidegfront kihozza a csajszit onnét a jó melegből!
Az, hogy nincsen előjele, hogy jönne, nem jelent semmit! Barnussal reggel 9-kor úgy jöttem el nst-ről meg uh-ról a kiirt nap után eggyel, hogy atomzárt méhszáj, fájás 0, aztán délután 3-kor beállitottam a szülészetre, hogy hahó, én megjöttem, szülünk, este fél 8-kor pedig kibújt törpeegér!!!
Abszolút semmiféle előjele nem volt. De még csak a hasam sem ereszkedett lejjebb!!!