Új privát üzeneted érkezett!

Andy, sajnálom a betegségeteket, és mielöbbi jobbulást nektek! Hát nem is lehet betegen nyuszizni :) Drukkolok, hogy jobban legyetek hétvégére! És a dokihoz is drukkolok, hogy minden ok legyen, és ha nem baba akkor legalább azt mondja meg, hogy minden ok, és nincs semmi gond :)

Marcsi, te aztán nem vagy semmi! Én egy gyerek mellett gondolkozok, hogy tanulni hogy lehet, nem hogy 4 gyerek mellett! Le a kalappal elötted! És még ránk is jut időd... :shock: Te, aludni azért szoktál? :lol:

Hát sajna utolért a rosszullét most is! Kyránál csak a 7. hét környékén kezdődött, most meg már 2 napja rajtam van...Kyrával se jutottam el a wc-ig, csak reggeli émelygések és gyomornem jól lét volt, most meg egész napos émelygés....meg itt se igen tudok ülni mert rögtön szédelegni kezdek! Szóval kicsit másabb rosszullét, de rosszul vagyok akkor is meg most is! Viszont Kyrával elmúltak a 13. hét körül, hát remélem most se akar tovább maradni :? És remélem Vuk azért most sem ér utol :?
Aluszékonyság megvan, néha alig bírok ébren maradni, és félek nehogy elaludjak míg Kyra csinál valami rosszat! Komolyan ülve el tudnék aludni :oops:
Ezen kívül annyira nincs semmi, de nekem ez is elég!

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!
Megjöttem és nem túl rózsás a helyzetem!!
Szóval, van egy szép méhszájsebem, amit majd meg kell műteni, de nem ez az igazi oka a babanélküliségnek. Hanem az, hogy a petefészkeim nem működnek jól. Tehát az ovu tesztek jól mutatták, hogy nem volt rendes peteérésem. Mint gondoltam, vérvételre küldött, ami a mensi 3. napján lesz esedékes (azt mondta napok kérdése és meg fog jönni) és majd a ciklus 23. napján. Ha meglesznek az eredmények, vissza kell mennem, és megbeszéljük a továbbiakat meg a műtétet. Említettem neki az Lh tesztet és tök örült neki, hogy figyelem magam, és mondta hogy csináljam továbbra is, hátha az is ad megint valami tájékoztatást! Szóval ez van! Vagyis még nem 1 hanem még jópár hónapot kell várnunk tesóbabára, így a novemberi topikról bőven lecsúsztam!!
Most megyek is, Dani még mindig lázas, de már alszik, így apázok egy kicsit. Most rámfér a lelki támogatása!!
Szép estét mindenkinek!
Andy

Kép
oriandy

Hát Andy, nagyon sajnálom, azt hittem jobb hírekkel jössz. A műtétet a baba vállalás előtt meg kell csinálni? És utána mennyi idővel lehet babát vállalni? Nem igazán tudok erről a dologról semmit, ez mitől alakult ki? Én azt hittem ez csak idősebb korban többedik szülés után jelentkezik. :oops: Ne keseredj el, minden jóra fordul, csak ne veszítsd el a hitedet! Arra vár a kisbabád, hogy veled minden rendben legyen és jönni fog, meglátod! :wink: Daninak meg jobbulást kívánok, gyógyuljon meg gyorsan!!!

Kép
Kép
gyurmi

Akíra!
Lemaradtam, mint a borravaló! :lol: Ki az a Fanni? Csak nem nevet kapott a pocaklakód? :D
Kitartás, minden nappal közelebb leszel a bűvös harmadik hónaphoz, mély levegő, keksz vagy ropi ropogtatása talán kicsit segít a rosszulléteken. De ennek is örülni kell, mert legalább azt jelenti, hogy valaki növekszik odabbent. :D :D :D
De szeretnék rosszul lenni.... :D :lol: :D :lol: 8)

Kép
Kép
gyurmi

Sziasztok!

Andi!

Sajnálom, hogy ilyen híreket kaptál. :(
De a lényeg, hogy kiderültek a gondok, s hogy előbb legyél Te rendben egészségileg, s akkor biztos sikerülni fog a tesó és nyugodtabb lesz a terhességed is.

Sok erőt és kitartást a mostani mélyponthoz!

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom

Sziasztok Lányok!
Nagyon köszi mindenkinek a bíztatást, igazán jól eskik!
De én azt hittem ennél rosszabb már nem jöhet, aztán mégis...
Daninak ma felszúrták a fülét, mert tele volt gennyel és nagy valószínűséggel ez okozta neki az immár 3. napja tomboló igen magas lázat! Hát nem tudom, ki élte már át ezt a helyzetet, de nekem kellett lefognom a gyerekem, és ez valami kegyetlen dolog. Mármint lefogni, amikor tudod, hogy nagyon fáj neki. A szívem majdnem megszakadt érte. Én már akkor majdnem bőgtem, amikor ezt az egészet bejelentette a doktornő! Látta rajtam, hogy majdnem sírok, ezért rákérdezett, hogy beleegyezek-e. Azt mondta: aszalgathatnánk simán antibiotikummal, de 2 naponta kéne feljárni Szombathelyre kontrollra, hogy hogyan reagál rá a füle, és még akkor sem biztos, hogy ezt megúszná, így meg felszúrja, kitisztul + kapja az antibiotikumot és 2-3 nap alatt helyre is jön.-- ÚGY LEGYEN!!!
Hát nem csoda, hogy extra nyűgös volt az én ki nyuszikám!!
Most megint 39 volt a láza, de szerencsére evett már (ha nemis sokat), így beadtam neki a gyógyszert, meg a lázcsillapítót, meghűtőfürdőztem és most alszik.
Hát ez van lányok! Szegény embert az ág is húzz!! És ez milyen igaz.....

Andy

Kép
oriandy

Kitartás Andy! Ennyi rossz után CSAK JÓ jöhet! Daninak biztos jobb lesz, hogy nem feszíti a fülét a sok genny és a láza is biztos el fog múlni. Sok gyógyító puszit küldünk neki.

Kép
Kép
gyurmi

Kösz Gyurmi!!!

Kép
oriandy

Halihóóó!

Mindenkinék szép napot kívánok!
Andy: Nagyon sajnálom ami veled törént, biztos hamar megoldodik a problémád. Az orvosod, segít majd a második baba összehozásában. Kis hormon, vagy peteérés serkentő...stb.

Ki hol tart a ciklusban? Az lh tesztelők? Valami izzzgalom????

Velem minden rendben van, volt. Talán husvétkor bejelentjük, hogy ujabb emberkével gyarapszik a családunk.

Naysa
naysa

Andi!
Remélem nem szomorkodsz. Az a jobbik eset, ha a doki tudja, hogy mivel áll szemben. Így aztán tudja, hogy mit kell tenni, és így remélhetően könnyen átugorjátok az akadályokat. Kitartást, erőt kívánok neked, és persze mielőbbi "kigyógyulást"

Szegény kicsi Danikád :cry: Sajnos volt részünk hasonlóban. Nekünk kukacos problémánk volt, az is kegyetlen, amikor felrántják nekik a bőrt, aztán napokig ordítva pisilnek. :cry:
Reméljük meggyógyul hamarosan a kis drágád.
Na akkor most nektek jól kijutott :(

Akíra!
Nem olyan nagy dolog az iskolába járás, sőt, ha sokáig nem megyek már hiányzik is. Igaz nem a tanulás, hanem a csoporttársak. Sokan kérdezik,hogy hogyan bírom. Valahogy mindig visz az ár, én meg sodródom vele. Aztán valahogy megvannak a vizsgák.
És még aludni is van időm :lol:

Detti!
Te miért nem csinálsz vonalzót? Jó lenne követni,hogy hol tartasz.

Gyurmi!
Lehet, hogy te is hamarosan sorstársnő leszel a rókázásban. :lol: Csak ne irigykedj!!!! :wink:

Kép
tulipán75

Megpróbálok felrakni vonalzót, de még igen friss kismamus vagyok.
naysa

Andi!

Sajnálom, hogy így alakult az egészséged, de jó, hogy olyan orvosod van, aki rájön a baj igazi okára. És a legjob, hogy még támogatja és örül is a tesztelésnek. Sok doki ezt másként gondolja.
Kívánom, hogy minél előbb jöjjél helyre, és utána már jöhet is az a várva várt tesó!
Daninak is jobbulást!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

AKÍRA: Kírának, Sok Boldogságot Kívánok 1. Születésnapja alkalmával.
naysa

Boldog szülinapot Kíra babának és nagyon boldog gyerekkort! :D

Kép
Kép
gyurmi

Naysa!
Köszi!!!!!

Kíra baba!!!
Kép

Kép
oriandy

Én is kívánok Kírának nagyon boldog szülinapot.

Sajna ilyen képet még nem tudok küldeni, viszont tegnap a nagyfiam megmutatta, hogy hogyan tudok képet kicsinyíteni. Ugyanis szégyen szemre nem tudtam. :oops:

Küldök nektek priviben képet magamról, és a kislánykáról. Majd máskor a fiúkról is. És később ide is teszek fel képet Hugicáról. Ha valakit véletlenül kihagynék, az csak véletlenül van. Szeretnék mindenkinek "bemutatkozni". Ha van lehetőségetek, akkor ti is küldjetek képet magatokról LÉCCI!!!!!!

Kép
tulipán75

Sziasztok!

Marcsi: Nagyon jó a kép amit küldtél. Valamelyik nap csinálunk közös képet és elküldöm.

Tegnap csináltam halat, hát nagyon szarul lettem tőle.........ja és feltűnöen kevesett eszek.

Naysa
naysa

Sziasztok!
Marcsi! Jó a kép rólatok!!!! :D

Lányok! Mi ma elutazunk így most kívánok mindegyikőtöknek
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!!

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok Lányok!
Régen jártam itt, de most olyan hírem van amit most suttogva világá kiabálom!
Márc 6.-án volt a piri, 12-15.-éig a jónáska ma van a 16. napom, a ciklusom 29-30 napos és képzeljétek olyan terhességi tüneteim voltak, csináltam Huncutka féle érzékeny tesztet, és nem azonnal, de kb: 15 perc alatt nagyon halvány ZEBRÁS!!!!!!!
Nagyon-nagyon halvány, de ott van a második csík!!!!! Tehát van mensi után közvetlen lehetőség teherbe esni.
Ti hogyan csináljátok a fotókat? Mert nekem vagy homályos, vagy nem látszik a fotón a halvány második csík.
Olyan boldog vagyok.
Ez a legszebb nyusziajándék!
mina29

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a köszöntést nagyon aranyosak vagytok :)

Marcsi, nagyon jó a kép amit küldtél, köszönöm én is mindjárt keresek magunkról képet és küldök :)

Andy sajnálom amit mondott a doki, de hidd el nemsokára minden ok lesz és jön majd a kis puncis hidd el :) Sőt ha a doki bácsi segít lehet, hogy ketten is jönnek egyszerre :lol:

Mennem kell, de még ha lementek az ünnepek jövök képekkel :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok Lányok!

Marcsi!
Nagyon köszi a képet, aranyosak vagytok! Hát nem látszik rajtad, hogy többgyermekes anyuka vagy! :D

Mina!
Halk gratula neked! Te aztán nagyon korán megtudtad, hogy babás vagy! Milyen tüneteid voltak, amiből arra gondoltál, hogy tesztet kell csinálnod? Mennyire volt erős az előző menzid? Nem lehet, hogy már akkor is volt baba?

Kép
Kép
gyurmi

Gyurmi!
A mensim nagyon erős mindig, mert miomám van. Biztosan nem voltam mensi elött babás, mert tesztelgettem. Most mensi után két nappal volt jónás kezdete,ezért azonnal mikor már nem véreztem csináltam Lh tesztet és jónás alatt kétcsíkos volt végig. A jónásnak a ciklusom 10. napján volt vége, ezért folytattam az Lh tesztelést, de egyre negatívabb volt, tegnapra már csak egy csíkos. Pedig ugye tegnap már a 15. napon voltam peteérésem meg sehol.
3-4 napja fémes íz van a számban és 16.-a óta tompán fájdogál a hasam, olyan mensi mindjárt féleképpen.
Gyanus vagyok magamnak, és ma a tesco elött egy kéregető azt mondta, hogy két gyönyörű lányom lesz.
Hát kb ennyi.
mina29

Dokihoz mikor akarsz menni? Tesztet csinálsz még?

Kép
Kép
gyurmi

Dokihoz majd betöltött 6. hétnél. Most olvastam pont, hogy a nagyon érzékeny tesztek túl korán mutatják ki a terhességet és a terhességek 30%-a a mensiig elmegy, Nagy6n szeretném, ha én a 70%- ba tartoznék. Szóval a mensi idejét és még egy hetet megvárok. 6. hétnél van szívhang, azt már tudja megnézni.
Tesztelek ezerrel, reggel is fogok csinálni, de nem sikerül lefotóznom ezt a :P ZEBRÁSAT!!!! :P
Nincs ötleted, hogy hogyan fotózzam, hogy a halvány csíkom is látszon?
mina29

Ötletem sajnos nincs, vagyis próbáld meg esetleg sötét háttérrel, de az a lényeg, hogy TE és APA láttátok a csíkos tesztet! Ha úgyis csinálsz még, akkor a későbbiek mindíg sötétebbek lesznek, abból tuti fel tudsz tenni. :D

Kép
Kép
gyurmi

Megpróbálom, de én is remélem, hogy a holnapi már jobban látszik.

mina29

Mina!
Teszteltél?

Kép
Kép
gyurmi

Sziasztok!
Teszteltem!
Hajnalban kb 4 körül ki kellett mennem pisilni és akkor nem volt lelkierőm tesztelni, de reggel jutott eszemben, hogy fel kellett volna fognom, hát nem tettem.
A 7 órás pisiből viszont semmi nem látszott.:((((
Azóta ellőttem két tesztet és most a délutáninál látok egy lehelletnyi második csíkot, szinte csak annyira mintha árnyék lenne.
Hát nem tudom, tiszta depi vagyok.

mina29

Mi van lányok? Mindenki süt, főz, takarít?

Én éppen sütésben vagyok két adag sajtos rúd között. Várom, hogy süljön az első. Azután banános tekercset csinálok. És közben babát ringatok, mert a picinyem éppen nincs jó kedvében.

Apa elment a két kisebb fiúval bicózni. A nagyfiú meccsen van. Úgyhogy csak egy "segítségem" maradt :wink:

Ti sütöttetek?

Mina!
Mikor tudhatjuk meg a teszteredményt? Már nagyon izgulunk, hogy milyen tesztet hoz neked a nyuszi!!!!

Kép
tulipán75

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon KELLEMES HUSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

Naysa
naysa

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
Kép

Kép
Kép
gyurmi

Én is kívánok mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket a csipetcsapat nevében is!!!!

Annyira édes ez a nyuszi Gyurmi!!!!

Kép
tulipán75

sziasztok!

Én is kívánok mindenkinek boldog húsvétot és sok locsolót!!

Mi tegnap a Balaton felvidéken voltunk, halljátok, olyan hószakadás volt, mint télen szokott lenni! Erdőben császkáltunk, a talpam alatt ropogott a hó! Tök fura volt, csináltam képeket az itthoniaknak, mert én se hinném el, hogy március végén havazzon. Teszek fel egy klassz virágos képet.

Üdv Kép virág Kép táj

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Nekünk nagyon jól telt a húsvét, de tegnap a kislányom belázasodott. Szerintem valami virus lehet. Az éjszakánk nagyon rossz volt, alig aludtunk, és a gyomrom se nagyon volt a toppon.

Többiek, hogy vagytok? Hogy telt a húsvét? Tesztelősök?

Naysa
naysa

Sziasztok!

Hazaértünk anyóséktól, és vegyesek az élmények. Dani az elején még igen beteg volt, de a végére jobban lett. Szombaton reggel még nagyon lázas volt, de azóta semmi. Igaz vasárnap reggelig folyamatosan kapta a lázcsillapítót, de azóta nem és nem is lázasodott be. Most még a héten itthon van velem, mert bár jobban van, nem akarom vinni, nehogy benyaljon megint valamit. Még nem elég erős az immunrendszere. A füle folyamatosan folyik, de ez a jó, mert ífgy a sok trutyi ki tud ürülni belőle.
Én is jobban vagyok, már csak néha-néha fújom az orrom, viszont a betegség miatt legy egy szupi ki herpesz a számon, most azzal küzdök, bár már kezd gyógyulni az is.
Most apánk lett beteg.... Úgy látszik végigsöpör a csládon a kórság!

Naysa!
Jobbulást a lánykádnak!
Vigyázz most nagyon, nehogy te is elkapj valamit!!!

Szerencse!
Merre jártatok??
Én régen a Balaton "parton" laktam!!!

Mina!
Halk gratula!! Vigyáz te is nagyon magadra!!

Andy

Kép
oriandy

Ági!
Szuper a "tavaszi" tájkép.

Andy!
Jó, hogy a picúrod túlesett a nehezén. További jobbulást minden családtagnak!!!

Mina!
Nálatok mi van? Hozott a nyuszi zebrás tesztet?

Detti!
Jobbulást a kislányodnak! Nagyon vigyázz, nehogy elkapjátok a picuriddal. Te szeded az Elevitet?

Sajnos ma nem jó hírt kaptam. Szegény kicsi babámnak nincs rendben az egyik csípője. Az uh-os dokinéni terpeszpelenkát ajánlott 4 hétig, aztán kontrollra kell mennünk. :cry: Remélem rendben lesz minden.

Kép
tulipán75

Sziasztok!

A kislányom, még mindig lázas, az orvos megállapította, hogy tüszős mandulagyulladása van. Kapja az antibiotikumot, nurofent. A doki néni, mondta vigyázzak magamra, és fújkáljak First-öt. Ez aloe verás terméket, hogy megelőzzem a betegséget.

Marcsi: Én semmi elevit és társait nem szedek, csak folsavat, ill. most C-vitamint. Az előző terhességemnél sem szedtem ilyeneket. Folsav majd vasat eszek, a 12 héttől.

Ma megyek du. doki bácsihoz és megbeszélem vele a részleteket..... Remélem nem lesz semmi baj. Mostanában hülyeségeket álmodok (pl. elvetélek, nagyon begörcsölök, vérzek) Szerencsére nincs semmi ilyen jellegű problémám.

Naysa
naysa

Andi!

Balatonalmádiban, Vörösberényben voltunk. Te merre laktál?

Naysa!

Doki mit mondott?

Marcsi!

Terpeszpelenka??? Az mi? Jobban szét van "feszítve" a baba lába?
Mit lehet elérni 4 hét után?

Én pénteken megyek dokihoz, az AFP-re kapok beutalót.
Olyan fura, hogy már lassan 15 hetesek leszünk. Nemrég tudtam meg, hogy terhes vagyok, és hopp, már 2 és fél hónap eltelt azóta.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Detti!
Doki bácsi mit mondott?

Ági!
Meglátod majd, hogy milyen gyorsan telik az idő. Érdekes, hogy a vége telik a leglassabban, akkor más minden nap nagyon hosszú. Látszik már a pocak?

A terpeszpelenkáról én is most hallottam először. Olyan mint a régi gumigatyák voltak, csak van benne egy kemény téglalap alakú betét, ami szétterpeszti a combjait. Ezt egyébként a nadrágpelenka fölé kell rakni. Szegény Babucinak kipróbáltam. Szegénykém sokat sírt miután rátettem. :cry: Most alszik a drágám. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy csak a pocakja fájt, azért sírt, és nem is olyan kegyetlen az a pelenka :? Most olyan édesen alszik.

Kép
tulipán75

Így alszik az én angyalkám:

Kép

Kép
tulipán75

Marcsi!

Tök aranyos a kép a lánykáról. Nem semmi lehet ez a pelus. Annak idején a nővérem valami ilyesmivel járt tanulni, csak az nem pelus volt, hanem csak simán egy deszka volt a két lába között.

A pocim már kezd látszani. Most szerintem elég sokat nőtt (remélem nem csak a sok ünnepi kajától :lol: ). Anyu tegnap teljesen ki volt akadva, hogy 3 és fél hónaposan ilyen nagy a hasam (oldalról). A cégnél még nem tudják, de mostmár készülök bejelenteni, de ha így haladok, lassan észre is veszik. (Bár egyedül vagyok nő a cégnél.) De a főnököm eléggé sokszor nézte a hasam, de mióta beteg voltam, és tudta, mennyi gyógyszert szedtem + 3 napig csillapíthatatlan lázam volt, azóta kevesebbet nézi.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Marcsi!
Nem láttam még a férjedet, de erről a képről tökre hasolnít rád!!! Nagyon édes kis gyönyörűség!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Nálunk is elteltek az ünnepek, de Mátém már egy hete köhög, idáig hurutos köhögése volt, most meg száraznak hallom és szerintem fájhat a torka is, mert enni meg nem akar. Amióta hányt és hasmenése volt legyengült a szervezete és most nem tud kijönni egy sima megfázásból szegénykém.
De azért locsolkodni volt apával.
Hazaérkezés:
Kép
A szajré leltározása:
Kép

Kép
Kép
gyurmi

Sziasztok!

Szerencse!
Én Veszprémben laktam ugyan, de a nyaralónk Balatonfüreden van, és a nyarak nagy részét ott töltöttem!!
De sokat jártam Almádiban is és dolgoztam 1 nyarat Káptalanfüreden. Az ott van Balmádi mellett.

Marcsi!
Nagyon édes a kis angyalkád!!!
Énis-énis-énis!!!!
Terpeszpelenka: Daninak volt az én gyerekkori kötött csípőm miatt megelőzésképpen. Nagyon útálta!!!! Nekem azt mondta a védőnő, hogy tehetem a rugi fölé is és akkor adjam rá ha alszik, mert ha ébren van, úgyis ordítani fog tőle.

Naysa!
Hogy vagy a lányod?? Van még láza??

Én ma megint voltam nőgyógyásznál, mert pont 1 hete jártam nála és akkor azt mondta 1-2 nap én mensizni fogok (UH szerint), de a mai napig semmi. Így most kaptam egy gyógyit, amit ha beszedek, megjön, akkor irány a vérvételek és vissza hozzá. A méhszájseb ügyében akkor kapok haladékot (vagyis akkor nem kell most műteni a babó vállalás elött), ha a citológia eredményem jó lesz! vagyis jöhetnek a drukkok ( Kép ), hogy legalább most ezt megússzam! Majd megcsinálja ha már megvan a 2. gyerkőc!!!
Remélem a vérvétel után tud segíteni, hogy jöhessen a kistesó. Aztán kedzem a tesztelgetést, hogy ha jön, legalább puncis legyen! :wink: :lol:

Dani amúgy nagyon jól van már. Sőt... Túl jól! Ma alig bírtam vele, tele van energiával és hiányzik neki a gyerektársaság.
Az orra is alig folyik és a füléből sem jön már váladék. örülök, hogy kilábaltunk a bajból!!

Na most megyek!
Jó éjt mindnkinek!
Kép
Andy

Kép
oriandy

Gyurmi!
A kisfiad is nagyon édes!!! Az a sok csoki... Mintha a fiam ajándékait látnám!!! Tele a speiz a csokikkal!

Akkor én is dobok 2 képet:
Kép
Kép

Kép
oriandy

Hiába a sok csoki az én édesszájú kisfiam (bármi hihetetlen is) még egyetlen egy darabot sem evett. Pedig ha csoki sem kell akkor tényleg beteg a gyerek, csak tejet kér mindíg, lassan többet iszik, mint csecsemőkorában. :D

Kép
Kép
gyurmi

Rendeltem LH tesztet, mert úgy érzem ez sem volt a mi hónapunk. Kérnék majd egy kis segítséget tőletek, hogy hanyadik naptól kezdejem a tesztelést és milyen időszakban? Elvégre kislányra hajtunk és jó lenne tudni, hogy mikor is érdemes akciózni, hamár ilyen össze-vissza a ciklusom. :roll:

Kép
Kép
gyurmi

Hát... Ma Dani minket is meglepett!
Délután kért tőlem egy csokit, odaadtamneki, beleharapott majd azt mondta: nem kell!! és visszaadta. És ezt ugyan így eljátszotta este az apjával! Szóval ő sem igazán evett még belőle. Pedig mint írtam nagyon is jól van! Persze nem bánom, hogy nem eszi! :lol:

Kép
oriandy

Gyurmi!
Nekem azt mondták, hogy ha figyeled a nyákodat, akkor elég a tojifehérjés naptól kezdeni!
De ugye az én ciklusaim most nem a legjobb példának valók!
Többiek?? Vélemény? Engem is érdekel, mert ha minden igaz jövőhéten mensizni fogok, utána pedig megint csak hajrá baba!!!

Kép
oriandy

Ági!
szóval a munkahelyeden még nem tudják. Még meddig tervezed hogy dolgozol? Mi a munkád?

Gyurmi!
Látom Máté jól betankolt. Na, nálunk is ez a helyzet, csak a ennyiséget 3X kell venni. Már az agyamra megy a sok csoki, jó lenne, ha már elfogyna, mert mindenhol a csokidarabokat és papírdarabokat szedem a lakásba.

Örülök, hogy te is tesztelni fogsz, és komolyabban veszed a lánytémát. Kár lenne kihagyni ezt a kis esélyt. Szerintem ha véletlenül fiú lenne, és nem tesztelnél, akkor később megbánnád, hogy miért nem próbáltál nagyobb esélyt adni egy kislánynak. A ciklusaidból pedig csak úgy következteteni? :shock: Hát azt nem igen lehet.
Hogy mikor kezd a tesztelést? Szerintem hallgass az Andira. Vagy esetleg ellőhetsz egyet-egyet kb. a 13. naptól. Aztán ha nem jelez semmit, akkor kihagysz egy napot. Majd meglátod. Mi itt leszünk akkor is és adjuk az okos tanácsokat :wink: 8)
Kisfiadnak gyógyulást!

Andi!
Szegény Dani :( Hát, az a gyerek amelyik nem eszi meg a csokit, annak biztosan van valami baja. Azóta?
Küldöm a drukkot, hogy ne kelljen műteni, és mehessen a projekt tovább :D
Meddig hordtátok a terpeszpelenkát? Mindig csak éjszaka?

Kép
tulipán75

Sziasztok!

Az orvosnál minden rendben volt, tojás nagyságú a méhem, érezte tapintással a babát. A jó hírek, tudtam vele beszélni, és mondta, hogy lh és a többi dolgok miatt van esély a kisfiúra. Ha már pozitív, akkor lehet hancúrozni. Ja és ami kapásból feltűnt, hogy teljesen képben volt, mindent ő is elmondott. ......Szóval felcsillant a remény. Persze megnyugtattam, ha lány lesz, akkor is hazahozzuk.

A kiscsajszimnak tüszös mandula gyuszija van, kapott ma szurit, mert nem ment le a láza. Szerencsére ma már jobban van, láza csak de. volt.

Az lh tesztről: A tesztelés kezdete, ha 28 napos a ciklusod, akkor a 11 nap. Ha 30 napos akkor 13. napon. Szóval mindig +1 et kell hozzáadni. Az Andy is jól irta..... de nekem a tojásosnál már volt 2 csíkom.
Szerintem, ha kislányt szeretnél akkor az első halvány 2 csíkig próbálkozzatok, ill. amikor már másnap erősödik akkor álljatok meg.

Naysa
naysa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?