Sziasztok!
Szerencse!
Én Veszprémben laktam ugyan, de a nyaralónk Balatonfüreden van, és a nyarak nagy részét ott töltöttem!!
De sokat jártam Almádiban is és dolgoztam 1 nyarat Káptalanfüreden. Az ott van Balmádi mellett.
Marcsi!
Nagyon édes a kis angyalkád!!!
Énis-énis-énis!!!!
Terpeszpelenka: Daninak volt az én gyerekkori kötött csípőm miatt megelőzésképpen. Nagyon útálta!!!! Nekem azt mondta a védőnő, hogy tehetem a rugi fölé is és akkor adjam rá ha alszik, mert ha ébren van, úgyis ordítani fog tőle.
Naysa!
Hogy vagy a lányod?? Van még láza??
Én ma megint voltam nőgyógyásznál, mert pont 1 hete jártam nála és akkor azt mondta 1-2 nap én mensizni fogok (UH szerint), de a mai napig semmi. Így most kaptam egy gyógyit, amit ha beszedek, megjön, akkor irány a vérvételek és vissza hozzá. A méhszájseb ügyében akkor kapok haladékot (vagyis akkor nem kell most műteni a babó vállalás elött), ha a citológia eredményem jó lesz! vagyis jöhetnek a drukkok (
), hogy legalább most ezt megússzam! Majd megcsinálja ha már megvan a 2. gyerkőc!!!
Remélem a vérvétel után tud segíteni, hogy jöhessen a kistesó. Aztán kedzem a tesztelgetést, hogy ha jön, legalább puncis legyen!
Dani amúgy nagyon jól van már. Sőt... Túl jól! Ma alig bírtam vele, tele van energiával és hiányzik neki a gyerektársaság.
Az orra is alig folyik és a füléből sem jön már váladék. örülök, hogy kilábaltunk a bajból!!
Na most megyek!
Jó éjt mindnkinek!
Andy