Sziasztok!
Brigi!
Ez nagyon jó!!! Jaj, de jó hír ez ebben a szürke, hideg időben! Máris jobb a kedvem!
Bevallom iszonyatosan megleptél. ( vagy véletlen és titeket is meglepett?
)
Lányok tudják? Ha igen, mit szóltak?
Cat!
Jobbulást Olinak! Jaj, szegénykém. Remélem Samu és nem követitek!
Már akartam kérdezni, hogy erre felénk nincsenek ládák? Vagy legalább is nem esünk útba?Nem akarom " tukmálni " magunkat, csak ha erre járnátok szívesen látnánk benneteket.
Egyébként ezért egy kicsit "irigy" is vagyok!
Mi annyira ritkán tudunk már így összehangolni és családilag kirándulni!
Nettke!
Hogy vagytok? remélem a nehezén már át estetek!
Lilla!
Gratula a gyerkőceidnek! Látod? Dávid egy igazi határozott ,elszánt férfi. Nem kell pelus és kész!
Mikor volt a névnapjuk???
A képek ismét, újra nagyon jók!
A favoritom: Niki és a sörre tekintő vágyakozó pillantása!
Kristóf itthon van, mert már szünet van így ő is nézte a képeket. Nikinél rákérdezett: Anya, ő jó kislány???
Nem semmi a huncut nézése. Dávidnak nagyon jó, nyúlánk alakja van. Hosszú hát, lábak, eddig ez fel sem tűnt.
Sziszus!
Szia, mi nem " találkoztuk" még, ugye?
Remélem gyakran jössz, bemutatod nekünk, milyen az élet ott kint.
Én is a abba a táborba iratkozom, aki csodál ezért benneteket. Nálunk talán azért nem alakulhattak így a dolgok, mert a családi gyökereink nagyon erősek.
Fiúk mennyit tudnak már angolul?
Detti!
Szerintem pedig erre a gyógyszer bevételre csikarj ki valamit, mert szükség van rá, a példa is mutatja!!!!
Vikóka!
A lányokra ugye az apukájuk, a fiúkra az anyukájuk vigyáz nagyobb gonddal kamasz korban. ( állítólag) Nos, akkor úgy látom neked lesz nehezebb. Ez a Bence gyerek..... Ezt a nézést tanítani sem lehetne.
Kata!
Nálatok mi újság? Gergő?
Edit!
Megkezdődött ez a " hosszú" szünet nálatok is? Dávid megy locsolkodni az osztály társaival? Kristóf kész bandát hozott össze.
Nálunk semmi különös - ez van mikor szerencsés- éljük a rohanós hétköznapokat.
Bár, Zsombi és Zsófi annyira eleven, hogy készek vagyunk. Ennyire pörgősök, szófogadatlanok még sosem voltak, így ez most furcsa új helyzet. Próbáljuk kezelni.
Pl: Zsombinak most van a " nem " korszaka. Megbeszéltem vele, hogy ez sem neki, sem nekem nem jó, mert így veszekedünk, vitatkozunk stb. Erre mit használ a fiatalúr a "nem" helyett???? " Az kizárt".
Zsófi nem mondja, hogy"nem ", csak egyszerűen nem csinálja amit kérek.
Viszont egymással nagyon jól összhangba vannak, nagyokat játszanak. Sőt, Kristóf is magától, örömmel bekapcsolódik a játékukba.
Bocsi, ha hosszú lettem.....