Sziasztok!
Pimpó,
Lelle tényleg nagyon ügyesen eszik már kanállal!!!
Úgy látszik, most kezd beérni az a sok-sok pancsolás!
Ez a fotel nagggyon szupi! Nekem is megadnád a címet? Köszi!
Marci is próbálkozik már, de ő is megfordítja a kanalat mielőtt a szájába tenné, így minden a nyakába megy. Ő is kézzel eszik mindent, sőt, ma olyan édes volt, voltunk Auchanban, és az apja vett egy csomag sajtos kukit. Miközben tolta a kocsit (Marci a bevásárolókocsiban ült), felváltva ették a zacsiból a kukit, de ezt igazából látni kellett volna, ahogy Marci is, mint a nagyok belekotor a zacsiba, de oda sem néz, hanem nézelődik, és úgy tömi a kis fejét.
Wc-zés,
hát, én is beviszem Marcit magammal, ha egyedül vagyok vele, mert nem lehet egy másodpercre sem egyedül hagyni, életveszélyes mostanában. Csak hát ő ugyebár fiú.... Akkor gondolkoztam el egy kicsit, mikor fogta, és szétnyitotta a lábaimat, és konkrétan "benézett" oda... Ez egy kicsit sok volt nekem, de most mi a fenét csináljak??? Legalább nem lesz neki idegen a női test...
Egyébként a wc-kefét sajna felfedezte, de nem az eredeti funciójának megfelelően, hanem kiválóan végig lehet húzni a lakáson, meg lehet fogdosni, és bele sem gondolok, hogy még mit csinált vele.... Ez úgy derült ki, hogy az apjával volt az emeleten, és mire felmegyek, az egész fürdőszoba kipakolva, a wc-kefével az élen....
Hű, lányok, ezt még elmesélem, aztán eldugulok. Ma végre beigazolódott a gyanúm, hogy anyós cs.szik kezet mosni, miután végigjött a városon villamossal, busszal, pénzmarkolászással együtt. Persze beviharzik, majd mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog, kézzel eteti Marcit (ma mákosbejglit akart neki adni, szerencsére Marci nem evett, mert mikor mondtam, hogy azt talán még nem kellene, akkor megkaptam megint a magamét, hogy ebben a korban mármindent ehet, de olyan hangsúllyal, hogy inkább elhallgattam), meg simán benyúl a szájába, hogy megnéze, hány foga van, hiába mondom neki, hogy még mindig ugyanannyi.... Én állandóan kezet mosok, de akkor sem nyúlkálok be a gyerek szájába, csakis vészhelyzetkor (ha félrenyel valamit pl.) Ez szerintem evidens!!!!
Csakhogy amikor ezt a férjemnek felhoztam, erre rögtön az a válasz, hogy és mikor a bevásárolókocsiba tesszük Marcit, ott végigfogdossa a foganytút, majd benyúl a szájába??? És ebben perszse igaza van, meg én sosem akartam Marcit steril környezetben tartani, de az anyósom akkor is legyen szíves kezet mosni, és NE nyúlkáljon a gyerekem szájába!!!!
De hát persze megint én vagyok a rossz, és csak szítom a haragot.... Áááááááááááááááá!!!!! Az egyetlen szerencséjük, hogy terhes vagyok, és nem akarok veszekedni. Még szerencse, hogy anyós tényleg alig van itt.
Van valami hír Pumperkáról?????? Talán már meg is született Zsombi!!! De izgi!
Na, megyek, kori lesz mindjárt.