Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg nagyon szépen eszik Lelle. Lauránál is próbálkoztam már, de ahogy a szája elé ér a kanállal, megfordítja és kipotyog belőle minden. A villával evésnél pedig felszúrjuk a kaját, ő meg kézzel leszedi. :shock: :lol: :oops: :roll:
Vendég

Vettem egy nagyon édes szivacskanapét+fotelt, de közben már érdeklődtem egy másik iránt is. Teljesen újszerű, a csaj 2000 Ftért adja, érdekel benneteket esetleg, Verna, Henus? Még tartja nekem, addig amíg nem szóltok.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Kép

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Hát én ma majd megfagytam!!! :? Ezek a Sándor, Józsefek valahogy nem nagyon akarnak meleget hozni. Hidegebbnek érezztem az időt, mint télen... :shock:
Ennek ellenére Szonja nagyon jól érezte magát kint, se délelőtt, se délután nem akart bejönni...:?

Hát én a neveken nem agyaltam ennyit, szempont egy volt, hogy valamennyire passzoljon a vezetéknévhez. Ennyi. :roll: Lehet a gyerek nem is fogja majd szeretni, és megváltoztatja. Nálunk az utolsó este dőlt el, hogy Szonja Szonja lesz... :oops:

Lelle tényleg szépen eszik, és édes, ahogy művészi hajlamait bontakoztatja a konyhaszekrényen... :lol:

Szantre, de jó, hogy jöttél!!! :wink: Tiop, te is..:wink:

Most, go vacsi, fürcsi....:wink:

thenus

sziasztok!
Pimpo!
Lele nagyon ügyesen eszik!Gratula!
Zsani is így kezdte,először a konyhaszekrény,majd a fal következett! :oops: :? :lol: :lol:
Nircee!
Nem minden esetben igaz! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :wink:
Köszi ari vagy! :wink:

Sziasztok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Még nem szültem, ha addig valami csoda nem történik, akkor holnap reggel kórház. :cry: :cry: :cry:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka
Drukkolok nagyon!!!! Mindent bele, kitartás és várjuk a híreket!!

KépKép
tüccs

Pimpoka, képzeld, én lecsaptam egy olyan fotelre a Vaterán amit a múltkor mutattál. Csakhogy nem jelentkezett az ürge hétfő óta. Úgyhogy most tudom mi van? ! :shock: :shock: :roll: :roll: :x

thenus

mármint NEM tudom, mi van.... :oops:

thenus

Henus, hát, ha azt nem szeretnéd, akkor simán visszamondhatod. Mert vártál eleget, de már nem emlékszem, hogy konkrétan mi van a szabályzatban, de talán 72 óra rémlik... Nekem ez kényelmesebbnek tűnik, mint a másik, de amit vettünk, az sem ilyen, csak az jobban tetszett, hogy 2+1-es.
A járókáját akarjuk elbontani, mert csak arra használjuk, hogy ha én délelőtt zuhanyzok, akkor addig beteszem, meg ha sürgősen wc-re kell mennem.

Ilyen amit most vettünk:
Kép

Kép

Kép

Kép
pimpoka

pPImpoka, na most megnéztem... Írtam is egy mailt az eladónak. Ha ezután sem jelentkezik, telefonozni kell. Ha az sem jön be, 7 nap után elévül a vásárlás, és ezt egy íméllel igazolnom kell. Szóval 7 napot várni kell.... :( :(

thenus

Pumperka, vigasztalni akarlak: :D Csodák vannak.... Nekem ugyanez volt mint neked. utolsó pillanatig teljesen zárt méhszáj. 40. hét, 6. napon este itthon szomorkodtunk, hogy másnap reggel kórház, befekvés...Aztán reggel arra ébredtem, hogy úszok a "dinnyelében". Elfolyt a magzatvíz... :D Persze utána már mozgalmas lett a nap, de ez már nem a vigasz része... :wink: Hátha Zsombi baba megszán téged, és reggelig úgy dönt mégis inkább ő irányítana... :wink:

thenus

Pimpoka, jelentkezett a hapi fotel ügyben úgyhogy köszi, nem kérem a tiédet, mert már küldi is amit kértem.... :wink:

thenus

Köszönöm a segítséget. Ezek szerint muszáj lesz rákérdeznie. Ő Szabó Lászlóhoz jár, csak nem akar aggodalmaskodó kismamának tűnni, így nem meri megkérdezni, én meg (aki szintén hozzá járok) még nem vagyok kismama, és amúgy is minden hülyeséget szoktam kérdezni, szerintem már az agyára megyek... :lol:

Kép
Kép
tabati

Pimpoka! Engem érdekel a fotel!!! Hol van helyileg?!

Nagyon édes Lelle, és borzasztóan ügyesen eszik! Lolo se tud még kanállal enni, csak kézzel, darabos kaját. A konyhaszekrény is szép lett! :)

A mellemre bevetettem anyukám csodamódszerét: zsír + hideg vizes borogatás, rá száraz ruha, plusz egy nejlonzacskóval borítottam, ráhúztam a melltartót és egész este + fél éjjel így maradtam. Nagyon sokat javult a helyzet, már nem érzek fájdalmat! De persze megyek dokihoz, mert érdeklődtem a netes tanácsadáson, kedvenc nőgyógyimnál, és azt mondta, hogy bizony ez a tesó-projektet is gátolhatja (magas prolaktin-szint), ki kell vizsgálni, hogy mitől van még tejem.
Vendég

Ja, egyébként a vécézésről jut eszembe, hogy engem Lolo lelkesen követ, és képzeljétek, mostanában kér a vécépapírból, tépek neki két lapot, és törölgeti vele a pociját!!! :)
A másik új tudománya, hogy ha megyünk valahova, akkor azonnal indul az autóm felé és próbálja kinyitni, múltkor viccből a kezébe adtam a kocsikulcsot, és legnagyobb meglepetésemre dugdossa a zárba!!! Még nem tudja teljesen beledugni, csak a hegyét, de akkor is elképesztő! :)
Vendég

Egyébként én is majdnem rendeltem fotelt a Vaterán, főleg, hogy megyek szombaton Debrecenbe, ahol át lehetne venni személyesen, de vonaton érdekes lett volna hazahozni... :)
Vendég

Wc-re velem Szonja azóta jár, mióta menni tud... :oops: MEg is van az eredménye, örökké rá akar ülni, ezért vettünk neki szűkítőt. Még csak egyszer pisilt bele, viszont mindig tép papírt, és konkrétan megtörli a puniját. :oops: :lol: A másik kedvenc elfoglaltsága a wc-kefe használat amit igen sokáig művel... :oops: :lol: :lol:

thenus

Na, a kefét szerencsére Lolo még nem fedezte fel! :)
Henus, tényleg, lassan már nálatok esedékes lehet a szobatisztaságra szoktatás, főleg, hogy érdeklődik iránta Szonja...
Nálunk még nem aktuális, mert Lolo még utólag sem jelzi, ha valami van a pelusban, de azért nyáron szerintem kipróbáljuk a bilit, aztán ha érdekli, érdekli, ha nem nem... azért a nyári időszakot mindenképp ki szeretném használni, és megpróbálkoznia szobatisztaságra szoktatással...
Amióta ezt a jó kis itatót megtaláltuk, Lolo még többet iszik, és rendszeresen átázik mindene, annyi pisi van! ;)
Vendég

A wczés nálunk is hasonó és ha szoknyában van, felkapja az álla alá úgy törölgeti magát terpeszben.
Én nagyon szkeptikus voltam, amikor egyszer ezt becsi emlegette, hogy Szonjája a tampont "használja", nem hittem, de már egyáltalán nem kételkedek, mert Lelle még nemrég jár velem wcre, csak ha nem nyitom ki az ajtót, "rámtöri".

Kulcsolás az nálunk is megy és úgy tud kiabálni, ha valahol nem éri fel a zárat. Van saját kulcscsomója is.

Verna, írtam privit neked!

Mi ha indulunk, hozza azonnal a cipőinket, mindenkinek a sajátját. Ma reggel még az apja az ágyban volt, én meg a konyhából mondtam neki, hogy milyen szépen kitiszítottam a cipőjét, erre Lelle odavitte az ágyba megmutatni...
Mostani mániája, hogy mindíg alszik valamivel. Általában a legnagyobb plüssállatkájával. Puszilgatja, szeretgeti őket.

Voltam ma is tornázni, nagyon jól esett, kár, hogy még csak egyszer egy héten tudok járni, de már dologzok rajta és osztom a család idejét :).

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Pimpoka: megkaptam, köszi, már írtam is a lánynak! Ahogy elnézem, lehet, hogy még mást is tudnék venni tőle (ha személyesen össze tudjuk hozni). ;)

Torna: én most pilatesre járok, gyakorlatilag már callanetics és gerinctorna helyett is az van, szinte mindig, annyira bejön a társaságnak. :) Most már kialakult egy állandó csapat, akik az "ugrálós" órákkal szemben ezeket a mélyizom-tornákat részesítik előnyben, és mivel mindig nagyjából ugyanazok vagyunk, az óra elején döntjük el, hogy mi legyen - többnyire a pilates nyer. :) Hetente kétszer-háromszor járok. :)
Vendég

Verna, de jó neked, hogy jársz tornázni...Én nagyon szerettem a Callenetics-et, de egyedül unalmas, errefele meg csak sima aerobic van. :? Most folyamatosan lépcsőzök, bicaj, és Hammer. Persze a kaja még nem sokat változott, talán kevesebbet eszem. De elsődleges cél a mozgással, hogy kicsit feltöltsön, ne legyek olyan punnyadt. :oops:

thenus

Én meg pont a callenetics-et meg a pilates-t nem kedvelem, inkább a mozgalmas, izzadós, ugrálós órákat, de már néztem egy pilatest, hogy ne csak egyformára járjak, más izomcsoportok is mozogjanak. Szeretnék bringázni, de Lellével ebben a szutyok városban nem merek, van vagy 3 km kereképár út össz-vissz. De még lehet, csak először kellene egy bringa+gyerekülés...

Most főzök, tarhonya levest és hortobágyi húsos palacsintát. Lelle 1.5 órája alszik, éjjen.
A mosógépem nem adagolja be a mosószert és öblítőt...hívom újra a szerelőket, de szeritnem csak ünnep után jönnek.

Na, sütöm a palákat...

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!
Sajna nem tudok túl sűrűn jönni, mert mosott kaki vagyok rendesen, és a lakás is egy merő hányás, de azért olvasgatlak titeket. Rendesen lefáraszt ez a két kis gézengúz. Ha az egyik nem sír, akkor a másik kezd rá, és a legjobb amikor egyszerre megy a zene-bona. Olyankor azt se tudom melyikhez kapjak. Na de egyszer ez is jobb lesz. :wink:
Az esti altatások kezdenek alakulni. Attila altatja a Lilit, mert én olyankor etetem a Bulcsút. Most már fél óra környékén elalszik. Úgy látszik egy kicsit rá kellett szólni a lányra, hogy alvás van, mert ez bevált. Attila beül mellé a szobába, és mindig mondogatja neki, hogy tessék lefeküdni, aludni kell. A lány meg csinálja amit az apja mond neki. Lefekszik és alszik. Az elején még van egy kis sírás, de egyáltalán nem vész. No, de nem akarom elkiabálni a dolgot, remélem így is marad.

Olyan pipa vagyok most!
Lefeküdtem a gyerekekkel együtt háromnegyed 1-kor, hogy én is szusszanjak egyet. Már el is aludtam, amikor 1órakor csörög a kaputelefon. Egy nőci volt, hogy a villanyszámlákat szeretné bedobálni a postaládákba. Olyan mérges voltam, hogy felkeltettek, ráadásul számla miatt. :evil: A mi kapucsengőnk van legfelül, és ha valaki nem konkrét lakásba jön akkor mindig a miénket nyomogatják. Természetesen ezek után megpróbáltam még visszaaludni, de már nem ment. Így hát gondoltam kihasználom, hogy alszanak a kölykök, és jövök hozzátok. :wink: De legközelebb alvós időben tutifix hogy félreteszem a kaputelefont! :evil:

Torna: nekem is mostanság már el kéne kezdenem tornázni. Jól is esne, és rám is férne. Főleg alakformálás kéne, és testtartás javítás. Tudtok olyan fajtát, ami ezeket oldaná meg? Nem igazán ismerem a callenetics-et meg a pilates-t. :oops:

Pilla!
Valószinüleg nálunk is a fogacska volt a ludas a nem evésben. Most jön Lillancs 8.foga. Egy kicsit nyűgösebb is a szokottnál, de ez lehet, hogy a hülye idő miatt is van.

Kép
Kép
giga1

Na, mi közben elmentünk vásárolni, mert összesen kettő darab popsitörlő volt itthon, aztán beugrottunk anyukámhoz, megebédeltünk, és mivel Lolo már nagyon álmos volt, ott is hagytam, majd hazahozzák. :) Kicsit taknyos, úgyhogy úszni ma biztosan nem megyünk.

Giga: alakformálásra és testtartás-javításra pont jó a Callanetics és a Pilates is. Mindkettő mélyizom-torna, az egyik kívülről befelé, a másik belülről kifelé dolgozza át az izmokat. A Callaneticset sokan azért nem szeretik, mert elég uncsi, ugyanazt a gyakorlatsort kell végigcsinálni, 100-as sorozatokat, és legalább olyan lényeges benne a nyújtás is. A Pilates ennél sokkal változatosabb, azt kell róla tudni, hogy a gyógytorna és a jóga ötvözéséből jött létre, nagyon jó erősítő-alakformáló hatású, és persze tartásjavító is!
Azt se mondanám, hogy nem izzadós, mert bizony néha folyik rólunk a víz, pedig volt olyan óránk, hogy egy pillanatra sem álltunk fel, minden gyakorlatot fekve-ülve-térdelve végeztünk, mégis jól megizzadtunk! :) Nagyon hatékony, mert olyan gyakorlatok vannak, amik egyszerre több izomcsoportot is átdolgoznak (pl. has-comb-fenék, vagy has-hát-kar és mindezt egyszerre! :) ). Vannak eszközös pilates-óráink, pl. nagy labdás, kis labdás, gumiszalagos.... szóval tényleg változatos. Egyébként mindkét torna nagyon szépen lazítja a kritikus izmokat, ízületeket - szemben az aerobikkal, ami viszont kötötté tesz. Pilatest egyébként szülés előttre és utánra nagyon ajánlják! :) Nekem az aerobikkal az a fő bajom, hogy az ízületeknek nem igazán tesz jót, nekem az egyik bokám elég vacak, töbször kificamodott, és nagyon lazák benne a szalagok, emiatt az ugrálás nem tesz igazán jót neki. Mélyizomtornánál viszont ilyen gondom nincs. :)

Pimpoka: Újpesten van a fotel, lehet, hogy holnap el is hozzuk! :)
Vendég

Ha esetleg valakit érdekel: anyukáméknál eladó egy ikeás etetőszék 2000 Ft-ért (a biztonsági öve hiányzik, de anélkül is használható). Kistarcsán átvehető.
Vendég

Sziasztok!

Pimpó,
Lelle tényleg nagyon ügyesen eszik már kanállal!!! :shock: Úgy látszik, most kezd beérni az a sok-sok pancsolás! :wink:
Ez a fotel nagggyon szupi! Nekem is megadnád a címet? Köszi!

Marci is próbálkozik már, de ő is megfordítja a kanalat mielőtt a szájába tenné, így minden a nyakába megy. Ő is kézzel eszik mindent, sőt, ma olyan édes volt, voltunk Auchanban, és az apja vett egy csomag sajtos kukit. Miközben tolta a kocsit (Marci a bevásárolókocsiban ült), felváltva ették a zacsiból a kukit, de ezt igazából látni kellett volna, ahogy Marci is, mint a nagyok belekotor a zacsiba, de oda sem néz, hanem nézelődik, és úgy tömi a kis fejét. :lol: :lol: :lol:

Wc-zés,
hát, én is beviszem Marcit magammal, ha egyedül vagyok vele, mert nem lehet egy másodpercre sem egyedül hagyni, életveszélyes mostanában. Csak hát ő ugyebár fiú.... Akkor gondolkoztam el egy kicsit, mikor fogta, és szétnyitotta a lábaimat, és konkrétan "benézett" oda... Ez egy kicsit sok volt nekem, de most mi a fenét csináljak??? Legalább nem lesz neki idegen a női test... :? Egyébként a wc-kefét sajna felfedezte, de nem az eredeti funciójának megfelelően, hanem kiválóan végig lehet húzni a lakáson, meg lehet fogdosni, és bele sem gondolok, hogy még mit csinált vele.... Ez úgy derült ki, hogy az apjával volt az emeleten, és mire felmegyek, az egész fürdőszoba kipakolva, a wc-kefével az élen.... :? :evil: :evil: :evil:

Hű, lányok, ezt még elmesélem, aztán eldugulok. Ma végre beigazolódott a gyanúm, hogy anyós cs.szik kezet mosni, miután végigjött a városon villamossal, busszal, pénzmarkolászással együtt. Persze beviharzik, majd mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog, kézzel eteti Marcit (ma mákosbejglit akart neki adni, szerencsére Marci nem evett, mert mikor mondtam, hogy azt talán még nem kellene, akkor megkaptam megint a magamét, hogy ebben a korban mármindent ehet, de olyan hangsúllyal, hogy inkább elhallgattam), meg simán benyúl a szájába, hogy megnéze, hány foga van, hiába mondom neki, hogy még mindig ugyanannyi.... Én állandóan kezet mosok, de akkor sem nyúlkálok be a gyerek szájába, csakis vészhelyzetkor (ha félrenyel valamit pl.) Ez szerintem evidens!!!!
Csakhogy amikor ezt a férjemnek felhoztam, erre rögtön az a válasz, hogy és mikor a bevásárolókocsiba tesszük Marcit, ott végigfogdossa a foganytút, majd benyúl a szájába??? És ebben perszse igaza van, meg én sosem akartam Marcit steril környezetben tartani, de az anyósom akkor is legyen szíves kezet mosni, és NE nyúlkáljon a gyerekem szájába!!!!
De hát persze megint én vagyok a rossz, és csak szítom a haragot.... Áááááááááááááááá!!!!! Az egyetlen szerencséjük, hogy terhes vagyok, és nem akarok veszekedni. Még szerencse, hogy anyós tényleg alig van itt.

Van valami hír Pumperkáról?????? Talán már meg is született Zsombi!!! De izgi!

Na, megyek, kori lesz mindjárt.

Kép
Kép
nircee

Nircee,
most ne hergeld magad!!! Inkább nézzed a korit, Bogi is oda meg vissza van a gyönyörűségtől! Utánozza a táncosokat a nappali közepén! Kiosszam anyóspajtást helyetted? Csak szólj... :wink: :twisted: :twisted:

Pimpoka,
Nekünk másfajta fotelünk van, tesókám, azaz "Kepu"(=keresztapu) vett a nagylánynak egy tigrisfotelt. Óriási tigris, a pocakja van kialakítva ülőfelületnek, a két mellső mancs a karfa, és egy felfújható betétje van, azon lehet ülni. Csajszi nagyon szereti, csak a fél szobát elfoglalja...

Verna,
nekem meg a vacak bal térdem miatt kellett abbahagyni a tornára járást, sok volt neki... Most azt találtam ki, hogy veszek egy legmagic-et (anyám és egy barátnőm is használják, mindkettőjüknél látható a változás, ezért is vágok bele) Kicsit veszítek a súlyból, torna mellett elkezdek étrend-változatni, lehet, hogy 90naposat, és majd ha lement a felesleg egy része, akkor fogok megint tornára menni. Sajna se a Pilates, se a Callanetics nincs olyan időpontban, ami nekem jó lenne, csak az ugrabugrák. :cry:

Giga,
kitartás, nekünk is pont ilyen volt Bogival az alvás, de igen hamar fogja majd Lili is önként kérni apát, hogy menjenek tentézni. Apával azért jobb, mert így ezt a kicsi időt legalább kettesben töltik, hisz egész nap alig lát mást a gyerek, csak anyucit... A kaputelefont én is félrerakom már évek óta, már akkor is így tettem, amikor Bogit vártam, engem ne ébresszenek fel a délutáni szunyából... :lol:

Na, szerintem nem jövök jövő hétig, nagyon be kellene fejeznem a munkát, nyakamon egy lektorálás, de szerintem az illető az ecserin vette a nyelvvizsgáját... persze ismerős gyerekéről van szó, meg a szakdolgozatáról, és hát nagyon szépen megkértek... asszem most pofátlan leszek és igencsak tartani fogom a markom! :twisted:

Jók legyetek!

Kép

Pápá!
andibab

Sziasztok!
Ezt kaptam:

"10:25-kor megszületett Tatarek Zsombor. 54 cm, 3750 gramm."

Kép
Kép
giga1

Természetesen gratulálunk Pumperkáéknak, és várjuk vissza! :D

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Pumperkának nagy sok gratula!!!

Én is jól elvagyok tűnve , de azért olvasgatlak titeket. Újra lombikozunk, jövő héten meglesz a beültetés is. Eléggé stresszel a dolog, sokkal inkább , mint az elsőnél. Ezért is csak olvasgatlak titeket.

Mindenkinek jó húsvétolást kívánok!!!

KépKép
tüccs

Tüccs!
Szorítunk nektek nagyon!!! Aztán majd jelentkezz! Neked is jó nyuszit!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Nagyon-nagyon régen voltam errefelé!

Látom új babával bővült a csapat!

Nagy gratula Pumperkának Zsomborhoz! Sok tejcsit és jó egészséget!

Lányok sok nyűgöm miatt nem volt kedvem se írni, csak olvasgattalak Titeket és a 2007 őszi topikot bombáztam néha nyomorommal (őket személyesen is ismerem, mármint egy részüket), de most ismét kérdeznék tőletek:
Valakinek volt tejcukor-érzékeny vagy tejallergiás a babája? Mi sanszosan vagy egyik, vagy másik, vagy mindegyik... :? :( :cry:
Tudtok vmit mondani ez ügyben?
(31-én befekszünk kiviszgálásra a Heim Pál-ba....)

Jutta

KépKép
jutta

Pumperkáéknak gratula! :)

Tüccs: szorítunk nagyon!!!

Jutta: tejallergia van a baráti körünkben, állítólag 3 éves korra kinövik (addig viszont nagyon kell figyelni, mit eszik a gyerek, elég nehéz, de megoldható... a legrosszabb akkor, amikor bölcsibe/oviba kerül...) Tejcukor-érzékenység: az szerintem a jobbik eset, elég gyakori, nekem is van (ahogy a családomban szinte mindenkinek). Igazából simán fogyaszthatok tejterméket, csak számolnom kell vele, hogy ha nagyobb mennyiséget eszem (pl. egy jó kis tejfölös-túrós tésztát), akkor utána sűrűbben kell vécére járni... ;)
Azért vigyázzatok, mert sokszor olyasmit is allergiának titulálnak, ami nem is az... Majd számolj be a fejleményekről!
Vendég

Sziasztok!

Pumperkának nagy nagy gratula! :D

Mi délelőtt indulunk Gyulára. Úgy látom az időjárás nem a kirándulóknak fog kedvezni ezen a hétvégén, node sebaj. Én már azzal is megelégszem, hogy nem leszek itthon. :wink: Bár jó lenne kicsit kóborolni, de ebben az esőben.... :? Nálunk az előbb akkora pelyhekben hullott a hó, hogy fel is vettem gyorsan videóra.

Tüccs, szorítok neked, hogy minden rendben menjen. :wink:

Jutta, sajnálom, hogy nektek is kórházazni kell, de legalább kiderül mi a pocifájás oka. :(

Na most húzok, még 1-2 dolgot vasalnom kell. Boldog nyulat, és sok locsolót!!! :P :wink: :lol:

thenus

Henus, jó utat, érezzétek jól magatokat!!!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Azt hiszem a nyuszi szánkón érkezik :wink: :wink: itt úgy esik a hó mintha dec. vagy jan. lenne, már van 2 cm ami meg is marad

Pumperka hatalmas gratula Zsomorhoz és várunk vissza titeket

Tüccs szorítok, hogy minden okés legyen

Jutta nem hangzik jól ez a kórházasdi, de legalább kiderül mi a baj okozója

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!
Pumperka!
GRATULÁLOK ZSOMBORHOZ!KÍVÁNOK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT NEKTEK!
Kép
tÜCCS!
Megy a drukk ezerrel! :wink: :D

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Verna, köszi az infót, többieknek meg a bíztatást!
Tejcukor az tuti van, mert a laktózszegény tápszerre jól reagált, csak azzal sem oldódott meg teljesen a problémája, ezért gyanús a tejfehérje is.

(hát belegondoltam a tejallergiába, meg hogy mit ehet majd, ha tényleg az van... :? )

Mindenkinek boldog Húsvétot!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Hatalmas gratula Zsomborhoz!!!

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG HÚSVÉTOT KÍVÁNOK!!!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
nircee

Sziasztok! Én ma már megjártam Debrecent. :)
Iszonyat pocsék idő van....

Fotel nagyon bevált, bár ez kisebb, mint amire emlékeztem, és a vateráshoz képest is, de Lolonak pont jó - olyan szempontból is, hogy tudja emelgetni! Este gyorsan ki is mostam a huzatot, kiszárítotam, és már használta is Lolo: hurcolássza, belemászik, beleül (reklámot abból nézi ;) ).
Kapott még egy fitball-t is, mert csiribiri tornán nagyon megszerette.

Kellemes Húsvétot mindenkinek!
(A szokásos kirándulásunk sajna elmarad, a vacak idő miatt... :( )
Vendég

Lányok, még azt szeretném kérdezni, hogy mentek valahova a gyerekekkel Húsvéton? Úgy értem, nyuszisimogatás, vagy valami hasonló program? Anyu mindenképpen el akarja vinni valahova Marcit, de az Állatkerten kívül nem találtam Neki való programot, minden nagyobb gyerekeknek való. És persze nem árt, ha fedett programról van szó. Van valami ötletetek?

Kép
Kép
nircee

Pumperka!

GRATULÁLUNK A KISFIÚHOZ, JÓ EGÉSZSÉGET, SOK TEJCSIT, ÉS KEVÉS ÁTVIRRASZTOTT ÉJSZAKÁT KÍVÁNUNK!
andibab

Ezt pedig mindenki másnak küldjük, Bogi-gyártotta asztali kosárdísz (én csak a feliratot tettem a képre). A nagylány ezen kívül minden kilincsre, fiók és szekrénygombra színes tojásokat aggatott, szépen feldíszítette a lakást, és nem engedte, hogy segítsünk, csak akkor, ha valamit nem ért el, és fel kellett emelni.

Kép
andibab

Jóreggelt azoknak, akik itt lakoznak,
Verset mondanék, ha meghallgatnának.
Jézus feltámadott, nagy örvendezéssel.
Áldják hát az Istent hangos énekléssel.
Áldom és is ezért, mert ma húsvét napja
Virradt mireánk, áldott szent órája.
Most jöttünk Krisztus kicsiny mezejébõl
Az illatozó rózsák virágos kertjébõl.
Azt kívánom most, még sokáig éljenek,
Sok boldog húsvétot vígan megérjenek.
Kárt, bút, bánatot sose szenvedjenek,
Mind földön, mind mennyben boldogok legyenek.

Kép

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok! :lol:

Kép
klmaria

Sziasztok!

Hát mi itthon ragadtunk. :( Illetve elmentünk egy darabon, és az autó felmondta a szolgálatot. :( Haza kellett húzatni félútról. Lemondtam a szállást is. :( Azóta itthon dekkolunk, csak nagy szomorúságomban nem is volt kedvem írni... Olyan 3 éve tervezgetem GYulát, és ahogy elnézem még vagy 3 évig tervezgethetem... :x Viszont tegnap sikerült megcsinálni az autót, aminek nagyon banális hibája volt, viszont azért akkora, hogy ne tudjunk vele menni... :x Így ma fogjuk magunkat és elmegyünk a nagymamámékhoz, és ott töltjük a napot. :wink: Most megyek is és sütök gyorsan egy gyümölcskenyeret, amit elviszünk.

Mindenkinek sok locsolót, és kevésbé havas napot! :? :wink: :D

Ja, de még gyorsan 2 kép, ahogyan kislánykám készült az útra:

Kép

Kép

thenus

Sziasztok!

Ezt a f.s időt!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Henus,
úgy sajnálom, hogy nem sikerült elmennetek!!!! :evil: :evil: :evil: Pedig Szonja milyen édesen készült! :cry:

Mi tegnap a Nagymamáméknál ebédeltünk, utólag megünnepeltük a Nagypapám nénvapját, ma meg Anyuékhoz megyünk (egymás melletti házban laknak :? ) ebédre, locsolkodni stb. Ja, előtte anyóst is megöntözzük.

Anyósról jut eszembe: képzeljétek, milyen bűbájos voltam az elmúlt napokban. Kinézett magának valami gazt itt a faluban, de nem tudta, mi az, és a ketészetekben sem látott egyet sem. Erre én véleltlenül rábukkantam valahol, és felhívtam (!!!), hogy megmondjam neki a nevét magyarul, altinul, meg az árát, a jellemzőit stb... Hát nem édes vagyok? Ennél jobb menyt nem is kívánhatna magának! :wink: És utána, mikor itt volt, még azt is felajánlottam, hogy rendelek neki a neten, de aztán végül más elképzelése lett. Megvolt az ezévi jócselekedet. 8)

Kép
Kép
nircee

Czakocának Boldog Szülinapot Kívánunk!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Mostanában csak ritkán nézek be, de meglepődve látom, hogy alig van pár hozzászólás :( Mi van veletek?

Mi jól vagyunk, Márk nagyon eleven. Egyre többet jár a lábán, bútorba kapaszkodva, vagy úgy hogy vezetgetjük (bár még nem nagyon kéne, de kiköveteli). Ha nem tud mibe kapaszkodni, négykézláb mászik el egy bútorig.
Van egy nagyon rossz új szokása, tekergeti a gáztűzhely gombjait (és közben nagyon figyel, hogy látom-e mire készül :evil: )
Olyan édesen rázza a fejét. Húsvét alkalmából kapott a rokonoktól egy csomó ajándékot, és mindig megrázta a fejét nagy szégyenlősen, mikor nyújtották felé a csomagot. Annyira édi volt :)
Találkoztak a majd' 2éves uncsitesóval is, és nagyon érdeklődtek egymás iránt. Még négykézláb kergetőztek is. Majd teszek fel képeket is, ha végre letöltöttem őket.

Szép napot!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X