Sziasztok!
Andy!
Mostmár tényleg meg kéne gyógyulni, mielőbbi jobbulést nektek!Neked meg kitartást a tesóprojecthez, úgy látom jó kezekben vagy, és biztos tudnak majd aproblémán segyteni!Jajj, szegény Dani manó, meg te is, átérzem a helyzetet, én biztos bőgtem volna.Nekem elég ha Emili remeg a tornán, amikor fáj neki, és néz rám kétségbeesve, hogy miért nem segyítek!Pokoli!
Angie!
Ha regiztél, utánna be kell jelentkezni az odlalon, és akkor a bal felső sarokban van egy szavazás, arra katt, és utánna emili fotójánál lesz egy "szavazok" gonb.De csak ha be vagy jelentkezve.
Anita!
Jó tüszőnövesztést,és sok sikert a lombikhoz!
Anda!
Üdv itt, mielőbbi babásodást!Mióta próbálkoztok?
Syry!
A közti vérzés az rendes vérzést jelent, azért írták azt amit.Neked nem közti vérzésed volt(ami majdnem olyan mint egy rendes mensi, csak kevesebb, kevesebb ideig), hanem csak pecsételő.Szerintem tuti az ovuláció miatt van, de ha megnyugtat, menj el inkább dokihoz."kekszelés">ezen jót nevetek, felén egész mást jelent(a kakilásra mondják
)
Voltunk ma a rehabos dokinál:lényegében ő nem látja olyan rossznak a helyzetet, szerinte mindenkinek van egy minimális asszimmetriája, meg lehet örökletes is, de ez, hogy a jobb lábát húzza, azzal magyarázható, hogy még éretlen a járása, és még alakulni fog a dolog.De elismrte, hogy a bal csípője fentebb van, és folytatjuk a tornát.Plussz tornára szerinte nincs szüksége, Ő nem akarja "betegnek" felcimkézni, szerinte egészséges.És ha most a dévéyn tornával helyre is hozzuk az izmot, nem garantált, hogy később, évek múlva nem fog újra letapadni.Meg hogy mindenkinek van egy kódolt mozgásmintája(amiről csukott szemmel is felsirni egy embert a sötétben, a járásáról pl.), és ezzel is lehet összefüggésbe.Szóval kicsit megnyugtatott, de én akkor sem hagyom magam, és kijáro ezt a tornát.Mert nem érdekel, hogy mi volt régen, amikor még nem volt ilyen vizsgálat, meg terápia, most VAN, és ha kell, élni kell vele!Úhygogy remélem hogy elválla ez a tornász akivel beszni fogok jövő csütörtökön!!