Új privát üzeneted érkezett!

Rólam:Ma voltam vérvételen és uh-on ma közölte velem a dokinéni h nézzek a monitorra ez tipikus pcos-szindroma
de a jobb oldalon 5 a bal oldalon 7 ??? már nem is emlékszem.
hurrá szerdán ujra kell menni uh-ra.

JÓL LÁTOM! LAPTETŐ? :lol:
remélem ez jót jelent.

Kép

Kép
bellanitta

Jóóóóóóó reggelt! :)

Tegnap nekifogtam kicsutakolni a kocsit a koszból, gondoltam, kis naiv, hogy esik még eső és lemossa az autósamponos vizet. Erre mit ád az ég?... 1 szem eső nem volt. :? Nézzük pozitívan a dolgokat, a következő esőnél mindenki kocsija koszos lesz, a miénk pedig tisztább. :lol:

Fleur
Gratula Lilla új tudományához! :)

Syry
Már alig győzöm kivárni, hogy ez a pár nap elteljen és végre teljesen magunkkal tudjak foglalkozni. Titababa se szeret már dolgozni jönni. :)
A vicc, hogy a főnök főnöke sokkal rendesebb. Ő is látott már tilosban kószálni, de kettőt se szólt.
A centit bizony vágom, már nemsok van hátra. :) Köszi a drukkot! :)

Évi
Elsőnek rátámaszkodott a kocsink ajtajára. Lehet, hogy csak én vagyok ennyire hisztis a kocsira. Utána előadta, hogy ki kellene tenni a zászlót. A zászlótartó, miért is ne, a konyhaablakunk alatt van. Felvilágosítottam, hogy tériszonyom van és ha nem látná, babás is vagyok.
Erre ő: nem gond, áthoz valakit, aki szétszedi a szúnyoghálót és kirakja a zászlót, mert 1 éve nem volt kint. Mondtam neki, hogy ezzel nem tudok mit kezdeni, a lakás nem az enyém. Aztán jött a többi süketelés... Szívem szerint felrúgtam volna. :evil: Például a talajvíz ismét fent van a pincében, az nem izgatja?!
Május 1jén a zászlómizéria ismét elő fog kerülni, de kizavarom a világból. :D

Jucmuc
Hogy vagytok? Hihetelen, hogy Davide már másfél hónapos. :shock: :)
Vendég

Pupy!

Azt hittem, itt találok képet... :roll: :roll: :roll:

Puszi Mindenkinek!

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Adok már egy kis életjelet énis magunkról!

Mindig bekukkantok, bekolvasok és babákat csodálok.
Minden baba nagyon tündéri!!! :)

Anita!

Nekem a PCOS-ra utaló petefészkeim voltak, aztán végül az 1. Closty-s kezelés sikert hozott.

Ha tényleg PCOS, akkkor érdemes lenne egy inzulinrezisztenciás cukorterhelést vagy mi a szöszt csinálni, mert sokszor az szokta a bibit okozni. Arra pedig van egy jó szer: metmorfin vagy vmi. nagyon hasonló nevű.

Van egy ismi, neki 3 sikertelen Closty-s ciklusa is volt és végül az 1. metmorfin hozott eredményt?

Hova jársz dokihoz? Szeged vagy V.hely?

Pupy!

Miattad is folyton benézek, hátha írsz, hogy hogy vagytok! Pihengess sokat! Remélem, minden rendben!

---

Mi jól vagyunk, Törpim nagy sumák. Folyton rosszalkodik és utána les rám, hgoy mit szólok hozzá. Most épp egy 100-as csomag papírzepit rámolt le az asztalról, megyek is, mielőtt még szétszórja.

Gyorsan még 2 kép, az egyik a kedvencem, pucér tappancsos, a másikon pedig mutogatja a 6 tagú fogsorát.

Kép

Kép

kacsa14

kacsa!

nagyon edes timcsa a kepeken! :D

macika!

koszi jol vagyunk, sajnos sok almatlan ejszakank van meg de majd csak kinovi... :D igyekszem nappal aludni akkor amikor davide is alszik (mar ha elalszik). most is itt tologatom egy kezzel a kocsit, hogy bealudjon...bizony nagyon szalad az ido, titababa is hamarosan megszuletik..

Kép

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!

Köszi!

Davide is nagyon aranyos! Hogy nézi Apát a nagy szemeivel!!!

Kis pinduri! :) Az én kis kajlababám mikor volt már ilyen kis pöttöm?! Már meg se tudnék fogni egy ilyen kis mütyűrkét!

kacsa14

Láttam, Narco-ék 1234-ek voltak (ha jól emlékszem). Timi meg 1111 volt ma! :)

kacsa14

Jóóóóóó reggelt! :)

Eszti
Hogy vagy?
Nagyon szűkszavű voltál. :)

Kacsa
Régen jelentkeztél. :)
Timcsa jó nagyot nőtt!

JUcmuc
Küldök egy kicsit az alvókámból Davide-nek. :) Milyen ügyesen tartja a kis buksiját. :)
Titababa is egyre többet huncutkodik, néha még aludni se hagy. :D Munkahelyemen meg vihognak, mert látszik a bulizás. :D

A többiek merre kószálnak?
Vendég

Maci!

Jelentem, én a nagytakarítás kellős közepén! Hétfőn egyhuzamban megpucoltam mind a 15 ablakot, ma meg az emeletet szeretném csili-vilivé varázsolni!

Jucmuc!

Nagyot nőtt a picur! Még mindig imádom a tekintetét!

Kacsa!

Gyere gyakrabban! Nagy huncut lehet Timcsa! Kacsingat a kobold a szeméből!

Márti
borossné becz márta

Márti!

Ablakpucolás pocakkal?! :roll: Az azért nem az a tipikus kismami munka! Hogy bírtad?

Én egyszer próbáltam, de nagyon húzódott tőle a hasam.

Legközelebb már a 36. hét után, szülés indítási célzattal mostam, de csak kis gyors mosást Timcsa szobájában.

Jól látod, huncutságból nicns hiány! Megy, rosszalkodik, és közben folyton rám pillantgat, hgoy látom-e, hgoy mit csinál. Nem véletlen "Sumák-punci" az itthoni fedőneve! :lol:

kacsa14

Vali
Hát nincs :lol: de egyenlőre élvezem :) lehet, h az újdonság ereje :evil: Annyira kis cukorbogyó ahogy felfedezi a nagy világot, egyre nagyobb és nagyobb szeleteket hasítva belőle :)

Tali
Annyira váááárom :) gyertek sokan!!!!

Syry
Ez tök jó ötlet majd én is megkérem apát, h valami ál-vezetéket szerzzünk neki :)
Ma reggel a bezcskózott (origi) felmosórongyot húzgálta :lol:

Évi
Írom a következőbe :) Hajrá hajrá :) szorítok nektek!!!!

Bellanitta
PCO???....:roll: vagy ezt most arra értette, h kezeléssel sikerült ilyen sok tüszőt megnöveszteni :)

Eszti
No de magadról semmi???? :?

Kacsa
Hát tünemény :) és látom billegeti a lábújját :lol:
Szétröhögtem az agyam "sumák punci"-n :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jucmuc
:) cukii olyan kis pöttöm törékeny :)

ezen gondolkozok 2 napja mifene az a 1234???? :lol: :oops:

Mártikám
Hát nem bírsz te sem magaddal, végre elkerülnek rókáék és rögtön nekiesel a háznak :lol: tali a héten? vagy takarítasz ezerrel?

Lillus ma 6850 gramm :lol: és 67,5 cm :)
Amúgy persze tökéletes :) Védőnő nagyon meglepődött, h már mászik :) fog sehol, de azért mondta, h lehet, h fájt neki, ahogy elindult a csontból.
Hát tuti, mert most már nem olyna nyűgi.
Sőt :)
Ma reggel egy csörgős színes labdát kergetett végig a lakáson :) persze még nem annyira gyors, de hétfő óta nagyon sokat fejlődött. Mi lesz itt hétvégére :)
Azt vettem észre, ha nem megy valami elsőre akkor sem adja fel, nagyon kis küzdős és ennek úgy örülök :)

KépKép
KépKép
fleur

Márti
Hihetelen erő van benned! A sima takarítás is 2 napig tart, eddig 4-5 óra alatt végeztem. A tavaszi nagytakarításba bele se merek gondolni. :?
Valószínű, hogy apa nem hagyná. Igaz, a kocsimosást is megtiltotta. :D

Kacsa
Jó "fedőnevet" adtatok Timcsának. :)
Nagyon ravasz! :)

Fleur
Szépen növöget Lilla baba. :)
Már most látszik, hogy tisztaságmániás lesz. :D
Vendég

Fleur!

1234: 1 évesek, 2 hósak, 3 hetesek és 4 naposak voltak a lányok, mi meg tegnap 11 hósak 1 hetesek és 1 naposak, így utólag már nehéz rekonstruálni!

Mit értessz lábujj billegetésen? Azt, hgoy befelé áll? Neki mindig úgy áll? Tiszta bunkócskás lábujja van, nem is lehet kiegyenesíteni, annyira kis dagadt!

Lilla ügyes a mászással és jó húsban is van! Mennyivel is született? Kb. duplázott is fél éves korára, ugye?

Törpi 8410 volt este. Nem lesz meg a 9 kg 1 éves korára, max. a plusz 5 kg.

kacsa14

Köszönöm szépen az eddigi szavaztokat!
http://www.suranyihifi.hu/1000000.swf

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Lányok!
tanácsot szeretnék kérni, ti mit gondoltok. ma és tegnap is picit barnáztam. pár darab egyforintosnyi pötty van a bugyimon. :shock: :roll: :( (bocsi) és nem tudom mitől. köztes vérzés lenne? elvileg mostanában kell(ett) peteérésnek lenni. szerintetek mitől van? mióta menstruálok sose volt ilyen nekem!! :shock: tegnapelőtt voltunk együtt a párommal. (szerintetek a barnázás ellenére lehet kekszelni ma v. holnap?) picit a hasam is feszül, nem annyira mint mensikor, de érzem.

Kacsa, Jucmuc
jók a képek a gyerkőcökről. Timcsa nemsokára 1 éves lesz. Davide nagyon figyelmesen nézi apukáját. :wink:

Na megyek is, mert dolog van.

Kép

Kép
syrynx

Jucmuc!
Nagyion kis drága Davide!Puszi neki! :D

Syry!
Nekem is van néha ilyen, állítólag ez azt jelenti, hogy megvolt a tüszőrepedés, ami pici vérzésel járhat, és ez a vér kerül a bugyira.Egyben azt is jelenti, higy átjárhaó a petevezető. 8) Szerintem az akciózás mindenképp mehet, sőt! 8) Hajrá kistesó!!

Kép
pankaa

Fleur!

Hát, muszáj takarítanom! Meg ez a vacak időjárás is rémes! Nem baj, ha áttesszük jövő hétre? Már nagyon kiváncsi vagyok a mászni tudó hölgyre! Még jó, hogy az origi felmosófejre vetette rá magát! Bercinek a használatban lévő wc-kefe a kedvence, nagyon résen kell lennem, mindig figyeli, mikor felejtjük nyitva a wc-ajtót!

Maci!

Apa nagyon aszisztált, szedte le, tette föl a függönyöket és terelgette a csemetéket! Ma már nehezebb dolgom volt, nem volt, aki a srácokra ránézzen, nem is jutottam sokra, csak a fönti fürdő meg a wc lett kész, de legalább az ragyog! De majd holnap belevetem magam a sűrűjébe! Durva, de még élvezem is, hogy van erőm hozzá!

Kacsa!

Anyósom ezt már nem bírná, úgyhogy nekem kellett megcsinálni! De a bútortologatós-padlófelmosós részt majd a férjecskémmel közösen műveljük! :lol:

Márti
borossné becz márta

Kacsa!
Szeged KAáliba járok.

Fleur!
Ma azt mondta h nem érti miért csináltak nekem 6 inszemet mikor nincs normális ovulációm.

Rólam:
Ma voltam UH-on és van 3-4 mérhető 10*10 és 8 kissebb, holnap is megyek lesz vérvétel is húsvétra várható punkció :lol: .

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok csajok!
Bocsi az ismételt eltűnésért, de dögrováson vagyunk. danival szinte pinponglabdaként adjuk vissza egymásnak a takonykórt, és már ott tartunk, hogy nekem arcüreggyulladásom van, neki meg 2 napja 40 fokos láza! Holnap megyünk mindketten a fül-orr gégészhez, meglátjuk melyikünknek mit mond majd.
Emellett, ma volta nőgyógyásznál, és nem túl rózsás a helyzetem!!
Szóval, van egy szép méhszájsebem, amit majd meg kell műteni, de nem ez az igazi oka a babanélküliségnek. Hanem az, hogy a petefészkeim nem működnek jól. Tehát az ovu tesztek jól mutatták, hogy nem volt rendes peteérésem. Mint gondoltam, vérvételre küldött, ami a mensi 3. napján lesz esedékes (azt mondta napok kérdése és meg fog jönni) és majd a ciklus 23. napján. Ha meglesznek az eredmények, vissza kell mennem, és megbeszéljük a továbbiakat meg a műtétet. Említettem neki az Lh tesztet és tök örült neki, hogy figyelem magam, és mondta hogy csináljam továbbra is, hátha az is ad megint valami tájékoztatást! Szóval ez van! Vagyis még nem 1 hanem még jópár hónapot kell várnunk tesóbabára!!
Most megyek is, Dani még mindig lázas, de már alszik, így apázok egy kicsit. Most rámfér a lelki támogatása!!
Szép estét mindenkinek!

Bocsi, hogy nem olvastam vissza, (csak futólag) és nem reagálgatok, de erőm nincs hozzá, mind testileg, mind lelkileg!!

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok Lányok!

Bellanita!
Drukk a tüszőknek.

Andy!
Jobbulást nektek!

Panka!
Nekem nem sikerült szavazni. Nem látom, hogy hol kellene, nem jelenik meg semmilyen gomb. Majd még próbálkozom.

Judit!
Jaj, annyira édes Davide. Tiszta apuka. Ne aggódj, túl lesztek a nehezén, és beáll egy valamilyen rend. Ha gondolod, én megosztom veled priviben, hogy Szilárdkán én hogyan szoktattam le az éjszakai felkelésről. Igaz, Davide még nagyon pici, de már nem sokáig :)

Virág!
Kicsi Lilla nagyon ügyes. Szilárd 6 hónaposan kezdett el kúszni, a mászás jóval később jött. Méretek is tutik. Szilárd is nőtt, mint a gomba. Már 9,6 kg.

Syry!
Én is tüszőrepire tippelek. Ilyenkor, amikor az ember lánya el kezd próbálkozni, mindig minden másképp alakul, hogy legyen min agyalni :) Remélem, akcióztok ma rendesen :)

Maci!
Autócsutakolás 31 hetesen :?: :!: .... Tesség vigyázni!!!

Kacsa!
Szilárd is mindig markol a talpával :roll:

Eszter!
Olyan ritkán irsz! Mi van veled??

Pupykám!
Hogy vagy? Remélem, nem mész többet dolgozni. Barnázás teljesen megszünt? Sokat gondolok Rád! Remélem, hamarosan jobb idők lesznek, és autóba pattantok Eszterrel, és kiugrotok hozzám, mert már nagyon várom.

Jaj, mennem kell, mert én ilyenkor már rég aludni szoktam. Fiam reggel 5-kor kel, és jobb ha addig kipihenem magam. Van, hogy kajál, és nem lehet már visszaaltatni. Olyankor alig térek magamhoz, és nagyon hosszak a nappalok. Remélem, óraátállitáskor nem fog nekem 4-kor kukorékolni.

Puszó mindenkinek!!!
Vendég

Jóóóóóóóóóóó reggelt!

Akkora hancúrozásra ébredtem. :D Ez azóta se maradt annyiban, kivéve, mikor bekocsikáztam melóhelyre. Ízig-vérig kispasim lesz. :D Remélem, a F'et is szeretni fogja. :lol:

Syry
Félidőben előferdülhet barnázás. Nekem is egyszer volt, mikor Titababa beköltözködött. :D
Úgyhogy hajrá!!!!! :D

Márti
Ebből az erőből küldhetnél nekem is. :) Valahogy nem visz rá a lélek, hogy nekifogjak ablakot vakarni és függönyt mosni. Főleg ha sikerül a költözködés, akkor meg minek törjem magam. :D
Most kicsit igénytelennek érzem magam... Tavaly ilyenkor már ragyogott a lakás, most meg... Mindegy, a lényeg, hogy nem lehet hozzáragadni semmihez. :D

Bellanitta
Hol laksz? Ha nem vagyok túl szemetlen... :roll:

Andy
Sajnálom a kórt! Mielőbbi gyógyulást nektek!

Angie
Vigyáztam, elég mamásan adtam elő a kocsimosást, de a lényeg, hogy a koszból sikerült előszedni.
Több ilyen nagy feladat már nem lesz. Apának se mertem megmondani, leszedi a kobakom. :?
Vendég

Sziasztok!

Anita!

Te most pontosan milyen fázisban is vagy, inszemre vagy lomikra készülődtök?

Andy!

Jobbulást Nektek!

A méhszájseb nem jó! Akkor addig most nem is próbálkozhattok, amíg ez nem rendeződik?

Maci!

Anita ott lakik, ahol én is felnőttem, asszem, ezt tudod.

kacsa14

sziasztok!

Maci!
Hódmezővásárhelyen lakom.

Kacsa!
Mi az első lombikra készülünk.

Rólam:
ma voltam megint vérvétel UH 13*12(4db).
Vasárnap kell menni megint .Addig csak növögessetek tüszőcskéim.

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok Lányok!
Köszi szépen a jókívánságokat!
De én azt hittem ennél rosszabb már nem jöhet, aztán mégis...
Daninak ma felszúrták a fülét, mert tele volt gennyel és nagy valószínűséggel ez okozta neki az immár 3. napja tomboló igen magas lázat! Hát nem tudom, ki élte már át ezt a helyzetet, de nekem kellett lefognom a gyerekem, és ez valami kegyetlen dolog. Mármint lefogni, amikor tudod, hogy nagyon fáj neki. A szívem majdnem megszakadt érte. Én már akkor majdnem bőgtem, amikor ezt az egészet bejelentette a doktornő! Látta rajtam, hogy majdnem sírok, ezért rákérdezett, hogy beleegyezek-e. Azt mondta: aszalgathatnánk simán antibiotikummal, de 2 naponta kéne feljárni Szombathelyre kontrollra, hogy hogyan reagál rá a füle, és még akkor sem biztos, hogy ezt megúszná, így meg felszúrja, kitisztul + kapja az antibiotikumot és 2-3 nap alatt helyre is jön.-- ÚGY LEGYEN!!!
Hát nem csoda, hogy extra nyűgös volt az én ki nyuszikám!!
Most megint 39 volt a láza, de szerencsére evett már (ha nemis sokat), így beadtam neki a gyógyszert, meg a lázcsillapítót, meghűtőfürdőztem és most alszik.
Hát ez van lányok! Szegény embert az ág is húzz!! És ez milyen igaz.....

Kacsa!
Nem tudom, hogy lehet-e addig próbálkozni, ezt a doki nem mondta. Végül is ha most megjön, akkor lesznek a laborok és úgy középidőtájt kell visszamennem, így megkérdezem majd tőle. De szerintem addig nem is sikerülne, mert a hormonok vacakolnak, így azokat is helyre kell pofozni, de akkor gondolom az már a köv. ciklusban lenne, amit a műtét meg fog előzni. Vagyis 1 hónap mindenképp kimarad most.

Andy

Kép
oriandy

Andy!

Babával kapcs: sokkal rosszabb lenne, ha nem derült volna ki semmi, így legalább el lehet indulni.

Fül: kegyetlen, de a fülfájás rosszabb, mint a fogfájás! A szúrás egy pillanat, és utána megkönnyebbül. (Bár gondolom ezt tapasztaltad), én sem vagyok az antibios aszalás híve, sokszor próbáltak meggyőzni, de aztán mindig egy hét fájdalom után bökettem, és én már nem vagyok gyerek, elméletileg jobban kellene, hogy viseljem a fájdalmat.

Ha a bölcsiben nem adnak a gyerekre sapit, lehet kapni spéci füldugót a gyogyótárban, olyan, mint a gyertya, meg a gyurma keveréke. Azzal is lehetne védeni a kis fülét.

Ja és egy fokkal jobb lett a helyzet fülfronton, miután kivették az orrmandulám. Nem tudom van-e összefüggés...

tjuca

Juca!

Hát, lehet, hogy mondasz valamit, mert Daninak orrmandulatúltengése van, ezért sokszor van nyitva a szája és van, hogy éjszaka horkol. Már volt róla szó, hogy ki kell venni, de eddig még nem jutottunk el odáig. A bölcsiben sajna, ha adnak is rájuk sapkát, utána ha a gyerek leveszi, nem foglalkoznak vele, mondván nekik nincs arra energiájuk, hogy minden gyerek után fussanak és 2 percenként visszaadják rá a sapit! Na, de az után, csak egyszer tudjam meg, hogy valamelyik is hagyja úgy kint lenni, kurva világot csinálok az fix!!
A szúrás nagyon fájt neki, hiszen majd kiugrott az ölemből, viszont tényleg megkönnyebbült utána, mert még picit sírt, de itthon meg jó kedvvel játszott.
Tesó kérdéssel meg már úgy vagyok, hogy ha a most következő ciklusomban meglesz a műtét és hormoneredmény, akkor nagy eséllyel indulunk végre a sikerrességnek az utána következő hónapban, vagyis ha tényleg minden oké, akkor max 1 hónapot kell már csak várnunk!!!

Kép
oriandy

Andy
sajnálom Danit. Valóban drasztikus a fülszúrás, de talán hatékonyabb, mint az antibiotikum (ez utóbbi mellékhatásairól nem is beszélve.) reméljük, most már hamarosan helyrejön. Máté is nyitottszájjal alszik :shock: (de nem horkol) , védőnő is észrevette a múltkori vizsgálatkor. azt mondta valószínű majd ki kell vetetni 2 éves kor alatt nem ajánlják a műtétet, de utána lehet. (nekem is kivették 6 éves koromban, csak nem tudom hogy a garatot-vagy az orrmandulát.)
Méhszájseb: volt valami tüneted? hogy vette észre a doki, a vizsgálatkor? csak a műtét a megoldás? ecsetelés nem elég (hallottam, hogy ezzel is lehet kezelni.) most lehet, hogy kimarad egy ciklus, de utána a hormoneredmények tükrében biztos, hogy eredményesebb lesz a dolog. (esetleg gyógyszerrel rásegítenek.)

Nekem ma már nincs barna. :D (tegnap mégsem volt keksz, nagyon feszült a hasam, azon kívül apa is bealudt. :shock: ) egyébként rákerestem a "köztes vérzés" szóra, és más fórumokon mind ezt írták oknak: méhszájseb, hormongond, mióma. :roll: :evil: :evil: (igaz nekem nem vérzés volt, csak barna) (b----- a peteérést sehol sem említették :roll: :? ----- de reméljük nektek lesz igazatok! úgy legyen. bocsánat, hogy ennyit agyalok ezen.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok?

Rólam annyit érdemes tudni, hogy 27 éves vagyok, banki szakügyintéző és az első babával próbálkozunk.

Kép
anda81

Syry!

Ne aggódj a barna miatt, nekem is első körben a pé jutott eszembe, főleg, hgoy fájt a pocid is. Ha legközelebb is jelentkezik és nem köthető enynire a középidőhöz, akkor persze a megnyugvásod miatt mutasd meg magad dokinak, de szerintem nincs miért aggódnod!

kacsa14

ok. Kacsa, igyekszem megnyugodni. (főleg, hogy csak egy-két napról volt szó, ha tovább tartana az más lenne.)

Szia Anda! Üdv itt és mielőbbi babásodást! Mióta próbálkoztok?

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Andy!
Mostmár tényleg meg kéne gyógyulni, mielőbbi jobbulést nektek!Neked meg kitartást a tesóprojecthez, úgy látom jó kezekben vagy, és biztos tudnak majd aproblémán segyteni!Jajj, szegény Dani manó, meg te is, átérzem a helyzetet, én biztos bőgtem volna.Nekem elég ha Emili remeg a tornán, amikor fáj neki, és néz rám kétségbeesve, hogy miért nem segyítek!Pokoli!

Angie!
Ha regiztél, utánna be kell jelentkezni az odlalon, és akkor a bal felső sarokban van egy szavazás, arra katt, és utánna emili fotójánál lesz egy "szavazok" gonb.De csak ha be vagy jelentkezve. :wink:

Anita!
Jó tüszőnövesztést,és sok sikert a lombikhoz!

Anda!
Üdv itt, mielőbbi babásodást!Mióta próbálkoztok?

Syry!
A közti vérzés az rendes vérzést jelent, azért írták azt amit.Neked nem közti vérzésed volt(ami majdnem olyan mint egy rendes mensi, csak kevesebb, kevesebb ideig), hanem csak pecsételő.Szerintem tuti az ovuláció miatt van, de ha megnyugtat, menj el inkább dokihoz."kekszelés">ezen jót nevetek, felén egész mást jelent(a kakilásra mondják :wink: :lol: )

Voltunk ma a rehabos dokinál:lényegében ő nem látja olyan rossznak a helyzetet, szerinte mindenkinek van egy minimális asszimmetriája, meg lehet örökletes is, de ez, hogy a jobb lábát húzza, azzal magyarázható, hogy még éretlen a járása, és még alakulni fog a dolog.De elismrte, hogy a bal csípője fentebb van, és folytatjuk a tornát.Plussz tornára szerinte nincs szüksége, Ő nem akarja "betegnek" felcimkézni, szerinte egészséges.És ha most a dévéyn tornával helyre is hozzuk az izmot, nem garantált, hogy később, évek múlva nem fog újra letapadni.Meg hogy mindenkinek van egy kódolt mozgásmintája(amiről csukott szemmel is felsirni egy embert a sötétben, a járásáról pl.), és ezzel is lehet összefüggésbe.Szóval kicsit megnyugtatott, de én akkor sem hagyom magam, és kijáro ezt a tornát.Mert nem érdekel, hogy mi volt régen, amikor még nem volt ilyen vizsgálat, meg terápia, most VAN, és ha kell, élni kell vele!Úhygogy remélem hogy elválla ez a tornász akivel beszni fogok jövő csütörtökön!!

Kép
pankaa

syrynx, pankaa:

Ez lesz a negyedik hónap, hogy próbálkozunk! Remélem most sikerült! Majd meglátjuk! :wink: :D

Nekem is volt ma egy kis pecsételő vérzésem. Nem tudom mit jelenthet! Még ilyen nem volt. Négy hónapja szedem a clostit a doki szerint eddig minden OK. Barátnőm véleménye szerint lehetséges,hogy a beágyazódás miatt van. Hááát a remény hal meg utoljára nem? :wink: :D :D

Kép
anda81

Pupy
Te meg nem írsz semmit? Mi volt UH-n? Remélem minden ok. Gyere mihamarabb. :)

Maci
:lol:

Kacsa
Jaaaa
Lábújj billegetés, hát hogy integet a lábújjaival :)
3060 al született, igen duplázott :) amúgy nem látszik husinak, mert hosszú is.

Syry
Már írták, de szerintem peteérés. Nekem is volt ilyen itt ott

Márti
áá semmi gond. Akkor jövő héten. De azért vigyázz magadra.
Azért remélem nem spécizi ki magának Lilla is a WC kefét :evil: mert nálunk a fürdő és WC egyben van. Mondjuk most a papucs és a fényképezőgép a sláger :) azért mindenre képes.

Bellanitta
:shock: azért az nem semmi ...
Szorítok húsvétra.

Andy
Hát kitartás...szegény Dani...még olvasni is rossz volt. Ami pedig a tesót illeti, fel a fejjel most legalább jól kikezelnek és lesz rögtön tesó. És nem csak vársz és vársz....

Angie
Kösz :)
a reggel 5 az rendszeres?? :shock:

Szia Anda
Üdv köztünk
A Clostyt miért szeded? volt valami gond korábban?

Pankaa
:( de remélem minden rendben lesz vele és a torna rendbe hozza

Táblát holnap teszek. Jó éjt nektek. Puszi

KépKép
KépKép
fleur

Szép éjszakát mindenkinek!

Fleur:
Mivel holap csak este leszek, ezért most válaszolok a kérdésedre! A probléma az,hogy a hormonháztartásom felborult édesapám halála miatt, és nem állt helyre. Két évig fogigátlót szedtem, hogy egyáltalán ciklusaim legyenek. Amikor abbahagytam a fogigátlót a következő hónapban rendesen megjött, aztán már csak pecsételt, aztán meg 40 napra jött meg, ezért a doki elkezdte szedetni velem a clostit.

Kép
anda81

Jóóóóóóó reggelt!

Utálok korán kelni!!! Főleg, hogy meg se érdemlik. :evil:
Tegnap a b.banya ismét rátett egy lapáttal. Képes volt odajönni hozzám a buszon, hogy azért nem jöttek még át, mert hideg volt, de jönni fognak. Az lesz soká, meg karácsony. :twisted:
Apa meg az öccse is elrúgták a pöttyöst, fél éjszaka nem aludtam. :( Most meg alig látok ki a fejemből. Sebaj, majd ma éjszaka jobbat alszom. :D

Bellanitta
Mi (eredetileg) szegediek vagyunk. :)
További jó tüszőnövesztgetést! :)

Syry
Nekem is van méhszájsebem, de sose volt köztivérzésem miatta.
A doki azt mondta,hogy évente ellenőriztessem, más dolog nincs vele.
Ne gondolj rögtön a legrosszabbra, lehet, hogy már valaki ott fészkelődik. :D

Anda
Szia! :)
Mikor hozzám beköltöztek, akkor az egyszer volt köztes vérzés. Drukkolok. :D
Vendég

Kép

Egy reggeli tábla
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Angie! Fleur!

Köszönöm a hiányolást! :)
Nagyon nincsenek rendben a dolgaim, de nem szeretném se az itteni hangulatot ezzel rontani, se kiírni a problémákat a világhálóra... :shock:
ha eljutok a talira, majd mesélek...

és ráadásul most van az a 2 hét, míg Lac otthon van Marosvásárhelyen és anyukájuk dolgait rendezik, számolják fel a nővérével...ez sem segít sajnos a jelen helyzeten...sőt... :cry: :cry: :cry:

Meg aztán ez a húsvét is...így egyedül, teli lelki sérüléssel, semmit nem jelent, csak 4 még az eddigieknél is magányosabb és hosszabb napot... :?

majd túl leszünk ezen is... :cry: :cry: :cry:

Pupy otthon van és pihen, mert megint elkezdődött nála a barna... :evil: de nagyon nagyot nőtt a kis pöttöm a pocijában :D :D :D
majd biztosan jön és hoz képet nektek :D

puszi: Eszter

eszter82
Budapest

És pár firss kép Lilláról :)
Ezek a napokban készültek. Kicsit sok lesz, de talán nem bánjátok :)

Anya jövöööök

Kép

Csíííz
Kép

Garázdálkodok a lakás minden pontján :) matatok apa számítógépe körül, magamra borítom a virágot, szétszedem a pelus zascskóját és a többi :) a képek magukért beszélnek
Kép
Kép
Kép
Kép

Éés meg kellet kóstolnom a répát is
Kép

És most behúzom a szopipárnát a játszószőnyeg alá :lol:
Kép

Valahogy így ülök én, kicsit még féloldalasan
Kép

Jéé vezeték
Kép

Apa vicces vagy
Kép

Elbüvölően tudok mosolyogni
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Eszter
:(
Húsvét hétfőn itthon vagyunk, összefussunk?

Táblához egy két kérdés Andy akkor neked még nincs új cn, ugye?

Timika, Bridget? Hogy álltok?

pusszantás

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Gyors reggelli bekukkantás, aztán megyek tovább segíteni anyunak!

Eszter:
Én még nagyon új vagyok itt ebben a topic-ban, de szeretném,ha tudnád együtt érzek veled, és kívánom, hogy mihamarabb jöjjön rendben minden az életedben.

Fleur:
Szép a tábla! Már sokatoknak van legalább egy babája. Remélem hamarosan én is bővíthetem ezt a táblát! :wink:

Kép
anda81

Elfelejtettem mondani:

Fleur:
Nagyon aranyos kislányod van, büszke lehetsz rá!

No, most már megyek! Mindenkinek nagyon szép napot! Este jövök és visszaolvasok!

Kép
anda81

Anda!

Üdv. köztünk, remélem, nem kell sokat várjatok a babára!
Köszi az együtt érzést! :D

Fleur!

Tündéri :D :D :D
Már óriás lett Lilla! Jajjj, de kis pöttöm volt, mikor utoljára láttam!
Köszönöm a hétfői tali kezdeményezést, nem tudom, hogy jó társaság lennék-e.... :(

Puszi: Eszter

eszter82
Budapest

Fleur!

Lilla nagyon édes!!! Kis garázda!!! :lol:

Látom, Ti se holnap köttök masnit a kiscsaj hajába! No, nem baj, majd bepótolják! Bár érdekes, mert T-nek van pár szál frufruja, amit már karácsonykor levágtunk, mert vagy 5 cm-vel hosszabb volt, mint a többi haja és most az a pár szál megint újra nő. Nem tudom, hgoy csinálja ezt, hgoy szelektál a hajhagymái közt, hogy az 5%-a nő, mint a bolondgomba, a maradék meg csak nődögél komótosan.

kacsa14

Jaj Eszterkém!
Én annyira sajnálom, hogy ilyen nehéz időket kell megélned. És csak abban bizom, hogy nem megy rá erre a kapcsolatotok. Nagyon-nagyon vigyázzatok.
Szerintem fogadd el Virág invitálását. Biztos jó társaság lennél, és neked is jót tenne a kimozdulás. Sokat gondolok Rád.
Pupyt majd hivom.
Puszó
Vendég

Sziasztok!

Fleur!
Nagyon édes kis zsivány lett Lilla is!Nem unatkozol mellette. :D

Mi holnap elutazun anyósékhoz, így most kívánok kellemes húsvétot Mindenkinek!
Kép

Kép
pankaa

Sziasztok!

Eszter!
Köszi,h. írtál helyettem!!

Fleur!
Láttam már a táblába is beírtad,h. írjak.. :D

Megvolt az uhu :
MINDEN OKÉ!!!!!! :D :D
Babóca jól van, bár végig szundizta az egészet.., de így is gyönyörű volt!!
Na az uhu kép nem lesz annyira, a doki aki csinálta,nem volt valami
profi.
CRL: 56 mm ami 12+0-nak felel meg és én ma vagyok 12+0.
Nyaki redő: 1 mm
Megnéztük a kis gerincét, kezét, lábát fejecskéjét. Minden okés!!
Annyira kellett pisilnem,h. alig bírtam ki a vizsgálatot.. aztán mikor
felöltöztem mondta,h. visszajátszás és vegyem le a bugyim is,mert
hüvelyi uhuval megnézzük a méhlepényt. A méhlepény a helyén teljesen, nincs leválás sehol..

Kép

Majd jövök még de most megyünk vásárolni!
Vendég

Sziasztok!
Fleur!
Nagyon édes a kis Lilla!!! Már egy igazi kis nőci!!

Pupy!!
A te kis pocaklakód is aranyos! Méghogy nem jó a kép?? Mit nem adtam volna én annó egy ilyenért, amikor Danit vártuk....
Vigyázz magadra nagyon!!!

Lányok! Mi ma elutazunk így most kívánok mindegyikőtöknek
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!!

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Benéztem, hogy Kellemes Húsvétot kívánjak Nektek!

A babák nagyon aranyosak, hatalmasat nőttek! (Annak aki félévente néz be, nem is csoda :twisted: )

Pupy, neked írok külön, mert megakadt a szemem a képen! Nagyon örülök, hogy minden rendben, vigyázz a kis csodácskádra!

Még egy rövid mondat, Levi nagyon jól van, jövő héten megyünk kontrollra, de biztos csupa jót mondanak majd! :)

Millió puszi mindenkinek, aki szereti, annak sok locsolót, aki nem, annak meg jó pihenést!
Kép

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Édes ez a Lilla baba!Fleur!
Most látom az adataim kicsit hiányosak Szülinap:július 29.
névnap:junius 2.Lakhely hódmezővásárhely, probálkozás 2003.09. kor.28
Puppy!
De jó h neked van szép kis foto csodácskáról remélem én is hamarosan tehetek fel képet a pocaklakómról ha szépen elhelyezik és ő is elhelyezkedik odaben.

Anda!
üdv itt egy másik topikban is"találkoztunk".

Mindenkinek kellemes Húsvéti Ünnepeket

Kép

Kép
bellanitta

Pupy
Nagyon örülök, h minden rendben. Cseréljem ki a képet? :)

Mi is elutazunk holnap anyóshoz. Úgyhogy Kellemes Húsvéti Ünnepeket nektek:
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?