Új privát üzeneted érkezett!

Kataa, nagyon boldog első szülinapot AlexnakKépKépKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Banyóci!

Szerintem nem értette félre senki, csak ez is egy téma amit ki lehet vesézniKép
Én a turiban láttam szépeket egész elfogadható áron. Ez a vékony overallunk is úgy van, hogy a gyereknek vettük még a születése előtt és hogy majd belenő... Persze a párom erősködött, hogy azt, mikor voltak sokkal vastagabbak és kisebbek.Kép Úgyhogy most van neki egy közepes overallja ami most lett jó rá. Nem baj, ennek biztos így kellett lennie.Kép
Mostanában pár ezerér olyan szépeket látok (mint írtam) a turkálóba itt nálunk, csak mindig cserélődik, nagyon szemfülesnek kell lenniKép Gabi legtöbb ruhája onnan van. Most kapott egy vastag sötétkék plüss pulcsit egy báránykával az elején. Nagyon szép állapotban van... persze én az olyanokra megyekKép Meg az itthoni csúszó-mászó melegítő nadrágjai is onnan vannak, most is vettem 2-öt. 500 forint alatt vettem mindhármat.

Kataa!

Sok-sok boldogságot kívánok Alexandernak első születésnapja alkalmából.Kép

Kép

Gábor egész éjjel nem engedett el maga mellől. Éjjel 2:22-kor kijöttem átöltöztem pizsibe, lefeküdtem aludni erre 2:30-kor már mehettem vissza hozzá. Szerencsére aludtam ott is, csakhát sajog mindenem és olyan rosszul aludtamKép Éjjel fél órát hallgattuk ahogy rohamokban megtámadja a szél az ablakot és ahogy kopog az eső az ereszen, meg veri az ablakot. Aztán reggel fél 7-kor kijöttem (pontosabban kiszöktem) és egyből észrevette a kis csirkefogó. Kinyitottam az ajtót és rámordultam, hogy :Most már elég legyen!
Azóta alszik... lehet erre volt szüksége?Kép Esküszöm nem értem. Egész éjjel forgolódott, meg szenvedett, kijönni nem engedett, most meg egyedül tök jót alszik, de miért kellett neki az, hogy rámorogjak?
Persze, jön a foga, a 12-ik, már nagyon látszik a helye, meg érezni az ínye alatt a foga formáját.

Kiváltottam az antibiotikumot amit még csütörtökön írt a gégész. Ez a nátha nagyon nem akart elmúlni, így jobbnak láttam nem kockáztatni, ki tudja alapon. Egy sima nátha nem tarthat 3 hétig, és nem szeretném, ha rámene a torkára, vagy arcüreg gyulladás lenne belőle. Szóval tegnap óta kapja az AB-ot.
Vettem neki tegnap mamuszt!Kép Sötétkék plüss kívül belül. A bélése a két plüss régeg között van és nagyon pihe-puhaKép Oldalt cipzáras és egy maci van rajta. A talpa gumi, elég jól hajlítható és jó magas a szára, boka fölé ér. És nem is volt drága, 1490 pénz volt. Az Europarkban a Humanic-ban. Volt több fajta, de egyikből sem volt 20-asKép Csak 19-es és 21-től felfelé...
A Réno-ban is voltam, ott is voltak aranyosak, csak az eladóval voltak gondog... Olyan nemtörődöm közömbős nőszemély volt, hogy semmi kedvem nincs oda többet bemenni. A Humanicban meg onyan aranyos volt az eladó csajszi, ott segített, végigkutatott mindent 20-as mamusz után, meg rápróbáltuk a 19-est ami sajna már zárt cipőnek kicsi. Nem baj, a 21-es meg kitart egész télen.

Tegnap este ráadtam itthon és úgy megindult benne, mintha tudna már járniKép Biztos kényelmes volt neki, meg azért tartja a bokájátKép Lehet ezért bátorodott nekiKép

Na megyek, mert mr sok a dumaKép
sasha

Kép
sasha

Kép
Lara

Sziasztok!

sajna a pármnak tényleg köszvénye van, ma megy a rheumatológushozKép

Kataa!
Boldog szülinapot AlexnakKép

Conti!
Villanyszámla különbözettől én is tartokKép

Banyóci!
Mi itt az érdi baba-mama klubban voltunk, az újság hirdette, meg a védőnő s ajánlotta. Szerintem jó, mert a baba is kicsit társaságban van, meg a mamák is tudnak eszmét cserélni, meg itt vannak előadások, termékbemutatók, üvegfestés...Különben a netes talikhoz hasonlóKép

Mamusz
gege sajnos le tudja venni az övét mert tépőzáras

overall
én még nem fogtam be, de a fűtést már időnként bekapcsoljuk, vagy a hősugárzó van bevetve.

pusz
Judy és Gergő
Judy

Sziasztok!

Olyan sokat írtok,Kép hogy már megint nem tudom követni.Kép

Kataa!
Boldog szülinapot Alexnak.
Marci is ezt csinálja, (igaz régóta), de jó szokása let, hogy ha odaültetem az asztalhoz ebédelni, akkor mikor már félig tele a pocija, elkezdi végig mutogatni a tárgyakat (lámpa, kép, óra, virág, stb). És persze mondanom kell, hogy mi az, mert különben sikit.Kép

Nálunk is pocsék az idő.
Nem tudom, Marcival is mi van. Este 8-kor megy aludni. Reggel 5-kor kel, kicsit még szenved, de már fel kel vele kelni.Kép Elvisszük Danit a suliba, 8-ra itthon vagyunk, megreggelizik, aztán már menni is akar az ágyába, és délig alszik. Normális ez?
Kicsit meg van fázva, folyik az orra, köhög. Kép Remélem nem romlik tovább.

Egy ismerősöm barátokat keres Sasad környékén. Nincs ötletetek, hogy hol nézzen utána?

Djeszter
djeszter

Sziasztok!

Kataa!
Nagyon boldog 1. szülinapot Alexnak! Kérjük majd a beszámolót, hogy hogyan sikerült!

Sasha!
Nagyon örülök ha tényleg nem értette félre senki! Tényleg nem vagyok egy kötekedő tipus! Sőt, külön örülök, hogy előkerült ez a vékonyabb overáll téma, mert igy ötletet kaptam arra, hogy mit kéne beszereznem Gyurcinak. Nekünk is egyszerűbb lenne, mint a body, harisnya, zokni, nadrág, pulóverek, kabát kombináció!
Nagyon ügyi vagy a ruha vásárlásában! Nekem sosem volt érzékem hozzá, hogy kifogjak ilyen olcsó, de jó ruhákat.
Mamusz sajna nálunk is levételre kerül Gyurci által, ezért itthon is cipőt vagyunk kénytelenek használni!
Most már gyors gyógyulást Gabinak!

Judy!
Köszi az infót! Lehet, hogy mi is kipróbáljuk! Jól hangzik! Szegény párod! Jobbulást neki!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Kataa!
Boldog szülinapot Alexnak!
Igen, a 35-36. héten már 2,5 kg körül vannak a babák. De ilyenkor már nagy egyéni különbségek vannak, Ádám pl. a 36. heti UH-n 3 kg körül volt (ez teljesen reális, mert 3850-nel született).

15 hónapos oltás
Íme az összes várhazó mellékhatás (8-10 nap múlva): láz, nyűgösség, piros pöttyök, nyaki nyirokcsomó-duzzanat, kötőhártya gyulladás, aluszékonyság. Jól beijedtem, de nálunk semmi nem volt, pedig nagyon-nagyon figyeltem Ádámot. Sőt, annak idején Noéminél sem.

Csics!
Petinek gyógyulást Kép! Pocakos kép???????

Végül estére kicsit bekapcsoltuk a fűtést, de most 0-n van.

Tök jó ez a kép a Schobert családról Kép!
Ja, és nekem igenis tágult a méhem (csak épp nem a szüléskor, hanem előtte 9 hónapig Kép).

Mi még nem használunk overallt, helyette harisnya + vastag naci, fölülre kabát (nem téli).

Tali
Mi nem megyünk Kép, de ez nem hír senkinek, azt hiszem...

Alvás
Érdekes, mert Ádám ma tök jól aludt. Csak 2x kelt, és fél 9-ig húzta a lóbőrt (fél 7 helyett). Szóval, nem panaszkodom Kép.

Most megyek, bár fura, hogy így a rossz időben nem megyünk játszótérre, és hirtelen egy csomó időm van Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok

En bizony ma elovettem az overallt. Kellett egy kis meggyozes, hogy a gyereket bele tudjam tuszkolni, de sikerult.Kép

Oltas

Ma hivtam fel az uj dokibacsit, penteken mar hozza is a szurit.Azt hittem a jovo heten jon, de elutazik.
Kivancsi leszek. A hangja alapjan Emilia alapbol felni fog tole, mert altalaban fel az eros, mely organumu ferfiaktol. Remelem gyorskezu es ugyes.

Ilke

BRRRR. Ez a kutya sztori nem semmi. Valszeg infarktust kaptam volna....

Tali

Nem biztos hogy megyunk, bar nagyon szeretnem, de a dokibacsi 6 korul jon es meg ki is kene erni Pestrol, ami ugye penteken csucsforgalomban nem 10 perc. Szoval max egy orat birnank maradni, azt is csak akkor, ha idoben tudunk menni a deli alvas utan. Meglatjuk.

Kataa

Sok boldog szulinapot Alexnak!

Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Ilke!

Tudom, én voltam, aki kérdezte a Mikkamakkát, de ugy alakultak a dolgok, hogy nem biztos, hogy el tudnék menni. Ilyen idöben nem akarok Budapestre egész napra bemenni, pedig nekem akkor is be kell ha csak 2-kor kezdödik, mert gyalog nagy macera, a kocsi meg a párom utazásához kell, vagy legalábbis be kell vinnem, de akkor meg már hazajönnöm nem érdemes (máskor is csináltam ilyet, de akkor legalább jó idö volt, sétáltunk (mint pl. pénteken a Margitszigeten voltunk 3 órát), és nem ugy, mint most, mikor nem csak hideg van (azt még kibirnánk (voltunk hóban is talin)), de bármikor ránkszakadhat az ég).
Ha megharagszol rám, jogosan teszed, de inkább ne tedd!KépKépKép

Panda!

Irtam mélt!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

gumicukor
Hogy van Dani??? Én is aggódom a 15 hós oltás miatt, úgyhogy majd mesélj!! Bár eddig még csak a 4.hó viselte meg, az is inkább rémálom formájában, láza sosem volt. Azért mejd én is időben felkészítem, mint te, azok járnak úgy mint amit leírtál, akik nem beszélik meg a csemetéjükkel, hogy mi fog történni. Ő is egy önálló emberke, joga van tudni mindenről.

Banyóci
Akkor majd te informálhatsz a boltról minket is. Mi végül nem mentünk el tegnap, mert papa felhívta és épp nem volt ilyen cipőjük, 2 hét múlvára ígérték Kép

Kataa
Nagyon boldog első szülinapot Alexnak!!! KépKépKépKép

RR téma
szerintem én ennél jóval nagyobb zagyvaságokat beszéltem az első napokban, ez természetes. És most direkt beleolvastam az nlc-s topicokba is, hát gusztustalan, nem is olvastam tovább. Annyira sok rosszindulatú ember van. Csak azt nem értem, ha ennyire zavarja őket valami, akkor miért olvasgatják, nézegetik ezeket a cikkeket és miért fáradoznak azzal, hogy irkáljanak?? El is engedhetnék az egészet a fülük mellett. Bevallom én pl. azt hiszem bátran elmennék mindkettő mellett az utcán, annyira nem ismerném meg őket, mert sosem érdekelt a téma, és pletykalapokat sem olvasok. Talán a Norbit inkább megismerném, bár tv-ben lazán megismerem KépKép Dodesz is KépKépKép égeti a zsírt rendesen, mikor ő megy, mi meg gurulunk a nevetéstől, olyan édesen riszálja a kis seggét. Íme egy rajongó KépKépKép Bár ő sem a személyhez ragaszkodik, hanem a zenéhez meg a mozgáshoz, amit lát, az tetszik, próbálja utánozni. Ma viszem is magammal konditerembe!!!!!

Amúgy még nem hallottam császáros anyukát ellenségesen nyilatkozni a vágásról. Valószínű én is ezt mondanám, de bevallom, örülök, hogy nincsKépKép!!!!

a 6 hétről meg csak annyit, hogy ez csak egy szám, mindenkinél más, ahogy érzi. Én pl. bevallom úgy mentem a 6 hetes felülvizsgálatra, hogy rohadtul aggódtam, féltem, nehogy máris megint egy baba legyen bennem KépKépKép

csics
drukk - drukk - drukk
MESÉLJ!!!!

Kataa
Miért nem mernéd vinni??? Szerintem élvezné!!!

Ilke
Mi biztos nem, akkor utazunk Bécsbe.

Szerintem is tök jó ez a kép Rékáékról Kép

Conti
Nálunk meg a gázszámla lesz agond. De csak azért, mert ki tudja meddig nem fizetünk. Ugyanis lecserélték a gázóránkat már 2 hónapja, így a díjbeszedős ember nem tud mit kezdeni az új óraállással, náluk még csak a régi óra szerepel. A gázműveket hívjuk. Hát hívtuk őket is, azt mondták, ne aggódjunk, majd idővel átvezetik a dolgokat. Kérdés mennyi idő kell még nekik???? Én nem fogok egyszerre tízezreket fizetni az ő hanyagságuk miatt!!!
Dettó ugyanez a villanyórával is, ott végül személyesen kellett bemennem, és az akkor 3 hónapos gyerekemmel végigülni a sort, míg elintéztük. Mellesleg akkor már sokadjára kértem, hogy írják át a nevemet a lánykoriról a férjezettre, amit még azóta sem sikerült megtenniük. Lassan 3 éve férjnél vagyok, arra vajon meddig kell még várni????
és még sorolhatnám az ilyen kedvesebbnél kedsvesebb történeteket. de minek...

Konditerem
Van a neten egy jó kereső, részletesen is lehet keresni, persze olyan funkcióra, hogy gyerekmegörző nem lehet rákeresni. Sebaj, végignéztem az összes, közelünkben lévőt. Találtam is egyet, nem túl közel, de azért van. Elmentem. Kiderült az egy régi hírdetés volt, azóta új tulaj, no gyerekmegőrző. De azért tök kedves volt emberünk, végigmutogatat a helyiségeket, stb. Megmutatta ex gyerekmegőrző helyét. Egy kis luk, no ablak. Ide nem is adtam volna be.
Az A1 akkor is olyan irtó messze van, hogy akrhogy is gondolkodom, oda nem megyünk. Így ma bepróbáljuk a Viktória fittnest a Blahán. Voltunk már próbanézőbe, délben, kora du. tök kevesen vannak, és a személyzet nagyon lelkesedett az ötletért, hogy Dodo oda járjon játszani, míg edzek. Megkérdeztem ama kevés napközbeni látogatók némelyikét, mit szólnának Dodihoz, mint személyi edzőhöz, nem volt ellenvetés. Így ma lemegyünk, majd mesélek mi volt.

Addig is szép napot mindenkinek,
Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!OFF:
Rit!
amig el nem felejtem, en ilyen boltot igazan nem tudok, csak erre emlekszem abbol az idöböl, amikor errefele dolgoztam. Illetve ennek a közeleben(ha jol tudom szemben majdnem) van egy Niedermeier, aminek szinten van valami secondhand reszlege.
Krejcik Audio und Videotechnik - Second Hand Shop
Alser Str 30
A-1090 WienTel. +43(1)4055536...-0

Ha mi akarunk valamit hasznaltan venni, akkor az online arverest hasznaljuk(www.onetwosold.at).De azert remelem tudok ezzel segiteni...Kép
Ja, az arany oldalakon is kerestem, de csak ezt talaltam..8bar lehet, hogy bena vagyok...Kép)

Majd meg jövök olvasni es irni is, ha minden jol megyKép!!!
Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Gumicukor, Rit!

Ti hogy készititek fel a gyerkőcöket az oltásra? Nekünk is vészesen közeledik, és nem szeretném ha valami probléma lenne! Gyurci egyébként sem rajong a doktornéninkért, egyszerűen nem szimpatikus szegénykémnek! Mondjuk meg tudom érteni, meg eléggé boszorkányos feje van! Ha csak rá néz, már rögtön keserves sirásba tör ki. Pedig másokkal olyan barátságos!
A boltot majd megnézem ha lesz egy kis időm!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Tali,
Lányok, mivel sajnos senkinek sem jó a péntek, így visszamondom a teremfoglalást a Mikkamakkában, oké?

Beszti,
Csak nem képzeled, hogy megharagszom rádKép?

Kataa,
Nagyon boldog szülinapot kívánok Alexnak!

Lili ma extra nyűgös, talán ez a fránya idő, nem tudom, de tegnap du óta csak akkor nem visít ha az ölemben van. Ja és akartam írni korábban, hogy a napi két szopiját is mintha kezdené elutasítani, erre pár napja még napközben is kell a cici neki.
Kedves a kép a kicsi Laráról és a szüleiről. Minden jót kívánok neked kicsi Lara és sok tejcsit!

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Helló!

BAnyóci!
Itt nem szoktunk kötekedni és pláne nem ilyenekért. Én egyedül a névtelen egymondatos behurrogásokra -igazságtalanságokra- ugrom, de nagyon. Keresztbe le tudnám nyelni az illetőt. Kép
Ja, a ruha ügyben nem én vagyok ügyes, csak félretettem az előítéleteimet és be merek menni egy turkálóbaKép NAgyon sokáig nem mentem be ilyen használt ruha kereskedésekbe, mert hogy néz az ki... de már nem érdekel, olyan jó dolgok vannak néha. Persze, van, hogy bemegyek és nincs semmi szép, csak kopott cuccok, de azokat otthagyom.

Mi sem megyünk talizni.... Most sűrű a programunk ahhoz, meg beteg is a Gabi.

Kézeljétek, jött értesítés, hogy menjünk majd egy évesen a méreckedésekre. Méghozzá a védőnő személyébenKép Most ment el... Én kedvelem a védőnőnket, mert tényleg aranyos és segít, ha tud. Szóval jött, értesített, beszélgettünk, kitárgyaltuk a fül-orr-gégész nőcit és elárulta, hogy nem csak én, de akivel eddig beszélt az mind ugyanígy utáljaKép Akkor nem bennem van a hiba... hanem a dokinőben.

Ma ráadtam a mamuszt a gyerekre és mondanom se kell, hogy a 21-es nagyon nagy.Kép Olyannyira, hogy a mamusznak a boka részén lépdelt, mert kijön belőle a lába. Pont itt voltak a Cintiáék (11 hónapos kislány) és átadtam nekik, mert a kislány lába amellett, hogy nagy még vastag is, kb duplája a fiaménak. Így rá pont jó, illetve kb 3/4 számmal nagyobb csak. Ő simán járkált benne. Ez van, én meg majd várok egy 20-as mamuszra... nem érdekel, majd 2 naponta benézek a Humanic-ba, hátha lesz. KépKép

sasha

Kép
sasha

Mar megint en, es megint csak rövidenKép!!!

Kataa!!!

KépKépKépNagyon boldog 1 szülinapot Alexnak!!!KépKépKép

Rit!

Van valami hatarozott programotok itt Becsben, vagy csak ugy körülnezni jöttök? Mikor jöttök es mikor mentek?Ha valamire szüksegetek van...megadhatom a telefonszamom!

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Kataa!

Boldog szülinapot Alexnak!

Sasha!

Jól hangzik eza mamusz, Emmának épp 21-es lába van. Viszont nem tudom merjek e próbálkozni vele, mert már van 1 mamuszunk, 1 tornacipőnk, de eddig csak az jön be ha a nyári szandáljában járkálhat, csak ennek nem örülök annyira mert ugye az elég kemény talpú. A mamausz nei mindíg leesika lábáról, de csak az egyikről, biztos csámpás.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Hali!

Délelőtt megvolt a védőnéni látogatása, éppen reggeliztünk Danival, amikor megérkezett. Most ahhoz képest, milyen szokot lenni, egész tűrhető volt. Most tudtam meg, ő 26 éves, én meg 28 leszek.
Dani először a szoba másik sarkából skubizta a védőnőt, felmérte a terep- és erőviszonyokat, aztán a végén már a lábán és a karján tolta a motorját, mögé mászott a kanapéra és kukucsjátékot kezdeményezett. egy szóval sem mondtam neki, hogy: "Naaa..., menj szépen oda a védőnénihez!" én ezt mindig is utáltam, amikor szerepelni kellett volna, anélkül, hogy én akartam volna. Ráhagytam mindent Danira.
Felvonultatta neki utána az össze játékát, szájharmonikázott is neki, szumójárást is előadta, teljesen magától, a végén, amikor ment el a védőnő, még fel is kéredztkedett hozzá.

RR bébi
Szerintem nagyon aranyos, Dani sem volt sokkal nagyobb, most meg kész nagyfiú. Aranyos pofija van a kislánynak és látszik a képen, hogy boldogok!
Sok tejcsit kívánok neki én is és boldog gyerekkort!

Oltásra felkészítés
Hát én csak modogattam neki kb. 1 héttel előbb, hogymegyünk a doktornénihez megmérik, meghallgatózzák (ezt szoktam neki mutatni csak a kezemmel) és hogy most kivételesen szurit is kap, de az csak jó lesz neki, Ilyenkor mutattam, hogy a combijába kapja, erre ő is bökdöste a lábiját Kép Persze aztán nagy meglepetésemre a vállába kapta. De jól viselte, ahogy már korábban írta. Még eddig semmi tünete nincsen. Az egyik oltás helye kicsit piros, annál jobban tiltakozott. az elsőnél még fel sem ocsúdott igazán, csak a másodiknál Kép Lényeg, hogy Téged is bátornak lásson! Mondjuk nekem ez könnyű, mert én világ életemben elsőnek mentem be az iskolában is a védőoltásokra, a vévételeket is lazán végignézem, sőt még a szülésnél is kérdezgettem, mi micsoda. Elég hülye vagyokm ilyen szempontból, csak hát anno fogorvos szerettem volna lenni, talán innen ered ez bennem. ahhoz képest informatikus lettem...

cupp
gumicukor, akinek ma lesz kész a monitorszemüvege!

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!

Fogorvos? BrrrrrKépKépKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok

Pont olyan ido van mint egy evvel ezelott: )))
Ma 11.44-kor felhivott apa hogy ugye tudom mi van most?Ugy meghatodtam: )))
Nem ma lesz sajnos a nagy unneples mert mindenki dolgozik: (De azert estere vettunk sutit hogy legyen mini koszontes.
Reggel Alexet videoztam ahogy: ebred,megoltozik,hintazik,taxizik stb 1 evesen: ).

Aztan vasaroltunk egesz delelott anyuval,mar minden megvan az utazasahoz.
Alex a baratnomnel jatszott,nagyon elvezte ,voltunk mar ott de egyedul meg sohasem hagytam ott.Hat egyaltalan nem sirt,az elso fel oraban nem mosolygott de aztan mar minden ok volt: )A kislany allandoan etette itatta volna;)
Amikor hazajottunk ugy elfaradt hogy csukott szemmel evett es 1 oraja alszik.

Megrendeltuk neki a tortat Walt Disneys lesz (Na ettol olyan draga) ,Micimackos.A torta felen hatul egy kep van es rajta minden figura aztan is felhasznalhato jatszasra.Ja es egy kek tuzijatek is befigyelt: )
Mar alig varom a vasarnap delutant akkor lesz a buli: )

Mindenkinek nagyon-nagyon koszonjuk a jokivansagokat,tenyleg aranyosak vagytok!!!!

Tobben irtataok hogy nyugos volta gyerkoc,hat tegnap estefele Alex is,ugyhogy ha nem a foga akkor a front lehet,de mar elmulhatna.Remelem ma ebredes utan nem lesz ilyen.

Tenyleg jo ez a kep az RR babarol: )Tok jo hogy ilyen barna a Reka,en halalsapadt voltam mert nem hogy nem mertem szolizni egesz terhesseg alatt de ugye a csomo verveszteseg meg dobott is rajta; ))
Conti
Mi amikor kikoltoztunk 30-et kellett fizetni a kulonbozetre,eleg huzos .Ti hazban laktok ugye?

Ilke
Meg jo hogy otthon volt a ferjed es a kutya nem volt veszes.Nem is tudom mit csinaltam volna a helyedben.

Mano
Hat ez tenyelg nem draga es nem neked kell mosogatnod: ))
Hu Emma is nagyon belehuzott novekedesben: ))

MAno,Rit
Hat ez a bajom a hogy mi van ha elkap valami hasmeneses virust es egy gyerek konnyebben szarad ki: ((Ott meg hol keresunk orvost ,stb.Hiaba mindenbol palackosat ad,de a furdovizbol eleg ha kortyol.Tudom hogy nincs ott kosz,de masok a bakteriumok ezert kapja el hamarabb egy kulfoldi.

Judi
Koszveny: (Sajnalom,es azzal most mi a teendo?Jobbulast neki!!!

Judy
Ja most jutott eszembe Alex is 2800 volt a 36.heten es a 38.-on mikor szuletett meg 3100: ))

Mano
Nekunk is tepozaras van,bar nem jonne le a labarol,pedig ez is 21-es es neki eleg a 20-as.Csak miota rajott ,hogy le tudja venni,nem turi magan.Ma mar bevetem a dupla zoknit mamusz helyett.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Hú milyen hiper szuper tortátok lesz. nekünk csak egy ahgyományos oroszkrém torta 1 szál rószaszín gyertyával sé egy marcipán cicával.

kataa!

Szétnézetme én is goretex ügyben és enkem úgy tűnnik hogy amit 4000-ért hirdet a gréta bababolt az használtKép Ők is írják hoyg az eredeti ára 15-20 e FT.

manó

KépKép
manó

A második Rit-nek szólt természetesenKép

M.

KépKép
manó

Sziasztok!

Hát megtörtént Betti első kisérlete, hogy felgyújtsa a konyhát. A kerámialapon hagytam a kajamaradékot (sült krumli+rántott hús) ő meg felcsavarta 3-ra alatta a kapcsolót. Tisztába tettem, és vittem volna aludni, de még visszamentem a konyhába a teáért, hát füstölt az egész, pár szem krumpli feketére égett, plusz volt alatta törlőpapír, az is kiégett. Most tök büdi van.. Gyorsan letettem aludni, most szellőztetek. Sajnos nem tudom lezárni a konyhát, mert nincs rajta ajtó.

RR-ék nagyon bájosak, mégegyszer gratula nekik, azért látszik hogy ez egy sajtó fotóKép

Ilke, én is nagyon féltem a kutyáktól amig nem lett sajátunk. De annyira, hogy átmentem az utca túloldalára, ha gyanús kutya közeledett. Viszont nálatok a kert miatt nem lenne jó kutyát tartani, mert tönkreteszi. Valahogy barikádozzátok el azt a részt, mert kikaparnak, lepisilnek mindent.

Conti

conti

Conti
Kis piromániás a lányod! KépKép

Ilke
amikor anyukámék kertes házba költöztek, akkor egyik este mentem haza hétévégére a koliból, kint tök sötét volt, csak vmi lánccsörgést hallottam és lazán odaköszöntem, hogy szia apu. Válasz semmi. Aztán pár perc múlva, ahogy beértem, apukám éppen a fürdőszobából jött ki pizsiben.
Valszeg a szomszéd elszökdösős kutyájának köszöngettem Kép
ez így vicces, bár nem félek egyébként a kutyáktól, de biztosan betojtam volna, ha a sötétben előbukkan egy nagy szőrös test.

azóta már megerősítették a kerítést és nincs átmászkálás.

nekünk van egy Hovawart kutyánk anyuéknál, d nagyon szép a kert tőle, pedig fiú kutya. Egyedül a rózsák fejét szokta leharapdálni, ha átlóg a kerítésen. ahol ő van mályvafák, fűzfa és aranyeső bokor van + pázsit. mindig fix helyre bogyózik, tehát nyugodtan lehet tőle az udvarban lenni, Danit sem bántja, sosem volt megkötve.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Gumicukor,Nyuszika
én nem félek az oltástol igy petike sem félt soha töle mert tudom hogy hasznosak és kellenek söt én olyat is beadatam ami nem kötelezö.

Gumicukor
én nem szeretem és nem is bizok a homeobogyokban csak a gyogyszerekben és a gyogynövényekben de ugy nézki hogy a mostani köptetö hatásosabb .

Dec8
kész van a fogam ugynézki 9000ft volt de fél-1évmulva vissza kell menem hogy megnézék ujbol a fogamat +megrögenezik + a többi rossz fogamat is megcsinálják van sajna néhány belölük Kép most a pocaklako miatt nem csinálják meg a többit is .

Overáll téma
én ma néztem télre de elhültem az árakon 8-9ezer forintért árulják a butikosok azt amit én 2000ft látam a Corában mult hétvégén és csak azért nem vetünk petikének mert nem volt az ö méretében 86-os kerestünk de csak 92es meg 80cm gyerekre valo volt Kép az elöbbi tul nagylett volna az utobi meg pont jo most mi meg egész télre akarujuk venni az overált .

Ilke
én biztos hogy nem mert nálunk változo hogy mikor és medig alszik petike talán majd máskor .

Kataa
nálunk is megy a lápa nézegetés ha lent a lépcsöházban feloltom és lekapcsolom az nagyon tetszik neki söt a nagyinál lévö óra is tetszik neki talán azért mert az kakukos óra de a kedvencei a kutyák ha meglát egyet már fordul is utána ha a babakocsiba ül Kép sikerült ugylátszik beleültetnem az állatszeretetet fökép a kutyaszeretetet Kép .

Banyoci
miért nem veszel öszikabátot vagy együtest ? ami vastag is de nem is overáll én ma ilyet vetem petikének egy együtest bár én csak kabátot szeretem volna veni de drágának találtam 4-5ezer forintot egy kabátért igy elmentem a kinai üzletbe és ott vetem petikének 3400ft egy öszi együtest jo vastag és van hozá kapucni is és nagyon szép kis aranyos maci mintás krémszinü Kép és ha alá még rétegesen felöltöztetem akor bizti hogy nem fázik meg mostmár .

Kataa
NAGYON BOLDODOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK ALEXNEK .

Sasha
akor oda megyünk majd hétvégén mamuszt veni én is azt szeretnék petikének veni mert nálunk hideg kövan és a zoknigumirozása viszont nyomja a lábát remélem lesz még 21-es mert nekünk olyan kéne .

Panda
lesz meg uj képek petikéröl is csak jusak el odáig mert mindig van mit csinálnom még hétvégén is Kép .

Anenoma
petike soha nem félt az oltástol pedig nem mondtam soha neki hogy most kimondotan miért megyünk a dokinénihez én inkább apjának szoktam mondani este hogy oltáson voltunk vagy megyünk igaz akor petike is ott van velünk .De félni soha nem félt .

menem kell
mert fel kelt petike
pusz csics és petike
csics

Hello

A tesomat hivtam az elobb es sajnos megint vannak fajasai: (((
A jo hir az hogy tagulas egyenlore nincs.Viszont en tudtam rosszul ez nem a 35. het hanem a 34.: (((
Olllyyyan rossz kedvem lett,uggy sajnalom: (((

Judit
Ha olvasod,nagyon koszonom hogy bemesz meglatogatni,annyira szar hogy mi nem lehetunk ott: (((
Puszi Jordannak is.

Alex meg mindig alszik ugyhogy itt szomorkodom egyedul: ((
Kataa

Kép
Kép
kataa

Banyóci
Nekünk még csak lesz az a bizonyos 15 hós oltás, addig még van 3 hónapunk, de el fogom neki mondani, hogy mi fog történni, mit csinálnak vele, hova kapja, stb.

Kryss
Vannak barátaink kint, hozzájuk megyünk péntek du indulunk, vasárnap jövünk. Zsidók, úgyhogy megyünk sábeszolni KépKépKép - én nem vagyok vallásos abszolút, de ezek a jó kis közös kajálások nagyon hangulatosak, imádom. + a csajszik között scak 1 hét van, bébitalálkozó lesz. Azért vásárolni is akarunk egy-két cuccot, túrafelszereléseket, magashegyit Kép + búvárboltot is megnéznénk, bár azt nem tudjuk merre van. Azért Triesztbe szoktunk menni, csak most nem volt/lesz idő oda is elmenni, ezért körülnéznénk Bécsben. Sajna az a tapasztalat, hogy az ilyen jellegű sussok 6x olcsóbbak máshol, mint magyarországon. Tudod az a sok gazdag ember itthon, aki nem tudja mire szórni a pénzét ...
Mi egészen a belvárosban lakunk majd a kastély melletti utcában, ha esetleg közel lesztek, talizhatunk, ha van kedved Kép

Kataa
Na azt hiszem, mi percre pontosan sosem fogjuk egymást emlékeztetni a szülinapra, max átfordulunk a másik oldalunkra alvás közben KépKépKép (mondjuk hajnali 5.05kor ez természetesKép)

Manó
nem tudtam Kép

Zsuzsa
Utólag is köszi!! Kép

Én ma vettem egy overallt végül, de csak egy vékonyat és turkáltam. De annyira édes, ki kockás, és ami külön tetszik, hogy fekete a belseje. Végre nem az a világos, amin 1 óra alatt minden meglátszik Kép ja, és csak 1300 pénz volt Kép
Megy is most azonnal a mosógépbe

Rit és xilofon Dodo

rit

anemona7

Sziasztok!

Kataa!
Remélem minden rendben lesz a tesóddal!

Conti!
Marci is imádja piszkálni a tűzhelyt. Nekünk szikragyújtós gáztűzhelyünk van, állandóan kapcsolgatja. Persze ajtó az nálunk sincs a konyhán. Egy ideig el tudtam torlaszolni az bejáratot, minden félével, de ma már egy mozdulattal félre löki, és bemászik.

Tettem a profilomba új képet a fiúkról.

Djeszter
djeszter

Rit!
A kastely alatt a Schönbrunnt erted? Mi negy metromegallonyira lakunk onnet!Kép Akkor talan tenyleg összefuthatnank...!!! Bar nem tudom, mennyi mindenre lesz idötök..ugy szokott repülni...Vasarnap nem erek ra sajna, mert Aaron hetfön lesz 4 eves es vasarnap ünnepeljük a szülinapjat!
Most kerdeztem a baratom, igy gyorsan most azt mondja, hogy buvarbolt a Schönbrunner Str.-en van es a Gürtel-en. De hogy pontosan hol...De talan ismerik a barataitok is...
A babatali az jo KépKép!!!

Oltas
en mindig elmondtam Aaronnak is es Rebinek is(es el is fogom mondani), hogy oltas lesz, es ez igy nagyon jo volt. Szerintem nagyon fontos, hogy tudjak, mi fog velük törtenni...hiszen meg a vegen azt hiszik, atvagjuk öket...

Djeszter!
De helyes fiaid vannakKép!

Conti!
Huu ez nem semmi....! Rebi is szereti csavargatni a villanytüzhely gombjait, eddi szerencsere meg mindig jelen voltam.BAr nalunk van ajto, tehat, ha mashogy nem be tudom csukni...

Kataa!
Drukk a testverednek!!!

Mi jol vagyunk, Rebi nem eszi tul sokat, de cicizni meg mindig nagyon akar. Es alatalaban kap is. Bar volt mar, hogy nem -et mondtam, es eltereltem a figyelmet es nem volt tema...Tegnap ejszaka is egyszer(mert mar vagy 4x szopott).. kicsit sirt, de csak kicsit, aztan nagyon szorosan odabujt hozzam (mert persze ott alszik az agyunkban-mivel szoptatas közben elelszom es amikor 2 ora mulva felriadok, mar nem merem visszatenni az agyaba...ha negyed-fel oran belül visszatennem, gondolom, nem lenne tema...) es elaludt...KépKépKép
Mostmar egyre többet megy egyedül is,... es a cipöjeben is...es hat persze sokat is pottyan...szegenykem...de hat ez van....
Ja, es november közepen kezdjük a beszoktatasat az oviba! De szerencsere megsem kezdek januar közepen dolgozni, csak, ha Rebek 2 eves lesz... tehat igy van 8 honapunk a bezsoktatasra...
Es most nem irok többet, mert le akarok feküdni!!!

Joccakat!
Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Kataa!

ne legyél szomorú, a 34. hét nem vészes, nem lesz gond!!! Nemrég itt aneten Cory szült a 34. hét legelején, sőt ha jól emlékszem Ági Petrája is a 34. héten jött, szóval nyugi! Sőt nekem a kolléganőm lánya is 34. hétre született, egyiknél se volt tudomásom szerint semmi különös , csak egy ideig inkubátor.

Rit!

Azért nézzétek meg, de a babszobán olvastam hirdetésüket, és használtak, újszerű állapotban.

Nekem Emma délelött született úgyhogy akár megemlékezhetnénk percre pontosna is, valószínűleg meg is teszem, de az ünneplés csak szombaton lesz. Bár péntekre terveztem, akkorra is rendeltem a tortát, de a férjem szülei bejelentkeztek szombatra. szerintetetk egy pénteken készült oroszkrém torta kihúzza szombat délelőttig?Kép

manó

KépKép
manó

Kataa,
Alexnak nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok!KépKépKép
Te pedig ne szomorkodj, tesóddal minden oké lesz, ilyenkor már nagyok a babók, és a tüdő is majdnem készKép. Nekem is azt mondták, 34 hét után nincs semmi gáz, ha megszülökKép.

pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Boldog születénapot az ünnepeltekenek!

AlexnakKép (tegnapra), GabinakKép és EmmánakKép (holnapra)!

Kép
Kép
Kép
Kép

A kutyusnak nincs szülinapja!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Kataa!
Remélem minden rendben lesz a tesókáddal!
Nagyon jól hangzik a torta!
Hát, a férjem kapott gyógyszert, meg kenőcsöt a lábára és vissza kell fognia a húsevést, 2 hónap múlva újra megnézik. Valamilyen anyag felhalmozódik a szervezetében és az okoz ilyen rohamot, csak az a röhej, hogy szegény már régóta diétázott és le is fogyott a magas vérnyomása miatt, de ezek szerint már a hal és a csirkemell se lesz jóKép
Ma már ment dolgozni, de jobb is, mert már nagyon le volt lombozódva itthon. 2 nap alatt depis lett. Ha-ha, mi ltt volna vele 1 év alattKép

Sasha!
Boldog szülinapot GabinakKép

RR
szerintem is aranyos a baba. Mondjuk azt mondják, a császárosok mindig szebbek, mert nem viseli meg úgy a babát a születés. Nem tudom, én simán szültem, de gergőt így is szépnek találtamKépKép
Sok tejcsit kívánok LaránakKép

Kutya
Nekünk van a kertben, szerencsére ő se bogyózik, viszont a kerítést kikezdte és szökdösött, úgyhogy meg kellett erősíteni a kerítést. Ja és kölyökként a fű és a virágok is megsínylették a ténykedéseit.

pusz
Judy és Gergő
Judy

Sziasztok

Kataa
Alexnak nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánok!!

Sasha
Gábornak nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánok!!

Judy
Nekem az apám köszvényes, és neki is vissza kell fogni a húsevést, de az orvos ezt a vörös húsokra értette. Ő pl. szárnyast (elsősorban pulykát) és halat ehet. Lehet ilyen könyvet kapni amiben le van írva hogy miben van az az anyag ami felhalmozódik a szervezetében.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Sasha, nagyon boldog első szülinapot kívánok GabcsinakKépKépKép

Villanyszámlára visszatérve, megnéztem az éves fogyasztást, és egy év alatt sikerült a másfélszeresét fogyasztani mint tavaly. Viszont a 80e különbözet az "csak" 68e, mert hozzávették a legutóbbi számlát is az egyenlegbe. Nálunk a gáz rendbe van, azt havonta leolvassák.

Kataa, sok-sok drukk a tesódnak, bizti nem lesz semmi bajKép

Djeszter, a konyhába is fogok ezek után rácsot rakni. Sajna így össze lesz furkálva a lambéria. Eddig három rács van a lakásban a lépcsőknél, hát most lesz a konyhán is. Mindig probléma, ha sütök és forró a sütő, mert az olyan érkekes, hogy be lehet kukucskálni az üvegen és még világít is.

Conti

conti

– Furcsa érzés kerített hatalmába, ezért lemondtam hétfői programjaim. A hétvégét Rékával kettesben töltöttem, aki megállás nélkül mozgott, takarított, pakolt. Ez lehet a fészekrakási ösztön! Késő este összebújva tévéztünk, mikor elfolyt a magzatvíz. A remegéstől alig tudtam felvenni az ingem. Zuhogó esőben, éjfél után 20 perccel indultunk Szentendréről a Corvin kórházba. Tíz perc alatt ott voltunk! Nem szóltunk senkinek, csak a barátom, és menedzserem, Hanzel Henrik jött el. Réka fantasztikusan viselkedett, jól viselte a fájásokat, én viszont rosszul lettem. Remegtem, sápadt voltam, és kétpercenként szaladtam a vécére. Az orvosunk azt mondta, simán meg tudja szülni a babát, de minek szenvedjen órákig? Ha császárral szül, nem erőlködik, és a baba feje sem nyomódik. Pici vágás lesz a hasa alján, nem nagyobb, mint a gátmetszés. A gyorsabb megoldást választottuk. . . . "
Ezt találtam a neten. Fura nem, hogy egy egészséges sportos nő inkább választja a császárt. Én mindent megtettem azért, hogy természetes úton szüljek...........

Az előbb írtam egy csomót, és elszállt. KépKép

Szóval
Manó Emmájának, Sasha Gabijának és Kataa Alexének NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK.

A többit majd később leírom újra, mert a gyerek itt rángat, hogy ham-ham, és mutatja a cicit.

Szilcsike
szilcsike

Csics
A homeopátiás szerek legtöbbje természetes növényi alapú készítmény, több évszázados múltra tekintenek vissza. Igazából már régóta jelen vannak, csak kevesen ismerik jótékony hatásukat.
A gyógyszergyártás ehhez képest még gyerekcipőben jár.
Persze nem feltétlenül és csak kizárólag ezeket használjuk, hanem mi is néha, ha már nagyon muszáj antibigyót.

Kataa, Sasha, Manó
A lurkóknak Boldog Első Szülinapot Kívánok!

Judy
A tólzott húsfogyasztás tényleg nem jó, mert csak felhalmozódik a sok állati fehérje a szervezetben, ami méreganyagokat termel. Pl. a tesóm, aki reflexpontos taplmasszőr is egyből kiszúrja a talpamon ha éppen jobban eleresztettem magam húsügyileg. Nagyon tud ám fájni, amikor rátapint a lényegre.

Conti
Nálunk is rács van Danivész esetére, olyan, mint a hűtőszekrények rekeszei szoktak lenni. Mi nem furkáltunk semmit, hanem erős madtaggal a galérialépcső egyik korlátjához ill. az ajtó zsanérhoz van erősítve. Így be lett szüntetve a mászkálás.

Ja és rács ugyan ott nincs, de a szobájából a szekrényéből már nem parolja ki a ruhákat, nem is nyitogatja.

Éésss van újdonság is a nap alatt:
Amikor megfoja a kezem és vezetgetni akar vhová (rendszerint a szobába a rádiót tekergetni -a mi a szekrény tetején van) és azt mondja: "Deje" = gyere

ma megyünk az Árkádba őszi cuccokat nézni Daninak, sapka kesztyű vastagabb öszi kabátka, overállja már van neki, az nem kell, gumicsizma, esőkabát. Remélem a Babybellben találunk jó kis cuccokat.
Olyan jó, a hugom is jön velünk, így hármasban mehetünk Danival együtt. apát otthon hagyjuk, ő egyébként sincs nagyon oda a ruhanézegetéstől, ő rögtön az első keze ügyébe esőt megvenné Kép)

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Szilcsike

szerintem elég lenne, ha a linket másolnád ide.
egyébként pedig nem tudhatjuk - függetlenül a nyiulatkozattól - pontosan mi is zajlott le a szülőszobán. Lehet a baba kritikus állapotban volt, leeshetett a szívhangja is és azért az elég ijesztő lehet. A norbi eléggé izgult elmondása szerint, hogy nehogy vmi baj legyen, szerintem nagyon őszinte volt.

KépKép
KépKép
gumicukor

Hello

Mindkinek megegyszer koszi a jokivansagokat: ))
Tegnap hamarabb jott haza a ferjem es egy jo nagy setaval jobb kedvem is lett: ))
Azota rendszertelenul vannak fajasai,ugyhogy szerencsere valtozatlan a helyzet,szerintem mar baba nelkul nem megy haza a korhazbol.Koszi a drukkot neki!!!!
A fiuk szerencsere elvannak otthon,az anyos vigyaz rajuk.Neha kerdezik hol az anya,de a valasz utan megnyugszanak: ))

Altom mindenki overallt vadaszik.En si ratettem a labzsakota kocsira,az is valami ebben a nagy szelben: ))

Conti
Meg jo, hogy bementel a konyhaba.Alex is imadja a tuzhelyt,otthon j ovlt mert a fozolap mellett voltak a kapcsolok.
Viszont az uj lakasban elektromos tuzhely lesz amihez ugye
mar nem kell szikra.

Djeszter
Nagyon vaganyak a fiuk!!!

Mano
En azt hittem Aginak 36.-on szuletett Petra,ne majd megkerdezzuk ha lesz net-e: )
Remelem hogy nem lesz gond,es tenyleg csak a tesom hajlama a koraszulesre okozza a dolgot.
A torta ilyen idoben,siman elall a hutoben.Hat nalunk a rozsaszin torta nem jatszik: ))De jo otlet a cica illik Emmahoz: )

Zulu
Koszi: )Kapott is gyogyszert a baba tudejere ha megis megszuletne a napokban,ugyhogy remelhetoleg azzal nem lesz gond.

Beszti
Koszi a tablet!!!Jo ez a harmas fogat: ))Hiaba front volt 1 eve: ))

Judy
En is egyetertek Fortival, a voros husok az artalmasak,(ezert nem eszunk mi sem diszont,nagyon ritkan marhat).Az apukam reumas volt es miota nem eszik ilyen husokat meggyogyult,pedig elotte nagyon rosszul volt.
A hal,csirke,pulyka mell,rengeteg zoldseg,gyumi a lenyeg,tomd csak a ferjed: ))
Hat igena ferjek nem is birnak ki ennyit otthon: )

Sasha
Boldog szulinapot Gabcsinak!!!!

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Gumicukor
Szivesen másoltam volna be a linket, de csak a szöveget kaptam meg e-mail-ben. Bocsánat, ha valakit zavart.

Szilcsike
szilcsike

Hahó!

Forti, Gumicukor, Kataa!
Hát én se gondoltam volna, hogy a csirkemell és a hal is gáz. Egy cikket olvastam az interneten, a köszvényről, amit a purin nevű anyag felhalmozódása okoz. Ennek értéke "igen magas" a csirkemellben és a halakban is sajnos, míg pl a vörös húsokban csak "magas".
Na mindegy egyébként a férjem tényleg nagyon húsos, otthon anno húst ettek hússalKép(Én mondjuk elég lájtosan főzök, szeretem a főzelékekekt, tésztákat is és tényleg általában hal vagy csirke volt a menü. Szóval nem tudom, most mit fog enni. Pl ha tésztát főztem és kérdeztem, hogy mit tegyek rá, az volt a válasz, hogy a fedőt és dobd kiKép((

Szilcsike
Hát, ha ez igaz, akkor tényleg nagyon furcsa.
nekem is pici volt a babám (2750) és nagyon könnyen született, a feje nem nyomódott. Persze tényleg nem tudhatjuk volt-e komplikáció.

na megyek főzni
pusz
Judy és Gergő
Judy

Sziasztok!

Boldog elso szulinapot Alexnak, Gabinak es Emmanak! Remelem, megtalaljatok Oket a kepen, AnyukakKép

Kép

-Afonya
afonya

Én is szeretnék ilyen képet! Anno még Beszti nem csinálta a babák képeit a táblicskuban, pedig olyan jó lenne.

Beszti küldjek képet hozzá, mailben el tudnád nekem küldeni úgy a táblát?
Olyan jól mutatna a babanaplóban. Igaz Dani már elmúlt 15 hónapos, de jó lenne így utólag.
július 2-án volt 1 éves. Van róla 1 éves képem.

Szilcsike
nem zavart a szöveg, csak úgy jobb, ha az egész cikket olvashatjuk, nem csak 1-1 részletet kiragadva.

Jaj, lányok, szenvedek itt egy szoftvercsomag elkészítésével, sehol sem találok hozzá egy file-t, már a neten is mindent áttúrtam. kénytelen leszek még tüzetesebben átolvasni a dokumentációkat, amit annyira útálok...
de haza azt nem viszem, az tuti!

cupp jó étvágyat az ebédhez!

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Köszönjük a képeket, és aszülinapi köszöntéseket!

És mi is boldog szülinapot kívánunk Sasha Gabijának!

Ma cukkinifőzeléket evett a lányoma bölcsiben és ízlett neki!Kép Mondjuk füstölt pulyka húst adtak hozzá, na azt nem ette meg, de nem is baj, az méhg nem neki való, d e afőzelékből betermelet majdnem az egész tállalKép

Kataa!

Lehet hogy a 36-on nem emlékszem, majd visszakeresemKép

Kérdés: Ti hányas bálelt téli cipőt, csízmát vesztek? mert Emma lába most akkora hogy a 20-as már épp kicsi rá, az őszi cipője 21-es, abba még befér az aujjam a lába mellé (a 20-as-ból kilóg a angylábujja), és most nem tudom hogy szőrmés csizmiből 21-es vagy inkább 22-est kell vennem? Persze szeretném ha kitartana februárig, mert nem olcsók. Jaj, ezek a cipő méretek, nem mennek nekemKép

manó

KépKép
manó

Gumicukor!

Persze, meg tudom csinálni könnyen, csak egy kicsit lesz más, mert esetleg az akkori táblában még nem voltak ennyien (a pocaklakókat, akikröl még akkor nem tudhattunk, ki tudom venni), de a napi aktuális dátum szerint számol Excelben, igy azt könnyü visszaállitani.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

kataa!

te emlékszel jól, -35 nap Ági PetrájaKép
De reméljük a nővérednél is bentmarad a baba még egy ideig. Tényleg, kiderült már kisfiú vagy kislány?

manó

KépKép
manó

Judy
Sajnálom a párod, sajna apu is naaagy húsfaló, a salátákat, zöldségeket nem nagyon díjazza. Anyu igyekszik sok pulykát főzni. Sajnos miáltal nem tudja megállni hogy ne falja a husit, ezért neki már gyógyszert is kell szednie a köszvényére, mert amúgy bedagad a lába, borzasztóan fáj és nem tud menni. Úgyhogy a párodnak meg kell alkudnia, elég fiatal még ahhoz hogy kínlódjon a köszvénnyel.

RR téma
Én is szívből gratulálok nekik Larához, nagyon szép kislány. Kívánom hogy legyen mindíg egészséges, nőljön nagyra. Sok tejcsit neki és a mamájának is! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Sasha!
Gabinak boldog Kép!ELSÖ!Kép szülinapot kivanunk!

Rebikem nathas, ugy folyik az orra...Aaronnak is, de nala nem olyan veszes...!Remelem ennyiben marad es nem lesz(nek) lazasok!
Megyek, talan tudok valami hasznosat is csinalni..Kép!
Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Ugy nez ki abbamardtak a fajasok a noveremnel es holnap hazengedik,szerintuk otthon is tud fekudni.Hat megprobalja,remelhetoleg hagyjak is a fiuk: )Csak 19.-ig kene kibirnia mert akkor tolti a 36.hetet.

Ma Alex mar azt is megmutatt hogy hol a fejecskeje,ha kerdezem,olyan buszken mutatja: )))Es a Legot is most hasznalta rendeltetes szeruen,ossze is tudja illeszteni nem csak rombolni: ))

Afonya
Szuper a kep,nagyon jo otleteid vannak,koszi!!!!

Szilcsike
Dehogy zavart senkit,ne aggodj.

Mano
Nem, nem tudjak hogy mi lesz ,nagyon szegyenloske: ))
Az utolso UH a 20.heten volt.Es mar nem is csinalnak tobbet,talan mert szolidalisak a biztositoval.
Hat cipoben passz,de talan most nem no annyira a laba.Az is rossz ha nagyban jar ugye.
En nagy cukkini rajongo vagyok: ))

Judy
Hat akor talan a teljes vegetarianussa valas segithetne.Minden jot hozza.En mar ettem vega szalamikat es nem olyan szornyuek de tenyleg.

Kryss
Jobbulast a csemeteknek!

Megyek mert felebredt az urfi.
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Boldog szülinapot kivánok az ünnepelteknek!!

Manó!
Én is csizma mérettel szenvedek most.
Marcinak 18-as a lába. Hát úgy néz ki, 20-as csizmát veszek.

Lányok!
Mi a normális? Hány hónapos korig kell elinduljon a baba? Mindjárt 15 hónaposak leszünk, de Marci még mindig nem megy.

Djeszter
djeszter

sasha
Először is Boldog szülinapot Gabinak!!!!!

Djeszter
ilyenkor mindíg elcsábulok, pedig én lánypárti vagyok KépKép (megnéztem a képet ugyanis)

Kryss
Igen, azt!!! Ha szembe állsz vele, akkor a bal oldali kijáratnál (park) van egy utca, annak a végénél laknak. Most nem jut eszembe a neve, még jó, megyek keresni, hova írtam fel, de ha mást nem odatalálunk név nélkül is. remélem. KépKép
Köszi a búvárbolt címet. Tudsz adni mobilszámot?? Küldenék sms-t ha lesz időnk Kép

manó
szerintem ki, persze hűtöben Kép
Boldog szülinapot Emmának!!!!!! KépKép

göndörRit és álmosDodo

rit

anemona7

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?