gumicukor
Hogy van Dani??? Én is aggódom a 15 hós oltás miatt, úgyhogy majd mesélj!! Bár eddig még csak a 4.hó viselte meg, az is inkább rémálom formájában, láza sosem volt. Azért mejd én is időben felkészítem, mint te, azok járnak úgy mint amit leírtál, akik nem beszélik meg a csemetéjükkel, hogy mi fog történni. Ő is egy önálló emberke, joga van tudni mindenről.
Banyóci
Akkor majd te informálhatsz a boltról minket is. Mi végül nem mentünk el tegnap, mert papa felhívta és épp nem volt ilyen cipőjük, 2 hét múlvára ígérték
Kataa
Nagyon boldog első szülinapot Alexnak!!!
RR téma
szerintem én ennél jóval nagyobb zagyvaságokat beszéltem az első napokban, ez természetes. És most direkt beleolvastam az nlc-s topicokba is, hát gusztustalan, nem is olvastam tovább. Annyira sok rosszindulatú ember van. Csak azt nem értem, ha ennyire zavarja őket valami, akkor miért olvasgatják, nézegetik ezeket a cikkeket és miért fáradoznak azzal, hogy irkáljanak?? El is engedhetnék az egészet a fülük mellett. Bevallom én pl. azt hiszem bátran elmennék mindkettő mellett az utcán, annyira nem ismerném meg őket, mert sosem érdekelt a téma, és pletykalapokat sem olvasok. Talán a Norbit inkább megismerném, bár tv-ben lazán megismerem
Dodesz is
égeti a zsírt rendesen, mikor ő megy, mi meg gurulunk a nevetéstől, olyan édesen riszálja a kis seggét. Íme egy rajongó
Bár ő sem a személyhez ragaszkodik, hanem a zenéhez meg a mozgáshoz, amit lát, az tetszik, próbálja utánozni. Ma viszem is magammal konditerembe!!!!!
Amúgy még nem hallottam császáros anyukát ellenségesen nyilatkozni a vágásról. Valószínű én is ezt mondanám, de bevallom, örülök, hogy nincs
!!!!
a 6 hétről meg csak annyit, hogy ez csak egy szám, mindenkinél más, ahogy érzi. Én pl. bevallom úgy mentem a 6 hetes felülvizsgálatra, hogy rohadtul aggódtam, féltem, nehogy máris megint egy baba legyen bennem
csics
drukk - drukk - drukk
MESÉLJ!!!!
Kataa
Miért nem mernéd vinni??? Szerintem élvezné!!!
Ilke
Mi biztos nem, akkor utazunk Bécsbe.
Szerintem is tök jó ez a kép Rékáékról
Conti
Nálunk meg a gázszámla lesz agond. De csak azért, mert ki tudja meddig nem fizetünk. Ugyanis lecserélték a gázóránkat már 2 hónapja, így a díjbeszedős ember nem tud mit kezdeni az új óraállással, náluk még csak a régi óra szerepel. A gázműveket hívjuk. Hát hívtuk őket is, azt mondták, ne aggódjunk, majd idővel átvezetik a dolgokat. Kérdés mennyi idő kell még nekik???? Én nem fogok egyszerre tízezreket fizetni az ő hanyagságuk miatt!!!
Dettó ugyanez a villanyórával is, ott végül személyesen kellett bemennem, és az akkor 3 hónapos gyerekemmel végigülni a sort, míg elintéztük. Mellesleg akkor már sokadjára kértem, hogy írják át a nevemet a lánykoriról a férjezettre, amit még azóta sem sikerült megtenniük. Lassan 3 éve férjnél vagyok, arra vajon meddig kell még várni????
és még sorolhatnám az ilyen kedvesebbnél kedsvesebb történeteket. de minek...
Konditerem
Van a neten egy jó kereső, részletesen is lehet keresni, persze olyan funkcióra, hogy gyerekmegörző nem lehet rákeresni. Sebaj, végignéztem az összes, közelünkben lévőt. Találtam is egyet, nem túl közel, de azért van. Elmentem. Kiderült az egy régi hírdetés volt, azóta új tulaj, no gyerekmegőrző. De azért tök kedves volt emberünk, végigmutogatat a helyiségeket, stb. Megmutatta ex gyerekmegőrző helyét. Egy kis luk, no ablak. Ide nem is adtam volna be.
Az A1 akkor is olyan irtó messze van, hogy akrhogy is gondolkodom, oda nem megyünk. Így ma bepróbáljuk a Viktória fittnest a Blahán. Voltunk már próbanézőbe, délben, kora du. tök kevesen vannak, és a személyzet nagyon lelkesedett az ötletért, hogy Dodo oda járjon játszani, míg edzek. Megkérdeztem ama kevés napközbeni látogatók némelyikét, mit szólnának Dodihoz, mint személyi edzőhöz, nem volt ellenvetés. Így ma lemegyünk, majd mesélek mi volt.
Addig is szép napot mindenkinek,
Rit és Dodo