Sziasztok!
Mindíg úgy ülök le, hogy majd most mindenkinek írok, aztán sose sikerül, na most megpróbálom, hátha hagy a csajszi.
Először is köszönöm mindenkinek a dícséretet a cofis képeker, szerintem is nagyon aranyosak.
Bibarka!
Boldog szülinapot így utólag is, nem tudom benne vagyok-e még a 8 napban, de remélem.
Luki!
Falatkád nagyon aranyos még mindíg, tényleg olyan int egy kiscica!
Chestike!
Lánykád csudaszép. Fogak, mI egyenlőre úgy néz ki megálltunk 10-nél, de azzal úgy rág mint a kisangyal.
Ha majd legközelebb tali táblát csinálsz, lécci írd át , hogy XXII. ker. igaziból nincs túl nagy jelentősége, csak gondoltam mé'r ne.
Vicuska!
Rami csodaszép csajszi és nagyon hasonlít rád, de gondolom ezzel nem mondtam újat. Az én lányom apa szemöldökét örökölte, asszem utálni fogjaha felnő
Estrella!
Dóri úgy látszik nagyon jó baba, vagy csak azt mutatja?
Nagyon édes az alvós képeken
Benszi!
Látom lassan kezdenek rendszereződni a dolgok, nagyon kis husik a gyerkőcök és milyen ugyesek. Hajvágáshoz gratula. Én körömollóval (tompavégűvel)is alig mertem frufrut igazítani. Lehet bejelentkezünk hozzád egy hajvágásra
valami csajos fazon jó lenne a kisnőcinek
.
Share!
Nem lehet jó ez a nem alvósdi. Én is felébredek időnként éjjel, de ennek többnyire dzsúdóbajnok kisfiam az oka, mikor nekiáll gyakorolni. Amúgy álomszuszék vagyok. Remélem azért hamar túl leszel rajta. Az ősi meleg tejjel próbálkoztál ár? Nem semmi, hogy még szopizik Máté, most én is úgy tervezem, hogy amíg tudok addig szoptatok. remélem most is lesz elég tejcsi!
Lippa!
Hát biztos nem egyszerű. Nem irigyellek. Kicsit én is tartok atól. hogy majd hogyan szokja meg Jázi az új szobát, de remélem nem lesz gond. Másik ágya is lesz, mert a mostani Kristófé lesz, ő meg olyat kap amin van "kijárat". 3 rács hiányzik.
Mamm, Ballagyó!
Édesek a babáitok. már én is várom, hogy újra babázhassak. Azért egy pici teljesen más mint egy sétáló 1 éves. Most épp a macskát hajkurássza.
Juci!
Torna jól megy a csajoknak?
Sharon
Ugye nálatok is minden oké? Hogy van a kis Anne Gaddes baba?
Zsókuci!
Hiányozni fogsz, de értem az indokaidat és remélem azértolvasni jössz. És várunk vissza mihamarabb!
Gabi!Elan Rebe!
Nálatok mekkora most a lurkó? Csak úgy kíváncsiságból. Én attól tartok, hogy az enyém óriásbébi lesz. 1 hete volt a haskörfogatom 103 cm
Mi jön még?
Én kicsit viseltes vagyok, mert tegnap reggel becsípődött a derekam, majd meg haltam, 3 perc séta után. Még szerencse, hogy anyósoméknál voltunk egész nap és nem kellet emelgetnem Jázit. Ma már kicsit jobb a helyzet, de azért még mindíg fáj.
Holnap megyünk 4d-re, remélem jól sikerül és tudok majd képet feltenni a kis huligánról!
Remélem nem hagytam ki senkit, ha nmégis akkor bocsi!
de puszi mindenkinek! Nagyon várom a talit! MIzu azzal a börzével amit említettt valaki?