Új privát üzeneted érkezett!

Juci,Share,Benszi köszi már jól vagyunk(kopp-kopp-kopp) :) .

Share sajnálom,hogy nem tudsz aludni,remélem hamarosan rendeződik a helyzet.

Bibar nagyon helyes a kis "Bogyód" drukkolok,hogy ne lázasodjon be az oltástól!

Benszike nagyon jók a képek!Micsoda hurkás combjai vannak Dórinak és az a popsi :) .Szemöldökös,bajuszos beszólásaidon szétröhögtem magam :lol: .

Napcsi várjuk a fotókat :wink: !

Estrella válaszoltam :wink: .Alvós Dóritól továbbra is elolvadok!

Nálunk úgytűnik vége a jóvilágnak :roll: .Lecseréltük a kiságyakat,"nagy" ágyakra,na azóta nincs alvás.Állandóan kijönnek,hiába viszem vissza Őket..Akkor mindketten rákezdik,hogy "anya gyere ide mellém" megyek én,de amíg Petránál vagyok a Lilla reklamál,ha pedig a Lillánál akkor a Petra.
Visszasírom a kiságyakat!!!!!Vajon meg fogják ezt szokni valaha :?: :!:

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Sziasztok!

Itt van muterom,gyors leszek,nehogy felfedezze mit csinálok... :D

Bibarkám

hősök vagytok :D

Benszikém

csúcs jók a képek

Estrella

álomszép Dóri még mindig.Tegnapelőtt Falatka is egész nap aludt.

Napcsi

édes vagy.Mikor raksz már képet?????

Share

Remélem megoldódik ez a nem alvás hamar.Szörnyű lehet. :cry:

Megyek,mert tök nyűgi Falat.....

Kép
lukrécia

Sziasztok!
Mindíg úgy ülök le, hogy majd most mindenkinek írok, aztán sose sikerül, na most megpróbálom, hátha hagy a csajszi.

Először is köszönöm mindenkinek a dícséretet a cofis képeker, szerintem is nagyon aranyosak.

Bibarka!
Boldog szülinapot így utólag is, nem tudom benne vagyok-e még a 8 napban, de remélem.

Luki!
Falatkád nagyon aranyos még mindíg, tényleg olyan int egy kiscica!

Chestike!
Lánykád csudaszép. Fogak, mI egyenlőre úgy néz ki megálltunk 10-nél, de azzal úgy rág mint a kisangyal. :lol: Ha majd legközelebb tali táblát csinálsz, lécci írd át , hogy XXII. ker. igaziból nincs túl nagy jelentősége, csak gondoltam mé'r ne.

Vicuska!
Rami csodaszép csajszi és nagyon hasonlít rád, de gondolom ezzel nem mondtam újat. Az én lányom apa szemöldökét örökölte, asszem utálni fogjaha felnő :shock:

Estrella!
Dóri úgy látszik nagyon jó baba, vagy csak azt mutatja? :wink: Nagyon édes az alvós képeken

Benszi!
Látom lassan kezdenek rendszereződni a dolgok, nagyon kis husik a gyerkőcök és milyen ugyesek. Hajvágáshoz gratula. Én körömollóval (tompavégűvel)is alig mertem frufrut igazítani. Lehet bejelentkezünk hozzád egy hajvágásra :) valami csajos fazon jó lenne a kisnőcinek :lol: .

Share!
Nem lehet jó ez a nem alvósdi. Én is felébredek időnként éjjel, de ennek többnyire dzsúdóbajnok kisfiam az oka, mikor nekiáll gyakorolni. Amúgy álomszuszék vagyok. Remélem azért hamar túl leszel rajta. Az ősi meleg tejjel próbálkoztál ár? Nem semmi, hogy még szopizik Máté, most én is úgy tervezem, hogy amíg tudok addig szoptatok. remélem most is lesz elég tejcsi!

Lippa!
Hát biztos nem egyszerű. Nem irigyellek. Kicsit én is tartok atól. hogy majd hogyan szokja meg Jázi az új szobát, de remélem nem lesz gond. Másik ágya is lesz, mert a mostani Kristófé lesz, ő meg olyat kap amin van "kijárat". 3 rács hiányzik.

Mamm, Ballagyó!
Édesek a babáitok. már én is várom, hogy újra babázhassak. Azért egy pici teljesen más mint egy sétáló 1 éves. Most épp a macskát hajkurássza.

Juci!

Torna jól megy a csajoknak?

Sharon
Ugye nálatok is minden oké? Hogy van a kis Anne Gaddes baba?

Zsókuci!
Hiányozni fogsz, de értem az indokaidat és remélem azértolvasni jössz. És várunk vissza mihamarabb!

Gabi!Elan Rebe!
Nálatok mekkora most a lurkó? Csak úgy kíváncsiságból. Én attól tartok, hogy az enyém óriásbébi lesz. 1 hete volt a haskörfogatom 103 cm :shock: Mi jön még?

Én kicsit viseltes vagyok, mert tegnap reggel becsípődött a derekam, majd meg haltam, 3 perc séta után. Még szerencse, hogy anyósoméknál voltunk egész nap és nem kellet emelgetnem Jázit. Ma már kicsit jobb a helyzet, de azért még mindíg fáj.
Holnap megyünk 4d-re, remélem jól sikerül és tudok majd képet feltenni a kis huligánról!

Remélem nem hagytam ki senkit, ha nmégis akkor bocsi!
de puszi mindenkinek! Nagyon várom a talit! MIzu azzal a börzével amit említettt valaki?

Kép
Kép
zuzmó

Hát igen, az alvós képek csalókák, sajna nyűgösek vagyunk, mint állat. A tegnapi jó nap után ma aztán hiszti van ezerrel. Nem tud elaludni, készek vagyunk már. Már a kézben séta sem jön be. :(
Vendég

Estrella,
hordozókendő?
Hatásos délutáni nyűgösségnél is. Fürdésig ki lehet húzni az időt. Te is pihenhetsz v. nem túl macerás dolgokat végezhetsz is.
Prezentálom:
Kép

Kép
Kép
share

Vicuska, jó volt az ásványvizes palackos szösszeneted! Nálunk is tele a járóka mindenféle hűthető, fűthető, zenélő rágókákkal, de Benedeknek legtöbbször a nyáltörlős pelus lóg a szájában és a kiskanállal is előszeretettel játszik. Édesek vagytok a képeken, ugye rád hasonlít Rami?

Share! Mi is szeretjük a hordozókendőt, nem azt mondom, hogy sokáig tűri a tétlenséget, de mondjuk egy rövidebb bevásárlást jobban visel benne mint a babakocsiban, meg mostanában együtt járunk teregetni az udvarra. A kisherceg (7 kg) trónol a kendőben én meg megszakadok a ruháskosárral.

Bibar! Tényleg mint egy kis bogyó :) nagyon tündérke

Estrella! Nálunk a babakocsizás nagyon bejött, abba szinte mindig elalszik, de ha tényleg álmos akkor akármilyen hiszti is van a lakásban, kinn rögtön elájul a jó levegőn (természetesen a folyamatos tologatás az kijár). Dóri nem szereti? Nagyon kis csajszis az alvósképen.:)

Gabicsibe! olyan izgis ez a terhesség, reggel felkelsz és nem tudod mi vár rád aznap. Én valahogy állandóan a hátamra feküdtem alvás közben, amit ugye a végén már nem nagyon szabadna, aztán mikor felkeltem hányingerem volt és mozdulni sem bírtam a zsibbadástól. Kitartás! Néha gondolok rá milyen jó is volt terhesnek lenni, én olyan büszke voltam:)

Juci! Veletek mi van?

Benszi! Én sem bírom, ha valaki próbálja elbagatelizálni az én problémámat, de azért a másik véglet sem jobb, ha valaki meg mindig csak panaszkodik, azért hosszútávon az is elég idegesítő. Jó az a kép, amin pelussal egyensúlyozod be a cumit a szájukba :)

Szegény Benedek megkapta a 4 hónapos oltást a héten. Annyira sajnáltam, majdnem sírtam. Szegénykém a legnagyobb bizalommal nézett rám, miközben nekem a kezét kellett lefognom, amire ő azt hitte, hogy simogatom, és mikor beledöfte a tűt a doki, úgy elkezdett sírni mint még soha. Több másodpercig nem kapott levegőt, és aztán visítva sírt, és mikor elhallgatott olyan szemrehányóan nézett rám és megint elkezdett visítani. Na ez lett az év tőmondata.

Szemöldök kérdést én is kommentálnám. Én magamnak szedem, de legtöbbször csak a feléig jutok el, azt is ferdén szedem ki. Alig várom, hogy eljussak kozmetikushoz, hogy ismét szimmetrikus lehessen az arcom.

Na és rakok fel néhány képet

Kanalazok
Kép
Lázasak voltunk:( Kép
Beni a friss Sportot olvassa
Kép

Benedek jógázni jár, ha társaságra vágyik :) Persze többen vagyunk, de mi voltunk az elsők, és inkább akkor fotóztam.
Kép
gombahölgy

Zuzmó
köszi,még belefér :P :P :P :P remélem jó lesz a 4d-kép,kérjük felrakni :wink: :wink:

Gombahölgy
jó nagy fiú lett Beni,és már olvas is,milyen ügyi :wink: :wink:

nálunk hála az égnek még hőemelkedés sem volt,sőőőt a szuri óta még mosolygósabb,mondtam valami viditó szérumot adtak be neki :wink: :wink: most alszik a drágám,úgyhogy úgy néz ki nála aluszékonyság lesz ilyenkor :oops: :oops:

bibar

Lili baba ma reggel hasra fordult :lol: igaz, hogy a keze a hasa alatt maradt, de akkor is :D

Judit

Tegnap frissítettünk, ha van időtök nézelődjetek, van új klipp, kiváncsi vagyok, elindul-e nálatok...

jucicuki

Share:
Hordozókendő nincs (a fájós derekam miatt nem akartam).
Gombahölgy:
A babakocsi eddig bejött, de sajna tegnap az sem vált be. Aztán a bébihordozóba tettem és sétálgattam vele, és végül úgy aludt el. Aztán letettem és persze fölkelt. Aztán végül a cicin aludt el rá fél órára. Nagyon kemény volt, egyfolytában sírt. :(
Ja, de előtte kb. 2 órán át már sírt.
Mekkora baba lett a fiadból.
Juci:
Nagyon ügyi Lili baba. :shock:
Vendég

Nyunyi,
De jó, hogy jelentkeztél! Bár látom azóta megint nem írtál! :wink: Ördi hogy van?

Zuzmó,
Nagyon jól áll Jázminnak a copf, aranyos!
Nyugi, az én haskörfogatom több mint a tiéd kb. 10cm-el. :roll: :oops: Már most! Bár tudod nem voltam vékony sosem! Hogy pontosan mekkorák lehetnek, nem tudom, mert legutoljára csak fej, has átmérőt, combcsontot mértek. Jövő héten megyünk 4D-re, majd akkor többet tudok.

Elan,
Szerintem ez a derékfájás teljesen természetes velejárója a terhességnek, nekem is szokott lenni, bár nem vészes. Nálam inkább ott az alsó csont fáj, de néha borzalmasan, amikor fordulok pihenés közben. :shock:
Mi még nem vettük meg a kocsit, de már kinéztük, hogy melyek lehetnek a befutók. És valószínű, hogy még márciusban megvesszük.

Bibar,
De kis husi Oli, szépek vagytok együtt! :D Az éjszaka miatt nem irigyellek, de azt hiszem lesz részem benne egy párszor! :lol:

Gica,
Örülök, hogy jól vagytok a hisztit leszámítva. Képeket nem teszel?

Lippa,
Köszi! Egy kicsit vágattam belőle, mert már szörnyen néztem ki!
Elhiszem, hogy a szíved szakadt meg az ülűfürdő miatt! Örülök, hogy jobban vagytok!

Mamm,
Nagyon tuti ez a fekete-fehér kép! Annyira kifejezőek tudnak lenni az ilyen képek!

Vicuska,
Nem csoda, hogy megérintett ez a hír. Fantasztikus!

Benszi,
Pocakfotó:
Kép
Tutik a képek, az apával bealvós annyira édes! :wink:

Juci,
Gratula a hasraforduláshoz! Megnézem a klippet, kíváncsi vagyok!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zuzmó,
Ja, még a haskörfogatról annyit, hogy a hétvégén bementem egy cipőboltba, és az eladó megkérdezte, hogy hol tartok. Amikor mondtam neki, elkezdett szörnyülködni, és mondta, hogy azt hitte már csak napjaim vannak hátra! :lol: De nem érdekel! A lényeg, hogy a babák jól legyenek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Hú, most nincs időm mindenkinek írni, de bepótolom!

Zuzmó, haskörfogat kb. 100 cm; a baba 1250 gramm volt tegnap.

Kép
elan

Ja, még azt elfelejtettem írni, hogy ez a haskörfogat nem mostani adat, korábbi. Most nem mértem! :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó szar lett a terheléses vércukorvizsgálatom: ehomi: 4.0; 2 órás: 6.2. Asszem elkezdek lájtosan diétázni... :?

Kép
elan

Na, sziasztok!

Megvagyunk ám, látom, többen kerestetek (köszi :lol: ), csak zajlik az élet.
Jót rötyögtem, szemöldök-bajusz témán. Vicuska én is mediterrán tipus vagyok. Ati pont tegnap jegyezte meg, hogy elmehetnék kozmetikushoz, jól meg is sértődtem, aztán rájöttem, hogy azért mert van két lányom, még nincs jogom Chewbacca-vá alakulni.
Mondjuk ma például reggel szoptattam-pótoltam, elmosogattam, bepakoltam a gépet és amíg mosott vasaltam az előző adagot, miközben a járókában lévő (alvásra láthatóan még csak nem is gondoló) lánykáimat szórakoztattam (lassan felléphetnék vmi zenés-táncos vasalási esttel). Mikor végre elpilledtek, gyorsan nekiálltam babakaját-apakaját főzni, aztán ideértek anyósék, főzit etettem a gyerekekkel. Hála az égnek ezután elaludtak, nekiálltam vasalni, közben Atit megebédeltettem, aztán mikor elment, gyorsan nekiálltam szemöldököt szedni...
Tavaszi nagytakarításról csak álmodok...és emellet még legyek a végzet asszonya is (végül is alig húzom a belem :wink: ) de nem panaszkodom. Imádom a családot :lol: :lol: :lol:
Ma jön keresztanyám, talán belefér egy forró fürdő (a másfél perces zuhany helyett), ha épp olyan kedvük lesz a csajoknak, hogy ellesznek mással is.
Minden nap vendégeink vannak, sütit sütöttem, holnap Dévény, szóval nincs uncsi-idő.
Na, megyek is, mert dolog van!

Puszi Mindenkinek, igyekszem majd jönni!

Judit

jucicuki

Csajok!

Nyugtassatok meg, hogy nálatok is van olyan, hogy azért sír a gyerek, mert nem tud elaludni? :shock:
Mostanában ezt játsszuk, nem kell még a cici sem. :(
Még jó, hogy éjszaka tudok pihenni.
Más kérdés:
Kis pattanások az arcon? Van másnál is?
Vendég

Juci!
Megnéztem a friss képeket! Annyira édesek az ikrek!!
Hát a napod leírása nagyon hasonlít az enyémre..mindíg van valami! Én mondjuk hétköznap nem főzök, rendelek, férjem meg bennt menzázik. Ez nagy könnyebbség.
Én is szoktam táncolni Raminak, marhára élvezi! Vajon mit gondol közben?? :lol:
Megnyugtató, hogy nem csak én vagyok mediterrán! :lol: :twisted:

Estrella
, Rami ha álmos elkezd nyafogni és fel kell ilyenkor venni. Elalszik kb. 2 perc alatt.
Hú, nekem patim nincs.

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Szióka megint :)

Bibar, Olivér nem lázasodott be, ugye?

Share, kemény ez az álmatlanság... a terhességm elején volt ilyenem, azt hittem, bekattanok (különben mormota-gének vannak bennem :) Szerencse, hogy legalább olvasni tudsz, én nem tudtam, mert a párom felébredt volna a fényre. Viszont, ha nem múlik el, kérd ki egy doki tanácsát, az anyukám 10 éve alvászavaros, és csak most ment el dokihoz vele... most meg már lehet, hogy késő. Jó, ő egy extrém eset, jó, ha összevissza 2-3 órát alszik éjjelente, azt is több részletben.
Pont ilyen hordozókendőt kaptunk mi is! :) Már el is határoztam, hogy kipróbálom a plüsspingvinnel :)

Benszi, én is akarok bálnázni :) Viszont az elhatározást egy darabig most nem követi tett, begyulladt a torkom :(

Lippa, azért előbb-utóbb csak megszokják azt a nagylányos ágyat :) Biztosan csak egy kis idő kell, biztosan kevésbé érzik védettnek, mint a rácsosat, nem?

Gombahölgy, ettől az oltás-dologtól már előre reszketek, nem tudom, hogy lehet sírás nélkül túlélni. (tippem szerint sehogy, legalábbis emlékszem, hogy anyuval kalákában bőgtünk anno minden injekció alkalmával :) )

Jucicuki, gratula a forduláshoz! A videót le tudtam játszani, de nincs hangja nálam :( Mozilla Firefoxot használok Linux alatt.

Rebe, klassz pocakod van, hát istenem, ketten laknak benne, még szép, hogy nagyobb! :)

Gabicsibe, neked milyen lett a terheléses vércukrod? Kicsit tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak most, dokihoz csak két hét mulva kell mennem...Mindenesetre leállok a csokival, sütivel, az biztosan nem fog ártani :roll:

Kép
elan

Rebe

hú,tényleg jó nagy a pocid :D

Elan

Bibarnak jó kis kajamenűje van cukorra

Gomba

édesek a képek,az a közös beteges nagyon tünemény :P

Bibarkám

szupi az avatarod :D Elment végre anya... :oops: Küldjél még képeket nekem! 8)

Juci

Gratula az átforduláshoz!!!! :lol:

Szemöldök téma:Kedden megyek fodrászhoz mert már brutálmetál a fejem!!!Jó lelkiismeretfurdalásom is van,hogy emiatt cumiból fog enni a drágám,dehát már nem bííííírom!!!!

Kép
lukrécia

Elan,
Ugyan nem engem kérdeztél :wink: , de leírom az én cukrom milyen lett:
éhgyomri 4,5, terheléses 4,7.
Nem tudod a dokid felhívni, hogy mit csinálj? De szerintem ha elhagyod az édességet, az már jó!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Estrella,
anyatejes kiütés. El fog múlni, de brutál lesz egy ideig. Azért mutasd meg védőnőnek v. dokinak, de kb. ebben a korban szokott előjönni a babákon. Persze, Máté se hagyta ki. Mutassak képet? :wink:
Van aki esküszik arra, hogy ha anyatejjel kened, az használ. Nálunk semmi nem vált be, egyszerűen pár hét alatt elmúlt.

Kép
Kép
share

Ja, és hordozókendő.
Nem tudom, milyen probléma van a derekaddal, de nálam pl. a terhesség alatt, amíg a pocakom nőtt nagyon jól elvoltam, csak a végén csípődött be. Szóval arra akarok kilyukadni, hogy az elöl hordott súly nálam nem okozott gondot, rövid távon a most 10,5 kg-os Mátét is elcipelem még.

Elan,
jó ötlet a gyakorlás. Én sokat kínlódtam vele, mondjuk én tehetségtelen vagyok az ilyesmiben. Se kötni, se horgolni nem tudok, pedig sokan próbáltak megtanítani. :roll:
Szerencsére van külön nappali, és a kanapén szoktam olvasni.
Nem is tudom, igazi álmatlanság-e. El tudok én aludni, pl. Mátéval, és fél-1 óra múlva felébredek, hogy betegyem a kiságyába, utána mintha már kialudtam volna magam, nem megy a visszaalvás jó sokáig.
Háziorvossal már beszéltem erről, ha nem javulok, majd megyek vissza.

Lányok, köszönöm mindenkinek az együttérzést. Komolyan, néha ott tartok, hogy várom, ébredjen fel Máté is éjjel, hogy legyen okom az ágyba feküdni. Ahogy elkezd szopizni, utána ott szuszmákol mellettem, lassan engem is lenyom az álom.
Babák miatt ébredő anyukák most ne kövezzenek meg, légyszi!!!!!
:wink: :?

Kép
Kép
share

Rebe, azérta Gabit kérdeztem, mert tudom, hogy neki volt még a terhesség előtt valami cukor-parája...de köszi, hogy megírtad! Nekem is olyasmi volt, mint Neked, de még a 22. héten; akkor a 2 órás volt 4,6. Ezért is aggaszt, hogy most, 5 héttel később már 6,2... A dokimat most nem akarom ezzel zargatni (főleg, mert közben elolvastam, hogy terhesség esetén a határérték nem 6, hanem 7,8), addig is saját kútfőből diétázom majd...eddig eléggé eleresztettem magam szénhidrát-ügyben, nem fog megártani, ha egy darabig nem eszem annyi édességet meg tésztát.

Kép
elan

Elan,
Neked hogyhogy már kétszer is volt?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Share

azóta is várom ám a gondolataidat.... :P :wink:

Kép
lukrécia

Kiscicafotó :P :P :P
Kép

Kép
lukrécia

Rebe, az anyukám és a nagymamám is cukorbetegek, ezért a dokim szerint veszélyeztetett kategóriába tartozom (és lám, sejthetett valamit :) ), ezért kellett megcsinálni már a 22. héten. Sőt, ha jól sejtem, lesz még 1.

Kép
elan

Luki,
ne piszkálgass, légyszííí! :wink: :wink: :lol: Inkább tegyél fel még sok-sok szépséges képet Falatkádról. :lol:
Ha elkészülök az irománnyal, te leszel az első, akinek elküldöm emailben, soron kívül.

Máté tegnap este egyedül aludt el!!!! :lol: Balhé nélkül, lazán, mint a nagyfiúk. :wink: És én is aludtam egész éjjel! :lol:

Kép
Kép
share

Elan, nekem a terheléses 6,2 lett és az tök jónak számított Zeke doki szerint. A terhelésesnek nem 7,5 a felső határa? Én a cukros vizes őrületen voltam. Na, de persze az nem baj ha leállsz az édességgel.
Én most a szoptatás alatt szinte csak az édeset kívánom. Husit alig-alig. Próbálok mindenből lájtosat venni, mert csúnya vége lenne a dolognak. Lányok, Ti is így vagytok ezzel?

Luki Drága
, imádom Kiscica haját! Olyan kis finom puha szösz lehet! És a szája már most csókos! Vigyázz! :lol:

Kép

vicuska2007

Share, de ügyes a kis Máté! Mostmár maradjon így, igaz? Kiváncsi vagyok Ramikánál mikor jön ez el. Most csak cicin megy este.

Kép

vicuska2007

Share

Így lesz,így lesz! :wink: :D
De jó hogy végre tudtál aludni!!!!!! :D

Vicuska

detto :shock: :shock: :shock:
Reggeltől estig édességet zabálok szó szerint vedd,ezt már nem nevezném szimpla evésnek... :lol:
Amúgy milyen puha szöszről beszélsz???Én dús hajkoronának látom... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Elan,Rebe

nekem a 16-ik héten volt a terheléses cukrom pedig nem tartoztam veszélyes kategóriába :shock: (legalábbis cukor terén :wink: :D )

Kép
lukrécia

Akkor megyek is,benyomok egy kis csokit..... :oops: :oops: :oops: köszi Vicuska hogy eszembe juttatad... :wink: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

juttatad=juttattad :oops: (de hülye szó) :D

Kép
lukrécia

Lukikám
édes ez a kiscica :lol: :lol: :lol: már alig várom hogy ujra lássalak titeket:))))

Elan
köszi az érdeklődést:)))nem lázasodott be,kutya baja sem lett,még a kedve is jó volt,ugyhogy ezt megúsztuk :wink: :wink: remélem a többi is ilyen lesz:))

Gombahölgy
Benedek babának boldog névnapot kivánok!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

bibar

Elan
Sajna nem tudom a pontos értéket,mert csak jövőhéten megyek a dokihoz és akkor kapom meg az eredményt!Ha pedig izgulsz igenis tessék felhívni és megkérdezni!!Amúgy ténylek 7 körül van a felső érték.

Zuzmo
Lemértem neked :D 107cm,hogy Boti most mekkora pontosan nem tudom,majd jövőhéten megyünk dokihoz.

Luki
Milyen kis csókos szája van kiscicának :D

Rebe
Nekem is 2X volt,mert határérték volt a cukrom a terhesség elött ezért csinálták meg már a 12.héten is.Úgy volt,hogy most majd nem kell de mivel Botit nagyobbnak mérték mint kellett volna így megcsinálták még1X.

Juci
Én a klippet nem tudtam megnézni,mert valamit telepíteni kell hozzá :( Viszont a lányok nagyon helyesek :D
gabicsibe

Sziasztok,

Köszönöm a hozzászólásokat cukor-ügyben, nem izgulok már, több helyen olvastam ezt a 7,8-at :) De azért az utóbbi időben elég sok csoki-süti lecsúszott, azzal mindenképp leállok. A vizeletemben nem volt cukor, a magzatvíz normális mennyiségű, szerintem sincs nagy vész; viszont Gábornak is jót fog tenni, ha több fehérjét meg zöldséget eszem, ahelyett, hogy szénhidráttal tömném magam.

Luki, a Kiscica-fotó annyira jó! Ez a komoly tekintet, és ez a száj... úristen :) Remélem, Gábor is vonzódni fog az idősebb nőkhöz, mint az apja ;)

Kép
elan

Hali!

csak gyors dobom a képet aztán megyek is, mert épp Húsvéti képeslapot gyártok, majd kaptok ti is belőle nagy közöset, ha kész lesz.

Hát hiába kávéztam, Kristóf úgy döntött nem UH alatt adja elő az " én vagyok Jackie Chan" című számot. Bezzeg este...
Na mindegy, a kukiját bezzeg mutogatta :lol:
Most éppen faros a drágám, de úgy, hogy nem csak a kezei vannak az arca előtt, hanem a lábai is. Úgyhogy egyszerre láttunk kezecskét és talpacskát is. Közben csuklott is egy kicsit..

Na most jöjjön a kép aztán húúúzok.... Kép

Csak összehasonlítás képpen, Jáziról ugyanilyen idős korában készült kép Kép

Ja, amúgy köszi csajok a pocakmérősdit. Nagyjából egyformán haladunk. Húha mi lesz itt júniusban :lol:

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó
nagyon édes a kép,elég jól kivehető a pofija :wink: :wink:

édesség:háááát én is csak azt enném egész nap,általában azt is eszem egész nap :wink: :wink: :wink: nagyon vissza kéne már fogni magamat,de egyszerüen nem megy :wink: vicces lesz a talin a sok anyuci akik nekiesnek az édességeknek:))))))finomat süssetek ám!!!!!én szerintem pilóta piskótatallért sütök majd :wink: :wink: :wink: tavaly Gombaúr sütött ha jól emlékszem :oops: :oops:

én is dobok egy képet: :wink: :wink: Lukikám ismerős a szerkó??? Kép Kép

bibar

Drgág Bibarkám!

Kép
lukrécia

Bocsi:Drága Bibarkám!

Kép
lukrécia

Ne hari

Kép
lukrécia

a jojózásért

Kép
lukrécia

Majd igyekszem :P :lol:

Kép
lukrécia

Nagyon szép a kis vőm a ruciban :P :P :P :P :P

Kép
lukrécia

:P :P :P :P :P :P :P :P

Kép
lukrécia

Luki, Bibar, :lol: :lol: :lol:
Legalább eltűnt az a nyomi hozzászólásom a lap tetejéről.

Vica,
persze, hogy maradjon így. Alukáljon csak a kiságyban. Azért még szopizhat persze elalvás előtt, de tényleg elég nagyfiúnak tartom már ahhoz, hogy magához az elalváshoz ne kelljen már cici. De v.szeg még sokáig kérni fogja.

Bibar,
szép nagyfiú lett Olivér. Most már nem az a tipikus "picibaba".

Még dicsekednék Mátéval egyet-kettőt.

MEGTETTE AZ ELSŐ 3 ÖNÁLLÓ LÉPÉSÉT - amit én is láttam!!!!!
Ezt is csak úgy lazán, vendégségben elindult. Apa előtt már produkálta magát, de arról lemaradtam. :roll:

Önállóan kanalazott. Igaz, az én tányéromból falatozott, de egyedül!!! :lol: :lol: Jól nem lakott, de már ez is siker az eddigi pancsoláshoz képest.

Megyek, mert ordít a fürdőszobában, apa nem hajlandó megszabadítani a kakás pelenkától. :shock: :wink:
Oh, elhallgatott, apa nyomott neki borotvahabot. :roll:

Kép
Kép
share

Sziasztok csajok!

A hétvégén nem nagyon leszek, holnap anyuéknál vasárnap anyóséknál, hétfőn itthon, de délután állatkert(apa munkája oda szólít, így összekötjük a kellemeset a hasznossal.)úgyhogy most szeretnék mindenkinek nagyon boldog Húsvétot kívánni. A sok locsolót most kihagyom, nem tudom ki hogy szeretni, én inkább azt kívánom, hogy legyen boldogság, egészség, szeretet minden családban!

Puszi
Kép

Kép
Kép
zuzmó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?