Új privát üzeneted érkezett!

Nekem is rossz napom volt mostanában nagyon hányingerem van meg mindent megkivánok és most jötem haza és csináltam egy tesztet és nega lett :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nagyon rossz volt látni utálom saját magam hogy ilyen béna vagyok nekem csak gyógyszerrel lehet mensim annyira elegem van belőle :cry: :cry: hogy ilyen szerencsétlen vagyok

Kép
bévi

Laptető de minek :cry: :cry:

Kép
bévi

BÉvi: HCG tesztet csináltál? Fel a fejjel!!!!!! _Nem lehet, hogy korai a terhesség és azért nemvolt rajta semmi? Nem csinálrsz reggel első pipből is????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Megcsinálom reggel is de szerintem felesleges de azért megcsinálom nagyon rossz érzés hogy nem tudom miért nem menstruálok elveszi mindentől a kedvem ez a dolog már nincs erőm semmihez :cry: Nem akarlak beneteket ezzel zavarni mert van mindenkinek gondja!

Kép
bévi

Ugyan már, engem is meghallgattatok, most rajtam a sor :wink: Én hallgatok. És nem zavarsz :!: :!: :!: :!: Vili???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

KÖSZÖNÖM NAGYON JÓL ESIK!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Ugyan már!!!!!!

Tessék panaszkodni Zsuzsa doktornéninek!!!! Rendelést megnyitom :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nagyon jó hogy ilyen jó poénos ez a topik szerintem mindenkinek nagyon sokat segit!!!!!!!!!Nagyon aranyos vagy :) egy kis mosolyt már csaltál az arcomra

Kép
bévi

Ez volt a célom :wink: Egy kis mosoly alvás előtt :wink: :lol: 8)

De most komolyan :wink: Tényleg nagyon szívesen meghallgatlak.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bévi,
sajnálom a nega tesztet! De lehet, h. a reggeli pisiből már pozitív lesz...
De ne tessék pesszimistának lenni! Ja és stressz is közrejátszhat a cikluszavarokban. Emlékszel, h. írtam nekem is rendszertelen és extra hosszú ciklusaim voltak és amíg a cickát nem kezdtem el inni a menszimet gyógyszerrel hozták meg. A lényeg, szerintem, h. ha esetleg most nem jött össze a babó, akkor a dokid biztos felírja a gyogyót és utána kezd el inni a cickát. Persze ez az én magánvéleményem...

Sirki,
nagyon drukkolok Neked, mert már nincsen sok hátra! Izgi!
Vendég

Tudod csak az a baj hogy mindig csak a kudarc de tudom itt szinte mindenki küszködik valamilyen problémával ki igy ki ugy és talán igy tudunk erőt adni egymásnak csak nagyon nehéz még reggel tesztelek egyet de szerintem negativ lesz most mennem kell mert megjött a párom és vacsit kell adjak neki majd holnap beszélünk és köszönöm hogy meghallgattál jó éjt puszi

Kép
bévi

Én eltettem magamat holnapra, most már hulla fáradt vagyok!!!!
Szép álmokat mindenkinek!!!

Évi:
Fejet fel!!!!! Mellet ki!!!! Minden okés lesz!!!!! És holnap reggel megint tesztelj..... legalább tudni fogod, mi a helyzet :wink: Remélem, hogy csak jó és akár csak egy haloványka, de pozitív teszttel jössz vissza :wink: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi arikon elkezdem inni ha meghozza a doki már vettem is teát de majd irok és kérek még segitséget tőled ez ügybe puszi neked is és jó éjt

Kép
bévi

Köszi zsuzsa neked is mindent!

Kép
bévi

Zsuzska,
kösz, jól vagyunk! Bár már mindenféleképpen várjuk a végét, főleg a növögetés végett! :oops: :D

Csucsu,
igen, igy látni, hogy repül az idő, az biztos! :D

Arikon,
köszi a drukkot, mostmár tényleg kezd izgi lenni! :lol:

Bévi,
sajnálom, hogy nega lett a teszt, de hátha még tényleg csak korai volt és még lesz pozitiv is. Gabinál is sokáig nega volt, mire végre halvány pozitiv!
sirkici

Évi: Jajj ne el ne keseredj már. este csináltad a tesztet és azt sem bíztos, hogy a reggeli is limutatná még. Most hány napja késik??
Na meg ha netán most mégsemlennél babás akkoris jön az új hónap új remények. Hidd el egyszer csak zebrás lesz az fránya teszt. Olyan nincs hogy nem lesz sosem. Fel a fejjel és azért vagyunk itt egymásnak , hogy segítsünk.
Gyere aztán mesélj milyen lett a reggeli teszted. De ne feledd ha negativ esetleg akkor is lehet babó. Mert lehet , hogy később volt PÉ-d és akkor a teszt is később mutatja ki.

Dr Zsuzsa: Látom este már csak te voltál és segítettél az Évinek, hogy jobb kedve legyen.Tényleg lassanmegkapod a doktori címet tőllünk:)

Lányok merre jártok???

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Én már megint itt vagyok a cégnél.... de minek?!
ma megint megszopat a főnököm.... komolyan mondom, mindig azt hiszem, h már nincs semmi a tarsolyában.... tévedek minden alkalommal. :evil:

babszika

babszika: Kitartás és ne feledd ha gonoszkodik veled úgyis vissza kapja majd ezt az élettől!!! Mosolyogj rá azzal nem tud majd mit kezdeni:)És szétveti majd az ideg:)

Kép
csucsu05

Babszi: Különben meg mond meg a főnőkődnek ha nem száll le rólad akkor megkapja a babanetes csajoktól a magáét:)Sokan vagyunk és erősek:)

Kép
csucsu05

Áh, sajnos ezzel nem tudom idegesíteni. Mert csak e-mailben közli a feladatokat. :x

Na mindegy. Legalább tényleg nem fogom sajnálni, h itt hagyom ezt a céget.
Ja és örülök, h a helyemre betanuló csaj nem egy főnyeremény. :lol: Mert így én nevetek! :wink:

babszika

Jujj, még csak most látom, h nekem nem csak a naptárban lesznek piros betűs napok :shock:
A francba! és pont a hétvégére..... na szép!!!!!!!

babszika

Babszi: Ki nevet a végén mi?? Sebaj nem is kell sajnálni akkor ezt a munkahelyet.Meddig vagy még a régi helyen??Kitartás akkor és az új hely csak jobb lehet:)

Kép
csucsu05

Úgy volt, h jövőhét péntekig, de tegnap szóltam a főnökömnek, h szerdán vagyok utoljára.
Mert csütörtökön le akarok utazni az esküvőt intézni.
Azt mondta, h felőle rendben, de még a főmuftival meg kell beszélnie.
Mndtam, h ok, de én akkorsem jövök, ha nem engedi. 8)

babszika

Babszi: A felmondási időd felével te rendelkezel. Szóval szerintem a főmufti nem fog bekeményiteni:)
De jó mentek intézni az esküvőt?? Mit kellmég intézni? vagy meghívót adtok át??

Kép
csucsu05

Másik menyasszonyunk (NÓri) merre jár??

Kép
csucsu05

Csucsu!
Mindent le akarunk fixálni.

babszika

Viszont most le kell lépnem.

Pusza!!!!!!!!

babszika

Puszi:)

Kép
csucsu05

Babszi
Ugy legyen :wink: Jah a fonok ugyben mar en is gondolkodtam rakuldok innen nehany jakuza-t :lol: 8)

Sirkici
Tudom en sem ngyon lepodtem meg...bar azert nem szakitasra szamitottam de tudtam,hogy egyenlore nem akar...viszont nem azt mondtak,hogy nem eshetek amugy abszolut teherbe...sot a francia doki ahol o is ott ult megmondta van egy keves eselyunk prontan uton is..csak nem sok...es o nem kockaztatna meg 1%-ot sem ha nem akarna 100%ra babat... :roll: en mar ismerem annyira :roll: bar en nekem is eszembe otlott mar a dolog :roll:tyu mar csak 1honap :shock:

Csucsu
Nem beszletunk vacsi alatt sotejjel beszeltunk azota meg mintha mi sem tortent volna elunk tovabb...sot puding is volt meg aznap is meg azota is minden nap...es nem azert mert en masztam am ra :oops: kar,hogy a ciklusom vegen vgyok epp mer ez most nagy termeles volt... :lol: na de hatha mar az elozo termeles meghozza sikeret :roll:

Evi
Koszi az egyutterzes...hat nem kivanom meg az ellensegemnek se,hogy ilyen tortenjen vele...en sem szeretek tesztelgetni ezert nem is szoktam...a pirim meg nem kesik meg veletlen se allandoan napra pontosan jon... :evil:

Arikon
Uj vonalzok :o arik....nem tom lehet kihagytalak....akkor 1000bocsi :oops:

Helyzetjelentes:
Minden valtoztalan...minden nap pudingoztunk beleertve azt a napot is ...egyik nap se vedekezett...szerintem varja,hogy gondolkodjak mit szeretnek csinalni...viszont en meg szeretnem ha egyaltalan rakerdezne milyen eselyeink vannak?Lehetosegek mert nekem 3lehetoseg is van az eszemben :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: mi az a három?? Nem is értem a párod mire vár még? vagy csak bizonytalan nem?valahogy a psik megijednek a felelőségtől!

Kép
csucsu05

Eskuvoszervezes...de jo en ilyenrol mar nem is almodom :oops: nekem mar csak egy nyugodt harmonikus elet megfelene :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Sosoem tudhatod mikor kötik be a fejed:) Nem szabad feladni:)

Kép
csucsu05

O nem akar meg...nem erzi magat ready-nek :roll: se az eskuvore se a gyerekre...szerintem neki 35korul vgy kesobb lesz az az ido...bar ha velem marad lehet 1-2even belul...de nem most...
1.petesejtek fagyasztasa
-mert ugye idovel nem lesz tobb es ez a legnagyobb baj...d eha megtapad akkor nincs gond mert ott a fagyasztot
ha nem menne van egy alternativa
2.az en petem es az o spermajat osszrakva mas hordja ki...
-Tudom nem a legkecsegtetobb de ez mar egy alternativa es az is a mi babank lenne....ha kifogyunk peteugyileg akkor meg van 3.petedonor... lehet en is kitudom hordani...vgy egyetleg mas de az o spermajaval...vegulis ez mar legvegso eset...nem hangzik most tul jol de ha valakivel x ideje mar egyutt vgy meg mingis jobb,mint a semmi...es az o vere ott lesz...

KépKép
bridget0801
Kulfold

KAkukkos szép reggelt mindenkinek!!!

Én ma reggel már háromnegyed hétkor fent voltam.... tea, kávé főzés, narancslé facsarás, virslifőzés, kenyérvágás, terítés.... és a párom is fél nyolcra felébredt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ma úgy ébredtem, hogy nagyon jó dolgok várnak rám mostanában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És a reggeli hőm is megint felugrott rendesen...... szóval még bármi is lehet belőle.... elcileg hétfő-szerda magasságában nem várom pirimet.......hátha szót fogad.... de ha nem, akkor kakukk neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Babszi: Tojd le főnöködet, mindjárt hétvége és visszaszámlálás régi munkából :wink: Ez lebegjen szemed előtt :wink: (meg egyébként is..... szétverjük, ha kekeckedik veled :!: :!: :!: :!: :!: :!: )...

Bocs, de nagyon jó kedvem van :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ZSuzska
Tok jo,hogy behoztad hozzank a napsutest :P es hogy jo kedved van annak ngyon orulok :wink: En meg keddre nem varom pirit :evil: ha szotfogad es minden jol megy en nem is tom mi csinalok oromomben de majd addig kitalalom :lol: en az utobbi 3napban 5orakat ludtam ugyhogy ma du 2kor masztam ki az agybol :oops: nem szeretek ilyen kesoig agyban lenni mert elmegy a napom... :roll: na persze 3korul aludtam el...es mint irtam a heten 5orakat aludtam... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

CSucsu draga nem adom en fel :lol: meg mindig jobb kesobb,mint soha :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg: Pontosan így kell hozzá állni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsanna: Jó az optimizmusod és a jókedved ide a topicba.
Nekem a jövő hét végén nem kéne megjönnie de úgy fáj a hasam alul mintha megakarna jönni. na de azmég korai lenne. Majd meglátjuk!!

Bridget: értem akkor a lehetőségeket. Azon filózok ha valaki béranyát kér fel akkor nemlehet , hogy a béranya a végén nem a megállapodás szerint viselkedik? Én tartanék tőle. Mivan ha megszüli a babát és közben meg elkezd ragaszkodni a babához. Nem lehet, hogy a párod más vélemyénre jön végül?

Kép
csucsu05

Csucsu: Igen, ezen már énis elgondolkodtam, amikor filmeken láttam :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Legalábbis énnem lnnékjóbéranyának. mertazon akilenc hónapon csak együtt van veled a magzat és kialakul egy szeretett .

Kép
csucsu05

Bridg: Uram üzenete: Konicsivá.... bocs, de fogalmam sincs, hogy kell leírni :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

en ugy tom semmi koze a babahoz ert az en petem es az ember spermaja...es ezek a nok persze penzert hordjak ki a babat....szal munka szeruleg uzik...ha jol tom ez amerikaban jol mukodo dolog....mondjuk itt meg otthon meg ilyenrol nem hallottam :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mond meg neki is,hogy KONICHIWA :lol: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: ha van róla egy megállapodás akkor gondolom nem lehet feérúgni azt. Itt Magyarországon ez nem megszokott talán feketén csinálnak ilyet. Azt el tudom képzelni. Kint biztos rugalmasabbak ez ügyben.

Kép
csucsu05

En is ugy tudom,hogy otthon ezt nem engedik...sot mintha az eu tagallamokban sem... :roll: szerencsere nem otthon vgyok...egyenlore legalabbis :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

A vacsin torom a fejem...6mult es ember 8elott itthon lesz... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Babszi,
ne hagyd magad, egyébként is már nem kell sokáig ott dekkolnod, úgyhogy majdcsak jobb munkahelyed lesz már!

Bridget,
remélem, hogy a párod mégis meggondolja magát, és rá meri szánni magát a gyerekvállalásra 100%-ig. Nem értem ezeket a pasikat, mit kell úgy megijedni egy kisbabától, sokan akarnak, de aztán mégis betojnak. A karrier meg nekik nem is lehet kifogás!
sirkici

Na ez az..... sok pasit én sem értek :roll: Mintha nekik kellene kihordania a babát és elviselni minden vele járó kínt és örömöt :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

itt vgyok csajok csak a reggeli hiradot neztem :lol:
Hat nem tom...talan meg nem szeretne magat ugy lekotni mert azert ha mar gyerek van meg asszony az mar felelosseg akkor mar nem csak azt csinalsz amit akarsz...egy baratno az meg csak egy baratno...de o mar most oregszik mert mar nem tud annyit bulizni menni meg ha akarna se mert egyszeruen faradt...szal nem ertem...es meg azon is gondolkodtam,hogy egyszer talan majd ha elvesz valakit felesegul akar x ev mulva az sem biztos hogy az a no egeszseges lesz...sot lehet annak meg annyi eselye sem lesz mint nekem...es akkor mi lesz elhagyja a feleseget?Szal nem ertem... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

MAi viccem:

Juliska, a gyönyöru fiatal lány, kapál a TSZ földjén. Arra megy Jancsi és megszólítja:
- Te Julis! Olyan gyönyöru vagy! Úgy megfognám azokat a telt kebleidet.
- Mégis mit képzelsz, Jancsi!
- Te Julis, adok 5000 Forintot, ha megfoghatom!
- Hát, ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van.
Jancsi adja a pénzt, megtörténik a dolog.
Jancsi folytatja:
- Olyan kívánatos vagy! Megsimogatnám azt ott a lábad között, adok megint 5000 Forintot!
- Ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van, csak gyere menjünk oda a bokorba.
Jancsi adja a pénzt, megsimogatja, és folytatja tovább:
- Te Julis! Mostmár annyira kívánlak! Úgyis ITT vagyunk a bokorban, adok

30000 Forintot, ha magamévá tehetlek.
- Jól van akkor, ha adod a pénzt.
Megtörténik a dolog. Jancsi megszólal:
- Na jól van, mostmár megyek.
Juliska megigazítja a szoknyáját és folytatja a kapálást.
Nem sokkal késobb arrajön a TSZ-elnök:
- Juliska, láttad erre a Jancsit?
- Igen, láttam.
- Kiküldtem vele a fizetésedet, odaadta?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?