Babszi
Ugy legyen
Jah a fonok ugyben mar en is gondolkodtam rakuldok innen nehany jakuza-t
Sirkici
Tudom en sem ngyon lepodtem meg...bar azert nem szakitasra szamitottam de tudtam,hogy egyenlore nem akar...viszont nem azt mondtak,hogy nem eshetek amugy abszolut teherbe...sot a francia doki ahol o is ott ult megmondta van egy keves eselyunk prontan uton is..csak nem sok...es o nem kockaztatna meg 1%-ot sem ha nem akarna 100%ra babat...
en mar ismerem annyira
bar en nekem is eszembe otlott mar a dolog
tyu mar csak 1honap
Csucsu
Nem beszletunk vacsi alatt sotejjel beszeltunk azota meg mintha mi sem tortent volna elunk tovabb...sot puding is volt meg aznap is meg azota is minden nap...es nem azert mert en masztam am ra
kar,hogy a ciklusom vegen vgyok epp mer ez most nagy termeles volt...
na de hatha mar az elozo termeles meghozza sikeret
Evi
Koszi az egyutterzes...hat nem kivanom meg az ellensegemnek se,hogy ilyen tortenjen vele...en sem szeretek tesztelgetni ezert nem is szoktam...a pirim meg nem kesik meg veletlen se allandoan napra pontosan jon...
Arikon
Uj vonalzok
arik....nem tom lehet kihagytalak....akkor 1000bocsi
Helyzetjelentes:
Minden valtoztalan...minden nap pudingoztunk beleertve azt a napot is ...egyik nap se vedekezett...szerintem varja,hogy gondolkodjak mit szeretnek csinalni...viszont en meg szeretnem ha egyaltalan rakerdezne milyen eselyeink vannak?Lehetosegek mert nekem 3lehetoseg is van az eszemben