Új privát üzeneted érkezett!

Gyö!április 27 én van román Húsvét idén.

Nusi ! Tényleg ez nem jó állapot. Probálj beszélni vele.

Szia Erikar ! Látom a kedved a régi az nem változott. :D
tiácska

Tia!

Lassan másfél éve csak azt teszem........beszélek....beszélek....beszélek....érvelek,kiakadok,sírok,bőgök,nevetek.....
............ :roll: :roll:
Vendég

Gyö !

neked is válaszolok,....igen,igazad van,kibaszottul ingerlékeny vagyok,nincs elég türelmem semmihez,és ami a legfájóbb,h én nem csak a sexet hiányolom,hanem maga a kedvességet,figyelmességet,egy simogatást,egy odabújást az ágyban....semmi....kibaszott sokat dolgozik és ezzel a téma ki van merítve....el van fáradva,nincs kedve semmihez... és ezt szó szerint értsétek.... amikor mi lefekszünk Lilivel ő még dolgozik a gépen,amikor mi kelünk már nincs mellettünk.....szóval ilyenek.
És mit tegyek?semmit
várok várok ,vagy változik vmi,vagy majd én besokalok......
és most megint megyek,mert ennek a témának sosincs vége.
puszi és ne haragudjatok!
Vendég

Nusi ! Nagyon sajnálom , hogy nem lehet vele beszélni. Azért te is ember vagy ! Vannak érzéseid meg minden. Miért ne lehet figyelembe vennI? Ez egy őrület lehet.

Itt a délutáni kávé..

Kép Kávéééé
tiácska

Én a habos kávét lenyúltam. :D De csak így virtuba. Hihetetlen, de leszoktam a napi 3 kávéról. Most már csak 1-et iszom reggel. :)
Erikar! Üdv itt!!! ÉS gratula a vizsgához! Mit kezdesz vele? Van már terved?
Nusi! Sajnálom, hogy ilyen makacs, hosszantartó ez a gond. :(

Na, felébredt Matyi... szerintem megérezte, hogy van időm leülni fórumozni! :D :lol:
cshajni

Csajok nem hiszitik el!!!!!

itt havazik !!!
tiácska

Hát nem is hiszem el!!! Alig pár km-re tőletek, itt nálunk süt a nap!!! :D EZt hogy csinálod??? :D
cshajni

hát ez tényleg hihetetlen!
:)
Vendég

Most már itt is süt a nap... de 5 percig havazott ha nem több
tiácska

Azt a hétszázát, visszanéztem az előző oldalra, amikor már majdnem befejeztem a hsz-t és mire visszajöttem eltűnt :x :x :x

KépKép
Kép
el..né

Szóval sziasztok!
Megpróbálok lehiggadni és újraírni, mert már így is azt érzem, hogy mindenről lemaradok, mert fél napokig nem tudok benézni. És még ezután jön az 5 nap, amikor nem leszek gépközelben. De talán ti sem lesztek itt ilyen sokat az ünnep miatt.
Kata, drukkolok, hogy a sógorodnak stabilizálódjon az állapota és hazamenjetek.
Nálunk Elemért nyomta le egy légcsőgyulladás, remélem, hogy ha ma kipiheni magát, akkor holnap tudunk menni, bár muszáj volt felkelnie :x
Oti, gyógyulást kívánok a fiaidnak!
Eri, nekem négy év után most sikerült egy ismeretséget kötnöm a laborra várva egy szomszéd utcabeli anyukával. Ha így haladok, akkor rengetegen lesznek a temetésemen :lol:
Nusi, én annyi nap után, amennyi hónapot írtál, már prudukálom a tüneteidet :) Bár most terhesség alatt változott a helyzet.
Erika, gyorsan bontsuk egy pezsgőt a sikeres vizsgáidra, és arra, hogy végre visszatérél közénk, akkor is, ha mi elköltöztünk :)
Hajni, Oti, itt is havazott a minap pár percet, de otthonról azt mondták, hogy meg is állt a hó.
Barni legfenebb az ellenőrzőjéért bánkódott a táskából, mert új ellenőrzőt kapott, amelybe minden jegyet beírtak, így kiderült, hogy informatikából egyetlen árva egyese van ebben a félévben. Mit mondjak, kicsit kiborult a bili. Én annál jobban bánkódok az ünneplőjéért, ami ugye az ünnepi szereplés miatt benne volt a táskában. De én vagyok érte a hibás, mert küldtem vele más ruhát, hogy vegye azt fel, ha focizni akar. Ha az ünneplőben focizott volna, akkor az legalább meglenne :x :x

KépKép
Kép
el..né

Na én vén marha...ide kéne az a teleszájjal mosolygós nlc-s szmájli...én az idén megtartottam volna a két húsvétot egyben.Hogy miért jött nekem úgy,hogy most van együtt a két Húsvét,ha főbeüttök,akkor se tudnám megmondani.. :lol: :roll:
Lányok,nagyon felbosszantottak ma. Sokszáz kilométerről :twisted: Balázs barátja,aki egy emelettel lentebb lakik(otthon) szólt,hogy Atti megkérte,vegyen neki egy liter bort,s a gyermek szégyellt "nem"et mondani. Félek,hogy ez az őstulok megrészegedik s most akkorát esik majd,hogy ott is marad..Tiszta potyára reméltem,hogy 3 hét absztinencia elég volt neki amíg a korházban feküdt..Pedig jajj de sokszór volt ilyen..Mindig azért maradtam mellette mert reméltem...A Jóreménység foka kutya f..sza mellettem..fél életemet arra áldoztam szinte,hogy reméltem...most ütném a fejem a falba,ha nem tudnám,hogy az fájós mulatság.. :evil:
Azt a hatalmas óriási teéle bögre virtu kávét lenyúltam viszont...
gyö67

itt van az én Duracelles fiamról néhány kép..szombaton megyek én is Krisztával ki hozzá,hogy megnézzem személyesen.. :wink:
http://www.duracellhusvet.com/index.php#innerlink11
gyö67

Gyöngyi, kutyából nem lesz szalonna! Én is reménykedtem annak idején. Az én exem egy elvonókúra és hat hónap absztinencia után is újrakezdte, még rosszabb volt.

KépKép
Kép
el..né

Atti egyszer 8 hónapot bírta..azelőtt pedig egy évnél többet..akkor mertem vállalni a második fiamat..pedig ismertem és értettem a mondást,csak nem akartam felfogni...
Balázst abszolút nem bánom,Isten lássa a lelkemet..csak az elfecsérelt időt,sok nyűgöt,vesződést és tépelődést hogy mit rontottam el..Ééén.. De gondolom benned is lezajlott és felmerűlt ez a kérdés n-szer..
gyö67

Lányok ! Megfagyok olyan hideg van.....
Normális ez??????

Nusi ! Probálj neten szétnézni fórumokba nézelődni hátha kapsz valami jó ötletet.

Gyö ! Semmi baj . Én onnan tudtam hogy anyuékal már beszéltem erről hogy akkor lehet haza megyünk, mivel nálunk mind a két húsvétot meg tartjuk.

De ahogy ismerem magunkat megint nem lesz rá idő.Főleg ha kapok valami jó állást akkor tutti nem
tiácska

Gyo, a fiad nem biztos, hogy lelkesedik, hogy megosztod velünk a képeit :)
Oti, pon t akkor találnál állást, amikor haza akartok menni pár napra?! Bár jobb akkor, mint később!

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!!
Vagyok, csak bebicsoszokkel beszelgetek. Adtam fel hirdetest.
Eggyel mar talalkoztam is. Kozben bolcsit is talaltam Mayanak, tegnap ott voltunk. De nagyon draga, fel fizetesem ramenne-magan-.Igy marad a bebicsosz.
Megprobalok roviden reagalni:
Erikar, gratulalok a vizsgadhoz!! Szeretnelek latni "koveren"..hahaha.
Erif, klassz lehet a zenebolcsi. Persze, hogy talalsz baratokat...az ember tarsas leny.
Hajni, mar latszik a pocid??
Joli, nalunk is az szokott lenni a menu Vasarhelyen. :D En ugy tudom, hogy terhesseg alatt no az "etvagy" :oops:, legalbbis nalam. :oops:
Gyo, en mar reg elfelejtettem volna azt a pasit. Igaz, nekem koszivem van. :evil:
Nusi,nem beszelni kell...de ezt te is tudod.Most tobbiek ne olvassatok:ujitsd be egy pasit csak "arra". :oops:
Kata, gyogyulast kivanok Szepi testverenek!!
Oti, gyogyulast a fiuknak!! Irtam Neked privit a nlc-n.
Csg, ugyesek a nyuszik.
mayakarina

Gyo, en lattam ott ezer pasit nyuszival, de hogy melyik a Te fiad...
hiaba na, bena vagyok. :lol:
Koszi, hogy gondoltal ram tennap. :wink:
Roman Husvet apr. 27.

Erif.Mondjam en is??? Az en ferjem sem lesz itthon akkor, :evil: , ugyancsak munkaugyben utazik. De ha arra gondolok, hogy mikor Mayat vartuk, abban a periodusban akartak kulfoldre kuldeni. :evil: :x
Mikor mondta, hogy kell szuljek, azt kerdeztek, na es?? Nem o kell szuljon, hanem a felesege!! :evil: :x
mayakarina

Oti, mi is majd befagytunk seta kozben, jeghideg szel fujt. :evil:
mayakarina

GYOOOOOO!!!!
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
most esett le a tantusz :lol: :lol: :lol: :lol:
most mar "latom" a fiad!!!

ui: tenyleg bena vagyok. :roll: :lol: :roll: :lol:
mayakarina

[color=blue]újra itt :D :D :D
nusi cseréljünk Apát :P :P :P mert Nekem most nagyon dolgos kell és hagyjon :P
Oti jaj nagyon sajnálom a fiad, Neki jobbulást Neked meg kitartást!
győ szegény megint kell aggodni ezek a férfiak :roll:
Joli, hogy vagytok küldj már egy pocis képet :lol:
Hajni régen láttalak, azt hiszem egy picit jobb idő lesz meglátogatlak és lehet tudni a baba nemét?
a papír egyenlőre megvan :o
Ildi milyen nagyok lettek a gyerekek :lol:
csgabi Efi aranyos!
Kata ahányszor elmegyünk a soroksári úton mindig jelzem, hogy Katáék itt laknak :P Csabika gondolom már nagy?
Erif hogy vagytok? olvasom zajlik az élet..

Gabi lányok? az a kép az iwiwen az nagyon jó!![/color]

erikar

:D :D :D Kép :lol: :lol: :lol:

Anyukák Erdélyből mi újság???

erikar

semmi??? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

erikar

Melyik kep Erika???
mayakarina

Én itt vagyok Erika! :lol: Nagyon tetszik a Bence fiad! :lol: Még nem tudjuk a baba nemét. :( Kicsit rosszul jöttek ki az ultrahangok. Majd 2 hét múlva megyek, talán akkor lesz végre "eredmény" :)

Joli! Kellemes húsvétolást kívánok nektek! És vigyázzatok az úton!!! :)

DGabi! És a babysitter akit láttál az nem volt jó? Vagy most még kivársz hátha jön jobb is?? Hogy van Annamari?

Gyö! NEkem is nehezen esett le, hogy hol is van a fiad! :lol: De leesett... jobb később mint soha! :)

Ja, és ma én is belekerültem egy hóviharba. Ha más mondja el sem hiszem. Napsütésből indultunk Bencéért a csepeli suliba. Mikor kihoztuk olyan hóvihar volt, hogy nem láttunk sok mindent. :) És mire hazaértünk, már megint sütött a nap.
cshajni

Erikar ! Vagyok én is csak elpakoltam a zsumbujt ami volt a konyhába mert kenyeret sütöttem illetve zsemlét meg kakós csigát. NA mondanom sem kell Kristóf besegitett.....
tiácska

Hajni, tetszett a bsz, egy idosebb no, lekisertuk mikor ment haza es lent mar kezen is fogta Maya. :) Rajta kivul meg het szemely telefonalt.
Annamari lelohadt, a horzsolasok is gyogyulnak. Nagyobb volt az ijedtseg, mint a baj. :roll:
Itt nem havazott, de olyan hidegfarku szel fujt.
Hetkor is lementunk egy kicsit, de bizony hideg van.
Meg volt ra pelda, hogy Husvetkor havazott. :cry:
mayakarina

Két kisfiú beszélget. A 6 éves így szól a 4 éves öccséhez:

- Te, szerintem itt az ideje, hogy elkezdjünk káromkodni. Most lemegyünk a
konyhába anyuhoz és mondunk valami jó zaftosat. Például én kitalálok
valamit, ami "büdös franccal" kezdődik, te meg mondasz valamit, amibe lesz
egy "bazmeg".

A kicsi beleegyezik és elindulnak lefelé a lépcsőn. Anyuka éppen reggelit
készít.. A 6 éves lép be először és így szól:

- A büdös francba, én müzlit kérek.

Az anya jól eltángálja a bátyót és a lépcsőn felfelé menet még a fenekére
húz egy párat, majd rázárja a szobaajtót. Anyuka lejön a lépcsőn és
megkérdi
a 4 évest:

- Na és te kisfiam, mit kérsz reggelire?

- Hát, bazmeg, müzlit biztos nem.
tiácska

Dorothea hogy Én mit gondolodtam ki az a mayakarina :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol:
szóval amikor a 2 csaj a féyképednek van dőlve :) azt aq képet már másnál is láttam nagyon jó :))

Oti kakaós csigát nehéz készíteni, ünnepek alatt csinálnék, hisz Roland is itthon lesz...

Hajni és pocid van?

erikar

gondolkodtam!!!

erikar

és akkor itt van ő is!

http://bpstars.hu/page.php?84

erikar

Nincsenek itthon a srácok így unalmamban nézelődtem az interneten, és azon tűnödtem, hogy melyik országban kéne költözni????

csajok várom válaszotokat, ki merre menne??? akár csak vírtuálisan is, hogy azért költözzünk közel egymáshoz :lol: :lol: :lol:

erikar

Erikar !
A mindmegettén nagyon recept van é snagyon könnyű .már elfogyott a tepsivel sajna nem maradt egy darab sem.
Én szivem szerint Spanyolba költöznék,de ide a Francia határ mellé ahová nyaralni szoktunk menni.,Vagy esetleg még Portugália
:D :D :D :D
tiácska

. :roll:

erikar

oké, akkor náltok fogunk nyaralni :lol:

erikar

nálatok :oops:

erikar

:roll:

erikar

oké ! szivesen látunk

:D
tiácska

a többiek el is költöztek?

erikar

akkor Én is húzok
:P

erikar

Melegebb eghajlatra koltoznek, az biztos.

Itt a virtu kave. :wink:
mayakarina

Nagypentek van.
Ki bojtol???

Erikaf, milyen volt az elso nap az uj bsz-vel??
En ugy kepzeltem, hogy az elso heten mindketten leszunk vele, utana fokozatosan , egy-egy orara egyutt hagyom oket.
mayakarina

Jó reggelt ! Köszi Gabi a kávét.
Ügyes csajszid van biztosan hamar bele jön . Emlékszem mikor nővéremnek elkellett mennie dolgozni akkor uygan ezt csinálta. A végén annyira megszerette a kislány a nénit hogy mamának szólitotta.

Én mindig böjtölök :roll:
tiácska

Dgabi! Irtam neked az nlc re privit. Képzeld el amikor beléptem azt irta ki hogy nincs új üzeneted.pedig irtál.
:(
tiácska

Olvastam. :wink: Igen, nalam is azt irta felul, csak baloldalt jelent meg egy 1-es az uzeneteknel. Meg sok baj van vele.

Keszulodsz a Husvetra?? Hogy birod megallni, hogy ne egyel a finom sutemenyekbol amiket sutsz??? En mar nyersen megeszem a felet... :lol: :lol: :lol:
Igy az utobbi idoben kesz aprosutiket veszek, mert azok nem csabitanak annyira, nem falom fel oket.
mayakarina

Sziasztok,én is megjöttem a virtu kávéra..
Ma nincs már óvi,Krisztát a Laci anyjához vittem,annyira jó érzés tudni,hogy van kire hagyni akit szeret is a lányom..Úgy ugrott a "nagyanyja" ölébe,hogy szinte engem is lerántott a villamosról..Utána pedig azt vettem észre magamon,ahogy űlök,és megyek a villamossal,hogy ott a mosoly az arcomon,és annyira nyugodt vagyok...Anyámnak nem örvendett így,pedig aztán vele tényleg,aug.ban találkozott utoljára..Éva mamának szólítja a Laci anyját.Ő találta ki ezt a megszólításat és nem is tudja másként beazonosítani.A laci nagyanyját pedig Nagymamának titulálta,az pedig szentűl meg van győződve,hogy "original" unokája,tudja,hogy én vagyok az anyja Krisztának,de nem tudja elképzelni,hogy ki a párom... :lol: A múltkor pedig felhívott,és panaszkodott nekem,hogy képzeljem el,a gyerekek még nem jöttek haza a suliból,és nem tudja merre menjen keresni őket,és Éva nemsokára jön a melóból,és mit mondjon neki akkor? Szegény a múltban él,ugyanis ő vigyázott anno Lacira s az öccsére,míg sulisok voltak,és anyósom dolgozott...
gyö67

Én ha elhatározom hogy diétázom akkor nem szegem meg.és a 90 napot is ugy csináltam végig hogy közben a családomnak sütöttem főztem.
:D

Bár most már azt mondta a férjem elválik ha még fogyózom sokat. Na mondtam neki Enyhűl a helyzet a javamra !!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tiácska

Gyö! ez tényleg nagyon jó érzés lehet. Sajnos Kristóf senkivel nem marad el szivesen. M?ost is gondolkodtunk hogy Parajdra elkéne vinni. Keresztanyám az egyedűli aki ráér elis menne szivesen de ez a bűdös kölök nemszereti.
tiácska

Sziasztok!

Megyünk haza, a sogorom jobban van, beindult a bélmüködése így túlvan az életveszélyen és nem kell ismét műteni.

Még nem gondolkodtam költözésen de most hogy beszéltek róla......hát idő kell hogy átgondoljam... :D :D :D sok idő..... :oops: :D :oops:

Gyö az eszem fogyóban van a hájam még nem mert nekem jóval több idő kellett amig rájöttem a ki is van a képeken.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!

Nem biztos hogy tudok még jönni mert ma már indulni is akar Szepi pedig vendégeink is vannak, aposom meg a Szepi nagynénnye, nekem meg pakolni mosni főzni kell.....de a lényeg hogy megyünk.
aszta

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?