Szóval sziasztok!
Megpróbálok lehiggadni és újraírni, mert már így is azt érzem, hogy mindenről lemaradok, mert fél napokig nem tudok benézni. És még ezután jön az 5 nap, amikor nem leszek gépközelben. De talán ti sem lesztek itt ilyen sokat az ünnep miatt.
Kata, drukkolok, hogy a sógorodnak stabilizálódjon az állapota és hazamenjetek.
Nálunk Elemért nyomta le egy légcsőgyulladás, remélem, hogy ha ma kipiheni magát, akkor holnap tudunk menni, bár muszáj volt felkelnie
Oti, gyógyulást kívánok a fiaidnak!
Eri, nekem négy év után most sikerült egy ismeretséget kötnöm a laborra várva egy szomszéd utcabeli anyukával. Ha így haladok, akkor rengetegen lesznek a temetésemen
Nusi, én annyi nap után, amennyi hónapot írtál, már prudukálom a tüneteidet
Bár most terhesség alatt változott a helyzet.
Erika, gyorsan bontsuk egy pezsgőt a sikeres vizsgáidra, és arra, hogy végre visszatérél közénk, akkor is, ha mi elköltöztünk
Hajni, Oti, itt is havazott a minap pár percet, de otthonról azt mondták, hogy meg is állt a hó.
Barni legfenebb az ellenőrzőjéért bánkódott a táskából, mert új ellenőrzőt kapott, amelybe minden jegyet beírtak, így kiderült, hogy informatikából egyetlen árva egyese van ebben a félévben. Mit mondjak, kicsit kiborult a bili. Én annál jobban bánkódok az ünneplőjéért, ami ugye az ünnepi szereplés miatt benne volt a táskában. De én vagyok érte a hibás, mert küldtem vele más ruhát, hogy vegye azt fel, ha focizni akar. Ha az ünneplőben focizott volna, akkor az legalább meglenne