Új privát üzeneted érkezett!

Új apuka... hát naon aranyos és még milyen helyes em is tudom hogy kerültünk össze... :roll: :roll: :roll:

Modern világ... neten ismertem meg aztán azóta minden nap a gép előt ülönk és camon beszélgetünk... egyenlőre ennyi a tali hétvégén lett volna csak családi ügy befigyelt... talán husvét utáni héten :roll:
Vendég

Agmano állítólag ha van raktáron 7-8nap ha nincs 14,és ha ritkaságnak számít és rendelni kell akkor hetek...
Nem tudom,ez melyik variáns...

Csokinyuff:nekem olyan idegen az internetes társkeresés..de nemn jelenti azt,hogy ellenzem!!Csak én már vén vagyok és az én időmben nem dívott!!!
Vendég

Csokinyuff:gyerekhez mit szól??

Amikor a férjemmel előszőr randiztunk,meg volt beszélve,hogy jön értem...tudta,hogy van két gyerekem de azt nem tudta,hogy az akkor 2 éves fiam,is jön velünk :D
Emlékszem ült a járdán a gyerekülésben,és úgy vártuk!!!
Mikor megjött,sose felejtem el...megkérdezte a gyerek:hol késtél ennyit te féreg!!!
Na ennek ellenére kelettünk neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bárány naon tetszik neki!
Sokkal jobban mint vártamvolna tőle de én már az elején mondtam hogy van :wink:

Hát arra kivi lennék mit szolna hozzá ha maját elvinném :roll:
Baj nem lenne csak egymásra nem jutna idő...
Vendég

Sziasztok!
Még a hajamon van a balzsam addig írok.

Éva!
Tudtam,hogy Rád számíthatok ha valamit nyomozni kell a neten.
Még nem rendeltünk jegyet,mert 19.-e jó lenne a hétvége miatt,de
akkor 40éves házassági évfordulóra megyünk,templom,vacsi...
23.-a meg azért nem jó,mert hétköznap,és apa is megy dolgozni,meg aki vigyázna rájuk mama is.
Májusba mikor lesz,az mikor derül ki?
Kingát hétvégén elvittük játszóházba a barátunkék kislányával együtt mert azt gondoltam vele mindenképpen jobban ott marad,mert a kislány már jár közösségbe.
Na,a kislány 2perc után sírva fakadt,Kingára meg olyan büszke voltam,mert azt mondta "anya magam is itt maradok a Pesti oviba".
Én meg ott is hagytam 2 órahosszát,hagy szokja mi az,hogy ott marad meg érte megyünk.
Na,nem háromszor kukkoltam meg,hogy mit csinál :lol:
Az óvónő volt meg rajta kívül 2gyerek,mert előtte zárva volt.

Csokinyuff!
És nem volt semmilyen szempontból csalódás a személyes találkozás?
Pl.csúnyább volt,mint képzelted vagy ilyenek?
Messze laktok egymástól?

Bárány!
Nem is mondhatod,hogy a 2éves kisfiad nem beszélt választékosan! :lol:

Kép

Kép
kory

NEm még sokkal helyesebb :wink: :D :D :D
És igen messze lakunk :roll:
Vendég

na akkor tegnap mgfogott az ihlet és fél év után először ceruzát fogtam a kezembe... Maja kb öt percig hagyta aztán felkelt :shock:
ez sikeredett belőle.. :roll: Kép
Vendég

Csokinyuff...nekem ez hihetetlen hogy te rajzoltad...
el sem hiszem :lol:
Vendég

bárány :roll: :lol: :lol: :lol:
Ott van az aláirásom :wink:
Vendég

De ügyi vagy!!!!!
agmano

Csokinyuff!!

Ez fantasztikus!! De ügyes vagy!! Én nagyon írigyllek, mert béna vagyok - örülök, hogy a Marietta ovodai jelét le tudom rajzolni :roll: :roll:
Szerelemhez pedig sok szerencsét!! Szerintem kell hozzá! És igaza van Báránynak: nem érdemes megalkudni. Olyan sok gond van az életünkben, hogy ha a párunkkal is van, akkor elsülyedünk.
Én 28 elmúltam, mire megtaláltam életem szerelmét, de érdemes volt várni rá :lol: :lol: :lol: . Ne bánd, hogy így alakult, mert ettől lett Maja - és őt értékelni kell, hiszen tüneményes!!! És minden kudarcból, minden kapcsolatból tanulni kell. Kicsit korán jött minden neked, nehéz lehet feldolgozni (nekem még 31 évesen is az volt :oops: ). Tartsd szem előtt, hogy mindenkinek jár a boldogság, csak meg kell keresni :lol: :lol: :lol: Én azt látom a környezetemben, hogy nem igazán akadály egy férfinél, ha van gyerek a nőnél. Ha igen, akkor úgyis kapásból menekül, aki meg nem, akkor az megér egy próbálkozást!!! :lol: :lol: :lol: És soha ne feledd a korod!!!És élvezd az életet amennyire csak tudod!!! Igaz nálunk már az is nagy élvezet, ha nem a sarki játszóra megyünk, hanem messzebb :lol: :lol: :lol: , de mi már csak ilyen öregesen élvezzük az életet :lol: :lol: :lol: Lehet bulizni pia nélkül is, ha alszik jól éjjel Maja! Mi a csajokkal be szoktunk ülni egy étterembe (café) egy kis nasira (este) vagy teára és jót dumálunk!! Más nem is férne bele, mert ötünk közül ketten még szoptatnak!! És mi is a neten jöttünk össze!!!!!

Kory!!

Látod, látod!!!! Nem lesz itt nagy gond az ovival!!!! :lol: :lol:

Bárány!!

Te! Honnan tanult ilyen szavakat ez a drága gyermek ennyi idősen???? :lol: :lol: :lol: Két éves fiucskától tényleg szép mondat!! :lol: :lol: Internetes ismeretség!! Persze, hogy nem volt a mi időnkben (olyan öregek vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol: ), de sokkal több lehetőségünk volt ismerkedni. Asszem meg is lennénk lőve internet nélkül, ha most kellene ismerkedni :roll: :roll: :roll: Tesóm 34 éves (ő sem mai csirke) és ő is a netet használja e célból (is). :roll: :roll: :roll:

Éva!!

Ne fogadj!! :lol: :lol: :lol: Az édes vörösbort szeretem (Sangria!!) bár még jöhet az aszu is!! :lol: :lol: :lol:
Ja, akkor nem hagynak aludni. Tudnál, csak nem hagynak :wink: :wink: Félreértettem!!! Remélem a hányos-fosos balhénak már vége!!!
Még ne add suliba a fiukat :lol: :lol: , nem akartalak elkedvetleníteni - vannak jó tanárok szerencsére, csak nagyon meg kell válogatni elsőben. Aztán úgyis szoknia kell hogy vannak balf...sz emberek, főnökök, munkatársak :roll: :roll: :( :(
Még emlékszem az elsős tanítónénimre - nagyon tündéri volt, imádtuk. És ez megalapozta azt, hogy szerettünk iskolába járni, csak 7-8.-ra sikerült elvenni a kedvemet :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Gyöngyi!
Nem is akartam megalkudni... :wink:
A felejtéshez meg elég volt ez a fél év... túlvagyok rajta. A kapcsolatunk 5 év alatt annyira megromlott hogy olyan car volt hogy nem kell rajta sokat bánkodni...... Persze azért voltam még érzések csak már nem voltak elegek ahhoz hogy boldogak legyünk....

Különben hiszek az álmokban....
Egyik éjjel (elég durva volt) de azt álmodtam hogy eltemettem énmagam a férjemet a kertünkben... :shock: :shock: :shock:
Megnéztem az álmoskönyvben ez zt jelenti hogy túlléptem a kapcsolaton. És másnap ismertem meg az új fiúmat! :shock: :roll: :roll: :wink:

Maja nem alszik éjjel tul jol kb 8 kor lefekszik 10 kor kel és utána már fél óránként... :roll: nem kivánok senkinek egy éjjelt vele :oops:
Vendég

Gyögyi:nem értem mit volt nehéz földolgoznod 31 évesen???
Te nem váltál el? :shock:
És kivel jöttél össze neten a férjeddel a vagy a barátnőiddel?

Hát ezeket a szép szavakat csak itthon tanulhatta a drágám,mert akkoriban nem járt sehova... :oops:
De mindíg híres volt a szókincséről....mára már úgy beszél minrt valami prof :D :D És olyan idegen szavakat használ,hogy beszarunk rajta..(csak aza fránya kiejtés :twisted: )

Csokinyuff:gondolom a fogaktól nem alszotok :lol:
Vendég

Bárány!
Hát az is benne van... de maja még soha nem aludta át az éjjelt(amit persze 5 átaludt órára értek) kicsinek azért mert hasfájos volt aztán meg 5-6 hos kora körül kezdett alakulni egyfolytába három óra... most meg kettőnek in naon örülök... Szopizni akar.... nemtudom hogy tudnám erről lesoktatni.
Vendég

Nem lehet,hogy szomjas?
Úgy tudom egy bizonyos kiló fölött nem kell éjszaka etetni?
Bár ki tudja :shock:
Vendég

bárány de a vizet nem fogadja el teáztatni éjjel nem szeretném...
A súlya az megvan de nemtudom leszoktatni hogy nem kelljen fel vagyis hogy valahogy visszaaludjon ugy hogy nem kell szopizni...
Vendég

Judit, próbáld meg egyszerűen csak magadhoz ölelni éjszaka, melledre tenni a fejét pizsamán keresztül, így érzi az anya szagot, és megnyugszik. Norbinál bejött. És leszokott az éjjli kajáról - ha ez a baj.

Éva

KépKépKép
agmano

Éva!
Köszi megprobálom... :wink:
Vendég

Vendég

Csokinyuff!!

Tudom nem vigasztal, de még én is csak 2-3 éjszakát aludtam végig, mióta megvannak a lányok!!! Ismerős amit leírsz!!! Én csak a túlélést tudom ajánlani :oops: :oops: . A lányok is szopiztak egy éves korukig éjjelnte többször. Aztán nem adtam nekik éjjel, amit el is fogadtak, de ennek ellenére is keltek legalább 4X-5X. Mariettánál rájöttünk, hogy fény kell neki, de a Sára mega tök sötétet szereti. Ezeket ki kell tapasztalni, vagy elfogadni, hogy ilyen. De vannak akik azt mondják, hogy nem szabad ebbe belenyugodni, hanem tenni kell ellene (szerintem ez csak annak jön be, akinek eleve jó alvó a gyereke). Nézd meg a Gyermeknevelés topikban az Altatás címszó alatt leírtakat, hátha nálatok sikerül megvalósítani.

Ez az álom tényleg dúrva, de bizonyítja, hogy menkkora jelentése van az álmoknak. Lezárni valamit nem könnyű, még akkor sem, ha tudod jobb ez így. Büszke lehetsz magadra!!! Ügyes vagy!!!

Bárány!!

Énnnn?????????? Elvált????????????? :lol: :lol: :lol: Kitől?? Soha nem volt férjem!!!! :lol: :lol: :lol:
31 évesen szültem a Mariettát és az anyává válást volt nehéz feldolgozni. Arra utaltam, hogy Csokinyuffnak is nehéz lehet ezt feldolgozni egyedül, hiszen "öregebben" sem könnyű. :roll: :cry:
Pedig én készültem rá sok-sok éve és nagyon-nagyon akartuk. De akkor is oriási változás az első gyerek!!! Bezzeg a második!!! Ő már olyan természetes!! :lol: :lol:
A babaneten a lakóhely szerinti topikban ismertem meg pár naon jó csajt, és velük járunk kirúgni a hámból!!! :lol: :lol:
Akkor most már értesz? Kicsit csaponganak a gondolataim, biztos ezért nem voltam egyértelmű! :oops: Bocsi

Éva!!

Mi volt a fülészeten??? Voltak ma a srácok oviban??
Nálunk a csajok elég náthásak és köhögnek.
És ettől az időtől (vagy mitől) olyan hisztisek, hogy valamelyiket megfojtom!!! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Csokinyuff!!!

Már akartam kérdezni: mi a szar az a másik vonalzó???? :lol: :lol: :lol: Milyen fogyókura?????

ágyöngyi

Ja...Gyöngyi egy másik topicban a 2007 aug -i babák-nál összefogtunk és együtt csináljuk a 90 napos diétát... :roll: :lol: :lol: :lol:

És igenis van feleslegem... :roll: :roll: :roll:
Vendég

Ja, értem!!! Dicséretes vállalkozás!!! :lol: :lol: :lol:
Rajtam is van felesleg, de én így vagyok szép :lol: :lol: Tudod a vékonyság még joban öregít, és én öreg vagyok alapből is :cry: :cry: :cry: :lol: :lol:

SÁNDOROK (és Sándornék :lol: ) NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!
Annak ellenére, hogy a melegnek se híre se hanva! :lol:

Kép

ágyöngyi

Én is boldog névnapot kivánok Sándornéknak :lol:
Vendég

Hali.

Tegnap este bemondta az unalmast a gépünk--és függőségem lévén Apa ma Sos-ben elment megcsináltatni plusz még tegnap éjfélig bütykölte :P

Nyuff.én is akartam kérdezni...minek fogyi?????????
Mennyi felesleg van rajtad?

NAgyon édi Maja :)

Én is Boldog névnapot kívánok Sándorok /nék ... :lol: :lol:
Hát igen--én ma majd megfagytam...nesze nekünk meleg.

Évi.fülecskék hogy vannak? Norbinak beszalad még a pisi?

Anno én is csináltam Zsoltinál -mikor pindurka volt,hogy a levetett pólóm volt a párnája :wink:

Na ...a kilókat hagyjuk... :evil:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

andi 5 kilo...
Vendég

Sziasztok!

Nekem akkor is mennek a kilók, mikor nem kéne. :lol:
Andi, fülek a vártnál jobbak: Norbié majdnem teljesen tiszta, Martinéból jön a vízszerű váladék, de semmi jele gyulladásnak. Azért pénteken még ránéz a fülész, de járnak oviba, én meg tanulok 1000-rel.
Sanyimnak átadom a gratulákat és köszönöm nem élek vele. Többi Sanyinak is minden szépet és jót, de jövőre több meleget kérünk!
Nekem az anyává válásnál a rám szakadt felelősséget volt nehéz megszoknom. Amikor egyszer Sanyi mondta, hogy most csukjam magamra a hálóajtót és aludjak egyet, akkor hihetetlen megkönnyebbülés volt, hogy végre most fél órát nem nekem kell lesni mindne sóhajt és nem az én vállamat nyomja a felelősség, ha valami történik. Persze semmi nem történt, Martin még csak sírós sem volt. Aztán az ember ezt is megszokja.
Most megyek és kiosztom őket, dobálóznak és ugrálnak!

éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Rengeteget tanultam ma, de még a felénél sem vagyok. Ha már okos nem leszek holnap, akkor ügyesnek kell lennem.... :oops: Fiúk oviznak.
Pussz!

Jó nyuszikészülődést!

Éva

KépKépKép
agmano

Évi.

Detto én.egész nap tanultam...de lassan már azt sem értem,amit eddig tudtam...vagy mégis :roll: :roll: :roll: ?!.Még nekem elvileg itt van a holnap és a péntek délelőtt még tanulgatni..csak péntek du. lesz a teszt.. :wink:
Örülök,hogy oviztok...ez csak jót jelent :D

Mi is ma mentünk utoljára-holnaptól tavaszi szünet :) Délután még voltunk az oviban húsvéti barkácsoláson..

Többiek mizu?

Ki hogy viseli ezt a húsvéti mizériát+készülődés+illat-ár????!!!áááááá :twisted:

inkább menek pancsizni

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi!!

Én utálom ezt az ünnepet!! Pont a locsolkodás miatt! De most, hogy a csajok nagyobbak, már lehet élvezni legalább a készülődést: tojásfestés, lakás díszítés!

Éva, Andi!!

Nagy pmindkettőtöknek holnapra!!!

Évi!

Akkor jól vannak a fiúk, ha oviznak :lol: :lol: :lol:

Nálunk ma volt az utolsó nap a szünet előtt, és szerda lesz az első!!

ágyöngyi

Jézus!!! A lényeget elb..sztam!!

Andi, Éva!

Holnapra nagy kalappal mindkettőtöknek!!

ágyöngyi

Hali.

Mára elég volt a tanulásból ...

Gyöngyi.nagyon jó az avatar-képed.:)

Édik az új csajszi-képek is.nekem ezek még jobban tetszenek mint a régiek-olyan kis vidám :D :D ..csak....nagyon megöregedtek tegnap óta :roll: :roll: :shock: :shock: 11év11hó1372hét.. :lol: :lol: :lol:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Asszem az írásbelin túl vagyok, de nagy írtás lesz a szóbelin pénzügyből :cry:
Tökre fáj a fejem már 3. napja, és most futottunk el még ajándékért, amit Martin meglátott, mert átlátszott a zacsi. Most tehetjük félre Norbi névnapjára, és találhatunk ki mást - ugye anyósék nevében, mert a sajátot már rég lerendeztem.
Nem baj, majd holnap Sanyi valhogy elintézi, engem már nem érdekel.

Jó pihenést, Andinak jó vizsgázást!
Gyöngyi jók a képek, nálatok is szünet van?
Bárány, azért nem látunk mert megjött a könyv? Csak nincs valami baj?
Kory, Tündi, Judit?

Pussz!

Éva

KépKépKép
agmano

Andi!!!

:lol: :lol: :lol: Bénáztam egy kicsit (jó egy órát :oops: )

Na,holnap csak ügyesen csajok!!!!

ágyöngyi

Jók a képek Győngyi :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Gyöngyi Jók az új képek!
Sajnos most nincs idő visszaolvasni...
Naon el vagyo havazva... MAgyümi nap van és nem is volt semmi gond...!!!
Jeeeeeeeeeeeeeee 3kiloval kevesebb vagyok mint 4 napja... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Judit.

Akkor neked elég lesz 9napos diéta is :D (bőven)

Évi.örülök,hogy túlvagy egy részén legalább :) .na akkor nálatok sem egyszerű az ajándékozósdi :wink:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi 9 napos :shock: :shock: :shock: :wink:
Lehet!
De akkor már ha igy belendültem 50 kilosra is fogyhatnék :wink: :lol: :lol: :lol:

Uhhh tényleg jön nyulam bulam... de mit tojjon .. na maj dholnap kiötlöm :roll:
Vendég

Judit.

még a végén mininyuff leszel :lol: :lol: .milyen magas vagy?

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Andi, szorítunk, hogy a vizsgán olyan ügyes legyél, mint én tegnap. :wink: (elcseréltük a kidolgozott tételeket, és lemásoltuk egymásról, még így is alig lehetett befejezni időre)
Takarítok, most megyek teregetni és ebédre még tippem sincs. A pizzát kizabáltam tegnap a fagyasztóból. :roll:
Du fülészet, Martinból még jön a trutyi, de nincs nagy vész sztem.
Pussz!

Éva

KépKépKép
agmano

Andi!
170cm vagyok de mini nem hinnék hogy leszek csak szeretnék!
Szoritunk Majával a vizsgára!
Éva!
Mennyi ideje ilyen "fülesek" a fiúk???? :oops: :oops: :oops:
NEm irigyellek
:roll:
Vendég

Sziasztok!

Én tudok ajánlani egy nagyon jó immunerősítőt!Ez egy növényi színanyag koncentrátum,magas antioxidáns tartalmú étrend kiegészítő.Nagyon sokféle gyümölcsökből tevődik össze.Nekünk és a környezetünkben lévőknek nagyon bevált.Ha érdekel:
www.flavonmax.hu oldalán utánna tudtok nézni.E-mail címem:
andreamezes@freemail.hu

Andi
mézesandi

Szia Andi!

Eltévedtél???? :lol: :lol: :lol: Elárulom a csajoknak, mert mi is hiányolunk, hallod-e!!!

Neked is jó tapasztalataid vannak ezzel a lekvárral???
Tudod az a gond, hogy nekem a Marietta egyáltalán nem volt beteg az oviig, pedig semmit nem kapott.
A gondom ezzel a lekvárral (amiről egyébként már mástól is jót hallottam), hogy hiányosnak érzem az összetevőket. Hiányolom a D, A, K vitamint, és az ásványianyagokat. így én kevésnek érzem. Bizos, hogy jobb, mint a semmi, de ....
Persze nagy előnye, hogy magyar fejlesztés, de piszok drága is, ahhoz, hogy még mellette a kimaradt vitaminokat és ásványianyagokat is kellene pótolni.

Nem akartam kekeckedni, csak ezek a gondolataim, de ha szeditek biztos jobban ismered és tudsz nekem erre válaszolni.

Csajok!!

mi van akkor a vizsgákkal??? Éva mikor tudod meg az eredményt???

ágyöngyi

HAli.

Évi.akkor nagyon ügyik voltatok.nálunk sem volt semmi gond,nem volt nagy valami. :lol: :lol: .

Judit.akkor magas is vagy :roll: :roll: ...na..ne fogyózz tényleg.. :wink: :wink: hány kg minuszra számítasz a 90.nap utánra? én tuti nem bírnám ezt a 90napos diétát :roll:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi!
NEm akarom 90 napig csinálni....
Hát nekemelég ha 60 kilo lezek ésakkor abbahagyom...

Persze már most megszoktam hogy mit lehe enni és mit nem. :wink:
Vendég

Ezt a 90 napos diétát az én környezetemben is sikeresen csinálták!!
Utána olvastam és nekem is tetszik :lol: :lol: Nem olyan kínzós diéta, lehet én is kipróbálom, lenne egy -két ruha, amit szívesen hordanék újra :roll: :roll: :roll:

Andi - akkor most arra céloztál, hogy neked is sikerült a vizsga??? :oops:

Bárány! Tényleg eltüntél!! HOL VAGY??????

Tünde, Kory - Ti is régen írtatok!!

ágyöngyi

Itt vagyok!!!
Írtam is tegnap,hogy milyen szépek vagytok a z új képeken...
:D

Gyxöngyi:neked diéta??Ne nevettess :D :D :D :D :D :D :D
Csak nem csontváz szeretnél lenni :D :D :D :D :D
Vendég

Bárány!!
Azt olvastam (köszi :oops: ), csak nekem ennyi tőled (sem) elég :lol: :lol: :lol: :lol: Szeretném ha többet jelentkeznél :lol: :lol:

Csontváz? Na, az nem :lol: :lol: De két zsák ruhám van, ami nem jön rám :oops: :oops:

ágyöngyi

Szia Gyöngyi!

Tényleg jól eltűntünk.Az egész telet végigbetegeskedtük,ezért is kezdtük el szedni egy ismerősöm javaslatára ezt a gyümölcskoncentrátumot.Igazából nemrég óta szedjük,de az ismerősöm 22 hónapos kislánya még egyszer se volt beteg.A székrekedésünket teljesen megszüntette,és a tapasztalatok alapján aki ezt szedi az oviban nem igazán lesz beteg.

Egyébként leírom miket tartalmaz ez a rendkívül finom növényi színanyag koncentrátum.40kg gyümölcs hatóanyaga van egy üvegben.Több mint 1200 féle vitamint,ásványi anyagok,színanyagot áés enzimeket tartalmaz.

Fekete áfonya: kálium,kalcium,vas,magnéziummangán,cink,kén.Magas a csersav és foszfor tartalma.C,B1,B2 vitamin
Fekete ribizli:C,B vitamin.Vas
Fekete bodza:Vitaminokat.fehérjéket,ásványi anyagokat,cseranyagokat.
Kékszőlő:kálium,szelén,C,B vitamin.folsav,kálium,magnézium,mangán
Cékla:betanin.B1,B2,Cés P vitamin.Kálim,kalcium,foszfor,szilicium,kén,jód,vas,réz,mangán,cézium,folsav.
Homoktövis:kiemelkedő antioxidáns tartaalmú.Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású.
Meggy:A ,c vitamin.szelén.Flavonoi.
Panax ginseng
Acelora/vadcseresznye/: A vitamin.Kálium ,magnézium.
Fekete szeder:étvágytalanságra.
Gránátalma.

Ezt most csak nagyjából írtam le,de ha érdekel részletesebben megtalálod awww. flavonmax.hu oldalán.

De az ásványi anyag tartalma és az A vitamin forrása is nagyon nagy mennyiségben megtalálható benne.Egyedül valóban a D és K vitamin hiányos.De ha jól tudom akkor az egyik legnagyobb D vitamin forrásunk a nap sugaraiban,a tejtermékekben és a májban van.A K vitamin forrásunk szintén tejtermékekben főzelékekben,zöldségekben,Javíts ki ha nem így lenne.

Remélem kicsit meggyőztelek!

Andi

mézesandi

Andi,

ez szép és jó, az én gyerekem semmi nem szedett és 22 hós korában nem volt beteg. A székrekedésre pedig a 200 forintos lekvár is jó, nem kell 8-9000 Ft-ért venni. Már amelyik gyerek cukor nélkül megeszi a lekvárt!
Az oviban aki már megszerezte az immunitást, már tényleg nem lesz beteges! És lám a lekvártól meggyógyult!
Már felnőttem és részmről nem hiszek a mesékben!

Üdv!

Éva
agmano

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?