Csokinyuff!!
Ez fantasztikus!! De ügyes vagy!! Én nagyon írigyllek, mert béna vagyok - örülök, hogy a Marietta ovodai jelét le tudom rajzolni
Szerelemhez pedig sok szerencsét!! Szerintem kell hozzá! És igaza van Báránynak: nem érdemes megalkudni. Olyan sok gond van az életünkben, hogy ha a párunkkal is van, akkor elsülyedünk.
Én 28 elmúltam, mire megtaláltam életem szerelmét, de érdemes volt várni rá
. Ne bánd, hogy így alakult, mert ettől lett Maja - és őt értékelni kell, hiszen tüneményes!!! És minden kudarcból, minden kapcsolatból tanulni kell. Kicsit korán jött minden neked, nehéz lehet feldolgozni (nekem még 31 évesen is az volt
). Tartsd szem előtt, hogy mindenkinek jár a boldogság, csak meg kell keresni
Én azt látom a környezetemben, hogy nem igazán akadály egy férfinél, ha van gyerek a nőnél. Ha igen, akkor úgyis kapásból menekül, aki meg nem, akkor az megér egy próbálkozást!!!
És soha ne feledd a korod!!!És élvezd az életet amennyire csak tudod!!! Igaz nálunk már az is nagy élvezet, ha nem a sarki játszóra megyünk, hanem messzebb
, de mi már csak ilyen öregesen élvezzük az életet
Lehet bulizni pia nélkül is, ha alszik jól éjjel Maja! Mi a csajokkal be szoktunk ülni egy étterembe (café) egy kis nasira (este) vagy teára és jót dumálunk!! Más nem is férne bele, mert ötünk közül ketten még szoptatnak!! És mi is a neten jöttünk össze!!!!!
Kory!!
Látod, látod!!!! Nem lesz itt nagy gond az ovival!!!!
Bárány!!
Te! Honnan tanult ilyen szavakat ez a drága gyermek ennyi idősen????
Két éves fiucskától tényleg szép mondat!!
Internetes ismeretség!! Persze, hogy nem volt a mi időnkben (olyan öregek vagyunk
), de sokkal több lehetőségünk volt ismerkedni. Asszem meg is lennénk lőve internet nélkül, ha most kellene ismerkedni
Tesóm 34 éves (ő sem mai csirke) és ő is a netet használja e célból (is).
Éva!!
Ne fogadj!!
Az édes vörösbort szeretem (Sangria!!) bár még jöhet az aszu is!!
Ja, akkor nem hagynak aludni. Tudnál, csak nem hagynak
Félreértettem!!! Remélem a hányos-fosos balhénak már vége!!!
Még ne add suliba a fiukat
, nem akartalak elkedvetleníteni - vannak jó tanárok szerencsére, csak nagyon meg kell válogatni elsőben. Aztán úgyis szoknia kell hogy vannak balf...sz emberek, főnökök, munkatársak
Még emlékszem az elsős tanítónénimre - nagyon tündéri volt, imádtuk. És ez megalapozta azt, hogy szerettünk iskolába járni, csak 7-8.-ra sikerült elvenni a kedvemet