Sziasztok! Én tényleg nem reklámozni akarom az AuPair Kft-t, de tudom milyen nehéz egy ismeretlen helyen hagyni a gyereket. Csak szeretném veletek tudatni, hogy imádom ezt a helyet és bár nem olcsó, nekem minden pénzt megér. A kisfiam már több mint 2 éve hozzájuk jár (a Ficukába kezdte) és nagyon szereti ezt a helyet. Itt minden gyerekkel szinte sajátjukként bánnak. Nem rég hivatalosan is ovodának lett nyilvánitva, igy már nem csak bölcsis csoport és gyermekfelügyeletük van, de rendes ovodai foglalkozás is. Torna ora, uszás, angol...stb.
És ne felejtsük el azt a hatalmas elõnyt, hogy 24 órát nyitva vannak hétvégén is. Én pont ezért választottam õket. Az össze többi ovi már 5-6-kor bezár és az ovónõk már kabátban várják a szülõket, hogy mehessenek haza. Itt akkor hozod és viszed a gyereket, amikor neked tetszik. Én nem is tudok más ilyen jellegû helyrõl.
Ha van kérdésetek, irjatok nyugodtan, én nagyon szivesen ajánlom mindenkinek. Bár ne gyertek túl sokan, mert nem akarom, hogy tömegnyomor legyen!!!
))