Rejo:nekem 7 es volt mindkét szemem! 2006 szept-ben műtötték és a bal tökéletes, a jobb szerintem kicsit romolhatot 0,5 talán. be kellene méretnem. de nekem nagyon megérte. sajnálom, h nem csináltattam meg korábban. teljesen más érzés! aki azt mondja, h tök mindegy h 0,5 es szemüveget hord (vezetéshez, tvhez, amihez néha kell és nem állandóan!) v 4 v 5 -ös szemüveget mindig
, azzal nem értek egyet! én teljesen vakegérnek éreztem magam. utcára nem mehettem szemüveg nélkül, amit meg tök utáltam. a lencse meg tönkretette a szemem.
én a bécsi úton voltam az opticmednél (
http://www.optik-med.hu/) . bejelentkeztem kivizsgálásra, ami 2 órás volt, nagyon profik mindent tök alaposan körbevizsgálnak. a páromat is teljesen meggyőzték, pedig szerintem ő jobban félt mint én! a szemműtét núdli, utána 1 hétig kicsit rossz, mintha folyamatosan hagymát pucolnál, úgy ég, csíp. a szemcseppeket 1/2 évig kell csepegtetni, addig nem lehet babát vállalni, mert a cseppek antibiotikumok, és gátolják a szem visszaromlását , öngyógyító folyamatát.
Tücsi: tök jó h megvan a papír, az orvosod meg hát......
megvan az vv eredményem, most tök magam alatt vagyok! igaz nem 3. napi, hanem 55. cn-i, de egy nagy kaki!
FSH 3.9 IU/L , LH 9.5 IU/L, ösztradiol 732.1 PMOL/L, progesteron 1.2 NMOL/L, prolactin 341.8 MIU/L,
tesztoszteron total 1.19 NMOL/L,
cukor 0 / 120 p 3.88 / 6.86 NMOL/L,
inzulin 0/ 120 p 2.86 / 52.55 NMOL/L.
most nagyon erősen azon vagyok, h kár is elmennem a kaáliba! nagyon kiváncsi vagyok mint mondanak majd 10-én mm-ben.
Lafi: írnál nekem privit, h nekem mit csináltad kaáliban? mit mondtak a pcos-dra? nagyon köszi!