Új privát üzeneted érkezett!

Czinki, már 1500? :shock: én még 500 pézért jártam...
Vendég

Sziasztok!

Ismét magamról :oops:
Totál kiakadtam... most jöttem a Kaáliból.
Elmondtam az Ir-t meg a meforalt, a dokinô meg azt mondta csodálkozott volna ha nem igazolódik be (de ezt kicsi éllel, mintha szerinte nem lenne ilyen problémám). Folytatásként: és még sem lett terhes, igaz? :shock:
Finoman gyôzködtem, hogy jobban érzem magam, a hormonértékeim is sokkal jobbak. Erre ô leszólta az Lh és Fsh értékemet (ami egyébként 3.napon Fsh: 8.6 IU/l, Lh:8.1IU/l). Akár lehetne jobb is, oké, de a korábbi eredményeim még rosszabbak voltak és tett ô bármit is? Grrrrrrrr... Tudom, tudom túl érzékenykedem a dolgot, de akkor is ezzel nagyon sok minusz pontot szerzett nálam!
Egyébként átjárható vagyok mindkét oldalon! A bal oldalon mintha! kiújult volna az endometriózisom kb. 2centis (képet azt nem kaptam).
Jövô hónapban inszemináció, az endoról több szó nem esett :shock:

Ennyi. Bocs, hogy idezúdítottam, de a Kaális topikba inkább nem.

Lona
lona1

Most olvasom milyen idétlenül írtam.

Szóval pontosan azt kérdezte: már egy éve szedi ugye? És mégsem lett terhes?
Persze írásban a hangsúlyokat nem tudom érzékeltetni!
Na mindegy, már jobb, hogy leírtam. Még 100-200 embernek elmesélem és egészen megkönnyebülök :wink:
lona1

Lona !

Szuper, hogy átjárható vagy ! :)
Viszont.. én úgy tudom, ha van endo, akkor kicsi az esélye a terhességnek , vagy ha mégis baba lesz, akkor valószínűleg vetéléssel végződik.
Az endod kezelni kell !!!!!! Erre vajon miért nem mondott a doktornő semmit ?
Nem akarnál elmenni az Arnoldhoz konzultációra, mielőtt belevágsz az inszembe ?

Nem akarok tudorkodni, de ha már felmerül az endo gyanúja, szerintem érdmes lenne laparral megnézni belül :roll:

Arwen torna : beszéltem Tündével, állítólag márciusban lesz DVD, úgyhogy otthon is lehet tornázni.
Nekem időben nem fér bele, h eljárjak heti 2x a belvárosba, mondjuk én is néztem nagyot a megemelkedett óradíj láttán :?
mniki

Lona, endot ki kell vizsgáltatni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SOS!!!!!!!!!!!!
Sajnálom....hogy ilyen...volt....

Mniki, megy email, még ma, csak el vagyok havazva...megígérem!!!!!!!!!!!!!!Igen, hallottam, lesz dvd, akkor inkább megveszem, nekem sem férne bele ennyi torna, és hogy itthon vagyok, messzi is lenne...
Vendég

Lafi: hát én is így néztem :shock: , mikor láttam,h a lányok 1500-t fizetnek, akiknek nincs bérletük. én tavaly már nem tudom mikor voltam 1 ó-n és én is 500-ra emlékeztem. bár tegnap este azt gondoltam, h biztos rosszul emlékszem, biztos 1000 volt, hiszen 3*ára nem emelheti az árat. de akkor ezek szerint mégis. :roll:

Tücsi: sajnálom, pedig jó lett volna. de tudom, h szar az utazás. de én heti 1* most el akarok járni!

Lona: :shock: hol voltál? pesten? Lafi azt mondta,h tudják a kaáliban,h mi az az ir.
MM-ben voltál? mit mondanak, az ir-ed javult 1 után? nem kapod a másik gyogyit?
tegnapi torna óta azon gondolkodom, h visszamondom a kaális konzimat. bár most már megvárom a vérvétel er-t, de ha továbbra is szar az ir, akkor nagy valsz , h nem megyek. inkább a konzi árát tornára fordítom.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Niki: ott voltál tegnap a tornán? hallottam vmit a dvd-ről, de nem értettem, h mire mondták, nem vágtam a témát! hát az tök jó lenne! bár szerintem a dvd nem teljesen ua, de akkor még otthon lehetne csinálni 2* , és elmenni 1* . nekem nem megy mindig jól a levegővétel, mikor ki és mikor be, és mikor szorítsak, mikor eresszek. ezért szerintem néha jó a személyes óra. meg akkor tuti elmész, még ha fáradt is vagy, hiába van mosni, vasalni, főzni való!

én megvettem az aviva könyvet, de nem igazán tetszik, és kezemben a könyvvel meg elég nehéz csinálni a mozdulatokat. :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Mniki, Lafi!

Köszönöm a véleményeteket!
Elmegyek Arnihoz!

Czinki!

Nem rég voltam MM-ben T. dokinál. Zöld utat kaptam az inszemhez!
Progeszteron szerint van peteérésem amióta a metet szedem! Javul az ir-em, most a 0perces 3.8 a 120 perce 44.3 lett.

Arwen tornára még én is 500-ért jártam! A Dvd nagy segítség lenne!
lona1

Szerintetek, ha telefonálok az MM-be, mire kérjek idôpontot?
-csak egy sima UH-ra
- elsô konzultáció, vizsgálattal (nem találtam mik ezek a vizsgálatok)
-meddôségi konzultáció vizsgálattal?

Tanácstalan vagyok...
Talán elég lenne egy Uh, és meglátnánk merre tovább?
Most megcsináltattam mindent, rák sz?rés, clamídia, Hív, hepatitis, nem kevés pénzért.
Mi a véleményetek?
Olyat nem találtam a honlapon, hogy Uh konzultációval...

Lona
lona1

Lona: 44,3 -ra zöld utat kaptál? légyszi írd meg a tapasztalataid! tudom minden ember más, máshogy reagál a stimura.
nekem nincs menszim , se pém, pedig a 0p-es ir-em 5,01 , 120p-es ,,csak,, 26,29 volt 7 hónapja. a stimukra viszont nagyon szarul reagáltam.
tegnap a tornán a 25, 30-as irt már magasnak mondta a csajszi.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki!

Elsô meteshónapban már éreztem a változást!
Azóta van tojcsifehérje, korábban nem volt egyáltalán!
Egész pontosan megjön, elötte utána nincs barnázás, nem fáj!
A 120p-es inzulinom 67-rôl indult.
Korábban az inszeminációknál 2x1 clostitól 2 tüszôm lett. A minôségük azért számomra kérdôjeles.
A szôrök kicsit visszavonultak, a bôröm bár elötte sem volt nagyon ronda, most szebb, szerintem. Soha nincs egyetlen pattanásom sem, korábban azért elôfordult. Nem szédelgek. Fogytam, már a lánykori alakomat hordom. Azért persze nem tökéletes izmosítani igen csak kellene, mert punnyadt a drága.
Szerintem, magasabb inzulinnal is terhes lehet az ember lánya. Ha jól emlékszem Lafinak magasabb volt. Lafi jól emlékszem? Ô nagyon sokat mozgott és figyelt a diétára, innen a siker, úgy gondolom.

Szóval hova menjek szerintetek?

Lona
lona1

Czinki!

Pesti K-ban voltam.

Hova mészendo konzultációra?
lona1

Igen, Lona, nekem 130 valamennyi volt a terheléses...
Vendég

Lona: MM-be megyek, de csak ápr 10 re kaptam időpontot. azért voltam most vérvételen, mert akkor ua az eredményt el tudom vinni a kaáliba is jövőhéten.
az tök jó h van tuti péd, menszid!

Lafi: :shock: 130vmennyi? hát ez tök érdekes!

én azt hiszem soha nem fogom megérteni ezt a francos pcos-t.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki!

Április 10? Kb akkor fog megjönni.
Szóval semmi reményem a jövô héten egy Uh-ra?
Azért megpróbálom...
lona1

Lona!
Én már nem emlékszem, hogy pontosan milyen konzultáción voltam Arnoldnál dec-ben, a pcos-csomagon belül volt, sztem sima első vizsgálat+konz.volt.Ebben volt hüvelyi uh,azt hiszem, tapintásos vizsg.is, a rákszűrés nem volt benne, az plusz, és végighallgatta a történetemet a kezdetektől, megnézett minden papírt, nagyon aranyos volt!Fél óra volt.
Én terheléses inzulinom 113 volt decemberben :cry: , de az jó, ha ilyen értékekkel, amiket írtatok már van esély a sikerre!!!

Kép
Kép
zazzy

Lona!Mindenképpen próbáld meg!!!Hátha sikerül a jövő hét!

Kép
Kép
zazzy

Czinki :)
Nem járok már tavaly március óta tornázni. Tündével email-ben leveleztem le és friss az info. Már nagyon várom a dvd-t :)
Szerintem azoknak tökéletes segítség, akik már jártak, vagy úgy, mint Te, akik hetente 1x eljárnak és a többi alkalommal otthon végzik a gyakorlatokat.

A magasabb inzulinhoz annyit, hogy tényleg nem akadály a teherbeesnél. Akkor van gáz - mint nálam -, amikor a javuló inzulin ellenére a hormonok nem jók.
December elején mi is zöld utat kaptunk az 55-re csökkent inzulinra, most mégis újra tilalom van.

Ezért is gondolom azt Czinki, hogy hozzám hasonlóan Nálad is inkább a felbolydult hormonok miatt sikertelenek a stimuk. Amíg azokat nem rakják rendbe, lehet az inzulinod jó,vagy sem, nem fog sikerülni a baba.

Lona :) én sima UH-ra kértem időpontot, de mondd, hogy első alkalom lesz. / kb. 45 percet voltam bent először :) /

Lafi, egy ciklusnapon vagyunk :) és ha érzésem nem csal, most van pé-m, bár ez most mellékes. Azért remélem az Avanadmet újra 28 napos ciklussal örvendeztet meg :lol: Várom a leveledet ..
mniki

Mniki, hajrá 28 napos ciklus!

Czinki, sőőőt volt 150 felett is...aztán amikor 12 hetes terhesen néztük már 180 volt....(terhesség rontott rajta...)
Vendég

Zazzy: én endo konzira kaptam csak ápr-ra időpontot. uh-ra korábbra osztogatnak szerintem. Hajni ment legutóbb sos-ben uh-ra és 1-2 hetet kellett várnia.

Mniki: hát nem tudom , én teljesen össze vagyok zavarodva pcos területen. a dokim a hormonjaimra is azt mondta, h ok, mégsem használtak a stimuk. kiváncsi vagyok most milyen lett, holnap megyek az er-ért. és még az Lh-m is 6 volt dec-ben, azaz jól stimulálható. szóval szerintem csak kísérletezni lehet és v bejön v nem.
de most a tornába nagyon beleéltem magam. remélem tényleg lesz dvd is hamarosan!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Lafi: és nem mondták, h a kis vigyori Hunor baba egy csoda ilyen értékek mellett!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Na hallod Lona!Remélem, már telefonáltál, és sikerült!Az endon valóban hosszabbak a sorok:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Sikerült telefonálnom ápr. 2-re lenne idôpont, DE nekem a szerda nem jó!! Szerda, csüt., péntek vidéken dolgozom! Most is hiányzom, szóval nem nagyon tolerálják a szabikat, mert tanár vagyok.
Tudja valaki Arnold doki magánrendelésének a tel számát? Már, ha van ilyen.
Vagy valaki mást javasolnátok?
lona1

Sziasztoook!:-)

Most csak gyorsan megírom, hogy megvan a műtéti jegyzőkönyv: minden rendben van!!!!!
Vendég

Tücsi: de jó!!!!!!most akkor nyugodj meg kicsit!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki, egyrészt minden gyermek egy csoda, másrészt én váhatam volna néhány száz évet mire 150-ről lemegy 30 alá...harmadrészt az volt a lényeg, h
1.fogytam sokat
2.torna
3.életmód

és végül:éhomi inzulin ment lefele, hormonok javultak és ez volt a lényeg az én esetemben!mi nem voltunk eltiltva a babagyártástól, ha betartom fenti szabályt és elérem, a lenti célt...
Vendég

Tücsi!!

Éljen-éljen!
Jó, hogy utána néztél, biztos ami biztos :D
lona1

Tücsi!GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ügyi vagy!Harcos amazon! :wink:

Lona!Arnold mindig szerda az MM-ben, máshol nemtudom, rendel-e.De ott mindenki profi, más nem jó?Ott a profi ultrahangos, nem jut most eszembe a neve!

Gyártottam egy hődiagramot!!!Fejlődőképes vagyok!!! :lol: Bár a ferty még mindig kínai, csak a ciklus.hu-n sikerült, de én már ennek is nagyon örülök, most az a kérdés, meg tudom-e mutizni nektek?! :roll: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 71200_.png

Kép
Kép
zazzy

SIKERÜLT!Komolyan mondom, el vagyok ájulva magamtól!Sosem próbáltam ilyeneket, mindig elintéztem azzal, hogy nekem úgysem megy!És tessék!Teljesen magamtól ügyeskedtem össze.
Na ennek örömére várom a véleményeket!(A 18-as karikákat ne nézzétek, írtam milyen gáz volt a helyzet az utóbbi időben :cry: )

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!

Szépen kúszik a hôd felfelé!! Szép a vége! Maradjon ilyen azt kívánom.
18-as karikák... ugyan, van ilyen, meg még rosszabb is hidd el.

Köszönöm a segítséget. Bejelentkeztem egy Uh-ra keddre, akkor leszek a 14.napon legalább a tüszôt is megnézzük. Aztán majd az eredménnyel elbandukolok egy dokihoz, de én most nem tudom idegekkel kivárni, míg egyhez is kapok idôpontot. Itt legalább megnéz egy szonográfus és remélem nem mond olyan szavakat, mint: mintha és talán.

Lona akinek dolgozni kellene, de ennek a napnak már fuccs.
lona1

a nőklapjának ajánlójában olvastam a jövő héten:
a fogamzás titkai: nagyon akarják, mégsem sikerül, nem is gondolnak vele, és mégis megfogan a baba- ez a két véglet jellemzi az ifjú nők legnagyobb dillemáját. Fejős Éva jár utána, h testileg lelkileg mikor vagyunk készen a befogadásra, és mit segíthet ebben az orvostudomány v az alternatív módszerek. és mit árthat a kuruzslás. .....
érdemes lesz megvenni talán!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Bűvölöm ezt a görbét délután óta. Ha nem volt pé, akkor felmegy a hő?Honnan tudom, hogy tuti volt???Most nem voltak annyira markáns jelek,(cicifájás sem volt vészes, de azért éreztem) mint az előző ciklusban. :roll:

Kép
Kép
zazzy

zazzy sztem volt péd. az a férjkívánás nagyon egyértelmű volt, ahogy leírtad. és sztem elkaptátok! :wink: :lol:

ha a hő felmegy és ott marad kicsit, nagy valószínűséggel volt pé!!

Táblázatért minden elismerésem, nagyon ügyi vagy! (neked is humán diplomád van? :wink: :lol: )

Rami!
Köszi a segítséget!!!

Niki neked még lógok egy iméllel, bocs de már benne vagyok a húsvéti hajtásban!

Egész nap képes lennék a lila hortenziámban gyönyörködni, az ikeában vettem a csajokkal a minitalin, sárga csibével, fatartóban, ez a húsvéti ajcsim és nagyon szép! Hortenziát kiültethetem utána a kertbe ha elvirágzott? vagy ezek nem kintre tenyáésztett fajták?

Rami aloe is egész jól kezdi összeszedni magát!

Lona!
Ez egy szuper jó lh/fsh arány. én nem értem ezeket a kaális dokikat! :shock:

Kép

Kép
rejo

Lyutka neked akartam még írni, hogy gondolod hogy fárasztanál minket a panaszkodásoddal? Azért vagyunk! gyere mesélj!

Húsvétra csináltál valami szép hímzést?

Kép

Kép
rejo

ja még egy. tücsi nekem is 4-5 -ös a két szemem.

csajok én is szeretnék ilyen szemműtétet. de azt mondja barátnőm, ilyen dioptriánál bal 4-es, jobb 5-ös, a nővérének is pont ekkora, mínuszos, és azt mondták neki, nem tudják garantálni, hogy nem marad vissza fél- egy dioptria. azzal nem megyek semmire, mert ugyanúgy szemüveg kell, csak nem 4-5 hanem fél-egy dioptriás, de ugyanúgy kell.

hogy van ez?

Tudna valaki küldeni nekem priviben címet telefonszámot ahol csinálják ezeket a műtéteket és az aztz megelőző vizsgálatot?

és egy terhesség alatti hormonváltozás nem rontja vissza a szemet?

Kép

Kép
rejo

Sziasztok !

Rejokám :) majd megírod azt a levelet, megvárom :wink:. Bár lehet, hogy hamarabb fogunk találkozni :lol:
A hortenziát én kiültetném, anyukám az összes cserepes, hagymás virágot ki szokta és a tulipánok mindig megmaradtak.
Gondolom sok szépséget készítesz húsvétra !!

Zazzy, a hőd alapján volt pé-d, méghozzá én az ovudat arra a napra tenném, amikor akcióztatok :lol: A lényeg a jó időzítés !!!

Tücsök, örülök, hogy minden OK !!

Csajok, Ti pé idején nem szoktatok jobban hypozni ?
mniki

Szép napocskát!:-)
Bocsánat, hogy tegnap csak beröffentettem a hírt, de a kedves kolleganőm totál megfertőzőtt valami vírussal amit az unokájától szedett össze így korán lefeküdtem és kúráltam magam...
Képzeljétek, oda mentem az osztályra a papírokért a nővér meg hívta a dokimat, hogy mit szeretnék, ezen meg lepődtem nem gondoltam hogy a doki kell hozzá személyesen,na puffogott is, hogy minek az a Kaálinak (még jó hogy úgy kezdtem hogy oda kell mert lehet ide sem adta volna különben) már leírt mindent a zárómra...végül is ide adta...kérdezte a párom, hogy meg sem kérdezte hogy vagyok, mikor megyek kontrollra vagy valami, ja persze le se tojt miközben előkerestette a nőváérrel a papírjaimat elintézett két telefont, lemásolta a papírta kezmbe nyomta a papírt aztán csá, ne is raboljam a drága idejét...mindegy, az a lényeg hogy nincs baj (természetesen azon elgondolkodtam, hogy a jkv szerint nehezen tudták tágítani a méhszájam (a cervix az az ugye?) és hogy az átlaghoz képest kisebb a méhem, de ezen már tényleg nem fogok parázni!;-)) Szerintetek ezután még vissza menjek hozzá a 6 hetes kontrollra vagy menjek valki máshoz? :?

Zazzy, mindjárt megkuksizom a görbéd!

Rejoka, nekem még féldioptriásan is megérné, mert így nem látom magam a tükörben, kész kabaré mire kisminkelem magam! Meg azé' mikor reggel felkelek mégis csak más érzés lenne, mert én még emlékszem milyen volt 0,5-ös dioptriával, akkor én még nem hordtam szemüveget!
Vendég

meglepődtem meg még ezer mellé ütés, bocsi! :oops:
Vendég

Rejo:nekem 7 es volt mindkét szemem! 2006 szept-ben műtötték és a bal tökéletes, a jobb szerintem kicsit romolhatot 0,5 talán. be kellene méretnem. de nekem nagyon megérte. sajnálom, h nem csináltattam meg korábban. teljesen más érzés! aki azt mondja, h tök mindegy h 0,5 es szemüveget hord (vezetéshez, tvhez, amihez néha kell és nem állandóan!) v 4 v 5 -ös szemüveget mindig :shock: , azzal nem értek egyet! én teljesen vakegérnek éreztem magam. utcára nem mehettem szemüveg nélkül, amit meg tök utáltam. a lencse meg tönkretette a szemem.
én a bécsi úton voltam az opticmednél (http://www.optik-med.hu/) . bejelentkeztem kivizsgálásra, ami 2 órás volt, nagyon profik mindent tök alaposan körbevizsgálnak. a páromat is teljesen meggyőzték, pedig szerintem ő jobban félt mint én! a szemműtét núdli, utána 1 hétig kicsit rossz, mintha folyamatosan hagymát pucolnál, úgy ég, csíp. a szemcseppeket 1/2 évig kell csepegtetni, addig nem lehet babát vállalni, mert a cseppek antibiotikumok, és gátolják a szem visszaromlását , öngyógyító folyamatát.

Tücsi: tök jó h megvan a papír, az orvosod meg hát......

megvan az vv eredményem, most tök magam alatt vagyok! igaz nem 3. napi, hanem 55. cn-i, de egy nagy kaki!
FSH 3.9 IU/L , LH 9.5 IU/L, ösztradiol 732.1 PMOL/L, progesteron 1.2 NMOL/L, prolactin 341.8 MIU/L,
tesztoszteron total 1.19 NMOL/L,
cukor 0 / 120 p 3.88 / 6.86 NMOL/L,
inzulin 0/ 120 p 2.86 / 52.55 NMOL/L.

most nagyon erősen azon vagyok, h kár is elmennem a kaáliba! nagyon kiváncsi vagyok mint mondanak majd 10-én mm-ben.

Lafi: írnál nekem privit, h nekem mit csináltad kaáliban? mit mondtak a pcos-dra? nagyon köszi!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Lafi: mármint neked mit csináltak a kaáliban? nem nekem, csak elütöttem

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki, annyi volt, hogy emeljek a meten, mert nem elég amit szedek, aztán 3 cn vérvétel friss, aztán 1 hó múlva closty, uh-követés, spontán és ha semmi, akkor inszem.
A pcos-re azt mondta, bár magas az inulin, de nyomon követhető a fejlődés...szedjem a metet emelve, torna, életmód stb.(amit írtam fent, nem az a lényeg, mennyi az inzulin, hanem , van-e fejlődés...nekem volt)
Vendég

hát nálam most romlás van. :cry:
most már 3*850-t szedek jan-tól. de mivel van még 1000-em is , néha volt, h bevettem azt egészbe. megmondom őszintén én már nem érzek küldönbésget, h beszedtem a gyogyót v sem v 850 v 1000. nem érzek semmit.
ami változást érzek 7 hónappal ezelőtthöz képest (azóta szedem a metet, csak 3*500 volt akkor ), ebéd után nem vagyok aluszékony. ennyi. hajam továbbra is hullik ezerrel, patik vannak ua, szőrök vannak ua.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki, ha hormonromlás van, az nem jó, hiába alacsonyabb az inzulinod az enyémnél...lehet gyógyiváltás kéne...nekem minden javult, hormon, inzulin, bőr, haj, fogyás, mensi, pé
Vendég

Lafi: Köszi !! tudom, h minden gyerek csoda.

tegnap az egyik munkatársnő behozta a 13 hós kisfiát! olyan édes volt! kis vigyori, bújós, szőke , hatalmas kék szemű, annyit nevettünk, nagyon aranyos volt!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Zazzy, a hőd alapján tényleg akkor volt ovid amikor nagyon kívántad a párod, szóval nagyon drukkolok a folytatáshoz!;-)

Czinki, hát izé ööö: szóval szerintem a Kaáli most még lehet hogy pénzkidobás lesz :roll: (kár, hogy nem tudsz előbb a MM-be menni, de ezt te is tudod), de ennek ellenére én is kíváncsi vagyok ők mit mondanak! Nagyon kivagy lelkileg? Próbálj arra gondolni, hogy jön a tavasz és a nyár; lehet jó szabadtéri programokat csinálni, nem beszélve az esküvőtökről!!!;-) Ha még várni kell, akkor inkább várj, látod az inszemnél is bebizonyosodott, hogy nem szabad siettetni a dolgokat, legfeljebb majd együtt babásodunk szeptemberben, miután jól kinyaraltuk magunkat, na mit szólsz?;-)
Vendég

Tücsi: ari vagy!! :) igen nekem is ez az érzésem, h pénzkidobás lenne, annyi pénzből meg mehetnék arwen tornára 1-2 hónapig. v vehetnék belőle méhpempőt, ami arany árban van, annak ellenére , h qva szar. de olyan gáz, h visszamondom a kaálit, mikor olyan nehéz bejutni. de annak valóban nincs értelme, h megnézi a leleteim, menjek vissza 1-2-3 hó múlva , most 10néhány ezret fizessek ezért. stimu meg tényleg nem segít, tapasztaltam. :cry:

ja , azt nem is írtam, de szerencse, h megnéztem a leletem mielőtt eljöttem mm-ből, mert nem csinálták meg a ft3, ft4-t . az aznap reggel kértem pluszba, h pajzsmirigy tuti vizsgálva legyen, de csak a tsh-t csinálták meg, és az szerintük rendben, így nem kutakodtak tovább. Angéla visszahív, h mi lesz, mert az árát kifizettem.
tudja azt vki, h a szerdai vérből pénteken még tudnak nézni ft3-t 4-t utólag, v kell menni újból majd vv-re?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!! JÓ PIHENÉST!!!

Kép

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki!

Fene tudja ezt a kaális dolgot...
Végül is ott csak egyszer kell fizetni a konzultációért, tehát legközelebb már nem. Ha elhalasztod annyit nyersz vele, hogy késöbb fizeted ki azt a pénzt.
Szóval szerintem, ha szeretnél elmenni és megtudni ott mit ajánlanak akkor menj el! Annyival is elôrébb tudsz gondolkodni.
Tudom ez a tegnapi kiakadásom után fura tanácsnak tünhet

:roll:

Lona
lona1

Lona: köszi, de Lafi is azt mondta, h nem igazán foglalkoznak a pcos-val. és nem h javultam volna, de még romlottam is. most húsvétkor gondolkodom, és keddre eldöntöm.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki, én azt mondta,hogy tudják, mi az a pcos, de ez nem az ő feladatok...tudják, hogy met meg ir, meg ilyesmi, nekem ugye mondták, hogy emeljek rajta,de endokrinológushoz kell járni ebben az üügyben, ne hozzájuk, szóval ők képben vannak, de nem az ő feladatok a kezelése...

ha kértél időpontot, menj el, veszteni nem fogsz vele, de nem stimuztasd magad...szerintem...lehet hogy neked más gyógyi kell és nem a met...lehet hogy av.segít inkább. ezt meg T tudja megmondani nem a kaáli...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?